2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

baharnaz benım doktorum bakırköy acıbademde ama eger rısklı gebelık dısan profoser atıl yükselden mutlaka randevu al tabı en az 5-6 hafta sıra verıolardı ben gecen aradım belkı sansına alırsın one ama sanırım 400-500 muayene ucretı var nişantasında muayenesı belkı sana fıkır verır

merhaba kızlar ben bugün dr. daydım 2 li test için bana 20 yada 22 kasım tarihini verdi bende rahatsız oldum için 23 kasım bugun gıttim bana test zamanının gectini 13 14. haftada oldumu söyledi nsl oluoda test zamanım gecıo verdigi tarıhten 1 gün sonra gittim dogru suan 13. haftadayım ama en son gittimde 9. haftamdaydım bana 3 lü test yaparız 16 17 aralık tarihini verdi cok merak ediodum aranızda test yaptıran varmı

aysun mavi hay Allah ya ne garip bi durum olmuş. dr.a demedin mi bir gün ile test mi kaçarmış ya? Tam anlam veremedim..

bende bugün gideceğim daha 12.haftadayım herhalde bugün yapılır 2li test. Bir ay oldu gitmedim meraktayım çok...

Sağol Dilekçim Miğde Suyu Ağzıma Gelmesi Bendede Oldu Dün Gece
Evet Doktorun Sana Vereceği Şuruptan Bende Alayım Bari Çekilecek Gibi Değil

merhaba kızlar bende sizin gibi aynı sorundan muzdarıptıp çok afedersınız miğdem azımda genirecek gibi oluyorum genıremıyorum banada söledıler çocuk saçlanıyosa ondandır dıe ama ben yınede doktoruma söledım bı şurup dedi sona vazgeçtı aynı şurubun hapını yazdı çalıştıgım için yanımda taşımakolaylıgım olsun dıe gun 4 taneye kadar alabılırsın dedı damakta erıyo kullanıyorum çok faydasını gördum hiç bi sakıncasıda yokmuş itersenız adını yazayım gaviscon yinede doktorunuza danışın istersenız :)))

ben hazırlanıp çıkayım dr.a gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin kıslar...
sonra görüşürüz..

bende anlamadımki test zamanı gecmıs 3 lü test yapalım deyince tmm deyi verdim sonradan aklıma geldi neden sormadım demek hadı hayırlısı senın içinde bide en son adet günümü sordu ben haftaları hesaplayamıyorum nsl hesaplanıo bilen varmı

ben 2 li yaptırmadım 3 lü yapılacak 4lüde yapmayacak dr.hayırlı olsun bebeğin

sonuçta günlü olan testler 3 lüyü kaçırmazsın canım

Son düzenleme:
canım ya sen normalmi doğurdun ilk bebeğini ???

]
evet canım normal doğurdum..epiduralsiz.çok memnun kaldım..hemen yağa kalktım vücudumda göbeğimde hemen toparlandı..işin diğer güzel tarafı hemen egzersizlere başlayabiliyorsunuz..tabi en önemlisi en sağlıklı şekil olması..inşallah bunuda normal doğurururm bi aksilik çıkmaz..
bencede kızlar daha hayırlı sankii:))..her evladın hayırlısı hayırsızı var ama istatistiğe vurursak kızlar galip gelir sanki :)
inşallah dilediğin gibi olur normal yaparsın sende.

benim bir tarifim var hiç bir zaman utandırmamıştır beni herkes tarifini sorar.

1 paket yaşmayayı 2 bardak ılık su,1 bardak ılık süt ile eritiyorum
1 çay bağı sıvı yağ
1yumurta ve başka yumurtanın beyazı..sarısını üste sürüyorum.
3 çorba kaşığı şeker 1 çorba kaşığı tuz aldığı kadar un.
hamur eline yapışmayacak kadar un kat.
iyi dinlensin kabarsın.
sonra sıvı yağla koparıp ister açma gibi ister içine malzeme koyup poğça gibi şekil verebilirsin.

Son düzenleme:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..mutlaka denicem eşime uzun zamandır yapmıyorum yaptığımda ertesi günü çok sert oluyor bişeyi fazla ya da eksik oluyor sanıyorum ölçülü yapmadığım için.. ilgine tekrar teşekkür ederim.. buğün kimsecikler yok burda ....

dr dan geliyorum vitamin ve demir ilacı yazdı bi kaç gündür hep uykuluyum halsizim bide kilo alamıyorum niye göbeğin cıkmamış hiç diyolar

ayyyy mutfakdan mıs gıbı yemek kokusu geldııııı.....bugun sadece kahvaltı yaptım acıkmısız cokkkkk

negüzel helal olsun Allah bizede nasip etsin.Benim tek korkum dikiş muhabbeti yoksa sonuçta bitmeyecek bi acı değil bebek doğunca herşey unutulur..

dr dan geliyorum vitamin ve demir ilacı yazdı bi kaç gündür hep uykuluyum halsizim bide kilo alamıyorum niye göbeğin cıkmamış hiç diyolar

Dert etme canım 4 aya kadar zayıflayanı bile duydum ben 1 kilo aldım banada belli değil diyolar sonrasında zaten alcaz takma kafana

..

Dert etme canım 4 aya kadar zayıflayanı bile duydum ben 1 kilo aldım banada belli değil diyolar sonrasında zaten alcaz takma kafana

insallah canım sağdan soldan yorumlara pek bakmamak lazım heralde zaten olumsuz şeylere algım cok açık havadan kapıyom hemen

bu arada normal dogum yapanlara özenerek imrenerek bakıyorum insallah bizede nasip olur hayırlısıyla kolayca

ZERRR tek derdin bu olsun
bundan sonra ayda en az 2 şer kg alıcakmışız sıkma canını

ay bayram yorumlarını aldımda canım bilmemkimin göbegi şu kadar seninki hiç büyümemiş diye acaba problemmi var dedim bugun dr biraz rahatlattı ve ilaç yazdı evham benimkisi meger anne adaylarına ileri geri yorum yapmamalıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…