merhaba kızlar. bayram dolayısıyla uzun zamandır giremiyordum. bugün doktor kontrolüm vardı. daha önce serklaj ameliyatımı yapan doçent "kız gibi görünüyor" demişti. bugün bir anda oğlum olacağını öğrendim. eşim de çok şaşırdı ben de şaşırdım.
gunaydın kızlar.ben dun bebeğin kız olcanı orenınce aksam iş cıkısı eşimle birsürü şeyler aldık ya nekadar guzel şeyler var hepsıne bayıldm hepsını alasım geldı anneme gösterdım annem dedıkı sen bunları gıydıremeden o bebek buyur gıder.. ya bi çorap aldım leopar desenlı allahım nasıl merak edıorum onu gıycegı gunlerı..
GÜNAYDIN kızlar..nasılsınız?
Günaydın Arkadaşlar bu bulantılar ne zaman geçecek her sabah muhakkak çıkartıyorum sizlerin geçtimi?
gunaydın kızlar.ben dun bebeğin kız olcanı orenınce aksam iş cıkısı eşimle birsürü şeyler aldık ya nekadar guzel şeyler var hepsıne bayıldm hepsını alasım geldı anneme gösterdım annem dedıkı sen bunları gıydıremeden o bebek buyur gıder.. ya bi çorap aldım leopar desenlı allahım nasıl merak edıorum onu gıycegı gunlerı..
günaydın subarucum biz iyiyiz kuzucumla siz nasılsınız
teşk.ler bizde iyi sayılırız...kızıma iyi bakmaya gayret ediyorum
bende biraz kırıklık var grip alarmı veriyor vücudum :))
aman dikkat et kendine cnm c vitamini falan al havalar tuhaf istanbulda zaten tam hastalık havası
günaydın kızlar geçmiş olsun subarucum bol bol su iç ve meyve tüket biz çalışanların pek dinlenme şansı olmadığı için daha çok dikkat etemk zorundayız..
lover1984 canım leparlı çorap dedinde benimde kızım olsa müthiş kokoş giydirirdim, şimdiden eşime oğluşumuz doğsun hemen birde kızımız olsun diyorum:))) hayırlısını versin rabbim cümlemize...
baharnaz dan haberi olan varmı ben dün de göremedim...
kızlarrrr merhabalarrrr nasılsınızzz kendimi bi yabancı hissettim 10-15 gündür yoktummm bayram yolculuk derkennn yoğunduuu şimdi geçmişee bakıcammm herkes iyi dimiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?