- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
canım kendi drumda memorıalda yine aynı hastanede ayrıntılı ultrason yapan başka bir dra yönlendirdi ama ben onada yaptırmaya kararsızım yaşım gereği. Belki dışardan riskli gebelik uzmanı bir prof bulabilirim bu yüzden kararsızım
baharnaz benim de yaş 36 biliyosun. bugün 2li test var bakalım inş.iyi gider herşey..Allah kolaylık versin hepimize ya bazen çok panik yapıyorum ama yapmamamız lazım.. sen tereddütte isen araştır bakalım canım için rahat etsin tabi..[/QUO IKILI TESTIN SONUCU BIR HAFTADA CIKIYOR.AMA YAŞDAN DOLAYI DIREK AMNIYOSENTEZ YAPIYOR BAZI DOKTORLAR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.BENDE AMNIYO YAPTIRDIM SONUC BEKLIYORUM.ÖMRUMDEN ÖMUR GITTI SANKI.INSALLAH HEPIMIZ IYI HABERLER ALIRIZ
simgeselcim normal süt bende içemiyorum bende de gaz yapıyor o yüzden laktozsuz süt içiyorum gaz sorunu falan olmuyor.İstersen bide o sütü içmeyi dene cnm
Canım Laktozsuz süt ayrımı satılıyor ben genelde kutuda (mis -içim-sek süt)alıyorum onlarda çok kötü gaz yapıyor bana
Cerenli yağmur, Subaru çıkıcam az kaldı :)
zhr evet 4 boyutlu olan ayrıntılı bende öyle tahmin ediyorum
lover senin prof drun nerde?
nevra73 inşallah 2 li testin güzel çıkar canım
canım geçmiş olsun bende çekiyorum geçen hafta vardı şiddetli biraz azaldı.Ama bu olay saçtan olmuyomuişki mide kasları gevşiyomuş..ben eğilince bile mide suyum ağzıma geliyo..yarın dr. sorcam şurup oluyomuş kullan derse zor zamanlarımda kullancam burdada yazarım dr. dediğini
merhaba kızlar bir hafta önce dr.daydık ve oğlumuz geliyomuş inşallah.. gerçi eşim de ben de daha çok kız istiyoduk ama hayırlı ve sağlıklı olsun da.. 15.haftada 116 gr.mış ama boyunu söylemedi, bu arada aranızda tarama testlerini yaptırmayan veya yaptırmayacak olan var mı?
Canım Laktozsuz süt ayrımı satılıyor ben genelde kutuda (mis -içim-sek süt)alıyorum onlarda çok kötü gaz yapıyor bana
merhaba kızlar bir hafta önce dr.daydık ve oğlumuz geliyomuş inşallah.. gerçi eşim de ben de daha çok kız istiyoduk ama hayırlı ve sağlıklı olsun da.. 15.haftada 116 gr.mış ama boyunu söylemedi, bu arada aranızda tarama testlerini yaptırmayan veya yaptırmayacak olan var mı?
çok teşekkür ederim subaru..
inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi.
hayırlı olsun inş.merhaba kızlar bir hafta önce dr.daydık ve oğlumuz geliyomuş inşallah.. gerçi eşim de ben de daha çok kız istiyoduk ama hayırlı ve sağlıklı olsun da.. 15.haftada 116 gr.mış ama boyunu söylemedi, bu arada aranızda tarama testlerini yaptırmayan veya yaptırmayacak olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?