2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende kasımın ilk haftası gidecem 3.lü test için bakalım benim kuzum kc gr olmuş
Ya kızlar kilodan açılmışken konu benzaten kilolu başladım hamileligime simdiden kendımı epey şişman hissediyorum valla son aylarda insan daha çok şişiyo napacaksam bilmiyorum yemek yememi bir düzene koymam lazım midem falan bulanmıyor ve hiç birseyden tksinmedım daha ayrıca epeydte iştahlıyım
birde doğumdan sonra bu kiloları vermek var 2. kızımda hemen verdim ama yinede az kilo amak sonrasında o diyetti spordu zahmetini cekmemek en iyisi ama napsam acaba

İkinci Üç Ay:
Örnek 1:
Kahvaltı: 2 dilim ekmek veya yağsız tavada yapılmış bir adet krep (peynir,domates veya balla birlikte) , 1 bardak portakal suyu , meyve çayı veya süt
Ara öğün: 1 bardak süt , 1 muz veya elma
Öğlen: 2 ince dilim ekmek ,1 porsiyon etli sebze yemeği ,salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 2 galeta ,1 elma
Akşam: Sebzeli tavuk, iki kaşık pilav, 1 kase yoğurt
Gece : Ihlamur veya başka bir bitkisel çay, 1 dilim kek
Örnek 2:
Kahvaltı: 1 orta boy az yağlı çörek, 1 bardak greyfurt suyu, 1 bardak süt
Ara Öğün: Ufak boy peynirli tost, 1 elma
Öğlen: 3 orta boy köfte ,iki kaşık pilav, salata,1 kase yoğurt, su
İkindi: iki dilim kek , bir portakal
Akşam: 2 dilim ekmek, çorba, sebze yemeği, salata
Gece: 1 bardak süt
ayy ben bu listeye bakarak daha abartılı yiyom valla 2 kaşık pilavı ben pilav piştimi ,tuzu nasıl falan dıyerek tadına bakma amacıyla yiyorumki

sizdemi böyle besleniyosunuz kızlar

Son düzenleme:
yeşilyol 2 kaşık yorumuna bayıldım ya hehehe :))))
Ben buara hiiç düzgün beslenmiyorum evde yemek yapmıyorum ..bütün kötü alışkanlıklarıma döndüm şekerli çay beyaz ekmek tuzlu yemekler falan haftaya kontrolüm var bakalım kilo aldımmı hala aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum ..

meraba kızlar bayramda bitti artık yeniden toplanabiliriz sanırım.
sedasem canm hayırlı olsun kızın ne güzel pembişleri almaya başlarsın artık

selam bayram pıtırcıklarıı,
bayram bayram dedik,
oda bitti işte..
foruma ne oldu kıslar..
ay çok değişik geldi bana..

Canlarım günaydınnnnnn.

sedasem, hayırlı olsun kızın. kızlar çoğalıyor ne güzel
turko, kuşum sanırım ben de 600 grm aldım 5. ayımıza girdik sonunda ne mutlu. benim göbeğim artık önden gidiyor. hamile olduğumu herkes dışardan nbakınca anlıyor valla

ben hala kahvaltı yapmadım ya

sonra gelirim hepinizi kocaman öpüyorum

dün eşimin kuzeninin nişanına gittik (evdeydi) orda bi hamile daha vardı 2 aylık. kızın zerre midesi bulanmıomuş. göbeği çıkmıştı şok oldum. haziranda doğumu. 2 ayda 1 kilo almış. ben de dün tabağımdakilerin anca %20 sini yedim valla. kız çok güzel yiyodu. Maşallah

Selam kızlar...Bir aradan sonra artık toplanılır yavaş yavaş..
Ben elhamd.ayrılıgı atlattım eşim dün geldi,çok mutluyum ya elhamd..
Ama fena hasta olmuş,üşütmüş müşütmüş bişeyler karmakarışık işte,gözünü açamıyor :26: ,onunla ilgileniyorum,şimdide hastaneye gitti size bakayım dedim fırsat bulamıyorum...Herkez iyidir umarım?..

Sitenin bu hali hiç hoşuma gitmedi,girmek içimden gelmedi bundan da dolayı,ama adminlerinde kendi istekleriyle yaptıgı birşey değilmiş onun için bişey diyemiyoruz,inşallah düzeltirler en kısa zamanda...

Bu arada bebişlerini hissetmeye başlayan var mı ? ...

Artık 5e giriyoruz inşallah...

Ay yada girdik mi 5e?
Şu haftaların aylık karşılıgı neydi kızlar bir ara paylaşmıştı zonox,gene paylaşabilirmisin?

4 ü bitirmişsin canım 5ten gün aldın yani 4 ay 3 günlüksün kocaman old bizim kuzucuklar yaa bende bugün bitirdim 4 ayımı ayy artık göbüşler bu aydan sonra hızla büyücek

4 ü bitirmişsin canım 5ten gün aldın yani 4 ay 3 günlüksün kocaman old bizim kuzucuklar yaa bende bugün bitirdim 4 ayımı ayy artık göbüşler bu aydan sonra hızla büyücek

Oh elhamd. ya resmen büyüyorlar
Rabbim kolaylıkla tamamlatsın...

Benim göbişte artık belli olmaya başladı,hatta bebiş benle oynuyor sanki top gibi her yerden çıkıyo yatınca tekmeleride hissetsem tamam olucak inşallah,ki zaten çok kalmadı elhamd..

hoşgeldin kuşummm. aman dikkat et kendine ya. sana da geçmesin. iyi olmana sevindim. özledim sizleri yaaaa

şuan sen 4. ayı bitiriyorsun, 1 hafta 10 güne 5. aya giriceksin. çünkü 1 ay 4 hafta ama 28 gün değil

bazılarına göre ilk ay sayılmıyor. doktorlara göre ilk ay sayılıyor.

Anladım canım sağolasın

Hoşbuldum ayrıca zonoxcumm,dikkat etmeye çalışıyorum inşallah geçmez..
Öyle görmeyede dayanamıyorum onu..
Rabbim şifa versin hastalarımıza...

Valla bende herkezi çok özledim,eski hareketlilik geri gelir inşallah..

kızlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım. inşallah seneye bu vakitlerde bebişlerimiz kucağımızda kutlayacağız bayramları

hoşgeldin myworld.

ya foto eklicem göbüş bölümüne ekleyemiyorum. değişmiş herşey

Merhaba güzel ülkemin güzel hamişleri....
Bir bayramda daha sona erdi..evde kocişimle olmak cok guzeldi.
Ama tatil bitiyor ve o işine dönecek,ondan biraz burugum...
İnşallah herkes iyidir..Öpüyorum hepinizi sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…