2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın dılekcıgım.....annemden allah razı olsun valla herseyımı yapıyo....annemın donmesı gerekıyo 28 ınde amcamlar gelecek bır ayda onlar kalacaklar sonra annem tekrar gelecek....

kızlar karnım ve bikini bölgem çok ağrıyor. sizde de ooluyor mu?? bir kaç gün önce bebeğim pıt pıt damar gibi atıodu arada bir ama şimdi hissedemiyorum

Son düzenleme:
oluyo canım benımde sızım sızım agrıyo bazen hergun baz4en bıkac gunde bır sanırım rahım buyudukce kaslar acılıyo onun sızısı

Ay yada girdik mi 5e?
Şu haftaların aylık karşılıgı neydi kızlar bir ara paylaşmıştı zonox,gene paylaşabilirmisin?

5. aya mı girdik?
bn 4.aya girdik sanıyordum
soranlara 4.aya girecem diyordum
ama mayıs ayına daha çok var:44:

kızlar karnım ve bikini bölgem çok ağrıyor. sizde de ooluyor mu?? bir kaç gün önce bebeğim pıt pıt damar gibi atıodu arada bir ama şimdi hissedemiyorum

Banada oluyor caim ara ara, 1-2 gun hele cok izliyor, adet olucakmisim gibide agriyor ama sonra geciyor tamamen. Rahim buyudugu icin olmali bu agri sizilar. Insan tedirgin oluyor ama dimi..

canım şuan rahim göbek deliğine doğru çıkıyomuşya alttaki kaslar kasılıyomuş bende dün baya çektim.Geçen birden kalktım nefesim kesilecekkadar şiddetli bi ağrı oldu hatta birden gülünce bile ağrıyoo

Buarada geçen okudum bi siteden kesinlikle yükseğe uzanmayın yazıyodu uzanırken kendimizi zorlamadan ve 2 kolla uzanmalıymışız bunada dikkat edelim kızlar

herkese selamlar
sağolun arkadaşlar umarım öğrenemeyenlerde bir an önce öğrenirler cinsiyetleri.
benimde ağrılarım oluyor.büyüdüğü için sanırım.

Evet dilekcim, aynen anlattigin gibi.
Birde ani oturup kalkislarda tuhaf bir agri oluor bende,
sanki karnimdaki damarlar birbirine dolaniyor gibi:))
cok tuhaf ama oyle hissediyorum o agriyi,
ayaga kalkinca tamamen, duzeliyor

Bire yuksege uzanmamak gerekliymis,
bende dikkat ediyorum ona,
ama yinede dolabin en ust raflarindan bazen bisiyler aliyorum, yavas yavas:)
hakkimizda hayirlisi olsun insallah,
baya baya hamileyiz artik, gobusler insanlarin dikkatini cekiyor:))

oluyo canım benımde sızım sızım agrıyo bazen hergun baz4en bıkac gunde bır sanırım rahım buyudukce kaslar acılıyo onun sızısı

Banada oluyor caim ara ara, 1-2 gun hele cok izliyor, adet olucakmisim gibide agriyor ama sonra geciyor tamamen. Rahim buyudugu icin olmali bu agri sizilar. Insan tedirgin oluyor ama dimi..

valla ben de yalnızca bana mı oluyor diye endişe ediyordum. cidden çok endişelendim bugün. bayramdan beri ağrı sızı, göbeğimde acı, ve altımda sızı vardı, demek ki siz de yaşadığınıza göre normal bunlar. sırf bu nedenle yürüyüşü bıraktım istemeye istemeye. şimdide sol kaburgamın altı acıo (bebeğin olduğu yer) offffffffffff ya tedirginim bugün. ilk kez bu kadar tedirgin bi gün yaşıyorum. kendimi çok large bir anne olarak bilirdim oysaki

balcı, saol canım sizden de fotolar bekliyorum

neye sağol cnm valla ne yazdım unuttum alısamadım bu yenı foruma bu arada karın agrısı bende cok sıddetlı oluyor dun nefesımı kesecek kadar oldu yıne resmen fılmlerde doguran kadınlar gıbı nefes alıyordum bır de bayramın ılk gunu salı baslayıp cuma bıten bır basagrım oldu

Geçen kapı çaldı eşimin gelme saati hızlı kalktım ama 30 snyeden fazla sürdü eşimde korktu..Yavaş yavaş hayatımızı etkileri altına almaya başladılar artık yüzüstüde rahat yatamıyoruumm karnımı hissediyorumm..bakalım daha neler bekliyo bizi ..benim göbüşe eşim o gaz diyo bebek daha avokado kadar diyo :)))

bence artık kesin öğrenirsin canım gün saymaktan fenalık geldi geçmiyor resmen:)
valla ailemde heyecanla bekliyo.Kayınvalidem bursadaydı bayramda belli olsa cinsiyeti burdan çok şey alıcaktım diyo :))

slm kızlar nasılınızzzzz
selam canım iyiyim ben sen nasılsınn

merhaba anneler hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.umarım bayramınız güzel geçmiştir
sağol canım seninde mübarek olsuunn..

pek keyfım yok bugun kaynana ve kayınbaba ıle basım dertte yaaaaaaa kızlar delırtecekler benı bu halımle aglatıyorlarya ALLAHLARINDAN BULSUNLAR

ANNEMLER BAYRAMDA BAYRAMLASMAYA GITTILER DUN ANNEMLE BABAMA OGULLARINI VE BENI SIKAYET ETMISLER AKILLARINA BAKSANA KIMI KIME SIKAYET EDIYORLAR

YOK GELMIYORMUSSUZ YOK BEN KONUMUYORMUSUM YOK BABA DEMIYORMUSUMDA SEY DIYORMUS YA AKLINIZ ALIYORMU YAAAAA SEY DIYORMUS OTURDUM BIR GUZEL AGLADIM SIMDI ANNEMLERDEYIZ ESIMDE KIZDI BANA

OLAY SURDAN BASLAMI BEN BAYRAMIN IKI GUNU ONLARLA GEZDIM TUM SULALEYI TAAAAA KOMSULARINA KADAR

3 GUNUDE ANNEMLERLE GECIRMEK ISTEDIM SAOLUN ESIM KARISMAZ BENI BIRAKTI KENDII ANNESINDE KALDI

O AKSAM TELEFON CALMIS KAYNANAMIN KIZ KARDESI ISTE KONUSUYORLARMIS BENI SORMUSLAR ANNESI YELIZ ANNESINDE DEMIS BOYLE KINAYELI ESIMDE KIZMIS NE OYLE KINAYELI DIYORSUN DIYE BASLAMIS KAVGA TAAAAAAAAAA IKIDE ESIM GELDI ANNEMLERE AMA ANLATMADI HIC BIRSEY BEN ANLADIM BIRSEY OLDUGUNU

ESIM OYLE ONEMSEMEZ ANLATMAZDA

NEYSE HERSEY BAYRAMLASMA GUNUNDE CIKTI

BABAMDA SAF BIRI HEMEN ONLARA INANMIS COK SINIRIM BOZULDU BANA INANMIYORDA ONLARA INANIYOR DIYE AGLADIM BENDE

ZAMANINDA BENI ISTEMIYORLARDI KAC SENE GOZ YASI DOKTUM ONLARIN YUZUNDEN

SIMDI GELMILER BIZI SEVSIN BIZE SIK SIK GELSIN YAA ISTE DEGERINIZ BU BENDEN DAHA NE ISTIYORSUNUZ EKTIGINIZ BICIYORSUNUZ AMA YOK ANLAMIYORLAR

NE SAYGISIZLIK YAPARIM NE BASKA BIRSEY ESIMLE GIDERIM AKILLI USLU AKILLI USLU GELIRIM

VICIK VICIK ILISKILERI SEVMEM

BUNLARIN DERDI ESIM BU KADAR BENIM ANNEME BABAMA DUSKUN OLMASI TEK DERTLERI BUU

EEEEEE NIYE OLMASIN NE ZAMAN BASIMIZ SIKISSA ANNEMLER YARDIM EDIYOR DURUMLARI OLMASA BILE AMA ONLAR BIZ BUNLARDAN NE KAPSAK DERTLERINDELER DUSUN KENDI OGULLARI BILE SAVUNMUYOR ONLAR ANNEMLERI SECIYOR

COK GICIK KAPIYORUM ARTIK NEFRET DERECESINDEYIM YA

BIZ DHA YENI EV BORCUNA GIRDIK KIZLAR

ALLAHA SUKUR ESIM IYI MAAS ALIYOR AMA EV BORCU BAYA YUKLU

ESIM MUHENDI 2100 ALIYOR EV BORCUMUZ 1650 EEEE GERIYE 450 KALIYO 450 IKI KISI IDARE ETMEYE CALISIYORUZ
BENIM HASTANEYE PARAM EN AZ 75 MILYON

SAOLSUN KAYNANAM HEDIYE DIYE BIZE 850 MILYONLUK PERDEYI BIRAKTI GITTI BEN ALACAM DEDI AMA HALA BES KURUS GORMEDIK HER AY 100 MILYON ORAYA GIDIYOR

SANTIYEDEN KULLANIYORUZ ELEKTIRIK GECEN AY 300 MILYON ELEKTIRIK SUYA VERDIK

AMA UTANMADAN GELIP BIZE UNU DIYORLAR PARA PIRIKTIRIYORMUSUNUZ YAAA NEYIMIZLE BIRIKTIRELIM ELIMDE PARA YOKKI KREDI KARTINA YUKLEN

AL BEBEK GELIYOR NE YAPACAZ HIC DUSUNMUYORLAR

Son düzenleme:
okurken içim sıkıldı senin halini düşünemiyorum canım..hem kendileri yapmazlar hemde senin aileni kıskanırlar..2 gün bayramda onlaymışsın daha ne istiyolarkii. bence eşin senin yanındaya takma kafana okadar insan tanıyorum ailesine inanıyo eşini takmıyoo..eğer böyle sorunlu insanlarsa mesafeli kalman en güzeli..

canım bende mesafalı olmaya calııyor ama anlamıyorlar

gelmıs anneme sey demısler bak bak bız yelızı eskıden ıstemıyorduk ya yelız onun acısını bızden cıkartıryor

dıger aılenın gelınlerı ne kadar sıkı fıkılar ylz neden degıl su bu

sankı ben onlar gıbı olmak zorundayım

cok sukur esım yanımda rahatım yanı bır kas hareketımle ne ısterım anlar yapar benı yanlız bırakmaz

bırde utamadan gecen gelmısler sunu dıyorlar

oglum ben ruyada sız para bırıktırmıssınız 750 mılyon

bak benım ruyalarım cıkar bızden mı gızlıyorsunuz yoksa dıyorlar ya dusunebılıryomusunuz

esımde kızdı ben yırtık ayakkabıyla gezıyorum sen para bırıktırmeden mı bahsedıyorsun dedı bagırdı sustular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…