2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah zonox göbüşünee...
balcı bende salı günü gitcem 1 ay oldu çokkk merak ediyorum cinsiyetinide öğrenirim inşallahh

merhaba kızlar..herkesin geçmiş bayramını kutlarım..
bu arada ben bayrama bebeşimin cinsiyetini öğrenmiş olarak girdim..oğluşumuz geliyo...

merhaba kızlar..herkesin geçmiş bayramını kutlarım..
bu arada ben bayrama bebeşimin cinsiyetini öğrenmiş olarak girdim..oğluşumuz geliyo...

gözün aydın canımmm bir erkegimiz daha olucak demek maşllahh erkek listesi hızla ilerliyorr
yanlışmı hatırlıyorum dogrumu sende galibe erkek istiyordunn demi canım

sağol turkocum..evet doğru hatırlıyosun bende erkek istiyordum..çünkü kocaman bir kızım var..çeşit olsun dedik...

evet canım yaa..Bayramda arada girip baktım ama kimsecikler yok..Pazartesi kaynar ortalık burda..
İnşallah uzak yollara giden hamişlerimizde güzel güzel dönerler evlerine...
Sen nasılsın kuzum..Bayramda aklıma geldin, Dilekcim üzgündü inşallah düzelmiştir dedim kendi kendime :))

Özleeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmm seni görmek ne güzel

bu arada kızlar yok sağa yatınca erkek..sola yatınca kız..soldan yumurtlarsan kız..sağdan erkek falann..bunlara kesinlikle inanmayın.ben tek yumurtalığımla iki sefer hamile kaldım..biri kız..işte biride erkek..Allah'tan isteyin yeter ki..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

ayyyy canım senıde yenı gordum msj nasılsınız...

İyiyiz canım cok sukur..
Eskisi gibi yorgun ve halsiz diilim..
Sabahları bulantım oluyo cok az sonra geciyo :))
İnşallah artık geri gelmez o zor günler..
Bebiş nasıl sen nasılsın :)

İyiyiz canım cok sukur..
Eskisi gibi yorgun ve halsiz diilim..
Sabahları bulantım oluyo cok az sonra geciyo :))
İnşallah artık geri gelmez o zor günler..
Bebiş nasıl sen nasılsın :)
ıyıyız cok sukur canım dun ev cok kalabalıktı basım dondu valla mıllete yatarken laf yetıstırmekden.....haaa bu arada kayınvalıdem tesrıf ettı elını opturmeye gelmıs delı ettı benı.....

ıyıyız cok sukur canım dun ev cok kalabalıktı basım dondu valla mıllete yatarken laf yetıstırmekden.....haaa bu arada kayınvalıdem tesrıf ettı elını opturmeye gelmıs delı ettı benı.....

hahahahahah cok guldüm kızz..Zahmet etmiş hanfendi..
Sende ne cok özlemişsindir yaaa..
Sarılsaydın doya doya kaynanacım diye :))

meraba mayıs anneleri
herkes hoşgelmiş
ne sıkıcıydı buralar sizsiz
herkesin bayramı umarım ii geçmiştir
seneye sağlıcakla minikleirmzle gezeriz inş.
bn iki bayramdır evde yalnızım
neyse şimdi buraların keyfini çıkaralım
seneye belki vaktimiz olmaz yazmaya

yok beeeeee n ozleyecegım aklıma bıle gelmez.....aslında uzuluyorum onun adına bu yasına gelıpde hayatdan bısey ogrenememıs olmak kotu ve ınsanın laflarıyla ıcraatları bırbırını tutmuyosa hakıkaten cok kotu....

hoşgeldiniz kızlarrr, valla topik yeni yeni hareketlenmeye başladı. ben de yoktum 4 gündür, bir geldim herkes uçmuş. sinek avlıyodu burası

hosgeldın zonox tatlım......gızzzz eklemıssın fotoyu gobuse ama acılmıyo ben goremedım.....

Lalecim haklısın seneye ayaklarımız kı...a vurur artık kosturmaktan :))
Bizde bu bayram evdeydik eşimle..
Ne güzel dinlendik gezdik :)
Seneye ne guzel bebişlerle birlikte olucaz..
Ayy mis kokulu meleklerim benim

Allaha yakın bize uzak olsun inşallah hepsi..
Hersey bizim elimizde..İstersek buz gibi sogukluk koyup araya daha rahat edebiliriz
Aman bosveeeerrr Biz iyi olalım bebişler ve kocişler dahil gerisi önemli diil valla :))
hoşgeldiniz kızlarrr, valla topik yeni yeni hareketlenmeye başladı. ben de yoktum 4 gündür, bir geldim herkes uçmuş. sinek avlıyodu burası

kuzuuuuummmmm özledim valla seni...
arda ve sen harikasınız resme bayıldım :))
Öptüm koccaman

kırmızılar cok yakısmıs ardacanda kocaman oluyo artık annesı ben burdayım demeye baslamıs tosuncuk.....hayırlarla buyusunler ıns....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…