Ay yada girdik mi 5e?
Şu haftaların aylık karşılıgı neydi kızlar bir ara paylaşmıştı zonox,gene paylaşabilirmisin?
merhaba kızlar..herkesin geçmiş bayramını kutlarım..
bu arada ben bayrama bebeşimin cinsiyetini öğrenmiş olarak girdim..oğluşumuz geliyo...
kızlar karnım ve bikini bölgem çok ağrıyor. sizde de ooluyor mu?? bir kaç gün önce bebeğim pıt pıt damar gibi atıodu arada bir ama şimdi hissedemiyorum
kızlar karnım ve bikini bölgem çok ağrıyor. sizde de ooluyor mu?? bir kaç gün önce bebeğim pıt pıt damar gibi atıodu arada bir ama şimdi hissedemiyorum
canım şuan rahim göbek deliğine doğru çıkıyomuşya alttaki kaslar kasılıyomuş bende dün baya çektim.Geçen birden kalktım nefesim kesilecekkadar şiddetli bi ağrı oldu hatta birden gülünce bile ağrıyoo
Buarada geçen okudum bi siteden kesinlikle yükseğe uzanmayın yazıyodu uzanırken kendimizi zorlamadan ve 2 kolla uzanmalıymışız bunada dikkat edelim kızlar
maşallah zonox göbüşünee...
balcı bende salı günü gitcem 1 ay oldu çokkk merak ediyorum cinsiyetinide öğrenirim inşall
bence artık kesin öğrenirsin canım gün saymaktan fenalık geldi geçmiyor resmen:)
oluyo canım benımde sızım sızım agrıyo bazen hergun baz4en bıkac gunde bır sanırım rahım buyudukce kaslar acılıyo onun sızısı
Banada oluyor caim ara ara, 1-2 gun hele cok izliyor, adet olucakmisim gibide agriyor ama sonra geciyor tamamen. Rahim buyudugu icin olmali bu agri sizilar. Insan tedirgin oluyor ama dimi..
canım şuan rahim göbek deliğine doğru çıkıyomuşya alttaki kaslar kasılıyomuş bende dün baya çektim.Geçen birden kalktım nefesim kesilecekkadar şiddetli bi ağrı oldu hatta birden gülünce bile ağrıyoo
Buarada geçen okudum bi siteden kesinlikle yükseğe uzanmayın yazıyodu uzanırken kendimizi zorlamadan ve 2 kolla uzanmalıymışız bunada dikkat edelim kızlar
valla ben de yalnızca bana mı oluyor diye endişe ediyordum. cidden çok endişelendim bugün. bayramdan beri ağrı sızı, göbeğimde acı, ve altımda sızı vardı, demek ki siz de yaşadığınıza göre normal bunlar. sırf bu nedenle yürüyüşü bıraktım istemeye istemeye. şimdide sol kaburgamın altı acıo (bebeğin olduğu yer) offffffffffff ya tedirginim bugün. ilk kez bu kadar tedirgin bi gün yaşıyorum. kendimi çok large bir anne olarak bilirdim oysaki
balcı, saol canım sizden de fotolar bekliyorum
Geçen kapı çaldı eşimin gelme saati hızlı kalktım ama 30 snyeden fazla sürdü eşimde korktu..Yavaş yavaş hayatımızı etkileri altına almaya başladılar artık yüzüstüde rahat yatamıyoruumm karnımı hissediyorumm..bakalım daha neler bekliyo bizi ..benim göbüşe eşim o gaz diyo bebek daha avokado kadar diyo :)))Evet dilekcim, aynen anlattigin gibi.
Birde ani oturup kalkislarda tuhaf bir agri oluor bende,
sanki karnimdaki damarlar birbirine dolaniyor gibi:))
cok tuhaf ama oyle hissediyorum o agriyi,
ayaga kalkinca tamamen, duzeliyor
Bire yuksege uzanmamak gerekliymis,
bende dikkat ediyorum ona,
ama yinede dolabin en ust raflarindan bazen bisiyler aliyorum, yavas yavas:)
hakkimizda hayirlisi olsun insallah,
baya baya hamileyiz artik, gobusler insanlarin dikkatini cekiyor:))
valla ailemde heyecanla bekliyo.Kayınvalidem bursadaydı bayramda belli olsa cinsiyeti burdan çok şey alıcaktım diyo :))bence artık kesin öğrenirsin canım gün saymaktan fenalık geldi geçmiyor resmen:)
selam canım iyiyim ben sen nasılsınnslm kızlar nasılınızzzzz
sağol canım seninde mübarek olsuunn..merhaba anneler hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.umarım bayramınız güzel geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?