canım ya sen normalmi doğurdun ilk bebeğini ???kılzar bir aksilik çıkmadığı sürece kesinlikle normal doğum yapın derim..o anı herkes yaşamalı..
ya çookk tatlıı orjinal şeyler vardı paylaşırsan sevinirimdilek canım ben deniz akkayanın mağazasına gitmedim ama bağdat caddesine ilk gittiğimde aklımda uğramak.fiyatlarına bakar sana paylaşırım buradan ama ekranda bir sefer çok pahalı değil demişti ama yine de bakmak lazım...
Selam kızlar.ben ankaradan yeşim.aranıza yeni katıldım.bende 16 hafta bes gunluk hamıleyım.ama bıraz sıkıntılıyım.6 kasımda amnıyosentez oldum.ıkılı testımde ense kalınlıgı 3.2 cıkmıstı.oyuzden rısklı cıktı.amnıyonun sonucunu hala beklıyorum.sonucu beklemek okadar zorki ınanın ömrumden ömur gıttı.ogunden berı psıkolojım tamamen bozuldu.ınsallah sonuclarım temız cıkarda benımde yuzum guler.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.dua edıp aglamaktan baska yapacagım hıcbırsey yok.
arkadaşlar tünaydınnn....
nasılsınız bakalım bugünnn..
ben çok kötü üşütmüşüm .. boğazlarımı biri tırmıklıyor sanki... ve bütün gece uyumamam rağmen ..uykusuzluk ve gözlerimde başımda ağrıvar...
bu başlangıç oluyor bende çok kötü oluyorum grip olunca .. saba ilk ballı süt içti m.. elevitimi yuttum .. doktorumu aradım arayacak dediler gün içinde ..
bugün yatarım heralde biraz .. hepinizi öpüyorum ..benim gibi keyifsiz olanlarada çook geçmiş olsun diyorum
selam kızlar dün dr a gittim cinsiyet öğrendim 2. kızım geliyor çok sevindim kız olmasına..Allah sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle,ama çevremde herkes inşallah bu erkek olur dedikçe sinir olmaya başlmaıştım..neden kzı erkek diye ayırıyorlarki..araları az olacak diye ben kız olsun daha çok istedim açıkçası birbirlerine arkadaş olurlar küçükkende ilerdede..
ama beyninin 2 tarafındada koroid pleksus diye kist çıktı.24. haftaya kadar geçer,tek başına anlam ifade etmez,genelde olur,ama eğer geçmezse patolojik bir durumdur..üni hastanesin egider araştırırsınız dedi.çok korkuyorum inşallah bişeyi çıkmaz ya..genelde geçiyormuş ve çoğu bebekte olurmuş aslında %70-80 gibi büyük bi oranda çıkarmış..ama evham basıyor illaki.
bide 3lü test için kan verdim geldim.
Selam
İnşallah herkes iyidir.
SUBARU Cerenli Yağmur Fdilek Sedasem saolun kızlar sormuşsunuz beni. Çok şükür bugün daha iyiyim
tatilde bir yere gitmedim, genelde ağrı kesici içip yattım 1.gün hariç evde başağrısı, bulantı kusma tansiyon yüksekliği ile uğraşıp durdum bugün iyiyim henüz drada gidemedim cinsiyetini öğrenemedim. Sağlıkla gelsinde önemli değil.
FDilek maşallah canım düğünlerde hep sen varsın ama yinede canım biraz dikkat et bu aylarda artık
Zonoxta yazmıştı özellikle dikkat etmemiz gereken harketleri.
Dorti inşallah iyi sonuçlar alırsın sağlıkla bebişiini kucağına alırsın
ohcanımadeysin sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
inşallah temız sonuclarını en kısazamanda alırsın bu sıtede bende ve de cerenlı yamurdada rısk cıktı bızımde ense kalınlı 2,5 mm idi ama yapılan testte risk 7binde bir cıktıgı ıcın amnıo yaptırmadı doktor her gıttıgımde detaylı ultrasonda ıncelenıoruz.inşallah cerenlı yamurunda bebişi iyi... sende içini ferah tut allah bebeklerımızı bıze bağışlasın sonucunu bıldır bızede oğrenır oğrenmez...
kılzar bir aksilik çıkmadığı sürece kesinlikle normal doğum yapın derim..o anı herkes yaşamalı..
4. Ay: Artık bebeğinizin kız mı, erkek mi olduğunu öğrenebilirsiniz. Anne adayının hamileliği dışarıdan belli olmaya başlar. ıdrara gitme sıklığı azalır. Belli bazı yiyeceklere karşı istek belirir. Bebeğin ağırlığı 120 grama ulaşır, yani annenin avucuna sığabilecek büyüklüktedir. Ultrasonda bebeğin hıçkırdığı saptanabilir. Bu ayda bebeğin saçı çıkıyor. Dördüncü ayın son haftasında bebek ışığa tepki verebilir. Ultrasonda bebeğin parmağını emdiğini görebilirsiniz.
evet dilek bende biriki programda gördüm nefisti..ilk fırsatta bakıcam oraya..merak etme hemen paylaşırım...
kızlar ismimi nasıl degıstırebılırım.profıl degıstır bolumune gırıyorum ama olmuyor.ısım degısıklıgı olmuyor
canım cok tesekkur ederım.ınsallah sende cok ıyı sonuclar alırsın.bende ayın 6 sında amnıyosentez oldum.sonucum dun cıkacaktı ama cıkmamıs.ınan yuzum gozum çöktu.stresten sıkıntıdan mahvoldum.bugunde heyecanla beklıyorum ararlar dıye.rabbım hepımızın yardımcısı olsun
kızlar ismimi nasıl degıstırebılırım.profıl degıstır bolumune gırıyorum ama olmuyor.ısım degısıklıgı olmuyor
deren canım soğuk süt iyi gelebilir ama yudum yudum iç biranda kafaya dikme...
canım geçmiş olsun bende çekiyorum geçen hafta vardı şiddetli biraz azaldı.Ama bu olay saçtan olmuyomuişki mide kasları gevşiyomuş..ben eğilince bile mide suyum ağzıma geliyo..yarın dr. sorcam şurup oluyomuş kullan derse zor zamanlarımda kullancam burdada yazarım dr. dediğiniKızlar Dünden Beri Miğdemde Aşırı Yanma Var Ne Yesem Ne Yapsam Geçmiyo
Az Önce Araştırdım Bebeğin Saçı 4. Ayda Çıkmaya Başlar Yazıyor Oysaki Ben 7. Aydan İtibaren Diye Biliyorum
Sizce Aşşağıdaki Bilgi Yanlış Olabilirmi :44:
onun için yönetime mesaj atmalısın diycem ama mesaj sayının 50 olması lazım sitedeki mesaj sayınınkızlar ismimi nasıl degıstırebılırım.profıl degıstır bolumune gırıyorum ama olmuyor.ısım degısıklıgı olmuyor
Süt Aklıma Hiç Gelmedi Eve Gidince Birde Süt İçeyim Bari Sağol Canım
hay allah yanlış yeremı attım mesajı.ben cerenlıyagmura yazmıstım
Dr. lar mide yanması için hamilelikte GAVISCON şurup yazıyorlar. Ben süt içemiyorum çok gaz yapıyor rahatsızlık veriyor tabi herkesin bünyesi farklı onun için kendimiz deneyerek bulacağız bize hangi yiyeceklerin iyi geldiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?