2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

alışırız kızlar merak etmeyin 2-3 gündür bişeyler yapıp kaldırıyolar ama düzene girer yakın zamanda :))

işte tickerlar geri geldii 3 gündür baya çalışıyolar sitede işleri zor bende uzun bi süre forum adminliği yapmıştım inanın kolay işler değil bekleyip sabretmek lazım ..zaten bayram dönemi forumdada kimse yok iyi oldu bu araya denk gelmesii

Selam guzel annelerr,

Umarim herkez guzel bir bayram gecirmistir.
Siteyide degistirmisler, cok garipsedim ama alisiriz sanirim bi zaman sonra:)

Nasilsiniz bakalim? Hersey yolundadir insallah.
Opuyorum hepinizi citirlar

Rabia canim, seninde bayramin kutlu olsun.
Cokta yorulmussun canim ya, pastaydi borekti,
insallah keyifli bir bayram gecirmissindir butun yorgunluga ragmen.

Ben iyiyim canim, hersey yolunda cok sukur,
bizimde 3 gundur yatili misafirlerimiz vardi,
Almanyadan, teyzem, kuzenlerim.
Cok hos vakit gecirdik hepberaber.
Bugun yolculadik kendilerini, simdi evdeyim ve yorgulugumu atmaya calisiyorum
Kocisle cay demledik keyf yapcez simdik:)

günaydın herkeze heyecanlıyım erken kalktım size haber vereyim dedim.1 haftadır girememiştim.
kızlar bayramı geçirdik istanbulda .dün akşam evimize döndük ve sizlere müjdeli haberim var
kızımmmmmmmmmmmmmmmm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyuz kesin dedi doktor.
hemen kıyafetler aldık kızıma babasıyla beraber
hatırlayanlar bilirler bana başka bir doktor erkek olabilir ama kesin değil demişti.
ama bizim içimize hep erkek doğuyordu.aklımdan hiç kız geçmemişti.ismini bile bulmuşştuk.duyunca çok şaşırdım çok muutlu oldum ağladım onu ultrasonda öyle görünce okadar masumki
bide kı,z minik ,tatlı ,kıpır kıpır yerinde durmuyor.
geçmişide okuyım umarım cinsiyetleri öğrenenler olmuştur.
hepinizi çok öpüyorum
sizleri seviyorum
allah nazarlardan korusun

günaydınnnnn

cnm gözün aydın hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin

günaydınn kızlarrr bayram nasıl geçti benimkisi umdugumdan yogundu
kilolar ne durumda ben artık 5.ayıma girdim şimdi tartıldım şükürr sadece 3 kilo almışımmm

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr bayram nasıl geçti benimkisi umdugumdan yogundu
kilolar ne durumda ben artık 5.ayıma girdim şimdi tartıldım şükürr sadece 3 kilo almışımmm

günaydınn turko

bayram güzel geçti ama her güzel şey gibi çabuk bitti ve bugün işteyimmaşallah az kilo almışsın ben şimdiden 4 kilo aldım sitenin yeni hali hiç güzel olmamış bence ya diğerine alışmıştık biz

gözün aydın canım yaa demek kız annesi oluyorsuunn maşallahhh

kolay gelsin canımm iş başı yapmışsın
ewet digerki hali daha güzeldi
inşallahh dogumu çok kiloyla bitirmem kızımdada çok kilo almamıştım

sağolun zehracım turkocum
ben şuan 14+3 oldum bugün dün öğrendik cinsiyetini.
evet kız annesi olucam inşallah çok değişik bir duygu.

selam sekerler nasılsınız.....umarım hepınızın bayram tatılı cok guzel gecıyordur...
ayyyy kımsecıkler yok topıkde sanrım pazartesıye kadar da durgun olacak ıns hepımız saglıkla pazartesı gorusuruz kızlar.....
hepınızı opuyorum

sedacıgım tebrıkederım tatlım rabbım kelebegını saglıkla kucagına almayı cıcılerını guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın ....

günaydın anneler hepinizeeee ...
sedasem hayırlı olsun kız bebişin maşallah hareketliymişte...
Bayramın ilk günü eşim kulağını karnıma koydu sol tarafıma kalp atışını duydu bebeğimin yaa pıtpıt nasıl hızlı dedii :))) sizde denermisiniz duyulacakmı yüzeye yakın olduğunda duyulabilirmiş ..

Sedasem, cok tebrik ederim seni canim,
Rabbim kizini hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin, masallah bebisine canim.

sedasem Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…