dun eşimle kavga ettik çok ciddi demınde devamı geldı 1 saattır aglıyorum bugun bır de hıcbırsey yemek ıstemedı canım 5 bucuk gıbı zorla tost yedım tam boyle aglarken gezgının kardesını okudum daha da kotu oldum ne desem boş faydasız allah sabır versın ınsallah oglun olur gezgın kardesının adını verırsın
Hayırlı akşamlar kızlar....
Giremiyorum,takip edemiyorum..
Bayramda 17 yaşındaki erkek kardeşim vefat etmiş...
Ben gurbetteyim malumunuz...
Ve çok acı birşey uzaktan izlemek...
Gitmeme daha var..
Eşim destek oluyor elhamd.. Moralimi dik tutmaya çalışıyor...
İlk günler çok ağladm...
İnanasım gelmedi...canım herşeyimdi o benim ...
Dua edin kızlar bana...
Merhaba arkadaslar...
Hepiniz iyi ve sagliklisinizdir, umarim..
Ben dun genel kontrollerimi yaptirdim bebegimi göremedim ama, kan degerlerim kilom hersey yolunda, araligin 2o sinda insallah bebegimi ilk kez görecegim 18. haftada, cinsiyetinide o zaman ögrenecegiz, heycanla bekliyoruz, tabi en önemlisi saglikli olmasi..
Sizlere bisey sorecagim benim idrar tahlilimde, idrar yollari enfeksiyonu cikti, ebe gebelikte görulebilir endiselenilecek bisey yok dedi ve 5 gun gunde 3 kez hap almam gerektigini sonrasinda tekrar test yapacagimizi söyledi.. Sizlerden bunu yasayan varmi? Ebe bir zarari yok dedi ama ben basim siddetli agridiginda bile agri kesici almayi reddeden biri olarak cok huzursuzum, ne kadar olsada ilac sonucta..
Benim durumumda olan varmi merak ettim..
hepimize saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin allah dilerim.. korku ve endiselerden yoruldum artik..
slmmm kızlarrrr ben geldimmmmm
annem haccını yaptı geldi şükür 2 gündür annemlerdeyim sizleride özledimmmmmmmmmm
ne var ne yokk geçmişi okumadan daldımm bu arada 3lü test sonucumu bugün doktoruma gösterdim bir risk yoktur şimdilik herşey yolunda gidiyor dedi üstümden 2. bir yükk kalktı çok şükür iyi çıktı darısıda test yapracak arkadaşlarımaa inşallahh
allah kabul etsın.ben yeşim aranıza yenı katıldım.testlerınızın ıyı cıkmasına sevındım.benım ıkılı testım yuksek rısklı cıktı.oyuzden amnıyosentez oldum.sonucumu beklıyorum.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.cınsıyetınız bellımı acaba
selam kızlar ben geldim dr.dan fırsat şimdi buldum internete..bizimnki elini emiyodu bide fırfır hareketli idi ayyy ne çok büyümüş insan bi garip oluyo ya görünce..
ikili test ultrason normal dedi detaylıca baktı, yarın kan tahlili verecem sonucu 1-2 güne çıkarmış,inşallah onda da kötü bişi çıkmaz.
NT 1.9 MM
NAZAL KEMİK GÖRÜLDÜ yazıyo yorumunuz nedir?
ay kıyamam yaa bugünlerde hergün seni üzecek birşeyler oluyor... üzülme eşinle aran düzelie inşallah.. bebeğiniz iyi haberi aldın yaaa..o daha önemli
canım ya sıkma canını hamilelikte çok hassas oluyoruz bende eşime kızıp duruyorumdun eşimle kavga ettik çok ciddi demınde devamı geldı 1 saattır aglıyorum bugun bır de hıcbırsey yemek ıstemedı canım 5 bucuk gıbı zorla tost yedım tam boyle aglarken gezgının kardesını okudum daha da kotu oldum ne desem boş faydasız allah sabır versın ınsallah oglun olur gezgın kardesının adını verırsın
canım gözün aydınslmmm kızlarrrr ben geldimmmmm
annem haccını yaptı geldi şükür 2 gündür annemlerdeyim sizleride özledimmmmmmmmmm
ne var ne yokk geçmişi okumadan daldımm bu arada 3lü test sonucumu bugün doktoruma gösterdim bir risk yoktur şimdilik herşey yolunda gidiyor dedi üstümden 2. bir yükk kalktı çok şükür iyi çıktı darısıda test yapracak arkadaşlarımaa inşallahh
canım degişme ihtimalimi varmış ya ben bu hafta gittim erkek oldugu kesinleşti bende şüpelendim şimdisaol canım. senin de bebişinin adı arda mı olucakkkk :) ne güzel oğlumun adaşı oldu :=)
saol canım. biz de şaşkınız doktorumuz %90 erkek demesine rağmen tereddütle konuştu. biz arda'ya çok alıştık eşimde dün "eğer değişirse cinsiyeti artık arda'mız demeyiz çağla'mız deriz" dedi. biraz şaşkınız tabi. değişmesi durumunda ailem şok olur. erkek bebek kıyafetleri hedie aldı millet
Gitmeme daha var..
İlk günler çok ağladm...
Dua edin kızlar bana...
Gitmeme daha var..
İlk günler çok ağladm...
Dua edin kızlar bana...
kızlar size bi sorum olacak bayramda kendi doktoruma gittim bebişi gördük erkek olgunu söyledi tekrar ben o heyecanla kan hapı kullanıcammı diye soracaktım test istiycektim unuttum.sonra bayramdan dönerken özel bi hastanenin doktoruna göründüm kan testi istedim adam çok ilgilendi bebişimi yarım saat ultrasonda gösterdi.kan sonuçları çıktı kanımda düşme varmış demir hapı ferro sanol verdi.ama kendi doktorum vermedigi için tedirginim kendi doktorumada soramıyorum sizce kullanayım mı?ayrıca elevit ve coraspirin kullanıyorum.internette 2. trimesirde herkese demir hapı verildigini okudum siz ne düşünüyorsunuz?
Gitmeme daha var..
İlk günler çok ağladm...
Dua edin kızlar bana...
herkese günaydıınn...:92::92::92:
mutlu sabahlar....hzuurlu bir gün geçirmenizi diliyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?