zonox nevra sizdede görüntü böylemi çok tuhaf burası 2 günlük mesajlar yok olmuş......
kizlar hepinizin bayramini kutlarim
benim anca isim bitti bu saat oldu sarma dolma pogaca su böregi yaptim canim cikti fena yorgunum sabah nasil uyanabilcem bakim((
zonnetje seni cok merak ediyorum canim nerelerdesin pek yoksun son günler
günaydın herkeze heyecanlıyım erken kalktım size haber vereyim dedim.1 haftadır girememiştim.
kızlar bayramı geçirdik istanbulda .dün akşam evimize döndük ve sizlere müjdeli haberim var
kızımmmmmmmmmmmmmmmm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyuz kesin dedi doktor.
hemen kıyafetler aldık kızıma babasıyla beraber
hatırlayanlar bilirler bana başka bir doktor erkek olabilir ama kesin değil demişti.
ama bizim içimize hep erkek doğuyordu.aklımdan hiç kız geçmemişti.ismini bile bulmuşştuk.duyunca çok şaşırdım çok muutlu oldum ağladım onu ultrasonda öyle görünce okadar masumki
bide kı,z minik ,tatlı ,kıpır kıpır yerinde durmuyor.
geçmişide okuyım umarım cinsiyetleri öğrenenler olmuştur.
hepinizi çok öpüyorum
sizleri seviyorum
allah nazarlardan korusun
günaydınn kızlarrr bayram nasıl geçti benimkisi umdugumdan yogundu
kilolar ne durumda ben artık 5.ayıma girdim şimdi tartıldım şükürr sadece 3 kilo almışımmm
günaydın herkeze heyecanlıyım erken kalktım size haber vereyim dedim.1 haftadır girememiştim.
kızlar bayramı geçirdik istanbulda .dün akşam evimize döndük ve sizlere müjdeli haberim var
hatırlayanlar bilirler bana başka bir doktor erkek olabilir ama kesin değil demişti.
ama bizim içimize hep erkek doğuyordu.aklımdan hiç kız geçmemişti.ismini bile bulmuşştuk.duyunca çok şaşırdım çok muutlu oldum ağladım onu ultrasonda öyle görünce okadar masumki
hepinizi çok öpüyorum
sizleri seviyorum
günaydınn turko
bayram güzel geçti ama her güzel şey gibi çabuk bitti ve bugün işteyimmaşallah az kilo almışsın ben şimdiden 4 kilo aldım sitenin yeni hali hiç güzel olmamış bence ya diğerine alışmıştık biz
hepinizi çok öpüyorum
sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?