kızlarr ben belki haftaya benim tedavimi yapan druma gider birde ona baktırırım onun tecrübesine güveniyorum doktorumu bazı nedenlerden dolayı degiştirmiştim şimdiki doktorumuda çok bilgili söylüyorlar ama bak bunları okuyunca aklım bulandı yaa
zonox maşallh galıba en buyuk bebiş suan senın karnında ben gıttıgmde daha 10 cm e yaklasmıstı boyu ne yedın ne ıctın ardayı uzattın bukadar allah nazarlardan saklasın
bende rüyalarımda erkek görüyorum hep
subaru bende gittim bilge has. arife günü cengiz bey diye doktor vardı
ben pek beğenmedim doktoru birşey söylemedi %60 kız olabilir dedi.ama emin değildi
sonra bayramın 3.günü eşime dedim hadi yine gidelim başka doktor vardır o daha iyidir belki tamam dedi gittik
oğuz bey vardı allhım ne tatlıgüler yüzlü konuşkan bir doktordu
ve baktı bizimkide çok netti zaten bu kız prenses geliyor dedi.
inşallah doğrudur
Gerçekten Maşallah Arda Bebeğimize Benimki 13,5 Cm'di Annesi Gibi Güdükmü Olacak Acaba
Babasına Çekseydi Bari
ayyyy çok güldüm yaaaa hayır benım anlamadıgım bende uzunum koçiştee bakalım bızım pıtırcık nolcak
zonox maşallh galıba en buyuk bebiş suan senın karnında ben gıttıgmde daha 10 cm e yaklasmıstı boyu ne yedın ne ıctın ardayı uzattın bukadar allah nazarlardan saklasın
günaydın kızlarrr
bu cinsiyet konusu benide tedirgin etti benimkinin cinsiyeti 16. haftada söyledi kesinmi dedim tabi canım demişti doktorumm ama bakın şimdi benimde aklım karıştı yaa inşalllahh degişik bişey olmaz ben dün erkek yelegi başladım çok güzel birkaçta erkek kıyafetleri aldımm bilee
Canım iyi görünüyor bence sonuçların diğer arkadaşlarınkinden ve benimkinden yola çıkarak...
sagol canım eksik olma..
amnıyosentez sonuclarım cıkmamış kızlar cıldıracagım artık
nevra73 sen naptın dr a gitmişsin yazdında msj gözümdenmi kaçtı ?
maalesef hiç bilgim yok canım..İstanbuldaki arkadaşlar Yenibosnadaki Nisa hastanesi ve Bahçelievledeki Hizmet hastanesi hakkında bildikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum hastane arayışı içindeyim
Hayırlı akşamlar kızlar....
Giremiyorum,takip edemiyorum..
Bayramda 17 yaşındaki erkek kardeşim vefat etmiş...
Ben gurbetteyim malumunuz...
Ve çok acı birşey uzaktan izlemek...
Gitmeme daha var..
Eşim destek oluyor elhamd.. Moralimi dik tutmaya çalışıyor...
İlk günler çok ağladm...
İnanasım gelmedi...canım herşeyimdi o benim ...
Dua edin kızlar bana...
Canlarım selammmmmmm
Dün doktorla kontrolümüz vardı. herşey normal dedi. bebeğim gayet iyi boyu 18 cm kilosu 175 grm olmuş.
doktoruma şu soruları sordum merak edenlere :)
1. krem ve fondoten sürmek bebeğe zarar verir mi?
Dr. hayır vermez. tabi ortalıklarda satılan çin malı ve adi bir ürün değilse.
2. günlük kaç saat yürüyüş yapmalıyım
dr. her yemekten sonra yapabilirsin, ne kadar yürüyebiliyorsan o kadar yürü (spesifik cevap-kişiye özel)
3. bebeğe ultrason zararlı mı?
dr. zararlı olsa hamile doktorların çalışmaması gerekirdi. bu ışınlar ses dalgaları ve hiç bir zararı yok
4. çatlak için napmalıyım
dr. lireac çatlak kremini kakao yağı ve badem yağı ile kullan
bu arada doktorum kilo almamışsın dedi ve uyardı beni. bu şekilde devam edemezsin güçsüz kalırsın dedi. yeme düzenine maksimum itina göster dedi.
Arda'mızın cinsiyeti %90 erkek ama doktorumuz testislerini göremedi kız'da olabilir 2 hafta sonra yeniden gel ve erkek kıyafetleri alma dediçok moralsizim bu durumdan dolayı
slmmm kızlarrrr ben geldimmmmm
annem haccını yaptı geldi şükür 2 gündür annemlerdeyim sizleride özledimmmmmmmmmm
ne var ne yokk geçmişi okumadan daldımm bu arada 3lü test sonucumu bugün doktoruma gösterdim bir risk yoktur şimdilik herşey yolunda gidiyor dedi üstümden 2. bir yükk kalktı çok şükür iyi çıktı darısıda test yapracak arkadaşlarımaa inşallahh
Merhaba arkadaslar...
Hepiniz iyi ve sagliklisinizdir, umarim..
Ben dun genel kontrollerimi yaptirdim bebegimi göremedim ama, kan degerlerim kilom hersey yolunda, araligin 2o sinda insallah bebegimi ilk kez görecegim 18. haftada, cinsiyetinide o zaman ögrenecegiz, heycanla bekliyoruz, tabi en önemlisi saglikli olmasi..
Sizlere bisey sorecagim benim idrar tahlilimde, idrar yollari enfeksiyonu cikti, ebe gebelikte görulebilir endiselenilecek bisey yok dedi ve 5 gun gunde 3 kez hap almam gerektigini sonrasinda tekrar test yapacagimizi söyledi.. Sizlerden bunu yasayan varmi? Ebe bir zarari yok dedi ama ben basim siddetli agridiginda bile agri kesici almayi reddeden biri olarak cok huzursuzum, ne kadar olsada ilac sonucta..
Benim durumumda olan varmi merak ettim..
hepimize saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin allah dilerim.. korku ve endiselerden yoruldum artik..
amnıyosentez sonuclarım cıkmamış kızlar cıldıracagım artık
selam
Gezgin Allah rahmet eylesin canım çok zor çok üzüldüm.
Lover , CerenliYağmur kızlar dr tavsiyeniz için tşkler
BALCI randevuyu erken almak hususundaki uyarın için tşkler canım
dorti amniyosentez yaptıran olmuştu cerenliyağmur sen yaptırmamışmıydın yanlışmı hatırlıyorum?
Bazı arkadaşlarımızın bebişlerinin cinsiyetleri belirsizliğini koruyormuş sağlıkla gelsin kızlar inşallah
ohcanımadeysin maşallah ne kadar kolay ve rahat doğum yapmışsın yaşın ve kilon kaçtı ilk doğumda canım? inşallah bunda da doğumun kolay olur.
ayy bi meraba yok mu yaaa aşk olsun. bikaçgün girmedik unutulduk hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?