2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydınnn cnm Allah kucağınada almayı nasip etsin

bende bebişimi göbeğimin solunda hissediyorum,
kıslar gece yatarken sol tarafınıza yatmaya özen gösterin,
plesentanın yapısı itibariyle sola yatınca bebişlere daha fazla kan, oksijen artık ne geçiyorsa ondan daha fazla ve rahat geçiyormuş..
(Allah korusun) gelişim geriliği olan bebiş annelerine özellikle sol taraflarıa yatırılarak tedavi uygulanıyormuş..
ben hep sağıma yatarım, bu olayı duyduk eşimle, şimdi sol taraf dönükken bi sıkıştırıyo beni bırakmıyo adam..
en azından uyandıkça aklınıza geldikçe solunuza dönün..

ALLAHIM BEN hiç soluma yatamıyorumm..sağıma yatmaya alışkınım
zorla sola dönüyorummm
ama bundna sonra seve seve soluma dönerek uyuycam sağol bacımmmm

İZmir-İstanbul arası havada 50 dk sürüyo...Bişey olmaz yaa..
O kadar hamle seyahat ediyor dimi yaa

En Güzel Örnek Ben Olayım Sana
Doktorum Bebiş Aşşağıda Duruyor Gitmesen Daha İyi Olur Dedi Bana Fakat Ben Çok Esirgemek Taraftarı Olmadığımdan Gitmeyi Tercih Ettim İzmir Ankara 8 Saat Hem Gittim Hemde Geldim Çok Şükür Hiçbir Sıkıntımız Olmadı

Süper olur kızzz :) Ege ismi cok güzel..Hatta Özgür Ege daha bi güzel..Biz senelerce bu sim üzerinde durduk ama sonra beyimiz birden Yiğit Efe' ye gecti..
Özgür Ege' yi bi düşün derim ben :))

Özgür İsmini Koyacağını Sanmıyorum Canım
Aslıda Kocişle Ben Birbirimize Söz Vermiştik
Erkekse Kesinlikle Ben Karışmayacaktım Kızsa O Karışmayacaktı İsimlere Ama Ben Karışmadan Duramıyorum
Benim Kociş Mert İsmine Takmış Durumda Birinci İsmimiz Mert Olacak Yani Ben 2.İsmi Seçebiliyorum Ege Mert Veya Mert Ege Olabilir

Canım Mert ismi de cok güzel..Abimin oglunun adı olmasa aslında biz Mert Efe düsünmüştük..
Mert Ege güzel bir isim bence..İsmiyle birlikte yasasın yakısıklı paşamız :))

kızlar hatırlıomusunuz bayramın 1. veya 2. gunu bi arkadas mama onlugu resmı koymustu onunde kocaman meyve vardı sitenın adını yazmıstı ama bu yenı sayfalarda kaybolmus bulamadım yaa bilen varmı

Canım Mert ismi de cok güzel..Abimin oglunun adı olmasa aslında biz Mert Efe düsünmüştük..
Mert Ege güzel bir isim bence..İsmiyle birlikte yasasın yakısıklı paşamız :))

Sağol Teyzesii İsim Bir Boncuk Önemli Olan Sağlıkları Vakitlerinde Sağlıklı Olarak Gelsin Meeklerimiz İnşallah

sağ tarafta ana damarlar varmış ..sol tarafa yatınca daha rahat kan dolaşımı oluyormuş bende genelde sağa yatmamaya özen gösteriyorum

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
kimse bana cevap yazmamış akşam ayrıntılı ultrasonla ilgili soru sormuştum.yaptıranlar bu ayrıntılı ultrason dr.un kendi her zaman baktığı ultrasonla mı bakılıyor başka bir cihazla mı?bir de ek ücreti var sanırım ne kadara yaptırdınız?ben cumartesi gideceğim de hazırlıklı olayım en azından...
cinsiyetini öğrenen annelere tebrikler.darısı başıma..

fetal ultrasanografiden bahsediyorsun heralde.tek tek organlarına kalp damarlarına bakılıyor... 16. 17. haftalara gelince benimde girmem gerekiyormuş ... evet .. ek ücret ödeniyor ..bende araştırma aşamasındayım daha 150 tl ile 200 -220 -350 gibi değişen fiyatlar var...

kızlar ben cıkıyorum....dr a gıtmeden ıs arkadaslarıa da bır ugrayayım cok ozledım hepsını bol bol dua edın...hayırlı haberlerle doneyım....opuyorum sızı...

kızlar site şuanda üye oldum şuanda 10 haftalık hamileyim tüp bebekle tranferden sonra kullanılan ilaçları soracaktıım nereye girmem gerek lütfen yardım edin..

kızlar site şuanda üye oldum şuanda 10 haftalık hamileyim tüp bebekle tranferden sonra kullanılan ilaçları soracaktıım nereye girmem gerek lütfen yardım edin..

ada izmir
şansına sitede şuanda kimse yok
tüp bebek konusunda hiç bilgi sahibi değilim
bir süre sonra burda tüp bebekle ilgili bilgi sahibi olan ark.mız gelicek istersen tekrar sorarız...

ne inatçıymış kime çekmiş acep?
böyle oluncada kız olur derler büyükler :))

hadi bakalım büyükler doğrumu demiş teyzesi 10 gün sonra görcez artık...Valla anasına çekmedi belkim babasına çekmiştir inadı ben çünkü lokum gibin insanımdır! Allah sizi inandırsın yani o kadar diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…