2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Balcı ve karaman hayırlı olsun canım cinsiyetleri öğrenmişiniz darısı başımıza... Ben bugün forumda olamiıycam kayınvalideme gidiyorum öpüyorum hepinizi canlarım...

gözün aydınnnnn ne güzel öğrenmişsin senin adına çok sevindim :)herkes öğrendi nerdeyse bizim dr.dan ses çıkmıyor ya cuma günü gidicem eğer cumada söylemezse başka dr.da gidicem çatlıycam artık ya :):):):)

gunaydın kızlar.ben dun bebeğin kız olcanı orenınce aksam iş cıkısı eşimle birsürü şeyler aldık ya nekadar guzel şeyler var hepsıne bayıldm hepsını alasım geldı anneme gösterdım annem dedıkı sen bunları gıydıremeden o bebek buyur gıder.. ya bi çorap aldım leopar desenlı allahım nasıl merak edıorum onu gıycegı gunlerı..

günaydınnn
:):):):) ne güzel kızını kokoş yapacaksın yaniiii

GÜNAYDIN...gözünaydın öğrendinmi bebişini
hayırlı uğurlu olsun...güle güle giydirirsin inş

Kızlar biz detaylı ulrasona hangı haftada gırcez bana doktor 4 hafta sonra gel detaylı ultrasonda yapıcaz fln dedı...bu arada detaylıya gırmeden 3lu veya 4lu yapılcackmı sızlere?

Merhaba kızlar. herkes cinsiyeti öğrenmiş çok güzel. darısı öğrenemeyenlerin başına:) benim bebişim göstermiyor. sırt üstü yatıyor:) çok merak ediyoruz. 1 ay sonra çağırdı doktor ama dayanamam:) arada kaçmayı düşünüyorum.

günaydın kızlar geçmiş olsun subarucum bol bol su iç ve meyve tüket biz çalışanların pek dinlenme şansı olmadığı için daha çok dikkat etemk zorundayız..
lover1984 canım leparlı çorap dedinde benimde kızım olsa müthiş kokoş giydirirdim, şimdiden eşime oğluşumuz doğsun hemen birde kızımız olsun diyorum:))) hayırlısını versin rabbim cümlemize...

baharnaz dan haberi olan varmı ben dün de göremedim...

teşk.ederim canım..aynen öyle..ev iş arasında kendimize bakıcak zamanımız pek olmuyo allah hepimize kolaylık versin :)
baharnaz dünde yoktu ..inş.iyidir bi problemi yoktur

kızlarrrr merhabalarrrr nasılsınızzz kendimi bi yabancı hissettim 10-15 gündür yoktummm bayram yolculuk derkennn yoğunduuu şimdi geçmişee bakıcammm herkes iyi dimiii...

kızlarrrr merhabalarrrr nasılsınızzz kendimi bi yabancı hissettim 10-15 gündür yoktummm bayram yolculuk derkennn yoğunduuu şimdi geçmişee bakıcammm herkes iyi dimiii...

HOŞGELDİN ÖZLEMAYD
biz iyiyizz sen nasılsın ?
yabancı yok gel hepimiz burdayızz :))
site biraz yabancı oldu ama laışırsın 2 günde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…