bende ankaradan yeşim
dorti canım mümkün olduğunca unutmaya çalış tabi ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum ama dik durmak ve sakin olmak zorundasın.bence Allahın izni ile herşey yolunda gidecek sende rahata ereceksin.. hep olumluya yönlendir kafanı olumluyu çağır. Yüce Allah seni de sıkıntılardan hayırlara çıkarsın
evet NEVRAAA ya yazdığını biliyorum senin mesajdan alıntı yapmak yerine onun mesajını görünce oradan yanıtlayayım dedim..Korkma canım bebişin iyidir meraklanma ama asıl sen kendine iyi bak ki bitkin düşme canım..herşey zamanla çözümlenir öyle yada böyle, sen bebişinle kendine bak gerisi boş.. Allah iyilik versin canım hep mutlu ol..
Memnun Oldum Yeşimcimm İnşallah İlerde Bir Ankara Buluşması Yaparızz
hoşbulduk.bende ıkılı testımı yaptırdım ama ense kalınlıgı 3.7 cıktı.oyuzden yuksek rısklı dıye amnıyosentez yaptılar bana.6 kasımda yaptılar sonucum hala cıkmadı.ınan ömrumden ömur gıttı.çok bunaldım.psıkolojım tamamen bozuldu.cumaya cıkar sonuc dıyolar rabbım yardımcımız olsun.oyle zormuskı bu sonuc beklemek.sureklı aklım sonucta.acaba ne cıkacak dıye dusunmekten delırıcem.zaten panık atak hastasıyım.yaptıgım sadece aglamak ve rabbıme hergun dua etmek.elımden baska bısey gelmıyor.hersey rabbımızın elınde.o nederse o olacak.ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun herkesten dua beklıyorum
bende canım.bız kecıorendeyız.ben calısmıyorum ev hanımıyım.bır tane 11 yasında oglum var.kısmet olursa ıkıncı bebege hamıleyım.16 haftalık.amnıyo sonucumu beklıyorum.
bende çubukta oturuyorummm bizde eskiden keçiörende oturuyorduk ama hayat buralara kadar sürükledi
Inşallah amniyo sonucun çok iyi çıkar canımm senin tıckerin yok galiba istersen yapabilirim
evet yok.ben nasıl yapıldıgını bılmıyorum.ama ben henuz bebegımın hıcbıseyını bılmıyorum.ne cınsıyetını nede saglıgını hıcbıseyden haberım yok.amnıyosentez bızım elımızı ayagımızı bagladı anlayacagınız.ınsallah sonucum ıyı cıkarda burada ılk sızlerle paylasırım.rabbım yardımcımız olsun.
rica ederim canım...nevra 73 paylaşım için teşekkürler.gebenin el kitabını indirdim okuyorum
kendı derdımden soramadım sen kac haftalık gebesın.sımdıden hayırlı olsun.allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
sağol canım çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum ama ınsallah bırsey olmamıstır bız uzulunce onlar gerılıyor cunku ıcerde degıl mıkıyamam ben ona
cinsiyeti önemli değil'de önemli olan sağlığı canım ben inanıyorum sağlıklı olacağına sende inan iyi düşün iyi olsun ne zaman çıkacaktı sonucunuz
bu arada ben yaptım senin için tıcker nasıl koyulacağını biliyomusun :26:
[ımg]http://lbdf.lilypie.com/4zzrp2.png[/ımg]
hayır bılmıyorum
nasıl yapacagım resmı bılmıyorum.amnıyo sonucumda eger bır aksılık olmassa cumaya cıkacakmıs.
nasıl yapacagım resmı bılmıyorum.amnıyo sonucumda eger bır aksılık olmassa cumaya cıkacakmıs.
bende ankaradan yeşim
aramıza hoşgeldin canımmhoşbulduk.bende ıkılı testımı yaptırdım ama ense kalınlıgı 3.7 cıktı.oyuzden yuksek rısklı dıye amnıyosentez yaptılar bana.6 kasımda yaptılar sonucum hala cıkmadı.ınan ömrumden ömur gıttı.çok bunaldım.psıkolojım tamamen bozuldu.cumaya cıkar sonuc dıyolar rabbım yardımcımız olsun.oyle zormuskı bu sonuc beklemek.sureklı aklım sonucta.acaba ne cıkacak dıye dusunmekten delırıcem.zaten panık atak hastasıyım.yaptıgım sadece aglamak ve rabbıme hergun dua etmek.elımden baska bısey gelmıyor.hersey rabbımızın elınde.o nederse o olacak.ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun herkesten dua beklıyorum
sağol canım çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum ama ınsallah bırsey olmamıstır bız uzulunce onlar gerılıyor cunku ıcerde degıl mıkıyamam ben ona
hayırlı sonuçlar çıksın inşallah neden bilmiyorum ama ben kötü çıkmayacağına çok inanıyorum rabbim yüzümü kara çıakrtmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?