HOŞGELDİN ÖZLEMAYD
biz iyiyizz sen nasılsın ?
yabancı yok gel hepimiz burdayızz :))
site biraz yabancı oldu ama laışırsın 2 günde :))
oyyy çok özledim hepiniziii hiç beni merak eden olmadı mı yavvv...
olurmu canımm herkesi merak ettik..daha bayram ertesi siteye gelmeyen bir çok arkadaşımız var onalrıda merak ediyoruz..
çok kibarsın subarucum
selammmmm....kızlarrrr bız geldık....??????????
coooooookkkkkk ıyıyız sukurler olsun kuzumda cok ıyıymıs veeeeeeeeeeeeeeeeee KIZIM gelıyor hayırlısıyla ıns....% 70 kız dedı....
coooooookkkkkk ıyıyız sukurler olsun kuzumda cok ıyıymıs veeeeeeeeeeeeeeeeee KIZIM gelıyor hayırlısıyla ıns....% 70 kız dedı....
tesekkurler canım...amın ıns hep beraber alırız kuzularımızı kucagımıza...hayırlısı olsun canım gözün aydın ... kızlar atağa geçti maşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.
sagol dılek teyzesı kelebegıme cokkkk yakısacak patıkler.....
hayırlı olsun bebişiinnn iyiyki gittin yaa öğrendin ne güzell bi pembe patikte benden :))
amın canım ıns....hadiii gözün aydınn adaşımmmm... hayırlı evlat olur inşallahh....
sagol tatlım....haftaya salı kendı dr uma gıdınce kesınlesır ıns....AAAA
hayırlı olsun..çok sevindimmm
evvettt artık mayıs kız ayı olduğunu kesinleştirdikmi kızlaarrr...
sagol tatlım....haftaya salı kendı dr uma gıdınce kesınlesır ıns....
ayyy sevsınler o kelebegı...subaru canım o becerıklı teyze dılekcıgım.....
Günaydın kızlar,
bayram sonrası şoku oldu bu sitenin hali garip olmuş... neyse alışacağız artık..
özlem gözün aydın canım... geçmişe ğek bakamadım inş: herkes iyidir.
benim bugün akşam kontrolüm var. herhalde 2 li test yapılır, ne olur dualarınızı eksik etmeyin kızlar çok heyecanlıyım..
sagolun kızlar allah razı olsun ıns....gözünaydınnn özlemcim Allah kucağına Almayıda nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?