Görmem mi kuzum hemen yorum yaptım ama sanırım gözden kaçmıs..
Hatta az önce gene baktım bütün fotolara..
Herkes yazmıs yaa arda arda diye..Dedim bebiş ÇAgla ise içeriden ne cok gülüyordur bizlere:90:
Az daha sabret kuzum...Hem saglıklı hemde gönlünden gecen olur inşallah
Ben kızım olsun istiyorum...Hep içime dogan bu..Hatta dün sonucta hcgb ay öle bişey vardı işte 74 tü..Dedim Zonox bilir kız mı erkek mi diye:90:
Erkeklerin tepkileri bizimki gibi ortalıkta olmuyor hiç...Biz herşeyi alenen bağıra çağıra yaşıyoruz..Onlar çok içten ve derinden.Ben ilk günden beri eşimle gidiyorum bebeğimizi görmeye...Her anına o da şahit olsun istiyorum gelişiminin.En azından görebildiğimiz kısmına...Geçen akşama kadar ciddi bir tepki vermemişti eşim...O akşam ilk kez 'ben çok merak ediyorum bebeğimizi..' deyiverdi...Durup dururken...'nesini merak ediyosun? 'dedim..Nasıl birşey acabaymış.Onu merak etmiş...Demek ki bebeğimizi düşünüyordu o sırada,ağzından gayriihtiyari çıkıverdi...Onlar için de çok değişik bir dönem sanırım...Biz anne olacağız ama onlar da baba olacaklar...Ve onların bu psikolojiye adapte olmaları daha zor..Bebek dünyaya gelene kadar sadece bir hikaye nerdeyse onlar için.Bizzat yaşadıkları bir şey olmadığı için...
Erkeklerin tepkileri bizimki gibi ortalıkta olmuyor hiç...Biz herşeyi alenen bağıra çağıra yaşıyoruz..Onlar çok içten ve derinden.Ben ilk günden beri eşimle gidiyorum bebeğimizi görmeye...Her anına o da şahit olsun istiyorum gelişiminin.En azından görebildiğimiz kısmına...Geçen akşama kadar ciddi bir tepki vermemişti eşim...O akşam ilk kez 'ben çok merak ediyorum bebeğimizi..' deyiverdi...Durup dururken...'nesini merak ediyosun? 'dedim..Nasıl birşey acabaymış.Onu merak etmiş...Demek ki bebeğimizi düşünüyordu o sırada,ağzından gayriihtiyari çıkıverdi...Onlar için de çok değişik bir dönem sanırım...Biz anne olacağız ama onlar da baba olacaklar...Ve onların bu psikolojiye adapte olmaları daha zor..Bebek dünyaya gelene kadar sadece bir hikaye nerdeyse onlar için.Bizzat yaşadıkları bir şey olmadığı için...
ahahahaha ben bilirim kendiminkini çok bildim yaaaaaavalla oğlumun boyu uzun. kızlarınki uzun olmaz die biliyorum. 18cm boyu benim ki erkek beeeeeeeeeeee
kızzzz benim boyum 175cm..ablam kızını dogurdu doktorlar sasırdı..
cocuk 60 cm dogduşimdi 19 yasında ve boyu 178 cm..Hiç belli olmaz yaniiii
canım seni mi beni mi. geçen gittiğimde pipi fotosunu veren doktor erkek olduğunu belgelemişti. şimdi ise elbise alma %10 yanılabilirim diyo. ben de düşünüyorum %10 luk bir yanılma payı için neden elbise alma tekrar cinsiyetine bakalım dedi ki. testisleri seçemiyorum dedi, testisi gelişmemiş ve yukarıda olabilirmiş (bu bebeklerde gayet normalmiş) kız bebeklerde ilk klitoris çıktığı için erkekle karıştırabiliolarmış. bir de genetik olarak klitorisi uzun kadınların bebeklerininde klitorisleri uzun olurmuşpipiyle karıştırılırmış.
ohcanimadeğsin, canım sanada %90 erkek demişler kız çıkmış. gözüm korktu benim yahu
bu arada kızlar, k.k nün bu sayfası güzel olmuş. ay neydi o yaptıkları sayfa öyle. bu daha kullanışlı
ne güzel yazmıssın canım yaa..Bizde sizin gibiyiz..Her kontrole birlikte gideriz..Benimki gözlerini bi pörtletiyo
hayatım iyi misin dedim en son dur esoşş cocuguma bakıyorum diyor..O nasıl bi dikkat öyle..kolunu farketmiş parmaklarını görmüş nasıl anlatıyo heyecanla
Biz içimizde hissediyoruz yasıyoruz ama onlar için gercekten hayal gibi hersey..Karnım biraz pırtladı dısa dogru ara ara gelip seviyo..Artık sabahları sadece beni öpmüyo,kuzumuzu da öpüyo anneyi üzme diyocanımm yaaa..bak duygulandım şimdi bende böyle anlatınca..allah basımızdan eksik etmesin onları inşallah
Hayatlarının en duygulu dönemlerinden belki de bu hazırlık aşamaları...İnş hepsi de tahminlerimizden çok daha iyi birer baba olacaklar...inşallah...evet bencede öyle erkekler tepki vermiyorlar gibi görünüyorlar biz de tam tersi durumdayız.Benim eşimde pek gelemiyor kontrollere ama 2 li test için yapılan usg de cd vermişlerdi ikide bir onu izliyor.Bana pek bişey demiyordu ilk defa bu sabah rüyamda seni gördüm doğum yapıyodun dedi çok etkilenmiş kızmıydı erkekmiydi dedim onu görmedim dedi anlatırken bile gözleri doldu aşkımın.
bitanem anasının boyu 1.60 kızının boyu 2 metre olmaz heraldebabasıda 178. ay içimde kurt var kurttttttttttttttttt
nevra, valla hayatım oğlum mu desem kızım mı desem şaşırdım. kız diyene kadar oğlum dicem ben arda ma
şaka gibi 20. haftaya girmişin cinsiyetini göstermiyor... kız galiba bu :))
bitanem anasının boyu 1.60 kızının boyu 2 metre olmaz heraldebabasıda 178. ay içimde kurt var kurttttttttttttttttt
nevra, valla hayatım oğlum mu desem kızım mı desem şaşırdım. kız diyene kadar oğlum dicem ben arda ma
zonoxxx
bak ne buldum nette..
Ben hesapladım
Kızım olursa boyu 171 cm olacak
Erkek olursa boyu 184 cm olacak
Erişkin insanda normal beklenen boy için basit bir hesaplama yöntemi:
Kız çocuk için; anne ve baba boyunun toplamından 13 çıkarılacak, çıkan sonuç ikiye bölünecek. Ortaya çıkan sayı, çocuğun olması gereken boy uzunluğunu verir.
Erkek çocuk için anne ve baba boyunun toplamına 13 eklenecek, çıkan sonuç ikiye bölünecek.
güleesraaammm çokk ilginçççç
benim hesabıma göre kızım olursu boyu benim kadar olucak 1,69 benim (1,68)
erkek olursada eşimin boyu kadar 1,82 ( eşim 1,83 )
allah allahhhh bu nasıl bi hesaplama yawwwwww
anaam saat kac olmus ben daha hazırlanmadım.
İstanbul soguk mu kızlar..
Ne alcam yanımıza bilemedim yaaa...
Daha biz ısınmak için bişeyler calıstırmıyoruz.
Ama istanbul coktan basladı sobaları yakmaya galiba
zonoxxx
bak ne buldum nette..
Ben hesapladım
Kızım olursa boyu 171 cm olacak
Erkek olursa boyu 184 cm olacak
Erişkin insanda normal beklenen boy için basit bir hesaplama yöntemi:
Kız çocuk için; anne ve baba boyunun toplamından 13 çıkarılacak, çıkan sonuç ikiye bölünecek. Ortaya çıkan sayı, çocuğun olması gereken boy uzunluğunu verir.
Erkek çocuk için anne ve baba boyunun toplamına 13 eklenecek, çıkan sonuç ikiye bölünecek.
ayyy ne alemsin yaaa
ayy dile yasak mı var sen arda diye sev annesi madem öyle geliyo içinden dimi ama...
ZONOX
sen hepimizin içine birer tane kurt hediye ettinnn en irilerinden
ben artık yavvru kuşumm diye seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?