iyidir ne olsun yaa..ben 2li test için kan verdim sonuç bekliyecem işte..usg kontrolü normal dedi dr. ense kalınlığı 1.9 çıktı bizimki fırfır oynuyodu komikti...
bende havadisler bunlar...
onun dışında takılıyos işte burada...
ooo maşşallaahhh
cinsiyet belli değil sanırım
ense kalınlığı iyi çıkmış süpeerr..daha ne olsun işte
aynen iş güç arada kk takılıyoruz işte
selam kızlaarr...
Napıyosunuz görüşmeyeli,
biz iyiyiz diyelim iyi olalım,
azcık miğde bulantısı ve yanası karışımı bişey yaşıyoruz..
Siz nasılsınız??
valla aslında cinsiyeti için erkeğe benziyo dedi ama ben daha çok erken olduğundan ne dese inanamayacağımdan ilgienmedim bile... deli miyim neyim?
şimdi farkettim bu arada bu bilgiyi daha önce yazmamış olduğumu düşün yani
inşallah gülesram sağolasın..
ciesra hoşgeldin bulantılar azalsın artık söyle minişine annesinin midesini bulandırmasın, uslu uslu büyüsün orada...
zonoxx
senin arda&çağlana takıldım ben
sabahtan beri aklımda
içime kocamaann bi kurt düştü beni kemirmeye başladı kırt kırt kırt
valla aslında cinsiyeti için erkeğe benziyo dedi ama ben daha çok erken olduğundan ne dese inanamayacağımdan ilgienmedim bile... Deli miyim neyim?
şimdi farkettim bu arada bu bilgiyi daha önce yazmamış olduğumu düşün yani
gülesram benimki sanırım kan ilacından yaa..
belki bırakırım..
böyle olursa çok fenaa..
İnşallah gecer en kısa zamanda.
ben yıllar önce kullandım kan ilacı o zaman bile kötü yapıyodu..
uff kansız degilim cok sukur ama inşallah
kullanmak zorunda kalmam:18:
gülesram hoşgeldin kuşummm. güzel haberlerle gelmişsin. maşallah canım
face'de fotomu gördün mü. bayramlık entarim ve arda'mla:82:
yaaa
bu ne demek aslında biliyomusun bu sitede benden başka meraklı yok muşşş
hoşbulduk,
yaa sanırsam kurabiyemle ilgisi olmayabilir bu miğde melankolimin, dün gece kan hapıma başladım onunla ilgili olabilir belkim .. :26:
..
bende gelemem öyle % 70 kız ya da erkek ya da ne bileyim böyle kesin olmayan sonuc duymaya...
Azcık daha buyusun bakem..elbet ögrencez dımı ama
canım seni mi beni mi. geçen gittiğimde pipi fotosunu veren doktor erkek olduğunu belgelemişti. şimdi ise elbise alma %10 yanılabilirim diyo. ben de düşünüyorum %10 luk bir yanılma payı için neden elbise alma tekrar cinsiyetine bakalım dedi ki. testisleri seçemiyorum dedi, testisi gelişmemiş ve yukarıda olabilirmiş (bu bebeklerde gayet normalmiş) kız bebeklerde ilk klitoris çıktığı için erkekle karıştırabiliolarmış. bir de genetik olarak klitorisi uzun kadınların bebeklerininde klitorisleri uzun olurmuşpipiyle karıştırılırmış.
ohcanimadeğsin, canım sanada %90 erkek demişler kız çıkmış. gözüm korktu benim yahu
bu arada kızlar, k.k nün bu sayfası güzel olmuş. ay neydi o yaptıkları sayfa öyle. bu daha kullanışlı
Erkeklerin tepkileri bizimki gibi ortalıkta olmuyor hiç...Biz herşeyi alenen bağıra çağıra yaşıyoruz..Onlar çok içten ve derinden.Ben ilk günden beri eşimle gidiyorum bebeğimizi görmeye...Her anına o da şahit olsun istiyorum gelişiminin.En azından görebildiğimiz kısmına...Geçen akşama kadar ciddi bir tepki vermemişti eşim...O akşam ilk kez 'ben çok merak ediyorum bebeğimizi..' deyiverdi...Durup dururken...'nesini merak ediyosun? 'dedim..Nasıl birşey acabaymış.Onu merak etmiş...Demek ki bebeğimizi düşünüyordu o sırada,ağzından gayriihtiyari çıkıverdi...Onlar için de çok değişik bir dönem sanırım...Biz anne olacağız ama onlar da baba olacaklar...Ve onların bu psikolojiye adapte olmaları daha zor..Bebek dünyaya gelene kadar sadece bir hikaye nerdeyse onlar için.Bizzat yaşadıkları bir şey olmadığı için...arkadaşlar merhabaaa ...
şimdi doktordan geldim
2 hafta önce gittiğimde doktor erkek olabilir demişti ..
bugün göremedi cinsiyetini .bebek göstermedi .... şimdilik erkek diye biliyoruz bakalım değişecekmi?? ..elini başına falan götürdü hep .. ultrasondaki ses dalgalarından bide doktorun bastırmasından ; rahatsız oldukları için ellerini kafalarına kulaklarına götürüyorlarmış bebekler..
.. 95 gr. olmuş .. haftasına göre iyi dedi doktor. Eşim ilk defa ultrasonda gördü ... kalp atışlarını duyduğunda gözlerine baktım .. erken çıktı odadan ..sonra baktım ağlamış dışarıda .bana belli etmedi... demekki erkeklerdede hormanlarda oynamamı oluyor ne :))) pekbir duygusaldı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?