saol canım. senin de bebişinin adı arda mı olucakkkk :) ne güzel oğlumun adaşı oldu :=)maşallah , herşey çok güzel çıkmış ..
soruları paylaştığın için çok sağol.. hepimizin ortak çünkü merak ettikleri ...... benim ARda" ma da doktor %70 erkek demişti 15 gün önce ; yarın randevüm var . tekrar bakacak .. çok heyecanlıyım bende...
moralsiz olma ..hep bebeğim sağlıklı diye geçiriçinden ....
Zonoxcum Yine Birsürü Faydalı Bilgi Getirmiş Bize Sağol Tatlımm Bebişinin İyi Olmasına Çoookk Sevindim Fakat Cinsiyet Konusunda Çok Şaşırdımm
Olsun Annesi Sağlıklı Olsunda 2 Hafta Daha Beklemekten Bişey Çıkmaz Fakat Kız Olursa Eniştecik Fena Üzülür Gibime Geliyo Sonuçta Erkeğe Hazırlandı :26:
Hayırlı akşamlar kızlar....
Giremiyorum,takip edemiyorum..
Bayramda 17 yaşındaki erkek kardeşim vefat etmiş...
Ben gurbetteyim malumunuz...
Ve çok acı birşey uzaktan izlemek...
Gitmeme daha var..
Eşim destek oluyor elhamd.. Moralimi dik tutmaya çalışıyor...
İlk günler çok ağladm...
İnanasım gelmedi...canım herşeyimdi o benim ...
Dua edin kızlar bana...
selam kac aylık hamılesınız
saol canım. senin de bebişinin adı arda mı olucakkkk :) ne güzel oğlumun adaşı oldu :=)
saol canım. biz de şaşkınız doktorumuz %90 erkek demesine rağmen tereddütle konuştu. biz arda'ya çok alıştık eşimde dün "eğer değişirse cinsiyeti artık arda'mız demeyiz çağla'mız deriz" dedi. biraz şaşkınız tabi. değişmesi durumunda ailem şok olur. erkek bebek kıyafetleri hedie aldı millet
yaa arkadaşlar bu cinsiyet konusunu ne yapacağız .. boyuna değişiyor.. %90 a %100"e bile inanmaz olduk .... gene en iyisi ipte yüzük sallamakmı acep :))))
Canım inan çok çok üzüldüm senin adına kardeşini kaybetmek çok acı olsa gerek ,Allah sana çok sabır versin morali yüksek tutmaya çalış dicem bebeğin için ama bu sözde boş biliyorum, Allah sana ve ailene çok büyük sabır versin kardeşin nur içinde yatsın dularımız seninle canımHayırlı akşamlar kızlar....
Gitmeme daha var..
İlk günler çok ağladm...
Dua edin kızlar bana...
valla artık emin olamıorum. 2 hafta sonra oğlum kesinleşsin bi ohhh çekicem
Yalnız Babadaki Pratik İsim Üretme Metodu Süpermiş Ardamız - Çağlamız Hehe Çok Hoşuma Gitti Yaa
Kız Olursa Erkek Kıyafetlerini Yollarsın Bu Tarafa Teyzesi
Bende Dün Kendi Doktorumdaydım Herşey Yolundaydı Çok Şükür
Cinsiyeti Sordum (Bayramdan Sonra Demişti Kendisi) Hala Erken Olduğunu Emin Olamadığını Söyledi :26:
Bende Devlet Hastaneside %100 Erkek Dediler Dedim Daha Bugün Hastaneden Yanlış Bi Tahmin Geldi Bebek Kızdı Hastanede Onada %100 Erkek Demişler Dedi Dumur Oldum
Biraz Mücadele Ettikten Sonra Heh Tamam Bende Gördüm Pipisini Dedi Hatta Elimede Resmini Verdi Ama Ben Hala Emin Olamıyorum Sonuçta Sanada Vermişlerdi Pipisinin Resmini Ben 2-3 Hafta Sonra Tekrar Gidicem
merhaba,
16 haftalık hamileyim, peki siz
slmmm kızlarrrr ben geldimmmmm
annem haccını yaptı geldi şükür 2 gündür annemlerdeyim sizleride özledimmmmmmmmmm
ne var ne yokk geçmişi okumadan daldımm bu arada 3lü test sonucumu bugün doktoruma gösterdim bir risk yoktur şimdilik herşey yolunda gidiyor dedi üstümden 2. bir yükk kalktı çok şükür iyi çıktı darısıda test yapracak arkadaşlarımaa inşallahh
selam testını yaptırdınmı acaba.merak ettımdeaysun mavi hay Allah ya ne garip bi durum olmuş. dr.a demedin mi bir gün ile test mi kaçarmış ya? Tam anlam veremedim..
bende bugün gideceğim daha 12.haftadayım herhalde bugün yapılır 2li test. Bir ay oldu gitmedim meraktayım çok...
cok berbat bısey sonuc beklemek.amnıyosentez yaptırmaktan daha zor gercekten.ınsallah hayırlısıyla ıyı sonuclar alırımda bende rahatlarım.4 aylık hamıleyım daha kendıme bır hamılelık kıyafetı bıle almadım.almaya korkuyorummayıs annelerinde aminosetez yaptıran yok diye biliyorum
sağol canım sonuçlar yukarıda darısı kan tahliline..güzel haberlerle dönersin inş.
bende anlamadımki test zamanı gecmıs 3 lü test yapalım deyince tmm deyi verdim sonradan aklıma geldi neden sormadım demekhadı hayırlısı senın içinde bide en son adet günümü sordu ben haftaları hesaplayamıyorum nsl hesaplanıo bilen varmı
kızlar yaa hiç kendinizi korkutmayın,ben burda neler neler okudum kavga etmemek için zor tuttum kendimi.normal doğurana resmen aptal diyenler çıktı karşıma..neymiş aşağıdan kesileceğine karnından kesilirmiş.aşağıdan kesilen karnından kesilenin 10 da 1 i bile değil..normal doğum yapacak kadar aptal değilim yazmış biri resmen..
acil durumlar dışında sezeryan önerilmiyor yurt dışında ama tr de keyfi yaptıran dolu..daha hamile olduğunu öğrenir öğrenmez sezeryan tercih ediyorlar..tamam tercih edebilirsin ama normal doğumuda kötüleyemezsin..yok şu oturamamış,yok bu kalkamamış..hadi ordan beee...kaç tane normal yapan varsa çevremde zıpkın gibi ayaktaydı hemen..
kendi doğumumu yazmıştım bir yere bulursam burayada kopyalayayım.
Hayırlı akşamlar kızlar....
Gitmeme daha var..
İlk günler çok ağladm...
Dua edin kızlar bana...
Canlarım selammmmmmm
Dün doktorla kontrolümüz vardı. herşey normal dedi. bebeğim gayet iyi boyu 18 cm kilosu 175 grm olmuş.
doktoruma şu soruları sordum merak edenlere :)
1. krem ve fondoten sürmek bebeğe zarar verir mi?
Dr. hayır vermez. tabi ortalıklarda satılan çin malı ve adi bir ürün değilse.
2. günlük kaç saat yürüyüş yapmalıyım
dr. her yemekten sonra yapabilirsin, ne kadar yürüyebiliyorsan o kadar yürü (spesifik cevap-kişiye özel)
3. bebeğe ultrason zararlı mı?
dr. zararlı olsa hamile doktorların çalışmaması gerekirdi. bu ışınlar ses dalgaları ve hiç bir zararı yok
4. çatlak için napmalıyım
dr. lireac çatlak kremini kakao yağı ve badem yağı ile kullan
bu arada doktorum kilo almamışsın dedi ve uyardı beni. bu şekilde devam edemezsin güçsüz kalırsın dedi. yeme düzenine maksimum itina göster dedi.
Arda'mızın cinsiyeti %90 erkek ama doktorumuz testislerini göremedi kız'da olabilir 2 hafta sonra yeniden gel ve erkek kıyafetleri alma dediçok moralsizim bu durumdan dolayı
slmmm kızlarrrr ben geldimmmmm
annem haccını yaptı geldi şükür 2 gündür annemlerdeyim sizleride özledimmmmmmmmmm
ne var ne yokk geçmişi okumadan daldımm bu arada 3lü test sonucumu bugün doktoruma gösterdim bir risk yoktur şimdilik herşey yolunda gidiyor dedi üstümden 2. bir yükk kalktı çok şükür iyi çıktı darısıda test yapracak arkadaşlarımaa inşallahh
selam testını yaptırdınmı acaba.merak ettımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?