2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kılzar bir aksilik çıkmadığı sürece kesinlikle normal doğum yapın derim..o anı herkes yaşamalı..
canım ya sen normalmi doğurdun ilk bebeğini ???

ya çookk tatlıı orjinal şeyler vardı paylaşırsan sevinirim

Herkese mrb kızlar nasılsınız site çok kötü olmuş çok karışık bence eskisi daha iyiydi. Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir umarım lover cinsiyeti belli olmuş bebeğinin ama ben bulamadım nerde yazdığını kız mı erkek mi çok merak ettim. Bebeklerinizin hareketini hissedio musunuz ben hissediodum bazen hiç hissetmiorum tembel heralde benim kız

evet dilek bende biriki programda gördüm nefisti..ilk fırsatta bakıcam oraya..merak etme hemen paylaşırım...

HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM..bende amniyosentez yaptırdım daha doğrusu CVS 14. haftada yapılıyor su değilde plasentadan sıvı alındı sonuç bekliyorum.. evet çok ama çok zor benim sorunum şuydu risk 1:171 çıktı ense kalınlığı 1.6 mm canım burun kemiği oluşmuştu ama risk için yüksek dediler amniyosentezi beklemeden bu işlemi yapalım 16. haftanda bebek çok büyümeden sonucu alırsın dediler.. inan çook ama çok zor rabbim eğer sağlıklıysa nasip etsin diyorum.. bende aralık 2 gibi alıcam en geç..hakkımıza hayırlısı neyse o olsun..

çook geçmiş olsun canım tek çare boll su inan çok önemli birde tavuk suyuna çorba dilek söylemiş zaten antibiotik etkisi yaratıyor terletiyor bol limon sık içine... yat dinlen..

hayırlı olsun canım şu bir gerçek bütün evlatlar hayırlı ama kız evlat daha hayırlı:)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bak dediğin gibi genelde görülüyormuş bu durum korkma o zaman güzel düşün güzel olsun..

canım merak ettim seni iyi olmana sevindim,, biraz çık gez hava al kendini dinleme artık öpüyorum seni..

canım evet hayırlısıyla bende şu sonucumu bi alsaydım .... hepinize şeker göndericem:)))

kılzar bir aksilik çıkmadığı sürece kesinlikle normal doğum yapın derim..o anı herkes yaşamalı..

inşallahhhh diyorum başka bişey demiyorum çünkü çok istiyorum rabbim bi engel çıkmazda sağlıklı bi doğum olur..

Kızlar Dünden Beri Miğdemde Aşırı Yanma Var Ne Yesem Ne Yapsam Geçmiyo
Az Önce Araştırdım Bebeğin Saçı 4. Ayda Çıkmaya Başlar Yazıyor Oysaki Ben 7. Aydan İtibaren Diye Biliyorum
Sizce Aşşağıdaki Bilgi Yanlış Olabilirmi :44:

Son düzenleme:
kızlar ismimi nasıl degıstırebılırım.profıl degıstır bolumune gırıyorum ama olmuyor.ısım degısıklıgı olmuyor

deren canım soğuk süt iyi gelebilir ama yudum yudum iç biranda kafaya dikme...

evet dilek bende biriki programda gördüm nefisti..ilk fırsatta bakıcam oraya..merak etme hemen paylaşırım...

canım cok tesekkur ederım.ınsallah sende cok ıyı sonuclar alırsın.bende ayın 6 sında amnıyosentez oldum.sonucum dun cıkacaktı ama cıkmamıs.ınan yuzum gozum çöktu.stresten sıkıntıdan mahvoldum.bugunde heyecanla beklıyorum ararlar dıye.rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Cerenli yagmur allah senınde bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.ınsallah ıyı sonuclar alırsın.bende heyecandan stresten delırmek uzereyım.sonucumu beklıyorum.bugun yada yarın gelecek haber.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.ınsallah hepımızı yuce rabbım sevındırsın.bol bol dua edelım arkadaslar

hay allah yanlış yeremı attım mesajı.ben cerenlıyagmura yazmıstım

kızlar ismimi nasıl degıstırebılırım.profıl degıstır bolumune gırıyorum ama olmuyor.ısım degısıklıgı olmuyor

Nickini Sen Değiştiremezsin Canım Kazene Mesaj Atman Lazım Bunun İçin :13:

deren canım soğuk süt iyi gelebilir ama yudum yudum iç biranda kafaya dikme...

Süt Aklıma Hiç Gelmedi Eve Gidince Birde Süt İçeyim Bari Sağol Canım

canım geçmiş olsun bende çekiyorum geçen hafta vardı şiddetli biraz azaldı.Ama bu olay saçtan olmuyomuişki mide kasları gevşiyomuş..ben eğilince bile mide suyum ağzıma geliyo..yarın dr. sorcam şurup oluyomuş kullan derse zor zamanlarımda kullancam burdada yazarım dr. dediğini

onun için yönetime mesaj atmalısın diycem ama mesaj sayının 50 olması lazım sitedeki mesaj sayının

Son düzenleme:
Dr. lar mide yanması için hamilelikte GAVISCON şurup yazıyorlar. Ben süt içemiyorum çok gaz yapıyor rahatsızlık veriyor tabi herkesin bünyesi farklı onun için kendimiz deneyerek bulacağız bize hangi yiyeceklerin iyi geldiğini.

canım kendi drumda memorıalda yine aynı hastanede ayrıntılı ultrason yapan başka bir dra yönlendirdi ama ben onada yaptırmaya kararsızım yaşım gereği. Belki dışardan riskli gebelik uzmanı bir prof bulabilirim bu yüzden kararsızım

simgeselcim normal süt bende içemiyorum bende de gaz yapıyor o yüzden laktozsuz süt içiyorum gaz sorunu falan olmuyor.İstersen bide o sütü içmeyi dene cnm

kızlar bu da nerden çıktı demeyin.. benim poğaça tarifine ihtiyacım var şöyle yaptığınız süper güzel tarifleriniz varsa alabilirmiyim güzel anne adayları becerikli olduğunuzu biliyorum güvendiğiniz tarifiniz varsa yazarsanız sevinirim.. yoksada canınız sağolsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…