BEN HİÇ ANLAMIYORUM CANIM YA
karnım sürekli şiş ve gazlı olduğu için her yeri aynı(
SELAM kızlar bu site nebiçim bişi olmus ya sayfalar sacma sapan bişi anlayamadım...bgn doktora gıttım cok şukur hersey yolunda dedı gözlerı ekrana bakıodu acıktı cok tatlı maşallah veeee kızımız oluomusssss teyzelerı
bende bebişimi göbeğimin solunda hissediyorum,
kıslar gece yatarken sol tarafınıza yatmaya özen gösterin,
plesentanın yapısı itibariyle sola yatınca bebişlere daha fazla kan, oksijen artık ne geçiyorsa ondan daha fazla ve rahat geçiyormuş..
(Allah korusun) gelişim geriliği olan bebiş annelerine özellikle sol taraflarıa yatırılarak tedavi uygulanıyormuş..
ben hep sağıma yatarım, bu olayı duyduk eşimle, şimdi sol taraf dönükken bi sıkıştırıyo beni bırakmıyo adam..
en azından uyandıkça aklınıza geldikçe solunuza dönün..
İZmir-İstanbul arası havada 50 dk sürüyo...Bişey olmaz yaa..
O kadar hamle seyahat ediyor dimi yaa
Süper olur kızzz :) Ege ismi cok güzel..Hatta Özgür Ege daha bi güzel..Biz senelerce bu sim üzerinde durduk ama sonra beyimiz birden Yiğit Efe' ye gecti..
Özgür Ege' yi bi düşün derim ben :))
En Güzel Örnek Ben Olayım Sana
Doktorum Bebiş Aşşağıda Duruyor Gitmesen Daha İyi Olur Dedi Bana Fakat Ben Çok Esirgemek Taraftarı Olmadığımdan Gitmeyi Tercih Ettim İzmir Ankara 8 Saat Hem Gittim Hemde Geldim Çok Şükür Hiçbir Sıkıntımız Olmadı
Cok sukur saglıkla gidip geldiniz canım..
İnşallah bende güzel güzel gidip gelirim..
Özgür İsmini Koyacağını Sanmıyorum Canım
Aslıda Kocişle Ben Birbirimize Söz Vermiştik
Erkekse Kesinlikle Ben Karışmayacaktım Kızsa O Karışmayacaktı İsimlere Ama Ben Karışmadan Duramıyorum
Benim Kociş Mert İsmine Takmış Durumda Birinci İsmimiz Mert Olacak Yani Ben 2.İsmi Seçebiliyorum Ege Mert Veya Mert Ege Olabilir
Canım Mert ismi de cok güzel..Abimin oglunun adı olmasa aslında biz Mert Efe düsünmüştük..
Mert Ege güzel bir isim bence..İsmiyle birlikte yasasın yakısıklı paşamız :))
bende bebişimi göbeğimin solunda hissediyorum,
kıslar gece yatarken sol tarafınıza yatmaya özen gösterin,
plesentanın yapısı itibariyle sola yatınca bebişlere daha fazla kan, oksijen artık ne geçiyorsa ondan daha fazla ve rahat geçiyormuş..
(Allah korusun) gelişim geriliği olan bebiş annelerine özellikle sol taraflarıa yatırılarak tedavi uygulanıyormuş..
ben hep sağıma yatarım, bu olayı duyduk eşimle, şimdi sol taraf dönükken bi sıkıştırıyo beni bırakmıyo adam..
en azından uyandıkça aklınıza geldikçe solunuza dönün..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
kimse bana cevap yazmamış akşam ayrıntılı ultrasonla ilgili soru sormuştum.yaptıranlar bu ayrıntılı ultrason dr.un kendi her zaman baktığı ultrasonla mı bakılıyor başka bir cihazla mı?bir de ek ücreti var sanırım ne kadara yaptırdınız?ben cumartesi gideceğim de hazırlıklı olayım en azından...
cinsiyetini öğrenen annelere tebrikler.darısı başıma..
selam arkadaşlar, mayıs annelerinden bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı acaba?
kızlar site şuanda üye oldum şuanda 10 haftalık hamileyim tüp bebekle tranferden sonra kullanılan ilaçları soracaktıım nereye girmem gerek lütfen yardım edin..
ne inatçıymış kime çekmiş acep?
böyle oluncada kız olur derler büyükler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?