2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım. senin de bebişinin adı arda mı olucakkkk :) ne güzel oğlumun adaşı oldu :=)

saol canım. biz de şaşkınız doktorumuz %90 erkek demesine rağmen tereddütle konuştu. biz arda'ya çok alıştık eşimde dün "eğer değişirse cinsiyeti artık arda'mız demeyiz çağla'mız deriz" dedi. biraz şaşkınız tabi. değişmesi durumunda ailem şok olur. erkek bebek kıyafetleri hedie aldı millet

Allah sabırlar versin canım eminim çok zordur dayanması ama
bebeğini düşün n'olur en azından onun varlığı 1az güç verir
bu zamanları atlatmana..

Yalnız Babadaki Pratik İsim Üretme Metodu Süpermiş Ardamız - Çağlamız Hehe Çok Hoşuma Gitti Yaa
Kız Olursa Erkek Kıyafetlerini Yollarsın Bu Tarafa Teyzesi

Bende Dün Kendi Doktorumdaydım Herşey Yolundaydı Çok Şükür
Cinsiyeti Sordum (Bayramdan Sonra Demişti Kendisi) Hala Erken Olduğunu Emin Olamadığını Söyledi :26:
Bende Devlet Hastaneside %100 Erkek Dediler Dedim Daha Bugün Hastaneden Yanlış Bi Tahmin Geldi Bebek Kızdı Hastanede Onada %100 Erkek Demişler Dedi Dumur Oldum

Biraz Mücadele Ettikten Sonra Heh Tamam Bende Gördüm Pipisini Dedi Hatta Elimede Resmini Verdi Ama Ben Hala Emin Olamıyorum Sonuçta Sanada Vermişlerdi Pipisinin Resmini Ben 2-3 Hafta Sonra Tekrar Gidicem

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar bu cinsiyet konusunu ne yapacağız .. boyuna değişiyor.. %90 a %100"e bile inanmaz olduk .... gene en iyisi ipte yüzük sallamakmı acep :))))

yaa arkadaşlar bu cinsiyet konusunu ne yapacağız .. boyuna değişiyor.. %90 a %100"e bile inanmaz olduk .... gene en iyisi ipte yüzük sallamakmı acep :))))

Sanırım En Mantıklısı Öyle Nevraa

Birde Doktor Şey Dedi Bu Zamanlarda Kızların Cinsel Organlarıda Tam Gelişemediği Ve Yerleşemediği İçin Dışta Olurlarmış O Yüzden Erkek Bebekle Karıştırılma İhtimali Yüksekmiş

özlemcim kızın oluyormuş gözün aydın çok sevindim.
zonox nasıl hem %90 hemde kızda olabilir diyorlar anlamadım canım.insanı deli eder şu doktorlar .ozaman kesin bişey demeseydi sizinde kafanız karışmazdı.
bazı arkadaşlar sonuç bekliyolarmış inşallah hepinizin iyi çıkar.
bi arkadaşın kardeşi vefat etmiş mekanı cennet olsun çok üzüldüm.

Canım inan çok çok üzüldüm senin adına kardeşini kaybetmek çok acı olsa gerek ,Allah sana çok sabır versin morali yüksek tutmaya çalış dicem bebeğin için ama bu sözde boş biliyorum, Allah sana ve ailene çok büyük sabır versin kardeşin nur içinde yatsın dularımız seninle canım

dun eşimle kavga ettik çok ciddi demınde devamı geldı 1 saattır aglıyorum bugun bır de hıcbırsey yemek ıstemedı canım 5 bucuk gıbı zorla tost yedım tam boyle aglarken gezgının kardesını okudum daha da kotu oldum ne desem boş faydasız allah sabır versın ınsallah oglun olur gezgın kardesının adını verırsın

valla artık emin olamıorum. 2 hafta sonra oğlum kesinleşsin bi ohhh çekicem artık kız olursa elbiselerini oğlan annelerine pay ederim napalım

bu arada ben artık ardayı hissediorum. damar giibi atıo

Son düzenleme:
slmmm kızlarrrr ben geldimmmmm

annem haccını yaptı geldi şükür 2 gündür annemlerdeyim sizleride özledimmmmmmmmmm

ne var ne yokk geçmişi okumadan daldımm bu arada 3lü test sonucumu bugün doktoruma gösterdim bir risk yoktur şimdilik herşey yolunda gidiyor dedi üstümden 2. bir yükk kalktı çok şükür iyi çıktı darısıda test yapracak arkadaşlarımaa inşallahh

zonoxcummmm çok şaşırdımm kız ihtimalimi varmışşş aa biz ardaya alışmıştık sizi düşünemiyorum bilee kocacında çok sevinmişti inşallah bidahakinde görünür ardacıkkk

allah kabul etsın.ben yeşim aranıza yenı katıldım.testlerınızın ıyı cıkmasına sevındım.benım ıkılı testım yuksek rısklı cıktı.oyuzden amnıyosentez oldum.sonucumu beklıyorum.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.cınsıyetınız bellımı acaba

selam testını yaptırdınmı acaba.merak ettımde

mayıs annelerinde aminosetez yaptıran yok diye biliyorum
cok berbat bısey sonuc beklemek.amnıyosentez yaptırmaktan daha zor gercekten.ınsallah hayırlısıyla ıyı sonuclar alırımda bende rahatlarım.4 aylık hamıleyım daha kendıme bır hamılelık kıyafetı bıle almadım.almaya korkuyorum

selam kızlar ben geldim dr.dan fırsat şimdi buldum internete..bizimnki elini emiyodu bide fırfır hareketli idi ayyy ne çok büyümüş insan bi garip oluyo ya görünce..

ikili test ultrason normal dedi detaylıca baktı, yarın kan tahlili verecem sonucu 1-2 güne çıkarmış,inşallah onda da kötü bişi çıkmaz.
NT 1.9 MM
NAZAL KEMİK GÖRÜLDÜ yazıyo yorumunuz nedir?

güzel haberlerle dönersin inş.
sağol canım sonuçlar yukarıda darısı kan tahliline..

canım neyse artık sen 3lüyü iyi takip et bari de dr. hatası vs.olmasın ne etcen? ben adet tarihimi düzenli tutuyodum oradan biliyorum onun dışında bir hesaplama bilmiyorum maalesef..

cesaretlendirmen çok önemli canım sağol...birçok insan sadece korkusundan kaçıyor normal doğumdan..herşey mümkün olursa ben de normal tercih edeceğim inşallah..

Canım başın sağolsun ne diyebilirim ki? Allah sabır versin ..Dualarımız seninle ve bebişinle lütfen siz sağlam durun ..

zonox ne ilginç ya cinsiyet olayı hayırlısı olsun ne diyeyim bu arada güzel bilgiler için de tşk.

gözün aydın turko...hacı annene de kavuşmuşsun ne güzel..Allah kabul etsin...
selam testını yaptırdınmı acaba.merak ettımde

geldim canım sağolasın yazdım yukarıda sonuçlarımı...kan tahlili yarın...

sende yüreğini ferah tutmaya bak canım inş. hayırlı sonuçlar alacaksın...

benim çıkmam lazım yarın görüşmek üzere iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…