2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada benim oğlum damar gibi atıyor artık. pıt pıt yapıo göbeğime. hissediyorum doktorum bu gittiğmde hissetmezsin dedi. sonra ultrasona soktu boyu ve kilosundan "kesin bebeğini hissedersin, yaramaz bu" dedi

gulesram bebişlerimizi düşünrek dikkat li giyinmeliyiz tek kalın giysi yada tek ince giysi değil de daha çok üst üste giyilebilecek kıyafetler seçmelisin duruma göre çıkarabilmelisin yani canım

baharnazcım sağol canım sakince beklemeye çalışıcam..

bu arada sen nasıl oldun tansiyon ne alemde?

sen dr. arıyosun ya illa avrupa yakası istiyosun herhalde? yani semt vs . olarak ve ssk mı özel hastane mi vs. tekrar paylaşabilirsen yardımcı olabilecekelre tekrar hatırlatmış oluruz maalesef ben anadolu yakasındayım sana çok yardımcı olamıyorum..

kızlar demir ilacını gyno ferro sanoll nasıl içiyosunuz ...
bana bu ilaç dokunuyo ne şekilde içmemi tavsiye edersiniz

hayatım. kız derse değişmezmiş ama erkek dediklerinde değişirmiş.
kız analarııııııııııııııııııııııı korkmayın gariii kızcezleriniz gerçekten kızzz.

oğlan analarıııııııııı ben yusuf yusufummmm

kızceler be bi gidip ortalıgı toplıyım önce sonrada esyaları hazırlıyım
arada bakarım yine size..öptüm sizi sekerler

hem de ne kurt :92:
ben özel sigortalıyım. yine de kayıt mecbur mu?

yaramazsa ARDA 'dır ARDAAAA

Maalesef bu tezi çürütecek örnek var bende. Benim arkadaşımın bebeğine kız dediler 6.ay mı neydi erkek dendi ve oğlu oldu...
üff ne biçim iş bu yaaa ? Ben herşeyi pembe ve mavi dışında alacam bu gidişle...

ZONOX SAHİ Mİ dıosun bızımkıler degısmezmı aslında mantıklı dusunursen erkek değişmemelı onların uzantılarına bakmıolarmı belkı kız dıe gorup soradan al sana pipi derler

ohhhh beeehhh
içime bi tanker su döktünnn

herkese selam kızlar, umarım herkes iyidir...galiba en çok cinsiyet konuşulan bölüm bizimki, son bikaç yazıya bakalım dedim sürekli kız mı erkek mi konuşulmuş..yaw bırakın artık bunları, Allah aklını, sağlığını yerinde versin, boşveriiiin:)

SUBARU ferro duol ilacımı sabahları 7 gibi 2 mandalina yiyip su ile içiyorum 1-1i,5 saat sonrada kahvaltımı yapıyorum

eleviti akşamları yatmadan içiyorum ama bulantı yapıyor bunuda yaşıyorum

ohcanımadeysin maşallah genç yaşta anne olunca sanırım daha bir farklı yaşanıyor bazı şeyler

nevra73 bağ-kur geçerli bir hastane arıyorum avrupa yakası olsun diyorum yenidoğan servisi iyi olsun istiyorum doğuma yönelik hazırlık için araştırıyorum ve artık rutin kontrollerimede gidebileceğim bir yer olsun istiyorum . Nerde doğum yapıcağım belli değil ama bağkurun geçtiği iyi bir merkez arıyorum

Sağlık ocağındaki ebe doğumdan ziyade yenidoğan servisinin öneminden bahsetti bu yüzden arama kriterim değişti birazda yani.

selam hoşgeldiinnnn
sen nasılsın ?
amiin amiiinn en önemlisi o ama konumuz farklı bugünnn :84:
zonox a dr.u sürpriz yapmış ..ardan çağla olabilir demiiişşş o yüzden gündeme cinsiyet konusu gündeme geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…