2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aralık 2 De Sağlık Ocağında Gözleme Gidicem Hastanede Dibinde Acaba Tekrar Baktırsammı Ama Baktırsam Ne Olacak Bakan Yine Aynı Kadın Ultrason Doktoru 1 Tane Orda Bakılıyo Kendi Doktorumda Önce Emin Değilim Dedi Sonra Hastanede Erkek Dediler Dedim Tamam Bende Gördüm Pipisini Dedi Ne İş Anlamadım Ben Ya Hangisine İnanacağımı Şaşırdım Çok Pis Kurt DÜştü İçime Acaba Beklesemmi 7. Aya Kadar

zonox maşallh galıba en buyuk bebiş suan senın karnında ben gıttıgmde daha 10 cm e yaklasmıstı boyu ne yedın ne ıctın ardayı uzattın bukadar allah nazarlardan saklasın

Gerçekten Maşallah Arda Bebeğimize Benimki 13,5 Cm'di Annesi Gibi Güdükmü Olacak Acaba
Babasına Çekseydi Bari

AAA evet ordaki çalışanlarda bana çaktırmadan oğuz beyi önerdiler...cengiz beyin çok hastası oluyomuş onunda iyi bir dr olduğunu söylediler
prensesinn hayırlı olsun annneessiiiiii

Günaydın kızlar,
herkes iyidir inşallah..
benkan tahlilimi verdim geldim 2li test için. ne kadar zamanda çıkıyo sonuçlar kıslar ?

ben bu arada bi geçmişi okuyup geleyim...

günaydın herkese bana dr um 11 haftalıkken erkeğe benziyor ama kesin bişi söylemek zor dedi şimdide 14 haftalık oldu yine emin degilim ama kıza benziyor dedi aynı dr bozmadım bende

günaydın kızlar
işlerin yogunlugundan çok gıremıyorum böle geriden takıp edıyorum
ne olmuş cinsiyetlere böle erkeklere kız denmiş benımde aklım karıştı şimdi benımde doktorum emın olmadan söledı bende o yüzden bişi almadım netleşmesını beklıyorum erkege benzettiğini söyledi ama görmeden söledı sakladı çünkü benım yaramaz :))) bide terbıyelı bu terbıyelı die espırı yaptı :))

ayyyy çok güldüm yaaaa hayır benım anlamadıgım bende uzunum koçiştee bakalım bızım pıtırcık nolcak

Sizin Bebiş Kimse Çkerse Çeksin Uzun Olacak O Zaman Gerçi Belli Olmaz Halaya Dayıya Ananelere Babannelere Ve Dedelerede Çekebilir
Ama Bizim Bebiş Babası Hariç Kime Çekerse Çeksin Güdük Olur Yol Yakınken Babasına Çekmesini Tavsiye Ediyorumm
Duydunmu Beni Annecimmmmmmmmm Babana Çekk Sonra Benim Boyum Niye Kısa Diye Yakınma Annen Gibi

zonox maşallh galıba en buyuk bebiş suan senın karnında ben gıttıgmde daha 10 cm e yaklasmıstı boyu ne yedın ne ıctın ardayı uzattın bukadar allah nazarlardan saklasın

merhaba
zonox kaç haftalık tam bılmıyorum ama ben 17. haftam bıtınce gıtmıştım doktora 20 cm boyu 263 kıloydu ben tedırgın oldum şimdi benımkısımı çok büyük bi bebek ?

selam

Gezgin Allah rahmet eylesin canım çok zor çok üzüldüm.

Lover , CerenliYağmur kızlar dr tavsiyeniz için tşkler

BALCI randevuyu erken almak hususundaki uyarın için tşkler canım

dorti amniyosentez yaptıran olmuştu cerenliyağmur sen yaptırmamışmıydın yanlışmı hatırlıyorum?

Bazı arkadaşlarımızın bebişlerinin cinsiyetleri belirsizliğini koruyormuş sağlıkla gelsin kızlar inşallah

ohcanımadeysin maşallah ne kadar kolay ve rahat doğum yapmışsın yaşın ve kilon kaçtı ilk doğumda canım? inşallah bunda da doğumun kolay olur.

günaydın hanımlar. nasılsınız bebekleriniz ve siz biz çok iyiyiz.
bakıyorumda cinsiyetler değişiyo bendede olurmu acaba pazartesi dk gidicem kendi doktorum ne dicek cinsiyet için acaba çok merak ediyorum.:44:

türkocum öncelıkle gözün aydın :)))
bence senınkısınde çok bı değişme olmıyacak çünkü sen hep hissettin erkek oldugunu bırde dr unm net konuşmuş benımkısı net demedı mesela o yüzden beklemedeyım halen

zonox drdan bilgilerle dönmüşsün tşkler canım. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah cinsiyetini düşünüp üzülme.

turko annenler dönmüş Allah kabul etsin gözünaydın canım

nevra73 sen naptın dr a gitmişsin yazdında msj gözümdenmi kaçtı ?

İstanbuldaki arkadaşlar Yenibosnadaki Nisa hastanesi ve Bahçelievledeki Hizmet hastanesi hakkında bildikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum hastane arayışı içindeyim

Canım iyi görünüyor bence sonuçların diğer arkadaşlarınkinden ve benimkinden yola çıkarak...

çok sağol canım cevap vermişsin inşallah darısı kan tahlilinin başına...

sagol canım eksik olma..

balcı canım dün gözden kaçırmışım, inşallah problemleriniz kısa zamanda çözülür ...

amnıyosentez sonuclarım cıkmamış kızlar cıldıracagım artık

ne zamana kalmış canım sonuçlar bende meraklandım bak...

nevra73 sen naptın dr a gitmişsin yazdında msj gözümdenmi kaçtı ?

canım evet dün gittim NT1.9 yazıyo herhalde bu ense kalınlığı , dr. iyi dedi. bugün sabah da kan testi verdim geldim işte bekleme süresi başladı..

İstanbuldaki arkadaşlar Yenibosnadaki Nisa hastanesi ve Bahçelievledeki Hizmet hastanesi hakkında bildikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum hastane arayışı içindeyim
maalesef hiç bilgim yok canım..

cinsiyet konusunda yazışmalarınızı okudum.. ben son aylara kadar kesin güvenemem herhalde..
beklemeye devam. Allah hayırlısını versin sağlıkla gelsinlerde başka bi isteğim yok...

amnıyosentez sonuclarım cıkmamış kızlar cıldıracagım artık

evet canım ben yaptırdım fakat benim işlemim CVS aslında ikisindede pek fark yok birinde bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan alınıyor benimkinde ise plesentadan alınıyor aynı benim işlemim 11. ve 14. haftalar arasında yapılabiliyor erken sonuç açısından.. hayırlısı olsun diyorum..çok fazla düşünüp stres yapmıyor çıkacak hertürlü sonuç için hazırım..

sen nasılsın bu arada nasıl oldun? tansiyonun nasıl? hastane arıyorsun sanırım doktorunu değiştirmek içinmi yoksa doğum içinmi? bayağı bi araştır derim burdaki arkadaşlarda yardımcı olurla inş. sende karar vermekte zorluk çekmezsin..

ya ben nerde hatta yaptım önceden seçtiğim mesajlarımda çıktı..... aman ya kusura bakmayın sayfa kalabalığı yaptığım için..
bu arada ciesra yokk.. haberi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…