2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben bayılldımmm bu patiklere
kızımda çok beğenmiş anne banada alırmısın yooolurşuuunnn diyo....:)

ayyy sevsınler o kelebegı...subaru canım o becerıklı teyze dılekcıgım.....
keşke bende yapabilsemm netten çaldım kızlar nerde bende o becerii..Ama hepsini kaydettim cinsiyetine göre atıcam anneme yapsın erkek kız için okadar tatlılar varkii hazırlarda çok tatlı babetler falan var bayılıyooruuumm hepsineee

hayırlı haberlerle gel canım benim dualarımız seninlee

canım hoşgeldin burda aynı sonucu bekleyen arkadaşımız var inşallah iyi çıkacak çok üzme kendinide bebişinidee bizede haber ver canımm
geçmiş olsun tatlım bol suda iç birde tavuk suyuna çorba çok iyi gelirr

hayırlı olsun canım ben tek kızım hep bi kız kardeşim olsun isterdim ..testinde güzel çıkar inşallah

baharnaz selam kendi dr.unda mı gireceksin ayrıntılı ultrasonda ?

benim kafam karışıyo okudukça kimi amniyosentez için de başka dr.lara gidiyor, bunu kendi dr.unuz mu öneriyo ?

Selam

İnşallah herkes iyidir.

FDilek maşallah canım düğünlerde hep sen varsın ama yinede canım biraz dikkat et bu aylarda artık

Zonoxta yazmıştı özellikle dikkat etmemiz gereken harketleri.
artık eskisi gibi hareketli olamıyorum istesemde bebek içerden sinyal veriyo:))Başağrıların geçtimi peki canım??
detaylı usg 18-20 arası en iyi sonuçlar alınırmış bakalım ben bu hafta yaptırırım belkii canım

kızlarrrr galibaa hepimizin yavaş yavaş ayrıntılı ultrason zamanı geliyooo benim de bu cuma doktor randevum belki ayrıntılıya alır direk amaa fiyatı falan farklı oluyomuş sanırım hiç yaptıran yok demi aramızdaa...

inşallah temız sonuclarını en kısazamanda alırsın bu sıtede bende ve de cerenlı yamurdada rısk cıktı bızımde ense kalınlı 2,5 mm idi ama yapılan testte risk 7binde bir cıktıgı ıcın amnıo yaptırmadı doktor her gıttıgımde detaylı ultrasonda ıncelenıoruz.inşallah cerenlı yamurunda bebişi iyi... sende içini ferah tut allah bebeklerımızı bıze bağışlasın sonucunu bıldır bızede oğrenır oğrenmez...

kızlar bu sıtenın 1.sayfasında ki liste guncellenmıo cogumuzun cınsıyetı bellı ama yvonna nezamandır yok ozeldende yazdım ama gırmıo galıba sıteye

arkadaslar ınanın kendımı buyuk bır sevgı yumagında hıssettım.hepınız ne kadarda ıyı ınsanlarsınız.uzuntume ortak oldunuz.ınsallah sevındırıcı haberımı alıncada sızlerle burada paylasacagım.galıba amnıyosentez sonucum bugunde cıkmayacak.oyle heyecanlıyımkı anlatamam.sızlele burada olmak nekadarda guzel.hepınızı cok sevdım ınsallah hepımızx bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alırız.benım bır sorun olmassa mayıs 5 gorunuyor dogumum.kızlar ne olur banada dua edermısınız.

meraba mayıs anneleri
aranızda tetonoz aşısı vurulan var mı?
sağlıkocağına uğradım bugun... bana 2 hafta sonra gel vuralım dediler...
bi de bebeğin hareketlerini hissseden var mı?
sola yattığım zaman sanki ani bir ağrı gelip geçiyor acaba bebeğin hareketi mi başka bişey mi bilmiyorum...benim kilomda bir değişiklik olmamış biraz endişe ettim ama..4. aylık oldu halen kilo almamışım...halbuki hamilelikten önce çok uğraşıyordum vermek için...bu verdiğim kilolar inş. bebeğe yansımaz...çok zayıf doğacak gibi geliyor bana...

allah razı olsun sızden.ınsallah bende ıyı sonuclar alırımda artık rahat bır nefes alırım.ınanın hamılelıgımı yasayamadım.dort aylık oldu ama dort aydır sureklı olumsuz seyler oldu.ınsallah artık bu sıkıntılardan hayırlısıyla kurtulur ve hamılelıgımın keyfını cıkartırım.

dualarımız hep senle canım.. hepimiz sıkıntıları burada paylaşıyoruz.... kafamızı dağıtıyoruz.. inş.iyi sonuçlar alacaksın..

canım cok tesekkur ederım.allah hepınızden razı olsun.heyecandan ölmek uzereyım.dualarınızı beklıyorum.ınsallah rabbım hepımızın yardımcısı olsun.

kızlar bu sıtenın 1.sayfasında ki liste guncellenmıo cogumuzun cınsıyetı bellı ama yvonna nezamandır yok ozeldende yazdım ama gırmıo galıba sıteye
cinsiyeti belli olanlar özelden mesaj atıyomu eklenenler var çünküü..Keşke konuyu açan mayıs annesi olsaydı ulaşmak daha kolay olurduu yaa

Lalehancım ben cuma günü olacam aşımı bende 1 kilo almıştım en son ..

Kızlar deniz akkayayı izliyorum şimdi chic frog diye bi mağaza açmış bağdat caddesine çook güzel tasarımları var yaa giden varmı oraya çokmu pahalıı merak ettim??
Buarada 24 kilo almış ve normal doğurmuş amerikada ikizler bile normal doğum yaptırılıyomuş sonuçta doğanın mucizesi dedi.inş. bizede nasip olur normal doğum

Son düzenleme:
hepiniz sağolun kızlar inşallah sorunsuz olur ya..şimdi 24. haftaya kadar onu bekle kayboldumu kaybolmadımı kistler diye ((
3 lü test 1 hafta sonra çıkarmış..

cok cok tesekkur ederım.kalbım yerınden cıkacak heyecandan.amnıyosentez cok zor yapılan bır işlem ama sonucunu beklemek daha beter.bugun yada yarın ınsallah haber gelecek.dualarınızı benden esırgemeyın allah hepınızden razı olsun

dilek canım ben deniz akkayanın mağazasına gitmedim ama bağdat caddesine ilk gittiğimde aklımda uğramak.fiyatlarına bakar sana paylaşırım buradan ama ekranda bir sefer çok pahalı değil demişti ama yine de bakmak lazım...

kılzar bir aksilik çıkmadığı sürece kesinlikle normal doğum yapın derim..o anı herkes yaşamalı..

EVET aynen ben sonunda doktorumu degıstırdım ve bır prof.a gıdıorum kontrollere yoksa eskı doktorum bana stresden bebeği düşürtecekti hiç mi olumlu bakmaz ya adam herseye bı kulp heran bısı olabılır endısesını ıcıme soktu ve 1 ayımı burnumdan getırdı adamın olumsuz halı benı hamılelıkten soguttu ama sımdı gıttıgm profun agzından bal damlıo cok ferah konusuo bende daha bu hafta basladım hamılelıgımın tadını cıkarmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…