2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay kıyamam yaa bugünlerde hergün seni üzecek birşeyler oluyor... üzülme eşinle aran düzelie inşallah.. bebeğiniz iyi haberi aldın yaaa..o daha önemli

Merhaba arkadaslar...
Hepiniz iyi ve sagliklisinizdir, umarim..
Ben dun genel kontrollerimi yaptirdim bebegimi göremedim ama, kan degerlerim kilom hersey yolunda, araligin 2o sinda insallah bebegimi ilk kez görecegim 18. haftada, cinsiyetinide o zaman ögrenecegiz, heycanla bekliyoruz, tabi en önemlisi saglikli olmasi..
Sizlere bisey sorecagim benim idrar tahlilimde, idrar yollari enfeksiyonu cikti, ebe gebelikte görulebilir endiselenilecek bisey yok dedi ve 5 gun gunde 3 kez hap almam gerektigini sonrasinda tekrar test yapacagimizi söyledi.. Sizlerden bunu yasayan varmi? Ebe bir zarari yok dedi ama ben basim siddetli agridiginda bile agri kesici almayi reddeden biri olarak cok huzursuzum, ne kadar olsada ilac sonucta..
Benim durumumda olan varmi merak ettim..
hepimize saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin allah dilerim.. korku ve endiselerden yoruldum artik..

Canım benim başın sağolsun, Rabbim taksiratını affetsin. Çok zor bir sınav tabi ki kardeş ama evladın var karnında canım. Aslında sözcüklerde yetmez ya insan ne diyeceğini bilmiyor. Tekrar başın sağolsun...

bende enfeksiyon demeyelimde 7-8 lökosit çıktı canım son tahlilimde doktora göstercem bende sanırım yanlış hatırlamıyorsam gülesram geçirmişti... Geçmiş olsun...

özlem kızın oluyomuş canım bu arada hayırlısı olsun senin için. Eh benimde öğrenmeme tam 1 hafta kaldı artık.... (tabi gösterirse)

meraba kızlar geçmişi okudum ama yine ne çok konuşmuşsunuz devamını okuyamadım.
gezgincim çok üzüldüm kardeşine başın saolsun Allah sabır versin.
cnsiyetleri öğrenenler olmuş kızlar atağa geçmiş ohh ne güzelll. bizim oğlanlar gelinsiz kalmıcak.

Canım gözün aydın ve Rabbim kabul etsin diyim ben sana...

Canım benim inşallah iyi çıkar sen kalbini ferah tut...

Canım iyi görünüyor bence sonuçların diğer arkadaşlarınkinden ve benimkinden yola çıkarak...

canım ya sıkma canını hamilelikte çok hassas oluyoruz bende eşime kızıp duruyorum
canım gözün aydın
canım degişme ihtimalimi varmış ya ben bu hafta gittim erkek oldugu kesinleşti bende şüpelendim şimdi

canım başın sagolsun çok üzüldüm.ne denir bilemiyorum hep yanındayız

kızlar size bi sorum olacak bayramda kendi doktoruma gittim bebişi gördük erkek olgunu söyledi tekrar ben o heyecanla kan hapı kullanıcammı diye soracaktım test istiycektim unuttum.sonra bayramdan dönerken özel bi hastanenin doktoruna göründüm kan testi istedim adam çok ilgilendi bebişimi yarım saat ultrasonda gösterdi.kan sonuçları çıktı kanımda düşme varmış demir hapı ferro sanol verdi.ama kendi doktorum vermedigi için tedirginim kendi doktorumada soramıyorum sizce kullanayım mı?ayrıca elevit ve coraspirin kullanıyorum.internette 2. trimesirde herkese demir hapı verildigini okudum siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
DUNCAN tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin.. sanada gecmis olsun..
GEZGIN canim cok uzuldum senin ve ailenin basiniz sagolsun, nasil bir acidir tahmin edebiliyorum, allah yardimciniz olsun

Gezginim, canim basin saolsun
Okuyunca sok oldum, cok uzuldum bitanem(
Rabbim sana ve ailene sabirlar versin,
insanin sevdiklerini kaybetmesi cok cok zor olmali,
Rabbim bizleri yakinlarimizin, sevdiklerimizin olumuyle sinav etmesin dicem
ama, ölumde malesef bizler icin.
Kardesimiz cok gencmis, RAbbim mekanini cennet eylesin insallah.
Sende metin olmaya calis canim,
Kolay degil degil ama bebegin icin dayanmalisin

Umarim en kisa surede islemlerini hallederde
biran once ailenin yanina gidebilesin,
birbirinize destek olabilirseniz belki daha kolay atlatabilirsiniz bu zor ve acili gunleri
tekrar basin saolsun canim, cok uzuldum inan(

[

Ececim, sana verilen o haplari bence kullan canim, ozel doktora gorunmussun ve kan tahlili yapmis. Ama bu arada kendi doktorunada durumu anlat derim vakit gecirmeden. Oda sana herhangi bir tavsiyede bulunucaktir zaten. Cekinme sakin sormaya kendi doktoruna.

canım benim ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum şimdi açtım forumu direk bunu okudum şu an çok kötü oldum.GEçen yıl babamı kaybetmiştim şu an o anları yaşar gibi oldum.Şu an gözyaşlarımı zor tutuyorum.Başın sağolsun Allah sabır versin .Kendine ve bebeğine dikkat et cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…