2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kendı derdımden soramadım sen kac haftalık gebesın.sımdıden hayırlı olsun.allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

sağol canım çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum ama ınsallah bırsey olmamıstır bız uzulunce onlar gerılıyor cunku ıcerde degıl mı kıyamam ben ona

Memnun Oldum Yeşimcimm İnşallah İlerde Bir Ankara Buluşması Yaparızz

bende canım.bız kecıorendeyız.ben calısmıyorum ev hanımıyım.bır tane 11 yasında oglum var.kısmet olursa ıkıncı bebege hamıleyım.16 haftalık.amnıyo sonucumu beklıyorum.

niye ağlıyosun Allahın izniyle herşey yoluna girer. üzme kendini bebeğide olumsuz etkilersin. iyi düşünki herşey iyi olsun. bizde dua ederiz senin için sıkma canını böyle olupta zehir gibi çocuk yapanlar var çok duyduk burda. sen dualarını eksik etme bebeğinle hep konuş sana çok iyi gelir. bu arada bebekler 17 haftada bizi duyabiliyolarmış artık ne güzel demi ?:97:

bende canım.bız kecıorendeyız.ben calısmıyorum ev hanımıyım.bır tane 11 yasında oglum var.kısmet olursa ıkıncı bebege hamıleyım.16 haftalık.amnıyo sonucumu beklıyorum.

Bende Çubukta Oturuyorummm Bizde Eskiden Keçiörende Oturuyorduk Ama Hayat Buralara Kadar Sürükledi
İnşallah Amniyo Sonucun Çok İyi Çıkar Canımm Senin Tıckerin Yok Galiba İstersen Yapabilirim

bende çubukta oturuyorummm bizde eskiden keçiörende oturuyorduk ama hayat buralara kadar sürükledi
Inşallah amniyo sonucun çok iyi çıkar canımm senin tıckerin yok galiba istersen yapabilirim

evet yok.ben nasıl yapıldıgını bılmıyorum.ama ben henuz bebegımın hıcbıseyını bılmıyorum.ne cınsıyetını nede saglıgını hıcbıseyden haberım yok.amnıyosentez bızım elımızı ayagımızı bagladı anlayacagınız.ınsallah sonucum ıyı cıkarda burada ılk sızlerle paylasırım.rabbım yardımcımız olsun.

Cinsiyeti Önemli Değil'de Önemli Olan Sağlığı Canım Ben İnanıyorum Sağlıklı Olacağına Sende İnan İyi Düşün İyi Olsun Ne Zaman Çıkacaktı Sonucunuz

Bu Arada Ben Yaptım Senin İçin Tıcker Nasıl Koyulacağını Biliyomusun :26:

nevra 73 paylaşım için teşekkürler.gebenin el kitabını indirdim okuyorum
rica ederim canım...

kendı derdımden soramadım sen kac haftalık gebesın.sımdıden hayırlı olsun.allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

canım usg ye göre dün 13+1 çıktı sata göre ise çizelgemdeki gibi 12+4 mü ne ayyy kafam karşıyo zaten benim bu rakamlardan biliyo musunuz?

olmamıştır canım ama bak sen kendini üzme işte daha fazla...miniş de gerilmesin huzurlu huzurlu yatsın annişinin karnında

hayır bılmıyorum

gezgin çok üzüldüm gerçekten..Allah sabır versin.çok zor bir durum.bende ilk hamileliğimin sonlarında böyle bir acı yaşadım,kardeş kadar değildi ama yakınımdı..ağlamaktan mahvolmuştum gidememiştim..karnım o kadar kasıldı ki..bebeğe eziyet ettim resmen..ne olur fazla üzme kendini.

turko Allah kabul etsin annenlerin hacılığını..bizimkilerde umreye gitm planları yapıyorlar..inşallah doğuma yakın olmaz.

balcı üzme kendini..bu dönemde çok hassas oluyoruz...ben en çok hamileliğimde ağladım ömrüm boyunca..çeşmeler hemen açık.geçen gün hem kızım için hem benim randevu alacaktık hastaneden..kız için almış beni unutmuş.. aaaa aşkım unuttum ya güler şimdi kadın benim sesi duyarsa sen ara dedim..ben hemen ağlamaya başladım beni nasıl unutursun,sen arayıp konuşacaksın sen randevu isteyeceksin gülerse gülsüm umrumda değil diye.tabi ilkindne alışkın bunda şaşırmadı böyle saçma bi tepkiye..erkeklerinde anlayışlı olması lazım..eşine kızıpta bebeği mahrum etme beslenmesinden.

zonox bende erkeğe alışmıştım..ilkinde %90 erkek dedi sonra 17. haftada kız çıktı ama tabi kız diye daha çok sevinmiştim o ayrı ama erkeğe deçok alıştırmıştım kendimi..

baharnaz 26 yaşındayım artık bir kaç gün sonra 26 olucam.ilki 24 te doğdu buda 26 da olacak.
boyum 173-174 falan.64 le hamile kalmıştım ama fazla aldım 18 kilo aldım..bundada 64 le başladım ama 18 kilo almaya hiç niyetim yok busefer..çok daha dikkatli gitmek istiyorum..inşallah kolay olur buda..

nasıl yapacagım resmı bılmıyorum.amnıyo sonucumda eger bır aksılık olmassa cumaya cıkacakmıs.

Şimdi Sağ Üst Köşeden Kendi Nickine (İsmine) Tıklıyosun (Hoşgeldiniz Dorti Yazan Yerden)

Açılan Sayfada Aşşağıdaki Resimde Gördüğün Kalem Gibi Olan Yere Tıklayıp Yanındaki Boşluğa http://lbdf.lilypie.com/4zzrp2.png Bu Linki Kopyalayıp Yapıştırıyosun
En Sonda Kaydet Tuşuna Basarak Tamamlıyorsun

Son düzenleme:
nasıl yapacagım resmı bılmıyorum.amnıyo sonucumda eger bır aksılık olmassa cumaya cıkacakmıs.

Hayırlı Sonuçlar Çıksın İnşallah Neden Bilmiyorum Ama Ben Kötü Çıkmayacağına Çok İnanıyorum Rabbim Yüzümü Kara Çıakrtmasın İnşallah

bende ankaradan yeşim

aramıza hoşgeldin canımm
kalbini ferah tut aglama böyle yanılmaca çok oluyor çogunun sonucu temiz çıkıyor ama üzülmae öyle inşallah sonuçlar temiz çıkacak canımm inşalllahh

canım seni anlıyorum bende sık sık eşimle sorunlar yaşıyorum bu erkek milleti hiç halden anlamıyor anlayışsız çogu bizim morale ihtiyacımız var sters yasak ahh birde onlar bilsee neyse canım takma kafana benim dün yine moralim bozuktu eşimden dolayı doktora test sonucu göstermeye gittim baktım bir yeni erkek bebek anne si öpe koklaya götürüyor hastanaden kendimi o an gülümserken buldum bebek çok tatlıydıı karnımdakini düşündüm onu kucagıma aldıgım günü bebişe yazık degmez başkaları için beebişime negatif hormon gönderiyorumm o bebegi gördüktem sonra daha iyi oldum sonra birde sonuçlar iyi çıktı içim hafifledi takma kafaya canımmm benimm

hayırlı sonuçlar çıksın inşallah neden bilmiyorum ama ben kötü çıkmayacağına çok inanıyorum rabbim yüzümü kara çıakrtmasın inşallah

allah razı olsun canım.resım ıcınde coooooook tesekkur ederım.yapabılmısmıyım.oldu galıba degılmı

ohcanımadeysin canım gencecik anne olmuşsun ben 27 yaşımda evlendim şimdi kendime kızıyorum 28 de doğur bari ne diye 30 u beklersin... ama kısmet böyleymiş kader diyorum.. 18 kilo çok değil boyuna göre 26 -30 kilo alanlar var canım seninki çok ii ben kısa boyluyum ve çok korkuyorum dilerim anarmal bişey olmam dikkat edemiyorum,çalışıyorum ve saatlerce oturuyorum..akşam 7,30 da evde oluyorum hangi ara yürüş yapacam bilmiyorum( ama senin doğum hikayenden sonra normal olsunda nasıl olursa olsun demeye başladım..tabiki hayırlısı..

Son düzenleme:
turko Allah kabul etsin annenlerin hacılığını..bizimkilerde umreye gitm planları yapıyorlar..inşallah doğuma yakın olmaz.

amin çok sağol canımm...dogumdan sonra giderler inşallah canım çünkü dogumda annene çok ihtiyaç duyarsınn

Kızlar hangımızın gebelıgı onde acaba.hangımız once dogum yapacagız kısmet olursa.benım bır aksılık olmassa sezeryan olacak.mayıs 5 gorunuyor ultrasonda.ınsallah o gunlere ulastırsın rabbım benıde.hepımız bebeklerımıze sag salım kavusalım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…