2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

okurken benimde aklıma eşim geldi benimde eşim daha hic görmedi işlerinden dolayı olmuo bi türlü eşimin tepkisi cok merak ediyorum bende:)

hoşgeldin adaş... maşallah bebişin büyümüş bayağı..
eşin duygulanmış okurken gözlerim doldu düşünsene onlar için de ne kadar farklı bir duygu ..

ben herhalde en geç doğuranlardan olucam haziran başına sarkıyor benimki..
siz doğurursunuz bana tüyo verirsiniz dimi ?

okurken benimde aklıma eşim geldi benimde eşim daha hic görmedi işlerinden dolayı olmuo bi türlü eşimin tepkisi cok merak ediyorum bende:)

bence 1 kere bile olsa görsün ... hep bizlerden duyuyorlar . hayal gibi. ... görmek başka... ben bugün eşimi hiç öyle görmemiştim .. ilk defa baba gibi baktı ...

saol teyzesi..
seninde ense kalınlığı falan iyi çıkmış sanırım çok sevindim .. ikili testte 4 günde falan çıkıyor..

Son düzenleme:
ne kadar heyecan verıcı bır duygu degılmı.hepımız arka arkaya dogum yapacagız kısmet olursa.ınsallah o guzel gunlerı hepımıze yasatsın rabbım

Amin canım Rabbim sonunu görmeyi hepimize nasip etsin....

slmm canım hoşgeldinnnn

Hoşbulduk canımmmm...

Nevra ağlatcan beni öğlen öğlen gözlerim sulandı valla ay gözümün önüne getirdim benim eşimde hiç duymadı kalp atışlarını acaba duyarsa tepkisi nolur bende merak ettim ama çok duygulandım .... bu arada bebişine maşallah canım...

Son düzenleme:
saol teyzesi..
seninde ense kalınlığı falan iyi çıkmış sanırım çok sevindim .. ikili testte 4 günde falan çıkıyor..

sağolasın canım merakla bekliyorum kan tahlilini..Hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah....

2 gündür çok hastayım grip oldum diye yazmıştım ... Doktorun önerilerini sizinle paylaşayım ...Aman hasta olmayın .. ama olursanızda bir faydam olsun

1- minoset içilebilir (abartmamak kaydıyla- ve plus olanı değil)
2- burun tıkanıklığı için bebeklerin serum fizyolojik damlasından verdi.
3- ağız içi veboğaz günde 1-2 kez tuzlu suyla gargara (enfeksiyon için)
4- bol bol sıvı alınacak +meyve+sebze
5- bu dönemde vitaminleri atlatma dedi.
6- boğaz pastili hamilelerde kullanılmıyormuş kana geçiyormuş
7- bitki çayı olarak ıhlamur - yasemin-kuşburnu içilebilir.

Canlarım hepinize kocaman bir merhaba...
Uzun bir aradan sonra dün ilk kez tek basıma dısarı cıkabildim..
Yaptırdıgım testlerin aldıgım ilaçların parasını geri alabilmek için evrakları bankanın doktoruna götürmem gerekiyordu..
Cok sukur işlerimi hallettim sonra arkadasıma gittim.Bütün gün yedik içtik..
Arkadasım da 9.ayın içinde dogumu yakın..Bebişini sevdik,Nehir dedikçe nasıl tekmeyi basıyor görseniz hayran kalırsınız...
Ayy bizde öyle olcaz inşallahAkşam kocişim almaya geldi beni ama bırakmadılar bizi akşada oturduk..Gec gelince anca şimdi girebildim nete oku oku yeni bitirdim gecmişi..
Gezgin in kardesi vefat etmiş hemde gencecik rabbim sabır versin ailesine genc ölüm cok zor yaaa..Nurlar içinde yatsın.
Özlemcim ögrenmiş sayılır prenses geliyormus ne güzel..Bir de ben ögrensem:26:
Dün 2'li testimin sonucu gelmiş doktorum hersey yolunda dedi..İstanbul dönüşü gdecegiz o zaman cinsiyette belli olur..
Daha bavul hazırlıcam ama ben burda tembellik yapıyorum..Akşama yolculuk var

ben en son doğumlardanım herhelde dr. bana 27 mayıs tarihini verdi ilk bebişim olduğu için normal mi sezeryan mı bilmiyorum bu da kafamı cok fazla kurcalıo insan bilinmeyen birşeye dogru gidiyohepimiz için hayırlısı olsun inş. bide ben 2 li test yaptıramadım ölcem meraktan yaaaa

herkese selamm:92:
işlerimin yoğunluğundan dolayı bugün siteyi takip edemedim...
maşallah hemen hemen herkes burda

bende gribim yaaa ama kendime gelmeye basladım ihlamur içiyorum bende ilac hıc almadım bol bol c vitamini almaya calısıoyorum

amniyosentez ne demek ben anlamadım ?

canım basit tanımı ile şurada var oku istersen..
Amniyosentez (amniosentez), bebekten sıvı (su) alınması işlemi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

bak pastili bilmiyodum gerçi almazdım ama yine de insan dalıp bişi olmaz da diyebilir. sağol paylaşım için..

canım gözün aydın 2 li test sonucun çıkmış ..
iyi yolculuklar diliyorum sana...

iyidir ne olsun yaa..ben 2li test için kan verdim sonuç bekliyecem işte..usg kontrolü normal dedi dr. ense kalınlığı 1.9 çıktı bizimki fırfır oynuyodu komikti...
bende havadisler bunlar...
onun dışında takılıyos işte burada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…