2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

baharnaz benim de yaş 36 biliyosun. bugün 2li test var bakalım inş.iyi gider herşey..Allah kolaylık versin hepimize ya bazen çok panik yapıyorum ama yapmamamız lazım.. sen tereddütte isen araştır bakalım canım için rahat etsin tabi..

Cerenli yağmur, Subaru çıkıcam az kaldı :)

zhr evet 4 boyutlu olan ayrıntılı bende öyle tahmin ediyorum

lover senin prof drun nerde?

nevra73 inşallah 2 li testin güzel çıkar canım

simgeselcim normal süt bende içemiyorum bende de gaz yapıyor o yüzden laktozsuz süt içiyorum gaz sorunu falan olmuyor.İstersen bide o sütü içmeyi dene cnm

Canım Laktozsuz süt ayrımı satılıyor ben genelde kutuda (mis -içim-sek süt)alıyorum onlarda çok kötü gaz yapıyor bana

selam kızlar..
bebeişinin cinsiyetini öğrenmeyen az kişi kaldık sanırım meraktan çatlıorum :)
eşim 6. aya kadar bilmek istemiyorum diyor ben bugün hemen öğrenmek istiyorum
ama kontrole 15 gün var daha :) :)

dorti canım herhalde bugün dr. netleştirir artık ne olacak ben de merak ediyorum..
Allah kolaylık versin hepimize...

merhaba kızlar bir hafta önce dr.daydık ve oğlumuz geliyomuş inşallah.. gerçi eşim de ben de daha çok kız istiyoduk ama hayırlı ve sağlıklı olsun da.. 15.haftada 116 gr.mış ama boyunu söylemedi, bu arada aranızda tarama testlerini yaptırmayan veya yaptırmayacak olan var mı?

Cerenli yağmur, Subaru çıkıcam az kaldı :)

zhr evet 4 boyutlu olan ayrıntılı bende öyle tahmin ediyorum

lover senin prof drun nerde?

nevra73 inşallah 2 li testin güzel çıkar canım

baharcım sen istanbuldasın sanıyorum prf. dr atıl yüksel var orda riskli gebelik uzmanı türkiyede 1 numara olduğunu duydum interneten telefonları mevcut ona git istersen.. amniyosentezde zor değil korkma yaptıranlar hissetmemiş bile benim kuzenim 36 yaşında hamile kaldı 37 de doğum yaptı amniyosentezde yapıldı hiçbişe çıkmadı kzı çoook zeki çokk darısı başına güzelim..

Sağol Dilekçim Miğde Suyu Ağzıma Gelmesi Bendede Oldu Dün Gece
Evet Doktorun Sana Vereceği Şuruptan Bende Alayım Bari Çekilecek Gibi Değil

merhaba...
gözün aydın hayırlı olsun
allah güle güle sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ben de bugün sabah resmen asit gibi su çıkardım..3. aya kadar hiç bişey yokken 13. haftadan itibaren özellikle sabahın erken saatlerinde mide bulantılarım oluyo, yeşil elma da iyi geliyo diye duymuştum ama süt içemeyenler deneyebilir.

çok teşekkür ederim subaru..
inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi.

Son düzenleme:

gözünaydın maşallah oğluşuna

Vendetta canım hayırlı olsun..sağlıkla al kucağına inşallah...

hayırlı olsun inş.
ben yaptırmadım
yaptırmayı da düşünmüyorum.. zaten hamilelikte kaygı hissiyatı fazlalaşıyor..daha fazla kendimi yormak istemyorum o yuzden
sonuç ne olursa olsun değişen bişey olmayacak benm için..ancak benm salığımı engellecek bişey olursa Allah korusun..
yoksa olacağı olan olumsuzluk sonradan olabilir
Allah ın takdiri..

ben yaptırmadım ve yaptırmayacağım sanırım...eşimle öyle karar aldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…