Bizde dev ailesi olacagız bu hesaba göre
nevra, subaru, ciesra, hepinizin içine ennnnn kocamanından KURT düşürdüm eheheheeh. yahu arda m çağla ya dönerse çok gülerim. eşimde "aslan oğlum geliyor" diodu yazıkkkkkkkkkkkkkkk.
çok sağollllll eksik olma benimde kızıma bayramda pembiş elbiseler badiler patikler gelmişti...
şimdi acabamı diyorum
haftaya 4 lü test için hastaneye gidicem ..29 mayısa gidicem orda kesinleşir artık inş...:18:
nevra, subaru, ciesra, hepinizin içine ennnnn kocamanından KURT düşürdüm eheheheeh. yahu arda m çağla ya dönerse çok gülerim. eşimde "aslan oğlum geliyor" diodu yazıkkkkkkkkkkkkkkk.
canlarım aile hekimliğine kayıta gidiyorum. daha önce gittiniz mi???[/B]
kızlar bu arada benim oğlum damar gibi atıyor artık.
pıt pıt yapıo göbeğime. hissediyorum doktorum bu gittiğmde hissetmezsin dedi. sonra ultrasona soktu boyu ve kilosundan "kesin bebeğini hissedersin, yaramaz bu" dedi
aysun-mavi Allah tamamına erdirsin hoşgeldin
zerr sende hoşgeldin sağlıkla bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah
hayatım. kız derse değişmezmiş ama erkek dediklerinde değişirmiş.
kız analarııııııııııııııııııııııı korkmayın gariiikızcezleriniz gerçekten kızzz.
oğlan analarıııııııııı ben yusuf yusufummmm
kız analarııııııııııııııııııııııı korkmayın gariiikızcezleriniz gerçekten kızzz.
herkese selam kızlar, umarım herkes iyidir...galiba en çok cinsiyet konuşulan bölüm bizimki, son bikaç yazıya bakalım dedim sürekli kız mı erkek mi konuşulmuş..yaw bırakın artık bunları, Allah aklını, sağlığını yerinde versin, boşveriiiin:)
SUBARU ferro duol ilacımı sabahları 7 gibi 2 mandalina yiyip su ile içiyorum 1-1i,5 saat sonrada kahvaltımı yapıyorum
canımmsın
çok teşk.ederimm...elevitide yatmadna önce içerim artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?