kızlar zonox a dr.cinsiyeti kız olabilir mi demiş
inanmıyorum yaa..bebişin ismini hazırladı ardasına hediyeelr bile gelmiş...
valla bende şimdi iyice huzursuz oldum..acaba bizdede yanlışlık olabilirmi
Bana % 100 Demişlerdi Ama Bende Şüphedeyim Hala
15-16.Haftalarda Kızların Cinsel Organı Dışta Olurmuş Erkekle Karıştıralabilirmiş Öyle Dedi Doktorumuz
Acaba Benimki Kız Olabilirmi Rüyalarımda Her Seferinde Kız Görüyorum
Subacım ne zaman olmuş ki bu?Ya işte çok erkenden öğrenmek de iyi değil...Şüphede kalıyor insan...Çok varmış öyle kız deyip erkek çıkanya da tam tersi...Benim doktor o yüzden bu kadar bekledi demek...Tecrübeli kadın
Hayırlı akşamlar kızlar....
Giremiyorum,takip edemiyorum..
Bayramda 17 yaşındaki erkek kardeşim vefat etmiş...
Ben gurbetteyim malumunuz...
Ve çok acı birşey uzaktan izlemek...
Gitmeme daha var..
Eşim destek oluyor elhamd.. Moralimi dik tutmaya çalışıyor...
İlk günler çok ağladm...
İnanasım gelmedi...canım herşeyimdi o benim ...
Dua edin kızlar bana...
Canlarım selammmmmmm
Dün doktorla kontrolümüz vardı. herşey normal dedi. bebeğim gayet iyi boyu 18 cm kilosu 175 grm olmuş.
doktoruma şu soruları sordum merak edenlere :)
1. krem ve fondoten sürmek bebeğe zarar verir mi?
Dr. hayır vermez. tabi ortalıklarda satılan çin malı ve adi bir ürün değilse.
2. günlük kaç saat yürüyüş yapmalıyım
dr. her yemekten sonra yapabilirsin, ne kadar yürüyebiliyorsan o kadar yürü (spesifik cevap-kişiye özel)
3. bebeğe ultrason zararlı mı?
dr. zararlı olsa hamile doktorların çalışmaması gerekirdi. bu ışınlar ses dalgaları ve hiç bir zararı yok
4. çatlak için napmalıyım
dr. lireac çatlak kremini kakao yağı ve badem yağı ile kullan
bu arada doktorum kilo almamışsın dedi ve uyardı beni. bu şekilde devam edemezsin güçsüz kalırsın dedi. yeme düzenine maksimum itina göster dedi.
Arda'mızın cinsiyeti %90 erkek ama doktorumuz testislerini göremedi kız'da olabilir 2 hafta sonra yeniden gel ve erkek kıyafetleri alma dediçok moralsizim bu durumdan dolayı
slmmm kızlarrrr ben geldimmmmm
annem haccını yaptı geldi şükür 2 gündür annemlerdeyim sizleride özledimmmmmmmmmm
ne var ne yokk geçmişi okumadan daldımm bu arada 3lü test sonucumu bugün doktoruma gösterdim bir risk yoktur şimdilik herşey yolunda gidiyor dedi üstümden 2. bir yükk kalktı çok şükür iyi çıktı darısıda test yapracak arkadaşlarımaa inşallahh
Merhaba arkadaslar...
Hepiniz iyi ve sagliklisinizdir, umarim..
Ben dun genel kontrollerimi yaptirdim bebegimi göremedim ama, kan degerlerim kilom hersey yolunda, araligin 2o sinda insallah bebegimi ilk kez görecegim 18. haftada, cinsiyetinide o zaman ögrenecegiz, heycanla bekliyoruz, tabi en önemlisi saglikli olmasi..
Sizlere bisey sorecagim benim idrar tahlilimde, idrar yollari enfeksiyonu cikti, ebe gebelikte görulebilir endiselenilecek bisey yok dedi ve 5 gun gunde 3 kez hap almam gerektigini sonrasinda tekrar test yapacagimizi söyledi.. Sizlerden bunu yasayan varmi? Ebe bir zarari yok dedi ama ben basim siddetli agridiginda bile agri kesici almayi reddeden biri olarak cok huzursuzum, ne kadar olsada ilac sonucta..
Benim durumumda olan varmi merak ettim..
hepimize saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin allah dilerim.. korku ve endiselerden yoruldum artik..
amnıyosentez sonuclarım cıkmamış kızlar cıldıracagım artık
DEREN
bana kesin kız dedi
ACABA erkeklerdemi yanılma oluyo ayyy iyice huylandım şimdi..
bende hep erkek rüyaları görüyorum hala erkek bebek görüyorum yaww
DEREN
bana kesin kız dedi
ACABA erkeklerdemi yanılma oluyo ayyy iyice huylandım şimdi..
bende hep erkek rüyaları görüyorum hala erkek bebek görüyorum yaww
Vallahi Bilemiyorumki Doktorun Söylediğine Göre Erkeklerde Yanılma Oluyo
Ama Bazı Doktorlarda Erkekler Karışmaz Onlarda Çıkıntı Oluyor Diyoo
Benim Bi Arkadaşım Varı Evlendiğim İçin Pek Görüşemedik 7 Aylık Hamişdi Erkek Bebek Bekliyodu ilk Bebeği Kızdı
Geçen Annemlere Gittim Ayşe Nasıl Oğlu Nasıl Diye Sordum Ne Oğlu Kızı Oldu Dedii Şaşırdım Kaldım :44:
Meğerse Benim Gittiğim Aynı Hastanede Onada %100 Erkek Demişler
Şimdi Ben Nasıl Emin Olayım Yaaa
Babası Park Yatak Beğendi İlla Alıcam Dedi Mavi Renkteydi Aldırmadım 1 Ay Daha Beklicem Ben
benim bildiğim erkeklerde yanılma payı daha çok kordonla karıştırılıyor ama kızda öyle değil.Benimle aynı hafta hamile olan arkadaşıma önce erkek dedi dr.u geçen hafta gittiğindede % 100 kız demiş.Benim dr.um henüz bişey demedi emin olmadan bişey söylemem dedi şimdi okuyunca iyiki de söylememiş diye düşündüm valla
[
Ececim, sana verilen o haplari bence kullan canim, ozel doktora gorunmussun ve kan tahlili yapmis. Ama bu arada kendi doktorunada durumu anlat derim vakit gecirmeden. Oda sana herhangi bir tavsiyede bulunucaktir zaten. Cekinme sakin sormaya kendi doktoruna.
valla artık emin olamıorum. 2 hafta sonra oğlum kesinleşsin bi ohhh çekicemartık kız olursa elbiselerini oğlan annelerine pay ederim napalım
bu arada ben artık ardayı hissediorum. damar giibi atıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?