2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten tam bir süprizzz oldu kötü bir süprizz.benimde baya kanıyor korkmaya başlamıştım ben de cuma gidicem dr.a unutmazsam sorarım sanada haber veririm

benim dişetim kanamıyor ama ;
üst damakta bir dişin kökü şişti çok acıyor... sanki yeni diş çıkacak gibi... buda hamileliktenmi anlamadım

ben bebe yağına başladım kızlar...haftayadan itibaren de lieraca başlicam inş...çatlşamak istemiyorum..çok çirkin görünüyo yaaaaaa.(

canım yarın 16. hafta bitiyo 17 ye giriyorum geçmeyecek diyorum bazen korkuyorum annecim geldi sağolsun her işmi yapıyo ben okuldan gelince yemeğim hazır oh mis:) annem 10 gun kalacak sonra o gidecek kayınvalidem gelicek o da sağolsun çok yardımcı oluyo ben yalnız olsam yapamam düzelemedim ki herkesi de yerınden yurdundan ediyom bazen sinirim çok bozuluyo ama bebeğimi düşünüp sabrediyorum napalım :)
geçmiş olsun ... bepanthen in yağlı merhemi iyi geliyor çatlaklara .. ve bebeğe zararı yokmuş .. ama sen gende kullanmadan önce doktoruna bi sor derim

sağol canım denıcem

kızlar ben hala bebe yağı kullanıyorum ama kakao yağı badem yağı susam yağı ve kaysı yağı aldım karıştırıp sürecem.. göğüslerim balon gibi tabi bebe yağınıda her banyodan sonra sürüyorum göğüslerime karnıma kalçama bacaklarıma sürüyorum.. artık ciddi ciddi sürmek lazım çatlayan bi arkadaşım var görüntüsü berbat.. diş eti kanayanlar sakın normal diyip beklemeyin mutlaka bir diş hekimine görünün.. bu aylarda olur ama önlemini mutlaka almak gerekiyor..

subaru nette buldum

Soru: Diş fırçalama esnasında dişetlerimin kanaması beni çok endişelendiriyor nedenini merak ediyorum.

Gebeliğin ikinci ayından itibaren artan östrojen ve progesteron seviyesi nedeniyle dişetleri iltihaplanır ve kolayca kanar hale gelir. Bu durum sekizinci ayda da yoğun şekilde görülür. Diş plağı gibi lokal irritasyonlar nedeniyle olay şiddetlenir. Bu tip kanamalara gebelerin yaklaşık % 30'unda rastlanır. İyi bir ağız bakımı ve C vitamini takviyesi ile rahatsızlık hafif bir şekilde atlatılabilir

geçmiş olsun ... bepanthen in yağlı merhemi iyi geliyor çatlaklara .. ve bebeğe zararı yokmuş .. ama sen gende kullanmadan önce doktoruna bi sor derim

bepanthen merhemini bende sürmeyi düşünüyorum ama tüylenme yapar diye duymuştum..doğru mu bilmiyorum ama..zaten hamilelikte baya tüylendik:)))
nivea nın bebe yağı var bide onu deneyecem ama yıne kararsızm içinde bugday yağı ve badem yağı karışımı var o da tüyleri besler sanıırm
daha doğal olanı kullanmak istiyorum zeytinyağı gibi o da vücüdümü vıcık vıcık yaparsa yaa :44:
zeytinyağı kullanna var mı acaba.. genelde bebklere kullanıyorlar...

canım zeytinyağını bende düşündüm ama gerçekten dediğin gibi bir vıcık durumu var... Bilemiyorum bende yalnızca normal nemlendirici krem sürüyorum memişlere ve göbüşüme...

ya bu arada sitedekiler niye görünmüyo kimler var şu anda oralarda ses verin gariiii...

ben varım canım ama yoğunluktan bakamıyorum doğru düzgün.. tatilin acısını çıkarıyorlar başım ağrıyor ayrıca sandalyede oturmaktan kalçam kemiklerim ağrıyor daha önce hiç olmamıştı(

ya kızlar kıllanmaya çözüm var çatlamaya yokkk... sürün yağlarınızı,, doğumdan sonra göbüşümüze lazer yaptırırızzz:))

kardeşimde hamile 9aylık şuan ...... bebe yağı kakao yağı karıştırdı sürdü hep... önceleri tüylenme yaptı ... 6 . aydan sonra tüyleri azaldı ..... çatlak hiç yokk
bana doktorum vichy çatlak kremini hediye etti hemde büyük boyunu .. üşenmediğim zamanlarda onu sürüyorum .. bazende bebe yağı sürüyorum .. zaten karnımda var biraz tüy ...
çatlamasından iyidir .... ama vichy tüylenme yapmıyor ...

Son düzenleme:
selam herkeseeee.öncelikle hepinizin geçmiş bayramlarını kutluyoum.
kızlar dün gözümde arpacık çıktı.ilaç da kullanamıyorum.var mı bildiğiniz bir çözüm yolu?????

benimde en buyuk sorunum kalça kemiğim ağrıyor kuyruk sokumundaki kemik yani...ama bnmki hamilelikten önce vardı..ilaç falan kullanıyordum zor durumlarda şimdi bişeyde kullanamıyorum..oturunca ve çok ayakta kalınca oluyor...belime vuruyor ağrı...
bu arada kızlar bişey soracam belim ağrıyor diye belimi soba kenarında ısıtoyordum iyi geliyordu ağrıya..sonra ablam gördü yapma bi daha ii değil dedi hamileller için...böyle bişey var mı duydunuz mu..acaba sıcaklık rahmi mi kasıyor ? bileniniz var mı?
[/QUOTE]

sıcaklığı bilmiyorum ama sıcak suyun iyi olmadığını söyledi benim doktorum.sıcak suyla banyo yapmak iyi değimiş mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…