merhaba kızlarr iyi kaynatmışsınız cinsiyet muhabbetleri falan :))
bugün 4.30 da randevum var çıkıyorum şimdi bakalım belli olacakmı ama 2 gündür kasıklarım ağrıyo cinsiyetten çok sağlıklı demesini duymak istiyorumm dua edin iyi haberlerle geleyim..öptüm hepinizi görüşürüzz..
bende 16 hafta 6 gunlugumde.acaba ne kontrolu var merak ettım.sızınle tanıstık degılmı.ben yeşim.yenı katıldım aranıza.ama okadar sıcak okadar sevgı dolusunuzkı hepınızde.kendımı oyle mutlu hıssedıyorumkı.hepınız cok ıyısınıztestten bahsetmedi unuttumu acaba
dr mu gerek görmedi
merhaba kızlarr iyi kaynatmışsınız cinsiyet muhabbetleri falan :))
Bugün 4.30 da randevum var çıkıyorum şimdi bakalım belli olacakmı ama 2 gündür kasıklarım ağrıyo cinsiyetten çok sağlıklı demesini duymak istiyorumm dua edin iyi haberlerle geleyim..öptüm hepinizi görüşürüzz..
en çokta ben bekliyorum dilek şu sola dayalı minnoşun bakalım kızmı erkekmi çıkıcak..... Hadi iyi haberlerle gel canım....
banada bir kurt düştü ama benim rüyalarım çıkıyor hep erkek gördüm vee gördüğüm bazı rüyaların tabirle ride erkek çocuk diyordu hep doktorum kesin demişti birde ama yinede belli olmaz anammmmmmm düşünmek istemiyorumm hayırlısıyla ben erkek istiyorumm saglıklı sıhhatlı inşalllahhzonoxx
senin arda&çağlana takıldım ben
sabahtan beri aklımda
içime kocamaann bi kurt düştü beni kemirmeye başladı kırt kırt kırt
boşuna heveslenme lafların içinde kalacak ben oglumdan eminimmmm dünürrrrrrrrrrturkoooooo
dünüüürrrrrr istermisin bizimkilerin cinsiyetide yanlış olsunda seninki kız benimki erkek olsunnn
allah derim o zaman dilimden çekeceğin var muuuhahahhahahaaa
canım seni mi beni mi. geçen gittiğimde pipi fotosunu veren doktor erkek olduğunu belgelemişti. şimdi ise elbise alma %10 yanılabilirim diyo. ben de düşünüyorum %10 luk bir yanılma payı için neden elbise alma tekrar cinsiyetine bakalım dedi ki. testisleri seçemiyorum dedi, testisi gelişmemiş ve yukarıda olabilirmiş (bu bebeklerde gayet normalmiş) kız bebeklerde ilk klitoris çıktığı için erkekle karıştırabiliolarmış. bir de genetik olarak klitorisi uzun kadınların bebeklerininde klitorisleri uzun olurmuşpipiyle karıştırılırmış.
valla ben bunu yeni duydum çok garip :90:
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmerhaba kızlarr iyi kaynatmışsınız cinsiyet muhabbetleri falan :))
Bugün 4.30 da randevum var çıkıyorum şimdi bakalım belli olacakmı ama 2 gündür kasıklarım ağrıyo cinsiyetten çok sağlıklı demesini duymak istiyorumm dua edin iyi haberlerle geleyim..öptüm hepinizi görüşürüzz..
yok SUBARU göremedim ben nerde yazılı ki..
nasıl iççekmişiz..:44:
banada bir kurt düştü ama benim rüyalarım çıkıyor hep erkek gördüm vee gördüğüm bazı rüyaların tabirle ride erkek çocuk diyordu hep doktorum kesin demişti birde ama yinede belli olmaz anammmmmmm düşünmek istemiyorumm hayırlısıyla ben erkek istiyorumm saglıklı sıhhatlı inşalllahh
boşuna heveslenme lafların içinde kalacak ben oglumdan eminimmmm dünürrrrrrrrrr
canım seni mi beni mi. geçen gittiğimde pipi fotosunu veren doktor erkek olduğunu belgelemişti. şimdi ise elbise alma %10 yanılabilirim diyo. ben de düşünüyorum %10 luk bir yanılma payı için neden elbise alma tekrar cinsiyetine bakalım dedi ki. testisleri seçemiyorum dedi, testisi gelişmemiş ve yukarıda olabilirmiş (bu bebeklerde gayet normalmiş) kız bebeklerde ilk klitoris çıktığı için erkekle karıştırabiliolarmış. bir de genetik olarak klitorisi uzun kadınların bebeklerininde klitorisleri uzun olurmuşpipiyle karıştırılırmış.
valla ben bunu yeni duydum çok garip :90:
DÜNÜR merhabaa
benim kızdanda emin misin erkek olmasın benim kızzz ayyyy
arkadaşlar merhabaaa ...
şimdi doktordan geldim
2 hafta önce gittiğimde doktor erkek olabilir demişti ..
bugün göremedi cinsiyetini .bebek göstermedi .... şimdilik erkek diye biliyoruz bakalım değişecekmi?? ..elini başına falan götürdü hep .. ultrasondaki ses dalgalarından bide doktorun bastırmasından ; rahatsız oldukları için ellerini kafalarına kulaklarına götürüyorlarmış bebekler..
.. 95 gr. olmuş .. haftasına göre iyi dedi doktor. Eşim ilk defa ultrasonda gördü ... kalp atışlarını duyduğunda gözlerine baktım .. erken çıktı odadan ..sonra baktım ağlamış dışarıda .bana belli etmedi... demekki erkeklerdede hormanlarda oynamamı oluyor ne :))) pekbir duygusaldı ...
bu arada kızlarr dünden beri bebişimi ara ara daha bi belirgin hissetmeye başladımm çok hoşuma gidiyor
benim kızdanda emin misin erkek olmasın benim kızzz ayyyy
kızlar ben demir hapını gece yatmadan içiyorum... sizde faydası olmazmı? sabah içtiğimde gün içinde midem kazınıyo... nasıl yapsam şimdi karar veremedim.
kız ben o altını gelinime bayramcalık göndermiştimmmm bozdurmadın demiiiTURKOOOO
ben seni rüyamda görmüştüm
bayramda
sen bana kargo ile hediye gönderdin çeyrek altın
altın elimden yere düştü altına baktım üzerindeki tarih 1700 gibiydi bu nasıl bişey derken ablam önünü çevir dedi önden normal çeyrek altın oldu..
o gündne beri bebeğimin cinsiyeti konusunda telaşa kapıldımmmm acabanı der oldum...
eminimmmm o benim geliinimm olacak erkek degillll alacamm kızını işte oglumaa alacam alacam alacam alacam alacamm
amin canım çok tşkr ederimmmm[.
[/B][/COLOR]
Türkancım öncelikle annenler hacdan gelmiş gözün aydın tebrik ederim seni.çok güzel bir duygu ben de 2 yıl önce yaşadım.Allah kabul etsin haccını.
ben de bugünlerde azar azar hissediyorum bebişimin hareketlerini daha 15 haftalık erken ama sanırım 2.olunca daha erken hissediliyor.
şimdi hem demir hem elevit var
hangisini ne zaman içicez daha az zararla nasıl içeriz tam karar veremedik o yüzden herkese soruyoruz
CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.kendi adıma ise çok hüzünlendim.bu benim ikinci gebeliğim ve eşim ilki gibi değil.hiç heyecanı yok şikayet ettiğimde sen istedin diyor çıkıyor işin içinden inanın hiç heves bırakmıyor insanda.ilk gebeliğimde ve doğumdan sonra çok sıkıntı çektik eşimle o zamanlar hiç şikayeti yoktu oğlunu deli gibi sever. şimdi ise aynı şeyleri yaşayacağım düşüncesiyle mi bilmiyorum çok ilgisiz..hiç kontrolüme gelmedi günlerini bile bilmiyor.ultrason kağıtlarını göstermesem sormuyor bile.üzülmeyeyim yavrumu da üzmeyeyim diyorum ama elimde değil.
sizlere imreniyorum yazdıklarınızı okudukça anılarım canlanıyor her şeyin ilki güzeldir diye bunun için demişler sanırım.
canım benimkide çok çok ilgili degil ama bir defa geldi tek bebegi görmeye ama bizimki tedaviyle oldugu için iikimizin istegiyle oldu tek benim kararım degildi oda bu bebegi çok istedi içten içe erkek istiyordu erkek oldugunu duyduktan sonra gözleri parladı sankii bana agır kaldırtmaz birde ara ara karnımı okşuyorr furkanım diye bahsediyor ama kızımdada çok aşırı düşkünlüğü yoktu normaldi takiii bebegi dogar dogmaz ilk babaya verdiklerinden sonra
kucagıma verdiler ço garip oldum gözlerim doldu kendimi zor tuttum demiştii baba oldugumu işte o dogar dogmaz dah giydirmeden kucagıma verdiler ya aorda anladım karnındayken pek bişey anlamadım demişti merak etme dogdugunda kucagına verildiğind eeşinde çok duygulanacak o onun yavrusu bizim gibi hissedemiyorlarr bizim yaşadıgımız duyguları yaşamıyorlarr işte hazıra konmayı severler yaa dogunca sana düşürmez sever üzülme canımm hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?