kendim yapmazsam güzel oluyo yiyorum ama yaparken zorr..ıspanak aldım yapıcam ama soğansız olurmuki yaa ???Dilekcim ben herseyi aştım ama sogan kokusunu hala asamıyorum..Ama gecen hafta nayramın ilk günü, yer silme deterjanı yüzünden habire kustum.
İnşallah zalır en kısa zamanda..Özledim yemek yapmayı ben yaaa
hahahahakız sen oynarken cocukta bi saga sola oynuyodur içinde..Dikkatli olduktan sonra hersey yapılabilir bence..
Benimde yol yuruyunce kasıklarım ve belim cok agrıyo
benim bebiş oynak olcak hamileyken çok düğüne gittim elinde mendil doğacak hehehe
çarşamba günü öğrenirim inş. benim dr. detaylı usg dedi bakarsın bakmaz çarşambaya meraktan çatlıycammm..seninkinide merak ediyorum bakalım bebişler aynımı olcak cinsiyeti..aslında kızlar sağda erkekler solda dayalı durur derler ama ne bilim ben işte annelerin içine doğan olurmuş zaten benim doktorum geçen gidişimde kıza benziyo demişti sanırım benim kesin kız sen git 2 gün sonra hadi bakalım meraktan çatlıcam valla...Bu arada yine bebişi gördüm rüyamda doktor % 90 kız bu diyo:)))) bakalım rüyalarım çıkıcak mı...
az kaldı öğrenmeme tatlım bakalım kızmı erkekmi benim arkadaşın 2 kızı var 2side farklı taraftaymışdilekcim banada kızın olacakmış gibi geliyo...ama çok önemli bir noktaya parmak basacağım..bu sağ sol olayına takılmayın kesinlikle..ben canlı şahidim..benim sadece sol yumurtalığım var.ve daha önce bir kızı oldu.hep sol taraftaydı..sonra buna hamile kaldım..bana hep dediler ki soldan yumurtlarsan kız olur.bebekte hep soldaydı,hala solda,bende hep kızım olacak gibi hissettim.ama Rabbim o kadar büyük kü oğluşumuz geliyo...sağ-sol,acı,ekşi,tatlı falan bunların hepsi hikayeymiş...
ben paylaşmıştım sipariş ettim daha gelmedi yaa çok merak ediyoruummmkızlar hatırlıomusunuz bayramın 1. veya 2. gunu bi arkadas mama onlugu resmı koymustu onunde kocaman meyve vardı sitenın adını yazmıstı ama bu yenı sayfalarda kaybolmus bulamadım yaa bilen varmı
kayınvalidem bayram eder ozaman :)))
fdilek bence senin oglun olucak canim cünkü cok hareketli hamislik geciriyon
canım ya ben şu son 2 haftadır kötü koku aldığımda kusuyorum başlarda olmadı şimdi var ama takmıyorum et tavuk balık onlara dayanamıyorum beslenemiyorum ama kendime bunalım yapmıyorum ondan rahatım belki :)) ben değil annem falan kız istiyo benim eskiden hayalim erkekti şimdi ortadayım ikisinede varım ben :)))SELAM HOŞGELDİN
iyiyimm canım sen nasılsın ?
kızıma saat kaçta arkadaş getireceksin ?
benimde dileğin hamileliği dikkatimi en baştan beri çekiyor
en başından beri çok rahat maşşşaalllahhh
net hatırlıyorum sanırım 8 haftalarımdaydım ben böğüre böğüre günlerimi atlatıyodum
dilekle aramızda çok az gün olmasına rağmen onda hiç şikayet yoktu maşşallahhh
eee cinsiyetlerde belli olmaya başladı..
% 80 imiz yoğun bulantı yaşadık ve bebişlerimizde kızlar çoğunluktaysa dileğin oğlu olacak sankimmmm
ama o kız istiyo((
,kızlar selamlar.. aranızda benım gibi göğüsleri çatlayan var mı? göğüslerimin alt kısmı az da olsa çatladı kırmızı çizgiler oldu bazıları beyaz..lierac kullanmaya başladım inşallah ii gelir moralım çok bozuldu ama napalım katlanıcaz
çok erken olmuş yaa ben hergün losyon kullanıyorum soğuk geliyo sevmiyorum ama sürüyorumm
tüylenmeye çare var ama çatlağa yok takmayın kılı tüyü kullanın bence ..buarada sıcak kas gevşettiğinden önerilmiyo canım..bepanthen merhemini bende sürmeyi düşünüyorum ama tüylenme yapar diye duymuştum..doğru mu bilmiyorum ama..zaten hamilelikte baya tüylendik:)))
nivea nın bebe yağı var bide onu deneyecem ama yıne kararsızm içinde bugday yağı ve badem yağı karışımı var o da tüyleri besler sanıırm
daha doğal olanı kullanmak istiyorum zeytinyağı gibi o da vücüdümü vıcık vıcık yaparsa yaa :44:
zeytinyağı kullanna var mı acaba.. genelde bebklere kullanıyorlar...
.
bu arada kızlar bişey soracam belim ağrıyor diye belimi soba kenarında ısıtoyordum iyi geliyordu ağrıya..sonra ablam gördü yapma bi daha ii değil dedi hamileller için...böyle bişey var mı duydunuz mu..acaba sıcaklık rahmi mi kasıyor ? bileniniz var mı?
Son düzenleme: