slm kızlar..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..inş bayramlar iyi geçmiştir herkesin...
Ben de çoooooooooooooook özledim. Saol hayatım bayramlığım ve bayram şekerimle çekildik teyzesi :) Nasıl kocaman olmuş değil mi. tabi o kadar büyümesinde içtiğim sularında etkiside var eheuehueh. sen nasılsın canım. bayram foton yok mu yahuuukuzuuuuummmmm özledim valla seni...
arda ve sen harikasınız resme bayıldım :))
Öptüm koccaman
kırmızılar cok yakısmıs ardacanda kocaman oluyo artık annesı ben burdayım demeye baslamıs tosuncuk.....hayırlarla buyusunler ıns....
bende eklemek ıstıyorum ama kablo bulmak zoruma gıdıyo makınanın annemde gezmeye cıktı babamla amcamlarla yarın gelecekler sekerlıkler....
yaa kızlar bısey soracagım ben cınsıyetı ıcın benım ısyerımın karsısında polıklınık var oraya gıtsem mı kendı dr umla randevum ayın 30 unda polıklıgın dr cok da sevmıyorum ama merakda edıyorum.....bı fıkır alabılırmıyım?
sagol canım senınde kutlu olsun.....bana sıradan bı gun gıbı geldı yatınca sureklı....slm kızlar..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..inş bayramlar iyi geçmiştir herkesin...
Yok kuzucum benim fotomBen de çoooooooooooooook özledim. Saol hayatım bayramlığım ve bayram şekerimle çekildik teyzesi :) Nasıl kocaman olmuş değil mi. tabi o kadar büyümesinde içtiğim sularında etkiside var eheuehueh. sen nasılsın canım. bayram foton yok mu yahuuu
Biz eşimle evdeydik hep.Bu sene bir yere gidemedik bebek yüzünden..Aileler hep uzakta...Çok güzel vakit gçirdik yine de..Başbaşa son bayramı kutladık inş..Seneye bebeğimiz de bizle olur inş... Siz de mi biryerlere gitmediniz?hosgeldin canımm.Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.
Bayramd emek tatil demek dinlenmek demek artık..Cocuklugumuzda kaldı guzel bayramlar artık
herkeslere selamlar bayramda sessiz sedasız bir topikti burası bi açtım şenlenmş ohh ne güzel... Bizde bugün gezdik kırlara vurduk kendimizi:))
özlemişim böyle yazanları valla... ohhhh be....
Bu arada sedasem hayırlı olsun kızın canım,Nazo7 seninde oğluşun hayırlı olsun hayatım.. Öptüm sizleriiiiii....
canım git öğren ama tabi makinaları yeniyse görebilir. eskiyse hiç uğraşma sonra yanıltır seni.bende eklemek ıstıyorum ama kablo bulmak zoruma gıdıyo makınanın annemde gezmeye cıktı babamla amcamlarla yarın gelecekler sekerlıkler....
yaa kızlar bısey soracagım ben cınsıyetı ıcın benım ısyerımın karsısında polıklınık var oraya gıtsem mı kendı dr umla randevum ayın 30 unda polıklıgın dr cok da sevmıyorum ama merakda edıyorum.....bı fıkır alabılırmıyım?
hoşgeldin, iyi etmişsin bol oksijenli bir gün geçirerekherkeslere selamlar bayramda sessiz sedasız bir topikti burası bi açtım şenlenmş ohh ne güzel... Bizde bugün gezdik kırlara vurduk kendimizi:))
özlemişim böyle yazanları valla... ohhhh be....
Bu arada sedasem hayırlı olsun kızın canım,Nazo7 seninde oğluşun hayırlı olsun hayatım.. Öptüm sizleriiiiii....
Biz eşimle evdeydik hep.Bu sene bir yere gidemedik bebek yüzünden..Aileler hep uzakta...Çok güzel vakit gçirdik yine de..Başbaşa son bayramı kutladık inş..Seneye bebeğimiz de bizle olur inş... Siz de mi biryerlere gitmediniz?
canım bu ara esımle gıdebılecegım en uzak yer yatagımız....ben sureklı yatıyorum sadece wc kalkıyorum....doguma kadar durum bu elı opulesıler bıze geldı bu bayram....Biz eşimle evdeydik hep.Bu sene bir yere gidemedik bebek yüzünden..Aileler hep uzakta...Çok güzel vakit gçirdik yine de..Başbaşa son bayramı kutladık inş..Seneye bebeğimiz de bizle olur inş... Siz de mi biryerlere gitmediniz?
cok ayakda kalamıyorum sıra beklemek zzor gelır ama arkadasım orda calısıyo kımse kalmayınca ararım gelırsın dıo bekletmez senı dedı ama altdan muayene etmeye falan kalkarsa hayatta yaptırmam serklajım var....uffff denerse ızzın vermem olur bıter evet evet pazartesı gıdeyım ben rahat rahat otururum artık oglum mu dıyecegım kızzım mı bıleyım....
bende eklemek ıstıyorum ama kablo bulmak zoruma gıdıyo makınanın annemde gezmeye cıktı babamla amcamlarla yarın gelecekler sekerlıkler....
bayramda hüzünlüydüm tabi ailemden ayrı ama eşim yanımda onla gezdik dinlendik zaten 2 gün izni vardı anlıycağın bayram bayram değildi :))evet canım yaa..Bayramda arada girip baktım ama kimsecikler yok..Pazartesi kaynar ortalık burda..
İnşallah uzak yollara giden hamişlerimizde güzel güzel dönerler evlerine...
Sen nasılsın kuzum..Bayramda aklıma geldin, Dilekcim üzgündü inşallah düzelmiştir dedim kendi kendime :))
bence git yaa ne kaybedersinki canım merakın gider 30.dada kesinleşir senin dr.da aynısını söylersebende eklemek ıstıyorum ama kablo bulmak zoruma gıdıyo makınanın annemde gezmeye cıktı babamla amcamlarla yarın gelecekler sekerlıkler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?