2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar.ben ankaradan yeşim.aranıza yeni katıldım.bende 16 hafta bes gunluk hamıleyım.ama bıraz sıkıntılıyım.6 kasımda amnıyosentez oldum.ıkılı testımde ense kalınlıgı 3.2 cıkmıstı.oyuzden rısklı cıktı.amnıyonun sonucunu hala beklıyorum.sonucu beklemek okadar zorki ınanın ömrumden ömur gıttı.ogunden berı psıkolojım tamamen bozuldu.ınsallah sonuclarım temız cıkarda benımde yuzum guler.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.dua edıp aglamaktan baska yapacagım hıcbırsey yok.

maşallahh ne güzel örmüşler
inş.bende ona benzer bi batik blurum bi yerde
bu tur orguler pazarda satılıyo heralda deyıl mı? benımde cok hosuma gıttı...bıde tuhafıyelerde bulunur sanırım elım yakıssa yaparımda cokkkk becerıksızım?????

hoşgeldin cnm aramıza

Cnm bliyorum belki söylemesi kolay ama iyi düşünmeye çalış Allahın izniyle sonuçların temiz gelir inş.İkili testte yanılma payı olabiliyor cnm.Pozitif düşün ki öyle olsun cnm.Sonucun ne zaman belli olacak peki

aramıza hosgeldın canım...cok gecmıs olsun....ıns sonuclarınız cok ıyı gelır uzulmemek elde deyıl ama hep ıyı dusunmeye calıs kuzucukda etkılenmesın...rabbım cok buyuk ıns en kısa surede guzel haberlerını paylasırsın bızımle....

inş. iyi sonuçlar alırsın dorti..kolay birşey değil ama iyi düşünmeye çalış canım..Allahın izni ile iyi sonuçlar alacaksın inşallah...

aslında dun bellı olacaktı ama daha cıkmamıs.bugun yada yarın ınsallah soyleyecekler.ama mahvoldum bıttım artık.hayırlısıyla bır ogrensem sonucu dunyalar benım olacak.çok heyecanlıyım.rabbım korktuklarımıza ugratmasın.

inş. Iyi sonuçlar alırsın dorti..kolay birşey değil ama iyi düşünmeye çalış canım..allahın izni ile iyi sonuçlar alacaksın inşallah...

sagolun allah hepınızden razı olsun.cok streslı bır durum.amnıyosentez yaptırmaktan daha beter sonucunu beklemek.

arkadaşlar tünaydınnn....
nasılsınız bakalım bugünnn..
ben çok kötü üşütmüşüm .. boğazlarımı biri tırmıklıyor sanki... ve bütün gece uyumamam rağmen ..uykusuzluk ve gözlerimde başımda ağrıvar...
bu başlangıç oluyor bende çok kötü oluyorum grip olunca .. saba ilk ballı süt içti m.. elevitimi yuttum .. doktorumu aradım arayacak dediler gün içinde ..
bugün yatarım heralde biraz .. hepinizi öpüyorum ..benim gibi keyifsiz olanlarada çook geçmiş olsun diyorum

selam kızlar dün dr a gittim cinsiyet öğrendim 2. kızım geliyor çok sevindim kız olmasına..Allah sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle,ama çevremde herkes inşallah bu erkek olur dedikçe sinir olmaya başlmaıştım..neden kzı erkek diye ayırıyorlarki..araları az olacak diye ben kız olsun daha çok istedim açıkçası birbirlerine arkadaş olurlar küçükkende ilerdede..
ama beyninin 2 tarafındada koroid pleksus diye kist çıktı.24. haftaya kadar geçer,tek başına anlam ifade etmez,genelde olur,ama eğer geçmezse patolojik bir durumdur..üni hastanesin egider araştırırsınız dedi.çok korkuyorum inşallah bişeyi çıkmaz ya..genelde geçiyormuş ve çoğu bebekte olurmuş aslında %70-80 gibi büyük bi oranda çıkarmış..ama evham basıyor illaki.
bide 3lü test için kan verdim geldim.

dorti hoşgeldin .... tam yerine geldin .. çünkü sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz biz burada .. ve bazen ailemizden ve diğer arkadaşlarımızdan bizi daha iyi anlayor buradaki arkadaşlarımız...inşallah amniyosentez sonucunda çok ta korkulacak birşey olmadığı haberini alırsın ..bol bol dua ..en iyi ilaç... Bizde ederiz..(hamilelerin duası makbuldür) Allah gönlünegöre versin inşallah

hoşgeldin dorti
inş.sonuçların güzel çıkar..üzme kendini moralini yüksek tut
amiinn..allah gönlüne göre versin inş.

sagolun allah hepınızden razı olsun.cok streslı bır durum.amnıyosentez yaptırmaktan daha beter sonucunu beklemek.

Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar alacaksın inşallah canım.. bende bugün dra. gideceğim herhalde 2li test yapılır bugün.. Çok merak ediyoru. Rabbim hep kolaylıklar göstersin hepimize inşallah...

geçmiş olsun canım.. evet yat dinlen iyi gelir.

canım kızın için gözün aydın evet iki kız arkadaş gibi büyür ne güzel..

evhamlanma şimdiden o kist için bak çok yüksek oranda olan birşey olduğunu da söylemişler..inş. risk oluşturmayacak diye dua edelim canım..Sağlıkla gelsin inş. bebişin..

Selam

İnşallah herkes iyidir.

SUBARU Cerenli Yağmur Fdilek Sedasem saolun kızlar sormuşsunuz beni. Çok şükür bugün daha iyiyim
tatilde bir yere gitmedim, genelde ağrı kesici içip yattım 1.gün hariç evde başağrısı, bulantı kusma tansiyon yüksekliği ile uğraşıp durdum bugün iyiyim henüz drada gidemedim cinsiyetini öğrenemedim. Sağlıkla gelsinde önemli değil.

FDilek maşallah canım düğünlerde hep sen varsın ama yinede canım biraz dikkat et bu aylarda artık

Zonoxta yazmıştı özellikle dikkat etmemiz gereken harketleri.

Dorti inşallah iyi sonuçlar alırsın sağlıkla bebişiini kucağına alırsın

ohcanımadeysin sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
gozunaydın canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns....

SELAM HOŞGELDİNN
çok geçmiş olsunn
dr ne zaman gideceksin..
baharnaz bir an önce dr gitsen bebişinin cinsiyetini öğrensen belki sana moral olurdu
böyle yatmakla daha kötü olacaksın gibime geliyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…