2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Zonoxxx benim kuzene 9 ay boyunca doktor kızın olcak dedi.
Sancısı evde tuttu ve dogum evde yapıldı bi baktılar tosun gibi bi oglan
Kuzenim dedi ki eger hastanede olsaydı bu cocuk kesin karıstı sanırdım dedi..
Garibim oglan hep pembe kıyafetler giydi aylarca:90:
İnsan sok oluyo bee...Valla bişeye odaklanmamak en iyisi galiba yaaa

ahahahaha ben bilirim kendiminkini çok bildim yaaaaaa valla oğlumun boyu uzun. kızlarınki uzun olmaz die biliyorum. 18cm boyu benim ki erkek beeeeeeeeeeee

ne güzel yazmıssın canım yaa..Bizde sizin gibiyiz..Her kontrole birlikte gideriz..Benimki gözlerini bi pörtletiyo
hayatım iyi misin dedim en son dur esoşş cocuguma bakıyorum diyor..O nasıl bi dikkat öyle..kolunu farketmiş parmaklarını görmüş nasıl anlatıyo heyecanla
Biz içimizde hissediyoruz yasıyoruz ama onlar için gercekten hayal gibi hersey..Karnım biraz pırtladı dısa dogru ara ara gelip seviyo..Artık sabahları sadece beni öpmüyo,kuzumuzu da öpüyo anneyi üzme diyocanımm yaaa..bak duygulandım şimdi bende böyle anlatınca..allah basımızdan eksik etmesin onları inşallah

evet bencede öyle erkekler tepki vermiyorlar gibi görünüyorlar biz de tam tersi durumdayız.Benim eşimde pek gelemiyor kontrollere ama 2 li test için yapılan usg de cd vermişlerdi ikide bir onu izliyor.Bana pek bişey demiyordu ilk defa bu sabah rüyamda seni gördüm doğum yapıyodun dedi çok etkilenmiş kızmıydı erkekmiydi dedim onu görmedim dedi anlatırken bile gözleri doldu aşkımın.

ahahahaha ben bilirim kendiminkini çok bildim yaaaaaa valla oğlumun boyu uzun. kızlarınki uzun olmaz die biliyorum. 18cm boyu benim ki erkek beeeeeeeeeeee

kızzzz benim boyum 175cm..ablam kızını dogurdu doktorlar sasırdı..
cocuk 60 cm dogdu şimdi 19 yasında ve boyu 178 cm..Hiç belli olmaz yaniiii

kızzzz benim boyum 175cm..ablam kızını dogurdu doktorlar sasırdı..
cocuk 60 cm dogdu şimdi 19 yasında ve boyu 178 cm..Hiç belli olmaz yaniiii

bitanem anasının boyu 1.60 kızının boyu 2 metre olmaz heralde babasıda 178. ay içimde kurt var kurttttttttttttttttt

nevra, valla hayatım oğlum mu desem kızım mı desem şaşırdım. kız diyene kadar oğlum dicem ben arda ma

gerçekten tuhaf bi durum
%10 yanılma payı ile elbise alma demiş tuhaf.....
umarım bu yanılma kızlarda olmuyodur olmasın yaaawwwww:18::18:

zonoxxx
bak ne buldum nette..
Ben hesapladım
Kızım olursa boyu 171 cm olacak
Erkek olursa boyu 184 cm olacak

Erişkin insanda normal beklenen boy için basit bir hesaplama yöntemi:
Kız çocuk için; anne ve baba boyunun toplamından 13 çıkarılacak, çıkan sonuç ikiye bölünecek. Ortaya çıkan sayı, çocuğun olması gereken boy uzunluğunu verir.
Erkek çocuk için anne ve baba boyunun toplamına 13 eklenecek, çıkan sonuç ikiye bölünecek.

evet esracım..aynen senin gibi oldum ben de...öyle gözlerim doldu merakını ve ilgisini görünce..gelip elini karnıma koyup öyle bir 'kuzucuğum benim.nasılsın bugün ?'deyişi var ki..her akşam rutinlerimizden oldu...duana en içten aminler ..Allah başımızdan eksik etmesin...

Hayatlarının en duygulu dönemlerinden belki de bu hazırlık aşamaları...İnş hepsi de tahminlerimizden çok daha iyi birer baba olacaklar...inşallah...

ayyy ne alemsin yaaa

ayy dile yasak mı var sen arda diye sev annesi madem öyle geliyo içinden dimi ama...

şaka gibi 20. haftaya girmişin cinsiyetini göstermiyor... kız galiba bu :))

bilmiyorum ama bebişim ölçülerine bakarsak biraz iri böle oluncada erkek mi die düşünüyoruz doktorda erkege benzetti göstermedıgı halde eşim kız istiyordu benım için hiç önemlı değil :))) bızde oğluş dıe sevıyoruz ama bakalım hayırlısı:97:

ZONOX
sen hepimizin içine birer tane kurt hediye ettinnn en irilerinden
ben artık yavvru kuşumm diye seviyorummmm

dün doktora gittimde dediiki bebeğin eşi aşşşagıda son aylara kadar yukarı kıkabilir ama cıkmamayadabilir dogum için önemli dedi bu ne anlama gelio?:18::18::18::18:

anaam saat kac olmus ben daha hazırlanmadım.
İstanbul soguk mu kızlar..
Ne alcam yanımıza bilemedim yaaa...
Daha biz ısınmak için bişeyler calıstırmıyoruz.
Ama istanbul coktan basladı sobaları yakmaya galiba

güleesraaammm çokk ilginçççç
benim hesabıma göre kızım olursu boyu benim kadar olucak 1,69 benim (1,68)
erkek olursada eşimin boyu kadar 1,82 ( eşim 1,83 )
allah allahhhh bu nasıl bi hesaplama yawwwwww

güleesraaammm çokk ilginçççç
benim hesabıma göre kızım olursu boyu benim kadar olucak 1,69 benim (1,68)
erkek olursada eşimin boyu kadar 1,82 ( eşim 1,83 )
allah allahhhh bu nasıl bi hesaplama yawwwwww

Bizde dev ailesi olacagız bu hesaba göre

cerenliyağmur evet araştırma içindeyim inşallah burdaki arkadaşlarda bilgileri paylaşırlar

Nevra73 ölçümün güzel canım inşallah kan sonuçlarında güzel gelicek içini ferah tut

canımm
evet ist.soğukk
dün akşam yağmur ve fırtına vardı
dikkali giyinmeni tavsiye ediyorum her ihtimale karşıda şemsiye yada kapşonlu bişeyler olsun yanında :26:

aysun-mavi Allah tamamına erdirsin hoşgeldin
zerr sende hoşgeldin sağlıkla bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah

ayyy ne alemsin yaaa

ayy dile yasak mı var sen arda diye sev annesi madem öyle geliyo içinden dimi ama...

ZONOX
sen hepimizin içine birer tane kurt hediye ettinnn en irilerinden
ben artık yavvru kuşumm diye seviyorummmm

nevra, subaru, ciesra, hepinizin içine ennnnn kocamanından KURT düşürdüm eheheheeh. yahu arda m çağla ya dönerse çok gülerim. eşimde "aslan oğlum geliyor" diodu yazıkkkkkkkkkkkkkkk.

gülesram, benimki 161 olcak canımmm oğlum olursa pek hoş olmaz sanırım ama kız olursa koyver gitsin

canlarım aile hekimliğine kayıta gidiyorum. daha önce gittiniz mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…