2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar zonox a dr.cinsiyeti kız olabilir mi demiş
inanmıyorum yaa..bebişin ismini hazırladı ardasına hediyeelr bile gelmiş...
valla bende şimdi iyice huzursuz oldum..acaba bizdede yanlışlık olabilirmi

kızlar zonox a dr.cinsiyeti kız olabilir mi demiş
inanmıyorum yaa..bebişin ismini hazırladı ardasına hediyeelr bile gelmiş...
valla bende şimdi iyice huzursuz oldum..acaba bizdede yanlışlık olabilirmi

Bana % 100 Demişlerdi Ama Bende Şüphedeyim Hala
15-16.Haftalarda Kızların Cinsel Organı Dışta Olurmuş Erkekle Karıştıralabilirmiş Öyle Dedi Doktorumuz
Acaba Benimki Kız Olabilirmi Rüyalarımda Her Seferinde Kız Görüyorum

günaydın herkeze
mutlu sabahlar
bugün ehliyetimi alıyorum emniyete gidicem
banada dokttor kız dedi acaba yanılma olabilirmi???bende tedirgin oldum

Subacım ne zaman olmuş ki bu?Ya işte çok erkenden öğrenmek de iyi değil...Şüphede kalıyor insan...Çok varmış öyle kız deyip erkek çıkanya da tam tersi...Benim doktor o yüzden bu kadar bekledi demek...Tecrübeli kadın

DEREN
bana kesin kız dedi
ACABA erkeklerdemi yanılma oluyo ayyy iyice huylandım şimdi..
bende hep erkek rüyaları görüyorum hala erkek bebek görüyorum yaww

bana 14.haftamda 4D usg de baktı kesin kzı dedi ama bilemiyorum bakalım kısmet

benim bildiğim erkeklerde yanılma payı daha çok kordonla karıştırılıyor ama kızda öyle değil.Benimle aynı hafta hamile olan arkadaşıma önce erkek dedi dr.u geçen hafta gittiğindede % 100 kız demiş.Benim dr.um henüz bişey demedi emin olmadan bişey söylemem dedi şimdi okuyunca iyiki de söylememiş diye düşündüm valla

bende rüyalarımda erkek görüyorum hep
subaru bende gittim bilge has. arife günü cengiz bey diye doktor vardı
ben pek beğenmedim doktoru birşey söylemedi %60 kız olabilir dedi.ama emin değildi
sonra bayramın 3.günü eşime dedim hadi yine gidelim başka doktor vardır o daha iyidir belki tamam dedi gittik
oğuz bey vardı allhım ne tatlıgüler yüzlü konuşkan bir doktordu
ve baktı bizimkide çok netti zaten bu kız prenses geliyor dedi.
inşallah doğrudur

herkese günaydın mutlu huzurlu bir gün olsun hepimiz için...

canım söylenicek bişey bulamıyorum rabbim sabırlar versin başınız sağolsun.. istediğin zaman gitmek için çıkış yapamıyorsan çok kötü,,tekrar başın sağolsun...

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.. merak ettiğim herşeyi sormuşsun.. banada %90 erkek dedi ama benim doktorum cinsiyet konusunda en iyilerdenmiş tabi bilemiyorum şimdi içime kurt düştü bende uygar die sevmeye başladım..

gözün aydın öncelikle anneciğine kavuşmuşsun.. allah kabul etsin herkese nasip etsin inşallah..

canım kesinlikle kullan derin idrar yolları iltabı çok ama çok zordur zorda geçer ben çok çektim.. şuan çok dikkat ediyorum.. sonra ateş, yanma, halsizlik yapar allah korusun önlemini al.. genelde çoğu hamilede görülür..

amnıyosentez sonuclarım cıkmamış kızlar cıldıracagım artık

sabret sen çok sıkıntı yapıyorsun biraz rahat ol.. hayırlısı neyse o olsun mutlaka üzülüyoruz ama benim içim rahat bu dünyada nasibi varsa olacak... düşünme artık..

DEREN
bana kesin kız dedi

evet canım benim benimde içime kurt düştü.. komşumunkide erkekdi 8. ayda başka doktora gitti tesadüf kız old. öğrendi:)

günaydın kızlarrr
bu cinsiyet konusu benide tedirgin etti benimkinin cinsiyeti 16. haftada söyledi kesinmi dedim tabi canım demişti doktorumm ama bakın şimdi benimde aklım karıştı yaa inşalllahh degişik bişey olmaz ben dün erkek yelegi başladım çok güzel birkaçta erkek kıyafetleri aldımm bilee

DEREN
bana kesin kız dedi

Vallahi Bilemiyorumki Doktorun Söylediğine Göre Erkeklerde Yanılma Oluyo
Ama Bazı Doktorlarda Erkekler Karışmaz Onlarda Çıkıntı Oluyor Diyoo
Benim Bi Arkadaşım Varı Evlendiğim İçin Pek Görüşemedik 7 Aylık Hamişdi Erkek Bebek Bekliyodu ilk Bebeği Kızdı
Geçen Annemlere Gittim Ayşe Nasıl Oğlu Nasıl Diye Sordum Ne Oğlu Kızı Oldu Dedii Şaşırdım Kaldım :44:
Meğerse Benim Gittiğim Aynı Hastanede Onada %100 Erkek Demişler
Şimdi Ben Nasıl Emin Olayım Yaaa
Babası Park Yatak Beğendi İlla Alıcam Dedi Mavi Renkteydi Aldırmadım 1 Ay Daha Beklicem Ben

kızlar annem geldiğini yazmıştım gözümü aydınlayan tüm arkadaşlarıma tşkr ediyorumm okudum sağolun canlarımmmm

evet benimki de öyle

ufff bana da yüzde 75 kız dedı bende kostum gıttım kıyafet aldım aralıgın 22 sınde gıdıcem bıdaha ozaman kesın bakar solerım demıstı doktor...ben butun herkese yaydım kız olucak dıe ya degısırse

kızlarr ben belki haftaya benim tedavimi yapan druma gider birde ona baktırırım onun tecrübesine güveniyorum doktorumu bazı nedenlerden dolayı degiştirmiştim şimdiki doktorumuda çok bilgili söylüyorlar ama bak bunları okuyunca aklım bulandı yaa

canım saol bi sen cevap vermişsin soruma.doktorumu arıycam ama başka doktora gittigimi söylemiycem dolayısıyla kan sonuçlarımıda söyleyemiycem oda bana kesin elevitin içinde demir var yeterli diycek offfffffff kafam karıştı

valla artık emin olamıorum. 2 hafta sonra oğlum kesinleşsin bi ohhh çekicem artık kız olursa elbiselerini oğlan annelerine pay ederim napalım

bu arada ben artık ardayı hissediorum. damar giibi atıo

zonox maşallh galıba en buyuk bebiş suan senın karnında ben gıttıgmde daha 10 cm e yaklasmıstı boyu ne yedın ne ıctın ardayı uzattın bukadar allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…