arkadaşlar merhabaaa ...
şimdi doktordan geldim
2 hafta önce gittiğimde doktor erkek olabilir demişti ..
bugün göremedi cinsiyetini .bebek göstermedi .... şimdilik erkek diye biliyoruz bakalım değişecekmi?? ..elini başına falan götürdü hep .. ultrasondaki ses dalgalarından bide doktorun bastırmasından ; rahatsız oldukları için ellerini kafalarına kulaklarına götürüyorlarmış bebekler..
.. 95 gr. olmuş .. haftasına göre iyi dedi doktor. Eşim ilk defa ultrasonda gördü ... kalp atışlarını duyduğunda gözlerine baktım .. erken çıktı odadan ..sonra baktım ağlamış dışarıda .bana belli etmedi... demekki erkeklerdede hormanlarda oynamamı oluyor ne :))) pekbir duygusaldı ...
ben herhalde en geç doğuranlardan olucam haziran başına sarkıyor benimki..maşallah canım allah nazarlardan saklasın senınkısıde benımkı gibi saklamış :)) ben çok takılmıyorum ılerleyen aylarda öğrenırım dıe :))
bu arada kızlar bana verılen dogum tarıhı 20 nisan ilk benım galıba özlemı saymazsak
okurken benimde aklıma eşim geldi benimde eşim daha hic görmedi işlerinden dolayı olmuo bi türlü eşimin tepkisi cok merak ediyorum bende:)
okurken benimde aklıma eşim geldi benimde eşim daha hic görmedi işlerinden dolayı olmuo bi türlü eşimin tepkisi cok merak ediyorum bende:)
saol teyzesi..hoşgeldin adaş... maşallah bebişin büyümüş bayağı..
eşin duygulanmış okurken gözlerim doldu düşünsene onlar için de ne kadar farklı bir duygu ..
ben herhalde en geç doğuranlardan olucam haziran başına sarkıyor benimki..
siz doğurursunuz bana tüyo verirsiniz dimi ?
ne kadar heyecan verıcı bır duygu degılmı.hepımız arka arkaya dogum yapacagız kısmet olursa.ınsallah o guzel gunlerı hepımıze yasatsın rabbım
slmm canım hoşgeldinnnn
arkadaşlar merhabaaa ...
şimdi doktordan geldim
2 hafta önce gittiğimde doktor erkek olabilir demişti ..
bugün göremedi cinsiyetini .bebek göstermedi .... şimdilik erkek diye biliyoruz bakalım değişecekmi?? ..elini başına falan götürdü hep .. ultrasondaki ses dalgalarından bide doktorun bastırmasından ; rahatsız oldukları için ellerini kafalarına kulaklarına götürüyorlarmış bebekler..
.. 95 gr. olmuş .. haftasına göre iyi dedi doktor. Eşim ilk defa ultrasonda gördü ... kalp atışlarını duyduğunda gözlerine baktım .. erken çıktı odadan ..sonra baktım ağlamış dışarıda .bana belli etmedi... demekki erkeklerdede hormanlarda oynamamı oluyor ne :))) pekbir duygusaldı ...
saol teyzesi..
seninde ense kalınlığı falan iyi çıkmış sanırım çok sevindim .. ikili testte 4 günde falan çıkıyor..
2 gündür çok hastayım grip oldum diye yazmıştım ... Doktorun önerilerini sizinle paylaşayım ...Aman hasta olmayın .. ama olursanızda bir faydam olsun
1- minoset içilebilir (abartmamak kaydıyla- ve plus olanı değil)
2- burun tıkanıklığı için bebeklerin serum fizyolojik damlasından verdi.
3- ağız içi veboğaz günde 1-2 kez tuzlu suyla gargara (enfeksiyon için)
4- bol bol sıvı alınacak +meyve+sebze
5- bu dönemde vitaminleri atlatma dedi.
6- boğaz pastili hamilelerde kullanılmıyormuş kana geçiyormuş
7- bitki çayı olarak ıhlamur - yasemin-kuşburnu içilebilir.
amniyosentez ne demek ben anlamadım ?
2 gündür çok hastayım grip oldum diye yazmıştım ... Doktorun önerilerini sizinle paylaşayım ...Aman hasta olmayın .. ama olursanızda bir faydam olsun
1- minoset içilebilir (abartmamak kaydıyla- ve plus olanı değil)
2- burun tıkanıklığı için bebeklerin serum fizyolojik damlasından verdi.
3- ağız içi veboğaz günde 1-2 kez tuzlu suyla gargara (enfeksiyon için)
4- bol bol sıvı alınacak +meyve+sebze
5- bu dönemde vitaminleri atlatma dedi.
6- boğaz pastili hamilelerde kullanılmıyormuş kana geçiyormuş
7- bitki çayı olarak ıhlamur - yasemin-kuşburnu içilebilir.
Canlarım hepinize kocaman bir merhaba...
Uzun bir aradan sonra dün ilk kez tek basıma dısarı cıkabildim..
Yaptırdıgım testlerin aldıgım ilaçların parasını geri alabilmek için evrakları bankanın doktoruna götürmem gerekiyordu..
Cok sukur işlerimi hallettim sonra arkadasıma gittim.Bütün gün yedik içtik..
Arkadasım da 9.ayın içinde dogumu yakın..Bebişini sevdik,Nehir dedikçe nasıl tekmeyi basıyor görseniz hayran kalırsınız...
Ayy bizde öyle olcaz inşallahAkşam kocişim almaya geldi beni ama bırakmadılar bizi akşada oturduk..Gec gelince anca şimdi girebildim nete oku oku yeni bitirdim gecmişi..
Gezgin in kardesi vefat etmiş hemde gencecik rabbim sabır versin ailesine genc ölüm cok zor yaaa..Nurlar içinde yatsın.
Özlemcim ögrenmiş sayılır prenses geliyormus ne güzel..Bir de ben ögrensem:26:
Dün 2'li testimin sonucu gelmiş doktorum hersey yolunda dedi..İstanbul dönüşü gdecegiz o zaman cinsiyette belli olur..
Daha bavul hazırlıcam ama ben burda tembellik yapıyorum..Akşama yolculuk var
Ben klasik ev toplama işleri için aranızdan ayrılıyorum bitmiyo bu evin işleri yahuuuuu
bende gribim yaaa ama kendime gelmeye basladım ihlamur içiyorum bende ilac hıc almadım bol bol c vitamini almaya calısıoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?