2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Subaru hosgeldin canımm
Nevra73 tesekkür ederim canım..araya bayram girince cok uzun süre beklemek zorunda kaldık
sonucu..Ama cok sukur iyi cıktı.Darısı basına inşallah canımm

selam kızlaarr...
napıyosunuz görüşmeyeli,
biz iyiyiz diyelim iyi olalım,
azcık miğde bulantısı ve yanası karışımı bişey yaşıyoruz..
siz nasılsınız??

başım-gözlerim başladı ağrımaya.:84:.biraz perdeleri kapatıp yatsam iyi gelecek... ben çıktım şimdilik ..

ooo maşşallaahhh
cinsiyet belli değil sanırım
ense kalınlığı iyi çıkmış süpeerr..daha ne olsun işte
aynen iş güç arada kk takılıyoruz işte

inşallah gülesram sağolasın..

ciesra hoşgeldin bulantılar azalsın artık söyle minişine annesinin midesini bulandırmasın, uslu uslu büyüsün orada...

zonoxx
senin arda&çağlana takıldım ben
sabahtan beri aklımda
içime kocamaann bi kurt düştü beni kemirmeye başladı kırt kırt kırt

turkoooooo
dünüüürrrrrr istermisin bizimkilerin cinsiyetide yanlış olsunda seninki kız benimki erkek olsunnn
allah derim o zaman dilimden çekeceğin var muuuhahahhahahaaa

ooo maşşallaahhh
cinsiyet belli değil sanırım
ense kalınlığı iyi çıkmış süpeerr..daha ne olsun işte
aynen iş güç arada kk takılıyoruz işte

valla aslında cinsiyeti için erkeğe benziyo dedi ama ben daha çok erken olduğundan ne dese inanamayacağımdan ilgienmedim bile... deli miyim neyim?

şimdi farkettim bu arada bu bilgiyi daha önce yazmamış olduğumu düşün yani

selam kızlaarr...
Napıyosunuz görüşmeyeli,
biz iyiyiz diyelim iyi olalım,
azcık miğde bulantısı ve yanası karışımı bişey yaşıyoruz..
Siz nasılsınız??

canım bulantı kusma bende de var ama sadece sabahları oluyor.
Cok sukur halsizlik kalmadı artık.ışlerimi kendim yapabiliyorum.
Artık son demlerını yasıyor bence bulantılar kusmalar.
Zor zamanları atlattık cok sukur.
Neydı oyle o gunde 3-4 kez kusmalar halsızlık...
Bu arada ben ılk 3 ayda 4 kılo verdım kızlar ve daha gram almadım.
Napıyo bu cocuk ıcerde nasıl buyuyo anlamıyorum..
Ben nıye kılo almıyorum kı:26:

yaaa
bu ne demek aslında biliyomusun bu sitede benden başka meraklı yok muşşş

inşallah gülesram sağolasın..

ciesra hoşgeldin bulantılar azalsın artık söyle minişine annesinin midesini bulandırmasın, uslu uslu büyüsün orada...

hoşbulduk,
yaa sanırsam kurabiyemle ilgisi olmayabilir bu miğde melankolimin, dün gece kan hapıma başladım onunla ilgili olabilir belkim .. :26:

zonoxx
senin arda&çağlana takıldım ben
sabahtan beri aklımda
içime kocamaann bi kurt düştü beni kemirmeye başladı kırt kırt kırt

zonox çokkk şaşırdım,
benim içimde vardı zaten kurtta şimdi iyice beslendi irileşti..
hayırlısı olsun..

bende gelemem öyle % 70 kız ya da erkek ya da ne bileyim böyle kesin olmayan sonuc duymaya...
Azcık daha buyusun bakem..elbet ögrencez dımı ama

canım seni mi beni mi. geçen gittiğimde pipi fotosunu veren doktor erkek olduğunu belgelemişti. şimdi ise elbise alma %10 yanılabilirim diyo. ben de düşünüyorum %10 luk bir yanılma payı için neden elbise alma tekrar cinsiyetine bakalım dedi ki. testisleri seçemiyorum dedi, testisi gelişmemiş ve yukarıda olabilirmiş (bu bebeklerde gayet normalmiş) kız bebeklerde ilk klitoris çıktığı için erkekle karıştırabiliolarmış. bir de genetik olarak klitorisi uzun kadınların bebeklerininde klitorisleri uzun olurmuş pipiyle karıştırılırmış.

ohcanimadeğsin, canım sanada %90 erkek demişler kız çıkmış. gözüm korktu benim yahu

bu arada kızlar, k.k nün bu sayfası güzel olmuş. ay neydi o yaptıkları sayfa öyle. bu daha kullanışlı

gülesram benimki sanırım kan ilacından yaa..
belki bırakırım..
böyle olursa çok fenaa..

İnşallah gecer en kısa zamanda.
ben yıllar önce kullandım kan ilacı o zaman bile kötü yapıyodu..
uff kansız degilim cok sukur ama inşallah
kullanmak zorunda kalmam:18:

gülesram hoşgeldin kuşummm. güzel haberlerle gelmişsin. maşallah canım

face'de fotomu gördün mü. bayramlık entarim ve arda'mla:82:

İnşallah gecer en kısa zamanda.
ben yıllar önce kullandım kan ilacı o zaman bile kötü yapıyodu..
uff kansız degilim cok sukur ama inşallah
kullanmak zorunda kalmam:18:

bende kansız değilim hatta ve hatta demir bağlama oranım normal insanlara göre yüksek benim,
dr. ma sorucam bakalım..
onaylarsa kullanmıcam..
kızlar aranızda 4lü test yaptıran varmı?

gülesram hoşgeldin kuşummm. güzel haberlerle gelmişsin. maşallah canım

face'de fotomu gördün mü. bayramlık entarim ve arda'mla:82:

Görmem mi kuzum hemen yorum yaptım ama sanırım gözden kaçmıs..
Hatta az önce gene baktım bütün fotolara..
Herkes yazmıs yaa arda arda diye..Dedim bebiş ÇAgla ise içeriden ne cok gülüyordur bizlere:90:
Az daha sabret kuzum...Hem saglıklı hemde gönlünden gecen olur inşallah
Ben kızım olsun istiyorum...Hep içime dogan bu..Hatta dün sonucta hcgb ay öle bişey vardı işte 74 tü..Dedim Zonox bilir kız mı erkek mi diye:90:

yaaa
bu ne demek aslında biliyomusun bu sitede benden başka meraklı yok muşşş

ben de fazla mı meraksızım ne ? dr.söylemiyodu zaten ne yapacaksınız vs. dedi ama eşim resmen baskı kurdu o da erkeğe benziyo dedi.. tabi bu yanıt beni hiç tatmin etmedi bi gözümle göreyim bakem kıs mı erkek mi ondan sonra ..

hoşbulduk,
yaa sanırsam kurabiyemle ilgisi olmayabilir bu miğde melankolimin, dün gece kan hapıma başladım onunla ilgili olabilir belkim .. :26:

..

anladım canım kolay geçer inşallah günün...

bende gelemem öyle % 70 kız ya da erkek ya da ne bileyim böyle kesin olmayan sonuc duymaya...
Azcık daha buyusun bakem..elbet ögrencez dımı ama

hee dimi ne o ööle?

valla zonox insan senin durumda da ayrıca bi şaşırıyo ne bilim ama hazırlıklı olmak lazım..Sağlıkla gelsinler de...

Erkeklerin tepkileri bizimki gibi ortalıkta olmuyor hiç...Biz herşeyi alenen bağıra çağıra yaşıyoruz..Onlar çok içten ve derinden.Ben ilk günden beri eşimle gidiyorum bebeğimizi görmeye...Her anına o da şahit olsun istiyorum gelişiminin.En azından görebildiğimiz kısmına...Geçen akşama kadar ciddi bir tepki vermemişti eşim...O akşam ilk kez 'ben çok merak ediyorum bebeğimizi..' deyiverdi...Durup dururken...'nesini merak ediyosun? 'dedim..Nasıl birşey acabaymış.Onu merak etmiş...Demek ki bebeğimizi düşünüyordu o sırada,ağzından gayriihtiyari çıkıverdi...Onlar için de çok değişik bir dönem sanırım...Biz anne olacağız ama onlar da baba olacaklar...Ve onların bu psikolojiye adapte olmaları daha zor..Bebek dünyaya gelene kadar sadece bir hikaye nerdeyse onlar için.Bizzat yaşadıkları bir şey olmadığı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…