2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kendim yapmazsam güzel oluyo yiyorum ama yaparken zorr..ıspanak aldım yapıcam ama soğansız olurmuki yaa ???
benim bebiş oynak olcak hamileyken çok düğüne gittim elinde mendil doğacak hehehe

çarşamba günü öğrenirim inş. benim dr. detaylı usg dedi bakarsın bakmaz çarşambaya meraktan çatlıycammm..seninkinide merak ediyorum bakalım bebişler aynımı olcak cinsiyeti..

az kaldı öğrenmeme tatlım bakalım kızmı erkekmi benim arkadaşın 2 kızı var 2side farklı taraftaymış

kızlar hatırlıomusunuz bayramın 1. veya 2. gunu bi arkadas mama onlugu resmı koymustu onunde kocaman meyve vardı sitenın adını yazmıstı ama bu yenı sayfalarda kaybolmus bulamadım yaa bilen varmı
ben paylaşmıştım sipariş ettim daha gelmedi yaa çok merak ediyoruummm

fdilek bence senin oglun olucak canim cünkü cok hareketli hamislik geciriyon
kayınvalidem bayram eder ozaman :)))

canım ya ben şu son 2 haftadır kötü koku aldığımda kusuyorum başlarda olmadı şimdi var ama takmıyorum et tavuk balık onlara dayanamıyorum beslenemiyorum ama kendime bunalım yapmıyorum ondan rahatım belki :)) ben değil annem falan kız istiyo benim eskiden hayalim erkekti şimdi ortadayım ikisinede varım ben :)))

,
çok erken olmuş yaa ben hergün losyon kullanıyorum soğuk geliyo sevmiyorum ama sürüyorumm

tüylenmeye çare var ama çatlağa yok takmayın kılı tüyü kullanın bence ..buarada sıcak kas gevşettiğinden önerilmiyo canım..

Son düzenleme:
nevracıgım ben doktordan geldım hersey yolunda cok sukur boyunu bılmıyorum ama kılosu 160 gr 2.li testim iyi çıkmıs 3lu yerıne dırekt 4lu test yaptı kuzum tek elıyle kulagını kapatıyordu cok komık ultrasonun yaydıgı sesten rahatsız oluyormus:) tekrar aralıgın 20sinde gidicem 27 aralıkta da atıl yuksele gıdıcem detaylı ultrason ıcın dun gece ki ilgine tesekkur ederım burdakı herkes benım gıbı ıyı haberler alır ınsallah

gerçekten çok ama çok sevindim... derin bir ohhh çekmişsindir ..... yarın yada çarşamba bende gideceğim kontrole ....
Atıl yüksel hangi hastanede ? bende doktor araştırıyorum ayrıntılı ultrason için

Son düzenleme:
kızlar elevit ve ferro sanol demir hapını birlikte kullanan var mı?bide hangi deger düşük olursa demir ilacı kullanılıyo?

kızlar elevit ve ferro sanol demir hapını birlikte kullanan var mı?bide hangi deger düşük olursa demir ilacı kullanılıyo?

benim dr. elevit içiyorum diye demir ilacı vermedi ... kabızlık probl olabilir dedi ....
sanırım tam kan sayımında HCT değerinin düşük olması durumunda demir anemisi oluyor....

ben hiç ilaç içmiyorum yorum yapamıycam bakalım bu gittiğimde verecekmi dr..
Balcı çok sevindim temiz çkmasına sonucunun maşallah bebeğine..

nazo canım az önce banyoya girdim aynaya bir baktım göğüslerimin altında kırmızı çizgiler var.
sanki kaşımışsında tırnak izi gibi.yani çatlaıyorlar sanırım.karnım çok büyüdü ama şuan çatlama yok.
doktor madecassol krem vermişti sürdüm.
ama lierac mı alsam napsam

Selam kizlar,

Neguzel herkescikler gelmis forumumuza, tatil bitti umarim herkezin bayrami guzel gecmistir.

bebeklerinin cinsiyetini ogrenenlere hayirli olsun

BALCI, gozun aydin canim testlerin guzel cikmis, Rabbim herp guzel seyleri yasatsin insallah herbirimize.

OZLEM ve RABIA arkadaslarimiz doktora gidicekti, bir ihtimal cinsiyetlerini ogrenicektiler bebislerinin, henuz bir haber cikmadi dimi?
Ben sahsen rastlamadim.

Hepinize hayirli aksamlar kizlar, kalin saglicakla

merhaba kızlar. bayram dolayısıyla uzun zamandır giremiyordum. bugün doktor kontrolüm vardı. daha önce serklaj ameliyatımı yapan doçent "kız gibi görünüyor" demişti. bugün bir anda oğlum olacağını öğrendim. eşim de çok şaşırdı ben de şaşırdım.

doktordan geldim canim aksam yemegi filan derken anca girebildim bu doktor beni verem edecek :))) yine söylemedi dedimki herkes bu haftasinda ögreniyor ya kiza yada oglana benziyor diyorum yüzde kac onu söyleyin dedim nuh dedi peygamber demedi zaten 1 dak usgye ya bakti ya bakmadi masaya cikmamla inmem bir oldu ALLAHtanki kendi doktorum geliyor bu ayin 30da ama randevum 4 hafta sonra gelde bekle,bizim burda kizi oglu olanda 16 haftasinda ögreniyor, bu doktor ben sormadan agzini bicak acmiyor insan anlatir demi bebegin durumu kilosu nasil hicbirsey demedi valla kendi doktorumun izinden gelmesini 4 gözle bekliyom..tek sevindim haber kilo almamis olmam halbuki bayramda günde kac tabaklar devirdim :))) hala 47 yani hamilelim boyunca 1 kilo almisim

Son düzenleme:

Aaa, tabikise sasirmissinzdir canimm:)
Hayirli olsun oglusun, masallah diyelim canim.

Rabia, ogrenemedigine sasirmadim hic((
Ya ben hep soyluyorum, burdaki doktorlar ruhsuz diye,
insan ruhunu oksamaktan bihaberler,
cinsiyetini gormeye gayret etmiyorlarki zaten,
neymis erken olurmusmus, lafa bak
herkes ogreniyorda bize sira gelincemi erken oluyor,
uyuz oluyorum walla..
Sende benim gibi 20 ci haftayi beklicen sanirim,
benimde oyle, 4 haftam kaldi ogrenmeme
zaman gecmiyor off offf

Ya nasilolurda kilo almazsin,
'tabak tabak yemekleri goturdum diyorsun birde:)))
ben suana dek 4 kilo almisim((
normal yiyorum halbuki,
istahim super ama frenliyorum bile kendimi dusun:))
hic mide bulantisi yasamadim ben en basindan buyana,
cikarmadimda
normal dewam ettim herbiseye ama
kiloda almisim yane pehhhhh

ileriki aylarimi cok merak ediyorum..
bu gidisle top gibi yuvarlanirim ben:)))
Vinc lazim beni kaldirmaya herhalde dogurmama yakin heheheh
Esim yandi wallaaa..oda benimle birlikte gobek buyutuyoooo

Ama masallah sana, bunyen kilo almayan cinsten demekki, daha ne istersinki. cubuk kraker gibi dogum yaparsin sen:))

canim ben öncedende öyleydim gece 2 de bile yemek yerdim kilo almazdim ama busefer cidden sasirdim alamama günde kac dolu dolu tabaklar yemek yedim tartiya cikinca 50 olmusumdur dedim ayni kiloda olunca sevindim :))) esin senle birlikte kilo aliyorsa oglun olcak ozman canim benimkiyse hala kemik duruyo kilo aldi yok :)) seninkinindemi cinsiyetini demediler canim ? ikimizin doktoru gercektede ruhmus göremese bile neyi benzedini söyler insan demi burda türkiyedeki gibi baska doktorada gitme sansimiz yok mutterpaasa geciyor cünkü,birde bir doktora sade cinsiyetini ögrenmek icin geldim dedinde seni deli sanar :)))

Canimguzel iste cok kilo alirim diye korkun olmaz,
fazla kisitlamadan kendini caninin diledigini yiyebilirsin:)

Benim bebisinde cinsiyeti belli degil hayir,
zaten en son 12 haftalikken 2 li testimizi yaptirmaya gitmistik,
ozaman kucuktu belli olmazdi zaten,
bir sonraki randevumsa, ultrason icin yani 20 aralikta(
haftaya doktorumda kontrolum var ama normal muayene icin,
tansiyon olcme, nasil gidiyor falan filan iste,
bebise bakmiyor yani.

Az once kafamin tasi atti:))
sana gecenlerde bahsetmistimya hani,
parayla ozel ultrasona baktirabiliyorsun ozel bir yerde,
ordan randevu aldim simdi online:))
hemde bu persembe icin, ozellikle cinsiyetini ogrenebilmek icin.
Sansimiz yaver giderse bu persembe bir ihtimal ogrenebiliriz,
yoksa kaldi artik birdaha 20 araliga:)))

ya canim almanyada öyle biryer varmi acaba bi arastirsan benim icin ben pek bilmiyorumda ondan eger arastirirm dersen sana ömden nerde kaldima dair msj atarim canim,ayin 20 demi benimde araligin 20 de bidaki randevum :)) bu gidisle ayni gün ögrencegiz gibi :)

Tabikide senin icin arastirabilirim canim ne demek.
Sen bana ozelden hangi sehirde yasadigini soylersen daha kolay olur sanirim.
ben once bizim sitelerden arastiririm,
olmadi alman sitelerine dalis yaparim:)))

benim almanyada cok akrabalarim var,
kuzenlerimden birne soylesem etraflica arastirabilir.
onlara sormadan evvel kendim bi arastirayim, seni haberdar ederim cnm.

canim özel msj attim ve cok tskler :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…