2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende tam onu yazaktım canım ben de atıl hocaya gıdıcem 27 aralıkta bu detaylı ultrasonun 22. haftada yapılması onemlıymıs aklınızda olsun atıl beye gıdecek arsa acele etsın ben randevuyu 3 ay onceden almıstım anca yer buldum

amniyosentez ikili tarama sonrası gerek görülürse yapılıyor dimi ama riskli olabiliyor diye duymustum nası bi süreç tam bilemiyorum ben ikili tarama testi yaptırmadım 3 hafta sonra 3 lü test yaptırcam bişi cıkmassa

sana da geçmiş olsun
bende aynı ilaçları kullandım
progeston halen kullanıyorum fitil olarak
akdeniz anemisi taşıyıcılığı bende de var
aynı zamnada kan pıhtılaşması her gün göbeğimden iğne vuruyorum
ama en buyuk sorunum troid ..haşimato hipotroidi yani
onun kontrolu ömür boyu..ve hep ilaç dozum ayarlanıyor
kadın doğumdan ziyade endokrine daha çok vakit ayırmak zorundayım

Hayırlı akşamlar kızlar....
Giremiyorum,takip edemiyorum..
Bayramda 17 yaşındaki erkek kardeşim vefat etmiş...
Ben gurbetteyim malumunuz...
Ve çok acı birşey uzaktan izlemek...
Gitmeme daha var..
Eşim destek oluyor elhamd.. Moralimi dik tutmaya çalışıyor...
İlk günler çok ağladm...
İnanasım gelmedi... canım herşeyimdi o benim ...
Dua edin kızlar bana...

Son düzenleme:

canım basın saolsun cok üzüldüm zor bir sınav ama takdiri ilahi bolca dua et kuran oku inan cok faydası olucaktır(

televizyon izlerken karnınızın önüne yastık koyuyomusuz?

tv izlerken yastık koyarsam görüntüyü göremem ki :)
şaka bir yana ama radyosyondan uzaklaşmaksa maksat
bu zmaanda biraz zor
her işimiz elektronikle sonuçta
şuan da bile pc lkarşısnda radyosyona maruzuz..
ama aza indirmek elimizde yıne de
bn cep tel ilşe pek görüşme yapmıyorum
özelikle ilk 3 ay çok dikkat ettim
çamaşır bulaşık makinası çalışırken yaknında durmadım
yattığım odada hiç bir cihaz aletini şarj etmedim
saç kurutma makinası kullanmadım (zaten bozuk kullanamam
)

Son düzenleme:

Ne Yazacağımı Bilemedim Hangi Söz Seni Teselli Eder Bilemiyorum
Rabbim Sizlerden Daha Çok Sevmiş Demekki
Mekanı Cennet Olsun Kardeşimizin
Rabbim Ailene Ve Sana Bol Bol Sabırlar Versin İnşallah

İnanmıyorum yaa çok kötü oldum inan ağlıyorum şuan (((Sen inançlı birisin canım acını yaşıycaksın tabi ama içindeki günahsız bebeğide düşün ..Mekanı cennet olsun çok küçükmüş günahsızım((

Canlarım selammmmmmm

Dün doktorla kontrolümüz vardı. herşey normal dedi. bebeğim gayet iyi boyu 18 cm kilosu 175 grm olmuş.

doktoruma şu soruları sordum merak edenlere :)

1. krem ve fondoten sürmek bebeğe zarar verir mi?
Dr. hayır vermez. tabi ortalıklarda satılan çin malı ve adi bir ürün değilse.
2. günlük kaç saat yürüyüş yapmalıyım
dr. her yemekten sonra yapabilirsin, ne kadar yürüyebiliyorsan o kadar yürü (spesifik cevap-kişiye özel)
3. bebeğe ultrason zararlı mı?
dr. zararlı olsa hamile doktorların çalışmaması gerekirdi. bu ışınlar ses dalgaları ve hiç bir zararı yok
4. çatlak için napmalıyım
dr. lireac çatlak kremini kakao yağı ve badem yağı ile kullan

bu arada doktorum kilo almamışsın dedi ve uyardı beni. bu şekilde devam edemezsin güçsüz kalırsın dedi. yeme düzenine maksimum itina göster dedi.

Arda'mızın cinsiyeti %90 erkek ama doktorumuz testislerini göremedi kız'da olabilir 2 hafta sonra yeniden gel ve erkek kıyafetleri alma dedi çok moralsizim bu durumdan dolayı

Ben Bunların Hiçbirine Dikkat Etmedimm
Çoğunuda Yeni Duydum Zaten :2:
Hatta Telefonum Baş Ucumda Durur Ve Orada Şarz Olur Genelde
Saç Kurutma Makinası Desen Haftada En Az 3 Kere (Malum Saçlarım Kurumuyo) :26:

canım benim başın sağ olsun. ya ne talihsizlik. canım hastalığı fln mı vardı yoksa ani mi oldu. çok üzüldüm. unutma hepimizin gideceği yer er ya da geç orası. Allah taksiratını affetsin kardeşinin.

başın sağolsun ..Allah sabırlar versin... Çok zor yaşadığın .... nurlar içinde yatsın inşallah

kızlar radyasyondan elimizden geldiğince kaçalım ama nereye kadar.Bi aratın kablosuz internet ağları etrafınızda onlardan kaç tane var .cep tlf. sinyal dağıtıcılar falan.Ama size bi uyarı cep tlf ilk çaldığında uzağınızda tutun hemen kulağınıza götürmeyin 2-3 sn. sonra cevap verin.kendiniz arama yapıncada uzakta tutun ilk ozaman yüksek geliyo radyasyon.Eşim bu sektörde ondan biliyorum..

Zonoxcum alıştırdın tabi kendini ardaya tabi zor olur ama öyle deme yinede alınır bak bebeğin:))

Son düzenleme:

başınız sağolsun..Allah sabırlık versin
Rabbim güç kuvvet versin..çok zor bir durum
özelikle anen ve baba için...gurbette olmak çok ayrı bir ayrıık zaten
Rabbim mekanını cennet eylesin..
dualrımız müşterektir inş.

maşallah , herşey çok güzel çıkmış ..
soruları paylaştığın için çok sağol.. hepimizin ortak çünkü merak ettikleri ...... benim ARda" ma da doktor %70 erkek demişti 15 gün önce ; yarın randevüm var . tekrar bakacak .. çok heyecanlıyım bende...
moralsiz olma ..hep bebeğim sağlıklı diye geçiriçinden ....

Son düzenleme:

Zonoxcum Yine Birsürü Faydalı Bilgi Getirmiş Bize Sağol Tatlımm Bebişinin İyi Olmasına Çoookk Sevindim Fakat Cinsiyet Konusunda Çok Şaşırdımm

Olsun Annesi Sağlıklı Olsunda 2 Hafta Daha Beklemekten Bişey Çıkmaz Fakat Kız Olursa Eniştecik Fena Üzülür Gibime Geliyo Sonuçta Erkeğe Hazırlandı :26:

canım çok çok geçmiş olsun, ömür boyu kontrol altında tutulması gereken durumlarla uğraşması çok zordur eminim,ama inşallah hamilelik sürecini çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…