EVET SİTE facia
bayram dönüşü süpriz yapmışlar bize
benimde 1 haftadır dişlerimi fırçalarken dişetlerim kanıyor
ama öyle böyle değil baya bi kan görüyorum ağzımı çalkalarken
sanırım buda normalmişş
ama ben yine dr ma sorucam :))
gerçekten tam bir süprizzz oldu kötü bir süprizz.benimde baya kanıyor korkmaya başlamıştım ben de cuma gidicem dr.a unutmazsam sorarım sanada haber veririm
nazo
15.hafta ne çıkarıyosun tut ağzını hehe:))
ayy benimde bulantılarım geçsin sadaka vericem demiştin iyiyki hatırlattınn sağoll
ayy annen gelmiş gözünaydın ne güzel çok şanslısın
sen en iyisi bi süre daha çıkar annen daha fazla kalsın sende:)))
geçmiş olsun ... bepanthen in yağlı merhemi iyi geliyor çatlaklara .. ve bebeğe zararı yokmuş .. ama sen gende kullanmadan önce doktoruna bi sor derim
benim dişetim kanamıyor ama ;
üst damakta bir dişin kökü şişti çok acıyor... sanki yeni diş çıkacak gibi... buda hamileliktenmi anlamadım
benim dişetim kanamıyor ama ;
üst damakta bir dişin kökü şişti çok acıyor... sanki yeni diş çıkacak gibi... buda hamileliktenmi anlamadım
geçmiş olsun ... bepanthen in yağlı merhemi iyi geliyor çatlaklara .. ve bebeğe zararı yokmuş .. ama sen gende kullanmadan önce doktoruna bi sor derim
ooo anneler hep lokumdur zaten:87:
canımda lokum istedi heğğ
bepanthen merhemini bende sürmeyi düşünüyorum ama tüylenme yapar diye duymuştum..doğru mu bilmiyorum ama..zaten hamilelikte baya tüylendik:)))
nivea nın bebe yağı var bide onu deneyecem ama yıne kararsızm içinde bugday yağı ve badem yağı karışımı var o da tüyleri besler sanıırm
daha doğal olanı kullanmak istiyorum zeytinyağı gibi o da vücüdümü vıcık vıcık yaparsa yaa :44:
zeytinyağı kullanna var mı acaba.. genelde bebklere kullanıyorlar...
ya bu arada sitedekiler niye görünmüyo kimler var şu anda oralarda ses verin gariiii...
ben varım canım ama yoğunluktan bakamıyorum doğru düzgün.. tatilin acısını çıkarıyorlar başım ağrıyor ayrıca sandalyede oturmaktan kalçam kemiklerim ağrıyor daha önce hiç olmamıştı([/QUOTE
benimde en buyuk sorunum kalça kemiğim ağrıyor kuyruk sokumundaki kemik yani...ama bnmki hamilelikten önce vardı..ilaç falan kullanıyordum zor durumlarda şimdi bişeyde kullanamıyorum..oturunca ve çok ayakta kalınca oluyor...belime vuruyor ağrı...
bu arada kızlar bişey soracam belim ağrıyor diye belimi soba kenarında ısıtoyordum iyi geliyordu ağrıya..sonra ablam gördü yapma bi daha ii değil dedi hamileller için...böyle bişey var mı duydunuz mu..acaba sıcaklık rahmi mi kasıyor ? bileniniz var mı?
çok geçmiş olsunben varım canım ama yoğunluktan bakamıyorum doğru düzgün.. tatilin acısını çıkarıyorlar başım ağrıyor ayrıca sandalyede oturmaktan kalçam kemiklerim ağrıyor daha önce hiç olmamıştı([/QUOTE
benimde en buyuk sorunum kalça kemiğim ağrıyor kuyruk sokumundaki kemik yani...ama bnmki hamilelikten önce vardı..ilaç falan kullanıyordum zor durumlarda şimdi bişeyde kullanamıyorum..oturunca ve çok ayakta kalınca oluyor...belime vuruyor ağrı...
bu arada kızlar bişey soracam belim ağrıyor diye belimi soba kenarında ısıtoyordum iyi geliyordu ağrıya..sonra ablam gördü yapma bi daha ii değil dedi hamileller için...böyle bişey var mı duydunuz mu..acaba sıcaklık rahmi mi kasıyor ? bileniniz var mı?
vücüt ısısının yükselmemesi gerekiyor hamilelikte ..... ateşimiz çıkıncada düşük olmaması için hemen doktora gitmek gerekiyor... bebeğin içinde bulunduğu alanın ısısı değişmeyecek yaneee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?