2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh beeehhh
içime bi tanker su döktünnn

hemen aşağıdaki mesaja bak şekercim... kurt yeniden canlandı...

anladım canım bu kriterde olanlar bilenler paylaşır inşallah...
yenidoğan servisi önemli tabii.. inşallah gönlünce bir yer bulursun...ama panik yapma daha vaktimiz var ne de olsa canım...

Subaru senin bebeğine ne zaman kız dediler?ben o kısmı kaçırdım sanırım...Doktorun mu söyledi,hislerin mi?

ahhh ahhhhhh
hislerim heppp erkek dediiii
ilk kendi dr.um 12 .haftada 10 dak evirdi çevirdi emin değilim kıza benziyo dedi
14.haftada 4D usgde baktırdım..başka bir dr da eminim kı bu hatta ayşenide alıp gidebilirsin dedi
ama fakattt lakiiinnn ben halaaa erkek rüyaları görüyorum
birde zonox dr bana tuz biber olduuuu

hayırlısı olsun kızlar bizimki laf olsun işte...

bekleyelim görelim....

ya cerenliyağmur kaç kez sana yazdım test sonucların cıktımı ben bı cevaplarımı kacırıorum arada

canım inan görmemişim burda çok yoğun çalışıyorum bi taraftanda laf yetiştiriyorumyok canım henüz çıkmadı sanıyorum aralık 4 gibi elimde olur 21 gün falan sürüyor çünkü ben 10 nda yaptırdım .. bekliyoruz bakalım inş. hayırlısı olur..

baharnaz
ben haftaya 29.mayıs hastanesine gidicem
hastaneyi dr hepsini inceliycem
doğumu orda düşünüyorum
3 ay önce görümcem orda doğum yaptı çok memnun kaldı
bende gidip geliyimm paylaşıcam seninle
ssk ve emekli sandığı orda geçiyor
görümcem doğuma kadar türkiye hastanesine gidiyordu
hastanede bir tane küvöz olduğunu öğrenince orda doğum yapmaktan vazgeçti..29 mayısa gittiii

yaaaa kızlarrrr bana daa erkek demiştii hemde %90 cumaya randevumm varr bakalımm nolcakk... anammm yazık kocamaaa pek seviniyodu:

sağol canım iyiyim..ofiste işlerim çok yoğun, giremiyorum pek o yüzden, ama herkes iyi mi diye bakıp kaçıyorum arada:)

yaaaa kızlarrrr bana daa erkek demiştii hemde %90 cumaya randevumm varr bakalımm nolcakk... anammm yazık kocamaaa pek seviniyodu:

özlemciğimmmm
hayırlısı olsunnn
kızlarda çok seviliyolarrrr..babişkolarda alışıyo bi süre sonra
eşim hep erkek istiyodu
kızımızı öğrenince günde 5 kere arayıp kızım nasıl açmı tokmu uyuyomu ..
aman onu aç bırakma kızım hassas aç kalmaya dayanamaz vs vs
kızım babasına aşık olacak sen kıskançlıktan çatlıycaksın neler nelerr
ama allahtan hayırlısı olur inş....

Herkese selam ben geldım.oglanın ogretmenlerıne kutlamaya gıttım.oh oh her yer cıcek bahcesı gıbıydı okulda.ne guzel meslek bu ogretmenlık.ne mutlu onlara

ohh ohhh zatennn bişid emiyorumm tabiki önce sağlık amaa ben hep kız istiyordumm yaaa benimm işime geldiii eşimdeee alışırrr kız çocukları işveleriylee cilveleriyle sevdiriyolar kendilerini haklısınn:d

ohh be cevap alabıldım sukur inşallah hayırlı sonucunu alırsın10 gune kadar:92:

merhaba kızlarr iyi kaynatmışsınız cinsiyet muhabbetleri falan :))
Bugün 4.30 da randevum var çıkıyorum şimdi bakalım belli olacakmı ama 2 gündür kasıklarım ağrıyo cinsiyetten çok sağlıklı demesini duymak istiyorumm dua edin iyi haberlerle geleyim..öptüm hepinizi görüşürüzz..

merhaba...
iyi haberlerle gelirsin inş.....
haha oğluşunla dönmeni bekliyoruzzzzz

ne testı yaptıracaksın.uclu test ıcınmı gıdıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…