Sağol Dilekçim Miğde Suyu Ağzıma Gelmesi Bendede Oldu Dün Gece
Evet Doktorun Sana Vereceği Şuruptan Bende Alayım Bari Çekilecek Gibi Değil
ben hazırlanıp çıkayım dr.a gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin kıslar...
sonra görüşürüz..
ben 2 li yaptırmadım 3 lü yapılacak 4lüde yapmayacak dr.hayırlı olsun bebeğinmerhaba kızlar bir hafta önce dr.daydık ve oğlumuz geliyomuş inşallah.. gerçi eşim de ben de daha çok kız istiyoduk ama hayırlı ve sağlıklı olsun da.. 15.haftada 116 gr.mış ama boyunu söylemedi, bu arada aranızda tarama testlerini yaptırmayan veya yaptırmayacak olan var mı?
sonuçta günlü olan testler 3 lüyü kaçırmazsın canımmerhaba kızlar ben bugün dr. daydım 2 li test için bana 20 yada 22 kasım tarihini verdi bende rahatsız oldum için 23 kasım bugun gıttim bana test zamanının gectini 13 14. haftada oldumu söyledi nsl oluoda test zamanım gecıo verdigi tarıhten 1 gün sonra gittim dogru suan 13. haftadayım ama en son gittimde 9. haftamdaydım bana 3 lü test yaparız 16 17 aralık tarihini verdi cok merak ediodumaranızda test yaptıran varmı
evet canım normal doğurdum..epiduralsiz.çok memnun kaldım..hemen yağa kalktım vücudumda göbeğimde hemen toparlandı..işin diğer güzel tarafı hemen egzersizlere başlayabiliyorsunuz..tabi en önemlisi en sağlıklı şekil olması..inşallah bunuda normal doğurururm bi aksilik çıkmaz..canım ya sen normalmi doğurdun ilk bebeğini ???
]
bencede kızlar daha hayırlı sankii:))..her evladın hayırlısı hayırsızı var ama istatistiğe vurursak kızlar galip gelir sanki :)hayırlı olsun canım şu bir gerçek bütün evlatlar hayırlı ama kız evlat daha hayırlı:)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bak dediğin gibi genelde görülüyormuş bu durum korkma o zaman güzel düşün güzel olsun..
inşallahhhh diyorum başka bişey demiyorum çünkü çok istiyorum rabbim bi engel çıkmazda sağlıklı bi doğum olur..
benim bir tarifim var hiç bir zaman utandırmamıştır beni herkes tarifini sorar.kızlar bu da nerden çıktı demeyin.. benim poğaça tarifine ihtiyacım var şöyle yaptığınız süper güzel tarifleriniz varsa alabilirmiyim güzel anne adayları becerikli olduğunuzu biliyorum güvendiğiniz tarifiniz varsa yazarsanız sevinirim.. yoksada canınız sağolsunn...
evet canım normal doğurdum..epiduralsiz.çok memnun kaldım..hemen yağa kalktım vücudumda göbeğimde hemen toparlandı..işin diğer güzel tarafı hemen egzersizlere başlayabiliyorsunuz..tabi en önemlisi en sağlıklı şekil olması..inşallah bunuda normal doğurururm bi aksilik çıkmaz..
bencede kızlar daha hayırlı sankii:))..her evladın hayırlısı hayırsızı var ama istatistiğe vurursak kızlar galip gelir sanki :)
inşallah dilediğin gibi olur normal yaparsın sende.
benim bir tarifim var hiç bir zaman utandırmamıştır beni herkes tarifini sorar.
1 paket yaşmayayı 2 bardak ılık su,1 bardak ılık süt ile eritiyorum
1 çay bağı sıvı yağ
1yumurta ve başka yumurtanın beyazı..sarısını üste sürüyorum.
3 çorba kaşığı şeker 1 çorba kaşığı tuz aldığı kadar un.
hamur eline yapışmayacak kadar un kat.
iyi dinlensin kabarsın.
sonra sıvı yağla koparıp ister açma gibi ister içine malzeme koyup poğça gibi şekil verebilirsin.
ayyyy mutfakdan mıs gıbı yemek kokusu geldııııı.....bugun sadece kahvaltı yaptım acıkmısız cokkkkk
negüzel helal olsun Allah bizede nasip etsin.Benim tek korkum dikiş muhabbeti yoksa sonuçta bitmeyecek bi acı değil bebek doğunca herşey unutulur..evet canım normal doğurdum..epiduralsiz.çok memnun kaldım..hemen yağa kalktım vücudumda göbeğimde hemen toparlandı..işin diğer güzel tarafı hemen egzersizlere başlayabiliyorsunuz..tabi en önemlisi en sağlıklı şekil olması..inşallah bunuda normal doğurururm bi aksilik çıkmaz..
dr dan geliyorum vitamin ve demir ilacı yazdı bi kaç gündür hep uykuluyum halsizim bide kilo alamıyorum niye göbeğin cıkmamış hiç diyolar
..
Dert etme canım 4 aya kadar zayıflayanı bile duydum ben 1 kilo aldım banada belli değil diyolar sonrasında zaten alcaz takma kafana
dr dan geliyorum vitamin ve demir ilacı yazdı bi kaç gündür hep uykuluyum halsizim bide kilo alamıyorum niye göbeğin cıkmamış hiç diyolar
ZERRR tek derdin bu olsun
bundan sonra ayda en az 2 şer kg alıcakmışız sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?