2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende 53 den 51 e düştüm canım artık derdim aslında kilo da degilde acaba bebeğim gelişemiyormu bişiler yolunda gitmiyormu diye düşünüyordum bi de baslarda düşük riskiyle olabildigi kadar stresli gecti ondan iyice evham oldu şimdi düşük riski geçti cok şükür

Benim kızım 4 kg ve ters geldi :)) gece 3:00 sancılarım geldi sabah 7:30 doğurdum valla 11.00 dede bebemi aldım kucagıma evime geldim normal doğurun kızlar :))))) o doğum anını yaşayıp yeniden doğmak nedir gören:))

selam bence sacmalamıs doktorun.ıkılı test 11 14 haftalar arası yapılıyor.ama 13. Haftanın bıtmısse ozaman olmaz.benımde ıkılı testım rısklı cıktı dıye ınanmayıp ıkıncı bır yere daha yaptırmıstım.ıkıncı yaptırdıgımda sorun cıkmamıstı.ama doktor ılk yaptırdıgım testı önemsedı.yanı rısklı cıkan sonucu.ıkıncı yaptırdıgım testın zamanı gecmıs oldugu ıcın ona bakmadı bıle

canım nasıl güzel anlatmışsın nasıl etkilendim anlatamam bu benim için harika bi uygulama olacak sancı gelince sabırla sıklaşmasını bekleyicem görümcem beklemeden gitmişti sunii sancıyla 6-7 saat acı çekti ama yinede değerdi normal doğum için.. inan beni çok etkiledin artık daha rahatım içim daha huzurlu rabbim seninki gibi bi doğum nasip etsin hepimize..

herkesin durumu ayrı tabiki sezeryan bi zorunlulukta gerekiyorsa yapılır ama bugun her yerde bas bas normal dogumun avantajları anlatılıyorken sezeryan yaptırmayanlara böyle cahilce yakıştırma yapmaları hiç mantıklı değil

faydası olduysa ne mutlu canım..sakin olmak gerekiyor bol bol derin nefes alın sancıların şiddeti azalacak..o an her zamankinden daha fazla oksijene ihtiyacı var bebeğin

anlıyorum seni
bnm de düşük riskim var.hemd e 9 ay boyunca
sürekli kontrol altındayım
daha öncede bebeğim kalbi durmuştu..
ama bn de başka rahatsızlık var tabi
şimdi daha dikkatli davranıyoruz
evhamlanmamk elde değil ...hamilelkte daha duygusalız çünki

çok geçmiş olsun canım insallah problemsiz atlatırız bu süreci

en güzeli ilk sancıları evde çekmek galiba ne güzel evine bebek kucağında rahat girmek..Allahım sen bizede nasip et ..

Ohcanımadeysin hikayen çok güzel çok etkilendim güzel ve normal doğum hikayelerini okumak cesaret veriyo bana..Buarada ben ilk sancılar olunca senin kadar sakin olamam uyutmam eşimi bananee oda çekssinn masaj yapsın falan :))) nefes alma tekniklerini bilmekte önemli o günler gelince detaylı öğreniriz siz tecrübeli annelerden..

kızlar rüyamda eşimle boşanma muhabbeti oldu ya ne kötü bi duyguydu hep ağladım..Sabah kalktım sarıldım öptüm yemin et hiç boşanmıycaz dedim okadar etkilendimki yaaa..rüya tabirlerinde hiç güzel şeyler yazmıyo ama benim bilinçaltı galiba dün boşanan bi arkadaşı konuşmuştukk

Son düzenleme:
lalehan, geçmiş olsun canım benim de ilk bebeğimin kalbi durmuşu kürtajla sonlandırdılar, 6 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım ve şimdi de 16. haftaya kadar geldim ki bu hamileliğimin başında da kanamam olmuştu progestan ve proluton kullandım..aynı zaman da akdeniz anemisi taşıyıcılığı var kanım düşük hep..çok zor gerçekten.. inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz alırız kucağımıza..

Son düzenleme:

bence bilinçaltında dünkü konu kalmış.sanırım hamilelikte kaygılarımız artıyo..

meraba hoşgeldiniz sizin ne kadar oldu bebeğiniz

benım 16 hafta 5 gunluk.kısmet olursa bende mayıs annesı olacagım.ama amnıyosentez sonucum temız cıkında.6 kasımda amnıyo oldum.ınanın ömrumden ömur gıttı.beklemek cok zor.rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…