ben bayılldımmm bu patiklere
kızımda çok beğenmiş anne banada alırmısın yooolurşuuunnn diyo....:)
keşke bende yapabilsemm netten çaldım kızlar nerde bende o becerii..Ama hepsini kaydettim cinsiyetine göre atıcam anneme yapsın erkek kız için okadar tatlılar varkii hazırlarda çok tatlı babetler falan var bayılıyooruuumm hepsineeeayyy sevsınler o kelebegı...subaru canım o becerıklı teyze dılekcıgım.....
hayırlı haberlerle gel canım benim dualarımız seninleeGünaydın kızlar,
bayram sonrası şoku oldu bu sitenin hali garip olmuş... neyse alışacağız artık..
özlem gözün aydın canım... geçmişe ğek bakamadım inş: herkes iyidir.
benim bugün akşam kontrolüm var. herhalde 2 li test yapılır, ne olur dualarınızı eksik etmeyin kızlar çok heyecanlıyım..
canım hoşgeldin burda aynı sonucu bekleyen arkadaşımız var inşallah iyi çıkacak çok üzme kendinide bebişinidee bizede haber ver canımmSelam kızlar.ben ankaradan yeşim.aranıza yeni katıldım.bende 16 hafta bes gunluk hamıleyım.ama bıraz sıkıntılıyım.6 kasımda amnıyosentez oldum.ıkılı testımde ense kalınlıgı 3.2 cıkmıstı.oyuzden rısklı cıktı.amnıyonun sonucunu hala beklıyorum.sonucu beklemek okadar zorki ınanın ömrumden ömur gıttı.ogunden berı psıkolojım tamamen bozuldu.ınsallah sonuclarım temız cıkarda benımde yuzum guler.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.dua edıp aglamaktan baska yapacagım hıcbırsey yok.
geçmiş olsun tatlım bol suda iç birde tavuk suyuna çorba çok iyi gelirrarkadaşlar tünaydınnn....
nasılsınız bakalım bugünnn..
ben çok kötü üşütmüşüm .. boğazlarımı biri tırmıklıyor sanki... ve bütün gece uyumamam rağmen ..uykusuzluk ve gözlerimde başımda ağrıvar...
bu başlangıç oluyor bende çok kötü oluyorum grip olunca .. saba ilk ballı süt içti m.. elevitimi yuttum .. doktorumu aradım arayacak dediler gün içinde ..
bugün yatarım heralde biraz .. hepinizi öpüyorum ..benim gibi keyifsiz olanlarada çook geçmiş olsun diyorum
hayırlı olsun canım ben tek kızım hep bi kız kardeşim olsun isterdim ..testinde güzel çıkar inşallahselam kızlar dün dr a gittim cinsiyet öğrendim 2. kızım geliyor çok sevindim kız olmasına..Allah sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle,ama çevremde herkes inşallah bu erkek olur dedikçe sinir olmaya başlmaıştım..neden kzı erkek diye ayırıyorlarki..araları az olacak diye ben kız olsun daha çok istedim açıkçası birbirlerine arkadaş olurlar küçükkende ilerdede..
ama beyninin 2 tarafındada koroid pleksus diye kist çıktı.24. haftaya kadar geçer,tek başına anlam ifade etmez,genelde olur,ama eğer geçmezse patolojik bir durumdur..üni hastanesin egider araştırırsınız dedi.çok korkuyorum inşallah bişeyi çıkmaz ya..genelde geçiyormuş ve çoğu bebekte olurmuş aslında %70-80 gibi büyük bi oranda çıkarmış..ama evham basıyor illaki.
bide 3lü test için kan verdim geldim.
artık eskisi gibi hareketli olamıyorum istesemde bebek içerden sinyal veriyo:))Başağrıların geçtimi peki canım??Selam
İnşallah herkes iyidir.
FDilek maşallah canım düğünlerde hep sen varsın ama yinede canım biraz dikkat et bu aylarda artık
Zonoxta yazmıştı özellikle dikkat etmemiz gereken harketleri.
Selam kızlar.ben ankaradan yeşim.aranıza yeni katıldım.bende 16 hafta bes gunluk hamıleyım.ama bıraz sıkıntılıyım.6 kasımda amnıyosentez oldum.ıkılı testımde ense kalınlıgı 3.2 cıkmıstı.oyuzden rısklı cıktı.amnıyonun sonucunu hala beklıyorum.sonucu beklemek okadar zorki ınanın ömrumden ömur gıttı.ogunden berı psıkolojım tamamen bozuldu.ınsallah sonuclarım temız cıkarda benımde yuzum guler.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.dua edıp aglamaktan baska yapacagım hıcbırsey yok.
inşallah temız sonuclarını en kısazamanda alırsın bu sıtede bende ve de cerenlı yamurdada rısk cıktı bızımde ense kalınlı 2,5 mm idi ama yapılan testte risk 7binde bir cıktıgı ıcın amnıo yaptırmadı doktor her gıttıgımde detaylı ultrasonda ıncelenıoruz.inşallah cerenlı yamurunda bebişi iyi... sende içini ferah tut allah bebeklerımızı bıze bağışlasın sonucunu bıldır bızede oğrenır oğrenmez...
arkadaslar ınanın kendımı buyuk bır sevgı yumagında hıssettım.hepınız ne kadarda ıyı ınsanlarsınız.uzuntume ortak oldunuz.ınsallah sevındırıcı haberımı alıncada sızlerle burada paylasacagım.galıba amnıyosentez sonucum bugunde cıkmayacak.oyle heyecanlıyımkı anlatamam.sızlele burada olmak nekadarda guzel.hepınızı cok sevdım ınsallah hepımızx bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alırız.benım bır sorun olmassa mayıs 5 gorunuyor dogumum.kızlar ne olur banada dua edermısınız.
dorti hoşgeldin .... tam yerine geldin .. çünkü sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz biz burada .. ve bazen ailemizden ve diğer arkadaşlarımızdan bizi daha iyi anlayor buradaki arkadaşlarımız...inşallah amniyosentez sonucunda çok ta korkulacak birşey olmadığı haberini alırsın ..bol bol dua ..en iyi ilaç... Bizde ederiz..(hamilelerin duası makbuldür) Allah gönlünegöre versin inşallah
cinsiyeti belli olanlar özelden mesaj atıyomu eklenenler var çünküü..Keşke konuyu açan mayıs annesi olsaydı ulaşmak daha kolay olurduu yaakızlar bu sıtenın 1.sayfasında ki liste guncellenmıo cogumuzun cınsıyetı bellı ama yvonna nezamandır yok ozeldende yazdım ama gırmıo galıba sıteye
inşallah temız sonuclarını en kısazamanda alırsın bu sıtede bende ve de cerenlı yamurdada rısk cıktı bızımde ense kalınlı 2,5 mm idi ama yapılan testte risk 7binde bir cıktıgı ıcın amnıo yaptırmadı doktor her gıttıgımde detaylı ultrasonda ıncelenıoruz.inşallah cerenlı yamurunda bebişi iyi... sende içini ferah tut allah bebeklerımızı bıze bağışlasın sonucunu bıldır bızede oğrenır oğrenmez...
allah razı olsun sızden.ınsallah bende ıyı sonuclar alırımda artık rahat bır nefes alırım.ınanın hamılelıgımı yasayamadım.dort aylık oldu ama dort aydır sureklı olumsuz seyler oldu.ınsallah artık bu sıkıntılardan hayırlısıyla kurtulur ve hamılelıgımın keyfını cıkartırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?