- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
hoşgeldin melekmbazen msj.atlanabiliyor
çok sağol canım benimm... ewett ilaç yazarken yine sormuştum ihtimalmi kesinmi diye kesin demiştii oglumm degişmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntürkocum öncelıkle gözün aydın :)))
bence senınkısınde çok bı değişme olmıyacak çünkü sen hep hissettin erkek oldugunu bırde dr unm net konuşmuş benımkısı net demedı mesela o yüzden beklemedeyım halen
ama atmayı ben yaaa çok fena alınabiliyorum. malum hamilelik
Yağmurlu Bir Ankara Sabahından Kocaman Günaydınn Arkadaşlarımaa
çok sağol canım cevap vermişsin inşallah darısı kan tahlilinin başına...
balcı canım dün gözden kaçırmışım, inşallah problemleriniz kısa zamanda çözülür ...
ne zamana kalmış canım sonuçlar bende meraklandım bak...
canım evet dün gittim NT1.9 yazıyo herhalde bu ense kalınlığı , dr. iyi dedi. bugün sabah da kan testi verdim geldim işte bekleme süresi başladı..
maalesef hiç bilgim yok canım..
cinsiyet konusunda yazışmalarınızı okudum.. ben son aylara kadar kesin güvenemem herhalde..
beklemeye devam. Allah hayırlısını versin sağlıkla gelsinlerde başka bi isteğim yok...
melekm merhaba canım... trafik yoğun topikte de arada kaçıyo mesajlarımız...
kızlar bu arada sizlerle bir site paylaşacağım. Türk Perinatolji derneğinin sitesi. Burada sayfanın altına doğru gebenin el kitabı ve gebelik takip formu diye formlar var. Bu gebelik takip formunu bastırıp her muayenizde dr.a işletebilirseniz bundan sonra her gittiğiniz dr. için elinizde herşeyiniz tam net olur. ben bastırdım ve bi dosya haline getirdim. incelemenizi tavsiye ederim...
Türk Perinatoloji DerneÄi
günaydın hanımlar. nasılsınız bebekleriniz ve siz biz çok iyiyiz.
bakıyorumda cinsiyetler değişiyo bendede olurmu acaba pazartesi dk gidicem kendi doktorum ne dicek cinsiyet için acaba çok merak ediyorum.:44:
kızlar çatlak için lierac strawbeery de 47 tl alan oldumu????
ben alıcam eczanelerde daha pahalı çünkü
hemen indirdim eşime gönderdim valla çok işime yarıcak teker teker ultrason kağıtlarına bakmaktan kurtulucaz bide daha açıklayıcı olur bizim için. teşekkür ettim canım
kızlar çatlak için lierac strawbeery de 47 tl alan oldumu????
ben alıcam eczanelerde daha pahalı çünkü
hadi bakalım inşallah cumaya hayırlı haberler alırsın...
hoşbulduk.bende ıkılı testımı yaptırdım ama ense kalınlıgı 3.7 cıktı.oyuzden yuksek rısklı dıye amnıyosentez yaptılar bana.6 kasımda yaptılar sonucum hala cıkmadı.ınan ömrumden ömur gıttı.çok bunaldım.psıkolojım tamamen bozuldu.cumaya cıkar sonuc dıyolar rabbım yardımcımız olsun.oyle zormuskı bu sonuc beklemek.sureklı aklım sonucta.acaba ne cıkacak dıye dusunmekten delırıcem.zaten panık atak hastasıyım.yaptıgım sadece aglamak ve rabbıme hergun dua etmek.elımden baska bısey gelmıyor.hersey rabbımızın elınde.o nederse o olacak.ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun herkesten dua beklıyorumusg ye göre 16+6 oldum bugün senle aynıyız sanırım. sata görede 16+3. 2li testimi yaptırdım herangi bi sorun çıkmadı Allaha şükür sadece biraz kan sayımım düşükmüş onuda kend doktorum değil gittiğim başka doktor söyledi cinsiyetinide başka doktordan öğrendim. kendi doktoruma pazartesi gidicem bakalım o nedicek. şimdilik erkek görünüyo. gerçi ben hep kız hissetmiştim
bu arada sende aramıza hoşgeldin
canım aslında adaşına yazmıstım:) ama senın de ılgıne cok tesekkur ederım dun gece ben cok agladım ufak bır krız gıbı bıseydı sanırım sonra da bogulurcasına bır oksuruk basladı hanı olur ya bazen kusacak gıbı olursun oksururken acaba bebek cok korkmus mudur ya da bısey olmus mudurdoktora da daha yenı gıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?