2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne kontrolunuz var acaba.bende 16 6 gunluk gebeyımde

testten bahsetmedi unuttumu acaba
dr mu gerek görmedi
bende 16 hafta 6 gunlugumde.acaba ne kontrolu var merak ettım.sızınle tanıstık degılmı.ben yeşim.yenı katıldım aranıza.ama okadar sıcak okadar sevgı dolusunuzkı hepınızde.kendımı oyle mutlu hıssedıyorumkı.hepınız cok ıyısınız

en çokta ben bekliyorum dilek şu sola dayalı minnoşun bakalım kızmı erkekmi çıkıcak..... Hadi iyi haberlerle gel canım....

zonoxx
senin arda&çağlana takıldım ben
sabahtan beri aklımda
içime kocamaann bi kurt düştü beni kemirmeye başladı kırt kırt kırt
banada bir kurt düştü ama benim rüyalarım çıkıyor hep erkek gördüm vee gördüğüm bazı rüyaların tabirle ride erkek çocuk diyordu hep doktorum kesin demişti birde ama yinede belli olmaz anammmmmmm düşünmek istemiyorumm hayırlısıyla ben erkek istiyorumm saglıklı sıhhatlı inşalllahh
turkoooooo
dünüüürrrrrr istermisin bizimkilerin cinsiyetide yanlış olsunda seninki kız benimki erkek olsunnn
allah derim o zaman dilimden çekeceğin var muuuhahahhahahaaa
boşuna heveslenme lafların içinde kalacak ben oglumdan eminimmmm dünürrrrrrrrrr

bu arada kızlarr dünden beri bebişimi ara ara daha bi belirgin hissetmeye başladımm çok hoşuma gidiyor

benim kızdanda emin misin erkek olmasın benim kızzz ayyyy[/QUOTE]

eminimmmm o benim geliinimm olacak erkek degillll alacamm kızını işte oglumaa alacam alacam alacam alacam alacamm

CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.kendi adıma ise çok hüzünlendim.bu benim ikinci gebeliğim ve eşim ilki gibi değil.hiç heyecanı yok şikayet ettiğimde sen istedin diyor çıkıyor işin içinden inanın hiç heves bırakmıyor insanda.ilk gebeliğimde ve doğumdan sonra çok sıkıntı çektik eşimle o zamanlar hiç şikayeti yoktu oğlunu deli gibi sever. şimdi ise aynı şeyleri yaşayacağım düşüncesiyle mi bilmiyorum çok ilgisiz..hiç kontrolüme gelmedi günlerini bile bilmiyor.ultrason kağıtlarını göstermesem sormuyor bile.üzülmeyeyim yavrumu da üzmeyeyim diyorum ama elimde değil.
sizlere imreniyorum yazdıklarınızı okudukça anılarım canlanıyor her şeyin ilki güzeldir diye bunun için demişler sanırım.

bu arada kızlarr dünden beri bebişimi ara ara daha bi belirgin hissetmeye başladımm çok hoşuma gidiyor

Türkancım öncelikle annenler hacdan gelmiş gözün aydın tebrik ederim seni.çok güzel bir duygu ben de 2 yıl önce yaşadım.Allah kabul etsin haccını.
ben de bugünlerde azar azar hissediyorum bebişimin hareketlerini daha 15 haftalık erken ama sanırım 2.olunca daha erken hissediliyor.

TURKOOOO
ben seni rüyamda görmüştüm
bayramda
sen bana kargo ile hediye gönderdin çeyrek altın
altın elimden yere düştü altına baktım üzerindeki tarih 1700 gibiydi bu nasıl bişey derken ablam önünü çevir dedi önden normal çeyrek altın oldu..
o gündne beri bebeğimin cinsiyeti konusunda telaşa kapıldımmmm acabanı der oldum...

kızlar ben demir hapını gece yatmadan içiyorum... sizde faydası olmazmı? sabah içtiğimde gün içinde midem kazınıyo... nasıl yapsam şimdi karar veremedim.

kızlar ben demir hapını gece yatmadan içiyorum... sizde faydası olmazmı? sabah içtiğimde gün içinde midem kazınıyo... nasıl yapsam şimdi karar veremedim.

şimdi hem demir hem elevit var
hangisini ne zaman içicez daha az zararla nasıl içeriz tam karar veremedik o yüzden herkese soruyoruz

[.

[/B][/COLOR]

Türkancım öncelikle annenler hacdan gelmiş gözün aydın tebrik ederim seni.çok güzel bir duygu ben de 2 yıl önce yaşadım.Allah kabul etsin haccını.
ben de bugünlerde azar azar hissediyorum bebişimin hareketlerini daha 15 haftalık erken ama sanırım 2.olunca daha erken hissediliyor.
[/QUOTE]
amin canım çok tşkr ederimmmm
erken hissetmemizin sebebi 2. gebelik olmasında kaynaklanıyormuş canım dogruu
kız ben o altını gelinime bayramcalık göndermiştimmmm bozdurmadın demiii
eminimmmm o benim geliinimm olacak erkek degillll alacamm kızını işte oglumaa alacam alacam alacam alacam alacamm

ehhh iyi o zaman ama aksi olursa sil kendini kk dan muhahaha[/QUOTE]

amin canım çok tşkr ederimmmm
erken hissetmemizin sebebi 2. gebelik olmasında kaynaklanıyormuş canım dogruu

kız ben o altını gelinime bayramcalık göndermiştimmmm bozdurmadın demiii

ehhh iyi o zaman ama aksi olursa sil kendini kk dan muhahaha[/QUOTE]

[/QUOTE]

AYYY nesini bozduruyımm
kuyumcuya gitsem tarihi eser kaçakçılığından hapse atarlarrr
ondan sonra kızımla ben acıların kadını olurduk allah muhafazaa

sağlık ocağına gittim bende bazı testleri götürmek için
hemşire el doppleriyle kalp atışını dinledi nasıl bastırdı kasıklarıma bişeyler duyulıuyor ama kesin anlayamadı.sinir oldum zorlamayın dedim.daha küçük zaten dedi.15 gün sonra gelin dedi.sinir oldum .siz gittinizmi bu haftalarda sağılk ocağına???????
bide aklıma geldim araştırdım bu cihazdan satılmıyormu acaba biz evde dinlerdik varmış zaten
ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEK KALP DİNLEME cihazı
hiç duyan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…