2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

melekm merhaba canım... trafik yoğun topikte de arada kaçıyo mesajlarımız...

kızlar bu arada sizlerle bir site paylaşacağım. Türk Perinatolji derneğinin sitesi. Burada sayfanın altına doğru gebenin el kitabı ve gebelik takip formu diye formlar var. Bu gebelik takip formunu bastırıp her muayenizde dr.a işletebilirseniz bundan sonra her gittiğiniz dr. için elinizde herşeyiniz tam net olur. ben bastırdım ve bi dosya haline getirdim. incelemenizi tavsiye ederim...

Türk Perinatoloji Derneği

çok sağol canım benimm... ewett ilaç yazarken yine sormuştum ihtimalmi kesinmi diye kesin demiştii oglumm degişmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşok olurum onca histen ve onca rüyadan sonraa
turko annenler dönmüş Allah kabul etsin gözünaydın canım
çok sağol canımm
[

kısmetse cuma cıkar dıyolar.bakalım ınsallah ıyı sonuclar alırım

hemen indirdim eşime gönderdim valla çok işime yarıcak teker teker ultrason kağıtlarına bakmaktan kurtulucaz bide daha açıklayıcı olur bizim için. teşekkür ettim canım

kızlar çatlak için lierac strawbeery de 47 tl alan oldumu????
ben alıcam eczanelerde daha pahalı çünkü

hadi bakalım inşallah cumaya hayırlı haberler alırsın...

günaydın hanımlar. nasılsınız bebekleriniz ve siz biz çok iyiyiz.
bakıyorumda cinsiyetler değişiyo bendede olurmu acaba pazartesi dk gidicem kendi doktorum ne dicek cinsiyet için acaba çok merak ediyorum.:44:

selam kac aylık hamılesınız.yada kac haftalık ben 16 hafta 6 gunluk oldu.tarama testlerınızı yaptırdınızmı.

hemen indirdim eşime gönderdim valla çok işime yarıcak teker teker ultrason kağıtlarına bakmaktan kurtulucaz bide daha açıklayıcı olur bizim için. teşekkür ettim canım

bencede yarayacak canım ben hem gebe izleme formunu bastırdım dr.a giderken dosya ile götürüyorum. birde okumak için gebenin el kitabını..
güzel bi çalışma yani...inşallah işine yarar canım rica ederim..

kızlar çatlak için lierac strawbeery de 47 tl alan oldumu????
ben alıcam eczanelerde daha pahalı çünkü

ben daha almadım ama strawberryye güvenebilir miyiz normalde tamam da hamilelikte sorun yapabilirim ben eski tarih vs olmasın?

Son düzenleme:
hadi bakalım inşallah cumaya hayırlı haberler alırsın...

inşallah canım.çok tesekkur ederım.bu sonuc yuzunden bebegımın ne cınsıyetını sorabıldım.ne kılosunu boyunu hıcbırsey bılmıyorum bebegımle ılgılı.cok sıkılıyorum.herkes bebeklerıyle ılgılı konusuyor neguzel.cınsıyetlerını saglıklarını ogrenmısler.ınsallah sonucum ıyı cıkarda bende artık hamılelıgımı rahat yasayayım.ınanın oyle bunaldımkı.zaten panık atak hastasıyım.dusunmeden duramıyorum.cok bunaldım gercekten

usg ye göre 16+6 oldum bugün senle aynıyız sanırım. sata görede 16+3. 2li testimi yaptırdım herangi bi sorun çıkmadı Allaha şükür sadece biraz kan sayımım düşükmüş onuda kend doktorum değil gittiğim başka doktor söyledi cinsiyetinide başka doktordan öğrendim. kendi doktoruma pazartesi gidicem bakalım o nedicek. şimdilik erkek görünüyo. gerçi ben hep kız hissetmiştim
bu arada sende aramıza hoşgeldin

balcı canım dün gözden kaçırmışım, inşallah problemleriniz kısa zamanda çözülür ...

canım aslında adaşına yazmıstım:) ama senın de ılgıne cok tesekkur ederım dun gece ben cok agladım ufak bır krız gıbı bıseydı sanırım sonra da bogulurcasına bır oksuruk basladı hanı olur ya bazen kusacak gıbı olursun oksururken acaba bebek cok korkmus mudur ya da bısey olmus mudur doktora da daha yenı gıttım

dorti canım mümkün olduğunca unutmaya çalış tabi ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum ama dik durmak ve sakin olmak zorundasın.bence Allahın izni ile herşey yolunda gidecek sende rahata ereceksin.. hep olumluya yönlendir kafanı olumluyu çağır. Yüce Allah seni de sıkıntılardan hayırlara çıkarsın

hoşbulduk.bende ıkılı testımı yaptırdım ama ense kalınlıgı 3.7 cıktı.oyuzden yuksek rısklı dıye amnıyosentez yaptılar bana.6 kasımda yaptılar sonucum hala cıkmadı.ınan ömrumden ömur gıttı.çok bunaldım.psıkolojım tamamen bozuldu.cumaya cıkar sonuc dıyolar rabbım yardımcımız olsun.oyle zormuskı bu sonuc beklemek.sureklı aklım sonucta.acaba ne cıkacak dıye dusunmekten delırıcem.zaten panık atak hastasıyım.yaptıgım sadece aglamak ve rabbıme hergun dua etmek.elımden baska bısey gelmıyor.hersey rabbımızın elınde.o nederse o olacak.ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun herkesten dua beklıyorum

evet NEVRAAA ya yazdığını biliyorum senin mesajdan alıntı yapmak yerine onun mesajını görünce oradan yanıtlayayım dedim..Korkma canım bebişin iyidir meraklanma ama asıl sen kendine iyi bak ki bitkin düşme canım..herşey zamanla çözümlenir öyle yada böyle, sen bebişinle kendine bak gerisi boş.. Allah iyilik versin canım hep mutlu ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…