2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ooo anneler hep lokumdur zaten:87:
canımda lokum istedi heğğ

herkese slm kizlar nasilsiniz ?

ben baya iyiydim ama son 2 gündür hep uyumak istiyorum e yorgunluk hissi var bugünse daha bi tuhaf his ediyom kendimi kizlar bugün benimde usg terminim var bi kiz daha ekleyin subarunun kizina arkadas getirecegim :))))

fdilek bence senin oglun olucak canim cünkü cok hareketli hamislik geciriyon

SELAM HOŞGELDİN
iyiyimm canım sen nasılsın ?
kızıma saat kaçta arkadaş getireceksin ?
benimde dileğin hamileliği dikkatimi en baştan beri çekiyor
en başından beri çok rahat maşşşaalllahhh
net hatırlıyorum sanırım 8 haftalarımdaydım ben böğüre böğüre günlerimi atlatıyodum
dilekle aramızda çok az gün olmasına rağmen onda hiç şikayet yoktu maşşallahhh
eee cinsiyetlerde belli olmaya başladı..
% 80 imiz yoğun bulantı yaşadık ve bebişlerimizde kızlar çoğunluktaysa dileğin oğlu olacak sankimmmm
ama o kız istiyo ((

canim bulantiyla ilgili oldunu sanmiyorum zonoxla turkonunda cok bulantilari oldu ogularri oluyor benimde hic midem bulanmadi cok rahat gecirdim ama kizim olucak :)))) 15 dak sonra evden cikcagim 16 da randevum türkiye saatine göre 17 de buseferde söylemesse cinsiyetini o masaya ben doktoru yatirip usg yapcam :))))) bu esas benim doktorum degil benim doktorum bu ayin 30 da geliyor cok konuskan cok cana yakin ama buysa ruh gibi cok zor konusuyor tek bildide ja nein yani evet yada hayir

forum coooook yavas bu msji bile zorlukla yazdim (

kızlar napıyosunuzzzz nasılsınızzz,, ben çoook yoğunum tatilin acısını çıkarıyorlar valla sizi takip edemiyorum ne var ne yok....

yok turkonun bulantısı çok fazla yoktu sanırım
zonox bulantısı yoğundu evet
amannn ne bileyim yaww
ama dilek farklı :)
yaaaa demek seninde bulantın olmadı ha maşallahh...
sen bi git gelde ondan sonra tekrar konuşuruz seninle kız erkek meselesini :))
bence sen doktoru yatır türkish küfür et ona :)))

:)))) simdi küfür edersem oda giciklina cinsiyetin tersini söylermis :))) ögreniyim sonra benzetiyim :))) ben cikiyorum canim vaktim geldi gelince yazarim simdilik hoscakalin

kızlar selamlar.. aranızda benım gibi göğüsleri çatlayan var mı? göğüslerimin alt kısmı az da olsa çatladı kırmızı çizgiler oldu bazıları beyaz.. lierac kullanmaya başladım inşallah ii gelir moralım çok bozuldu ama napalım katlanıcaz

selam..
benim başlamadı henüz
ama bugünden itibaren akşamları lierac kullanmaya başlıycam
şişmeye başladımmmmm

selam..
benim başlamadı henüz
ama bugünden itibaren akşamları lierac kullanmaya başlıycam
şişmeye başladımmmmm

canım ben 2 haftadır kullanıyordum ama göüslerime çok sürmedim bırden şişti göğüslerim zaten çok küçük değildi hiç ummazdım çatlayacağını çok şaşırdım fazla değil ama yıne de üzülüyo insan bende kullanmaya başla. bu arada senle kilo konusunda yarışacaktık kaç kilo aldın ::) ben 3 kilo almışım şimdiye kadar bir aydır kılo almıyorum ama şişiyorum

ya kızlar

forumda kimler var göremiyorum,kendi kendine atıyo siteden beni dışarıya sanırım hala yapım aşamasında site ama bu şekliyle hiççççççç hoş olmamışşşş.Benim bir kaç gündür özellikle sabahları diş etim kanıyor sizede oluyormu dişlerimle alakalı bir sorunum yoktu daha önce ama bir kaç gündür dişlerimi zor fırçalıyorum ( gülümsemelerde kaybolmuş yaa site ne hale gelmişşşş

NAZO
ben üşeniyorum akşamalrı yağ krem vs sürmeye
bayramda karnımı görenelr çok büyük kocamn olmuşsun
krem yağ bişiyler sür çatlarsın dediler bana tırıs geldii
üşene üşene sürücem artıkk
benimde kilom aynıı ..ilk 3 ay toplam 4 kg almışım çokmu yani....ama herkes karnın kocaman diyo

canım geçmiş olsun ben okumuştum hamılelıkte diş etleri hassaslaşıyormuş normal yanı merak etme sert fırça kullanma canım

subaru çok değil canım merak etme zaten ben hala çıkarıyorum o yuzden sorun yok çok yesem de çıkıyo bi şekilde dengeliyom.:) bulantılarım geçsin çocukları sevindiricem valla :) bu arada çarşamba doktora gidiyorum cinsiyetini inşallah söyler bu sefer.. bırde annemı aldım geldim izmirden baktı ben sürekli çıkarıyorum dayanamadı anneciim

Son düzenleme:

EVET SİTE facia
bayram dönüşü süpriz yapmışlar bize
benimde 1 haftadır dişlerimi fırçalarken dişetlerim kanıyor
ama öyle böyle değil baya bi kan görüyorum ağzımı çalkalarken
sanırım buda normalmişş
ama ben yine dr ma sorucam :))

nazo
15.hafta ne çıkarıyosun tut ağzını hehe:))
ayy benimde bulantılarım geçsin sadaka vericem demiştin iyiyki hatırlattınn sağoll
ayy annen gelmiş gözünaydın ne güzel çok şanslısın
sen en iyisi bi süre daha çıkar annen daha fazla kalsın sende:)))

geçmiş olsun ... bepanthen in yağlı merhemi iyi geliyor çatlaklara .. ve bebeğe zararı yokmuş .. ama sen gende kullanmadan önce doktoruna bi sor derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…