şimdi hem demir hem elevit var
hangisini ne zaman içicez daha az zararla nasıl içeriz tam karar veremedik o yüzden herkese soruyoruz
aaaaa dünürr oldumu şimdii kalbimizi kırdınn
kızlar ben demir hapını gece yatmadan içiyorum... sizde faydası olmazmı? sabah içtiğimde gün içinde midem kazınıyo... nasıl yapsam şimdi karar veremedim.
şimdi hem demir hem elevit var
hangisini ne zaman içicez daha az zararla nasıl içeriz tam karar veremedik o yüzden herkese soruyoruz
kızlarrr ben 5. aya girdimm 4.ayda bitti hala tık yokk cinsellige soguk bakıyorum kızımda istegim artmıştı bunda tam tersi oldu vallaa acaba eşimin beni bu aralar çok kırmasından mı kaynaklanıyordurr kcamı öpmek bile içimden gelmiya bu derece odummm siz ne diyorsunuz yorum bekliyorum kızlarr
kızlarrrrrrr şimdi bir ayzı okudum eger bebek kızsa cinsel istekte artışş erkekte ise artış olmazmışş ne kadar dogru acaba ben kızmda istekliydim bunda tık yokk :)))))):90:
kızlarrrrrrr şimdi bir ayzı okudum eger bebek kızsa cinsel istekte artışş erkekte ise artış olmazmışş ne kadar dogru acaba ben kızmda istekliydim bunda tık yokk :)))))):90:
eee ben sadece elevıt ıcıorum bu elevıt ne demır dııl mı ay ben demır nıyetıne ıcıorum şifa olsun bana
tabiii aklın fikrin oğluna kız bakmakta
başka şeylere odaklan artıkkkkk:81::81:
şaka bi yana benimde ilk 3 ay hiiçç isteğim yoktu bulantılar sebebiyle
şimdide eşim tırsıyoo bişey olcek diye
ama siz 2.de daha tecrübeli olmanız gerekiyor
ayrıca erkekleri bazı şeylerden mahrum bırakırsak daha hırçın asabi anlayışsız oluyolar
tecrübeyle sabittir
dünürcümm haklıısn daha asabi oluyorlar ama aman ogluma bişey olmasın eşimin üzerine gelmeyeyim düşüncesiyle pek asabilik yapmıyor hamile olmasan pek çekilmez tribide bebek öne geçiyorr aman bişey olmasın gözüyle bakıyorr
ayy turko kesın erkek ozaman senınkııııbenımkıne kız dedıler ama bende ole bı ıstek artısı fln yok :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?