2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende eklemek ıstıyorum ama kablo bulmak zoruma gıdıyo makınanın annemde gezmeye cıktı babamla amcamlarla yarın gelecekler sekerlıkler....
yaa kızlar bısey soracagım ben cınsıyetı ıcın benım ısyerımın karsısında polıklınık var oraya gıtsem mı kendı dr umla randevum ayın 30 unda polıklıgın dr cok da sevmıyorum ama merakda edıyorum.....bı fıkır alabılırmıyım?

slm kızlar..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..inş bayramlar iyi geçmiştir herkesin...

hosgeldin canımm.Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.
Bayramd emek tatil demek dinlenmek demek artık..Cocuklugumuzda kaldı guzel bayramlar artık

kuzuuuuummmmm özledim valla seni...
arda ve sen harikasınız resme bayıldım :))
Öptüm koccaman
Ben de çoooooooooooooook özledim. Saol hayatım bayramlığım ve bayram şekerimle çekildik teyzesi :) Nasıl kocaman olmuş değil mi. tabi o kadar büyümesinde içtiğim sularında etkiside var eheuehueh. sen nasılsın canım. bayram foton yok mu yahuuu
kırmızılar cok yakısmıs ardacanda kocaman oluyo artık annesı ben burdayım demeye baslamıs tosuncuk.....hayırlarla buyusunler ıns....

saol canım benim. minik arda'm kocaman oldu el sallıo teyzelerine. amin duan için canım. cümlemizin ki

var ya özlem aynı seyi bende düsündüm kızzz :))
Bak Nazo7 13.haftada ögrenmiş ama bizim dr lar cok agzı sıkı..
Valla git bi baktır nolcak ki...

herkeslere selamlar bayramda sessiz sedasız bir topikti burası bi açtım şenlenmş ohh ne güzel... Bizde bugün gezdik kırlara vurduk kendimizi:))
özlemişim böyle yazanları valla... ohhhh be....

Bu arada sedasem hayırlı olsun kızın canım,Nazo7 seninde oğluşun hayırlı olsun hayatım.. Öptüm sizleriiiiii....

Yok kuzucum benim fotom
Zaten pek te göbüşüm yok ki
Azcık daha büyüyeyim o zaman eklicem..
Bu arada büyümüşsünüz valla Arda ile..Maaşallah size...
Yemek yemeye basladın mı bari...Ben arada yine bulanıp kusuyorum ama eskisi gibi sarsmıyo artık beni..
Az önce gene kustum ama hemen toparlandım.İnşallah biter

hosgeldin canımm.Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.
Bayramd emek tatil demek dinlenmek demek artık..Cocuklugumuzda kaldı guzel bayramlar artık
Biz eşimle evdeydik hep.Bu sene bir yere gidemedik bebek yüzünden..Aileler hep uzakta...Çok güzel vakit gçirdik yine de..Başbaşa son bayramı kutladık inş..Seneye bebeğimiz de bizle olur inş... Siz de mi biryerlere gitmediniz?

ohh ne güzell bol oksijen bebişede cok faydalı zaten...
Yarasın ikinize de :)) Bizlerde özledik valla yazmayı yazılanları okumayı..Gercekten ohh beee :)))

cok ayakda kalamıyorum sıra beklemek zzor gelır ama arkadasım orda calısıyo kımse kalmayınca ararım gelırsın dıo bekletmez senı dedı ama altdan muayene etmeye falan kalkarsa hayatta yaptırmam serklajım var....uffff denerse ızzın vermem olur bıter evet evet pazartesı gıdeyım ben rahat rahat otururum artık oglum mu dıyecegım kızzım mı bıleyım....

canım git öğren ama tabi makinaları yeniyse görebilir. eskiyse hiç uğraşma sonra yanıltır seni.
hoşgeldin, iyi etmişsin bol oksijenli bir gün geçirerek

Bizde evdeydik canım ama inşallah seneye bizde kalabalık olucaz :))
Benim ailem yok..Eşimin ailesi aslında yakın ama ben kötüyüm cok kusuyorum diye bi yere gitmedik..Onlarda kendi köylerine gittiler..
Evde eşimle cok güzel vakit gecirdik..Tailin bitmesine bu yuzden üzülüyorum..Saolsun bana bebekler gibi baktı..
İnşallah bende artık iyi olurum da onu akşamları güzel güzel yemek yapmıs bi şekilde karsılarım :))

canım bu ara esımle gıdebılecegım en uzak yer yatagımız....ben sureklı yatıyorum sadece wc kalkıyorum....doguma kadar durum bu elı opulesıler bıze geldı bu bayram....

zonox tatlım usg cok yenıymıs arkadasım soyledı.....evet evet bız pazartesı bı sansımızı deneyelım bakalım...

Aynen öyle canımm yaa..cocuga nsıl seslencegimi bilemiyorum.
Bi paşam bi prensesim diyorum :))
ayy ögren de bizde sevinelim kızz..Cok merak ediyorum belli olmayanlarınkini...

bende kız gordum ruyamda esımde gerı kalanlar kayınvalıdem gelınımız de erkek gormus hayırlısı ıns saglıkla gelsınde kız erkek ama ınsan yınede cok merak edıyo....

hangisinin ultrason cihazı daha gelişmişse ona git derim...bnm dr. ii ama cihazı eski biraz..belki bu sefer 3 boyutlu ya da 4 boyutlu cihazı olan dr. a giderim..sonra tekrar kendi dr. ma devam edecem,inş.

bayramda hüzünlüydüm tabi ailemden ayrı ama eşim yanımda onla gezdik dinlendik zaten 2 gün izni vardı anlıycağın bayram bayram değildi :))

bence git yaa ne kaybedersinki canım merakın gider 30.dada kesinleşir senin dr.da aynısını söylerse

ütü yaptım yoruldum yaaa yarısı kaldıı dinleneyim biraz ..ileriki aylarda napıcaz ya bu işleri :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…