allah razı olsun canım.resım ıcınde coooooook tesekkur ederım.yapabılmısmıyım.oldu galıba degılmı
Kızlar hangımızın gebelıgı onde acaba.hangımız once dogum yapacagız kısmet olursa.benım bır aksılık olmassa sezeryan olacak.mayıs 5 gorunuyor ultrasonda.ınsallah o gunlere ulastırsın rabbım benıde.hepımız bebeklerımıze sag salım kavusalım ınsallah
aramıza hoşgeldin canımm
kalbini ferah tut aglama böyle yanılmaca çok oluyor çogunun sonucu temiz çıkıyor ama üzülmae öyle inşallah sonuçlar temiz çıkacak canımm inşalllahh
canım seni anlıyorum bende sık sık eşimle sorunlar yaşıyorum bu erkek milleti hiç halden anlamıyor anlayışsız çogu bizim morale ihtiyacımız var sters yasak ahh birde onlar bilsee neyse canım takma kafana benim dün yine moralim bozuktu eşimden dolayı doktora test sonucu göstermeye gittim baktım bir yeni erkek bebek anne si öpe koklaya götürüyor hastanaden kendimi o an gülümserken buldum bebek çok tatlıydıı karnımdakini düşündüm onu kucagıma aldıgım günü bebişe yazık degmez başkaları için beebişime negatif hormon gönderiyorumm o bebegi gördüktem sonra daha iyi oldum sonra birde sonuçlar iyi çıktı içim hafifledi takma kafaya canımmm benimm
canım en öndeki gebeliklerden biri bendim sanırım nisan 28 ama benden önce 1 hafta kadar olanlarda var....
Kızlar hangımızın gebelıgı onde acaba.hangımız once dogum yapacagız kısmet olursa.benım bır aksılık olmassa sezeryan olacak.mayıs 5 gorunuyor ultrasonda.ınsallah o gunlere ulastırsın rabbım benıde.hepımız bebeklerımıze sag salım kavusalım ınsallah
Selamlar arkadaşlarrrrr herkese..............................
canım benimkide sezeryanla alınacak bir kızım var onda sezeryanla alımıştı bebegim
buda kısmetse inşallahh doktorumla konuştuk 23 nisanda kucagıma alacagım allahtan bişey olmazsa inşallahh rabbim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsinn aminnnn
ay neguzel ne kadar guzel bır gunde dogacak bebişiniz.rabbım saglıklar versın ınsallah bebeklerımıze kavusmayıda hepımıze nasıp etsın
arkadaşlar merhabaaa ...
şimdi doktordan geldim
2 hafta önce gittiğimde doktor erkek olabilir demişti ..
bugün göremedi cinsiyetini .bebek göstermedi .... şimdilik erkek diye biliyoruz bakalım değişecekmi?? ..elini başına falan götürdü hep .. ultrasondaki ses dalgalarından bide doktorun bastırmasından ; rahatsız oldukları için ellerini kafalarına kulaklarına götürüyorlarmış bebekler..
.. 95 gr. olmuş .. haftasına göre iyi dedi doktor. Eşim ilk defa ultrasonda gördü ... kalp atışlarını duyduğunda gözlerine baktım .. erken çıktı odadan ..sonra baktım ağlamış dışarıda .bana belli etmedi... demekki erkeklerdede hormanlarda oynamamı oluyor ne :))) pekbir duygusaldı ...
arkadaşlar merhabaaa ...
şimdi doktordan geldim
bugün göremedi cinsiyetini .bebek göstermedi .... şimdilik erkek diye biliyoruz bakalım değişecekmi?? ..elini başına falan götürdü hep .. ultrasondaki ses dalgalarından bide doktorun bastırmasından ; rahatsız oldukları için ellerini kafalarına kulaklarına götürüyorlarmış bebekler..
.. 95 gr. olmuş .. haftasına göre iyi dedi doktor. Eşim ilk defa ultrasonda gördü ... kalp atışlarını duyduğunda gözlerine baktım .. erken çıktı odadan ..sonra baktım ağlamış dışarıda .bana belli etmedi... demekki erkeklerdede hormanlarda oynamamı oluyor ne :))) pekbir duygusaldı ...
maşallah canım allah nazarlardan saklasın senınkısıde benımkı gibi saklamış :)) ben çok takılmıyorum ılerleyen aylarda öğrenırım dıe :))
bu arada kızlar bana verılen dogum tarıhı 20 nisan ilk benım galıba özlemı saymazsak
arkadaşlar merhabaaa ...
şimdi doktordan geldim
Bugün göremedi cinsiyetini .bebek göstermedi .... şimdilik erkek diye biliyoruz bakalım değişecekmi?? ..elini başına falan götürdü hep .. Ultrasondaki ses dalgalarından bide doktorun bastırmasından ; rahatsız oldukları için ellerini kafalarına kulaklarına götürüyorlarmış bebekler..
.. 95 gr. Olmuş .. Haftasına göre iyi dedi doktor. Eşim ilk defa ultrasonda gördü ... Kalp atışlarını duyduğunda gözlerine baktım .. Erken çıktı odadan ..sonra baktım ağlamış dışarıda .bana belli etmedi... Demekki erkeklerdede hormanlarda oynamamı oluyor ne :))) pekbir duygusaldı ...
hadı gozunuz aydın.masallah allah saglıkla kavustursun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?