- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ohhhh beeehhh
içime bi tanker su döktünnn
Maalesef bu tezi çürütecek örnek var bende. Benim arkadaşımın bebeğine kız dediler 6.ay mı neydi erkek dendi ve oğlu oldu...
üff ne biçim iş bu yaaa ? Ben herşeyi pembe ve mavi dışında alacam bu gidişle...
baharnaz;16308965[COLOR="blue" .!.:nevra73 [/COLOR] bağ-kur geçerli bir hastane arıyorum avrupa yakası olsun diyorum yenidoğan servisi iyi olsun istiyorum doğuma yönelik hazırlık için araştırıyorum ve artık rutin kontrollerimede gidebileceğim bir yer olsun istiyorum . Nerde doğum yapıcağım belli değil ama bağkurun geçtiği iyi bir merkez arıyorum
Sağlık ocağındaki ebe doğumdan ziyade yenidoğan servisinin öneminden bahsetti bu yüzden arama kriterim değişti birazda yani.
Subaru senin bebeğine ne zaman kız dediler?ben o kısmı kaçırdım sanırım...Doktorun mu söyledi,hislerin mi?
hemen aşağıdaki mesaja bak şekercim... kurt yeniden canlandı...
nevracığımmmmm
benim haftaya 4.lü testim var o zaman artık kesinleşir umarımm yada inşşşşşşşş
ya cerenliyağmur kaç kez sana yazdım test sonucların cıktımı ben bı cevaplarımı kacırıorum arada
selam hoşgeldiinnnn
sen nasılsın ?
amiin amiiinn en önemlisi o ama konumuz farklı bugünnn :84:
zonox a dr.u sürpriz yapmış ..ardan çağla olabilir demiiişşş o yüzden gündeme cinsiyet konusu gündeme geldi....
yaaaa kızlarrrr bana daa erkek demiştii hemde %90 cumaya randevumm varr bakalımm nolcakk... anammm yazık kocamaaa pek seviniyodu:
özlemciğimmmm
hayırlısı olsunnn
kızlarda çok seviliyolarrrr..babişkolarda alışıyo bi süre sonra
eşim hep erkek istiyodu
kızımızı öğrenince günde 5 kere arayıp kızım nasıl açmı tokmu uyuyomu ..
aman onu aç bırakma kızım hassas aç kalmaya dayanamaz vs vs
kızım babasına aşık olacak sen kıskançlıktan çatlıycaksın neler nelerr
ama allahtan hayırlısı olur inş....
ohh ohhh zatennn bişid emiyorumm tabiki önce sağlık amaa ben hep kız istiyordumm yaaa benimm işime geldiii eşimdeee alışırrr kız çocukları işveleriylee cilveleriyle sevdiriyolar kendilerini haklısınn:d
canım inan görmemişim burda çok yoğun çalışıyorum bi taraftanda laf yetiştiriyorumyok canım henüz çıkmadı sanıyorum aralık 4 gibi elimde olur 21 gün falan sürüyor çünkü ben 10 nda yaptırdım .. bekliyoruz bakalım inş. hayırlısı olur..
merhaba kızlarr iyi kaynatmışsınız cinsiyet muhabbetleri falan :))
Bugün 4.30 da randevum var çıkıyorum şimdi bakalım belli olacakmı ama 2 gündür kasıklarım ağrıyo cinsiyetten çok sağlıklı demesini duymak istiyorumm dua edin iyi haberlerle geleyim..öptüm hepinizi görüşürüzz..
merhaba kızlarr iyi kaynatmışsınız cinsiyet muhabbetleri falan :))
bugün 4.30 da randevum var çıkıyorum şimdi bakalım belli olacakmı ama 2 gündür kasıklarım ağrıyo cinsiyetten çok sağlıklı demesini duymak istiyorumm dua edin iyi haberlerle geleyim..öptüm hepinizi görüşürüzz..
ne testı yaptıracaksın.uclu test ıcınmı gıdıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?