2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

CAnım en öndeki gebeliklerden biri bendim sanırım nisan 28 ama benden 1 hafta önce olanlarda var....

Son düzenleme:

cok tesekkur ederım turkocum.hepımıze rabbım yardımcı olsun.zor bır donem gecırıyorum.gercekten cok zor.rabbım hepımıze saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah

canım en öndeki gebeliklerden biri bendim sanırım nisan 28 ama benden önce 1 hafta kadar olanlarda var....

ne kadar heyecan verıcı bır duygu degılmı.hepımız arka arkaya dogum yapacagız kısmet olursa.ınsallah o guzel gunlerı hepımıze yasatsın rabbım

canım benimkide sezeryanla alınacak bir kızım var onda sezeryanla alımıştı bebegim
buda kısmetse inşallahh doktorumla konuştuk 23 nisanda kucagıma alacagım allahtan bişey olmazsa inşallahh rabbim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsinn aminnnn

ay neguzel ne kadar guzel bır gunde dogacak bebişiniz.rabbım saglıklar versın ınsallah bebeklerımıze kavusmayıda hepımıze nasıp etsın

gezgin canımm çok üzüldümm başınız saolsunn ama ne olur çok üzülme bebegin daha çok küçük onuda düşün rabbimin tadrinin öününe geçemiyoruzz rabbim kalanlarınıza uzun ömür versinn

ay neguzel ne kadar guzel bır gunde dogacak bebişiniz.rabbım saglıklar versın ınsallah bebeklerımıze kavusmayıda hepımıze nasıp etsın

aminn canım inşallahh hepimizinde bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsim
benim kızımda 19 mayısta dogmuştu bayram çocukları benimkilerr :))))))))

arkadaşlar merhabaaa ...
şimdi doktordan geldim
2 hafta önce gittiğimde doktor erkek olabilir demişti ..
bugün göremedi cinsiyetini .bebek göstermedi .... şimdilik erkek diye biliyoruz bakalım değişecekmi?? ..elini başına falan götürdü hep .. ultrasondaki ses dalgalarından bide doktorun bastırmasından ; rahatsız oldukları için ellerini kafalarına kulaklarına götürüyorlarmış bebekler..

.. 95 gr. olmuş .. haftasına göre iyi dedi doktor. Eşim ilk defa ultrasonda gördü ... kalp atışlarını duyduğunda gözlerine baktım .. erken çıktı odadan ..sonra baktım ağlamış dışarıda .bana belli etmedi... demekki erkeklerdede hormanlarda oynamamı oluyor ne :))) pekbir duygusaldı ...

Son düzenleme:

maşallahh canıım bebişinee

maşallah canım allah nazarlardan saklasın senınkısıde benımkı gibi saklamış :)) ben çok takılmıyorum ılerleyen aylarda öğrenırım dıe :))
bu arada kızlar bana verılen dogum tarıhı 20 nisan ilk benım galıba özlemı saymazsak

şaka gibi 20. haftaya girmişin cinsiyetini göstermiyor... kız galiba bu :))

Son düzenleme:

hadı gozunuz aydın.masallah allah saglıkla kavustursun ınsallah

Canlarım günaydınnnnnnnnn

Hepimizin günü güzel geçsin inşallahhh bol iştahlı ve de

1 Aylık Gebelik

2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)

3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)

4 Aylık Gebelik (12-16 haftalar arası)

5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)

6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)

7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)

8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)

9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)

10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)

---> Haftalara Göre Fetusun Boyu ve Kilosu

JİNEKOLOJİ VE GEBELİK .COM: HAFTA HAFTA GEBELİK

bu sayfayı inceleyin derimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…