2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da doktor demir hapı ve elevit için 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında yemek yemezsen şikayetlerin azalır demişti. Ben de gece yatarken demir hapımı sabah kalkar kalkmaz eleviti içiyorum. Şikayetlerim azaldı biraz.

kızlarrr ben 5. aya girdimm 4.ayda bitti hala tık yokk cinsellige soguk bakıyorum kızımda istegim artmıştı bunda tam tersi oldu vallaa acaba eşimin beni bu aralar çok kırmasından mı kaynaklanıyordurr kcamı öpmek bile içimden gelmiya bu derece odummm siz ne diyorsunuz yorum bekliyorum kızlarr

kızlar ben demir hapını gece yatmadan içiyorum... sizde faydası olmazmı? sabah içtiğimde gün içinde midem kazınıyo... nasıl yapsam şimdi karar veremedim.

dr bana sabah aç karna içiceksin eger zorlanırsan portakal suyuyla karıstırıp içebilirsin demişti demir ilacını ve iki saat içinde süt yogurt gibi ürünler tüketmemek gerekiyormus

kızlarrrrrrr şimdi bir ayzı okudum eger bebek kızsa cinsel istekte artışş erkekte ise artış olmazmışş ne kadar dogru acaba ben kızmda istekliydim bunda tık yokk :)))))):90:

tabiii aklın fikrin oğluna kız bakmakta
başka şeylere odaklan artıkkkkk:81::81:
şaka bi yana benimde ilk 3 ay hiiçç isteğim yoktu bulantılar sebebiyle
şimdide eşim tırsıyoo bişey olcek diye
ama siz 2.de daha tecrübeli olmanız gerekiyor
ayrıca erkekleri bazı şeylerden mahrum bırakırsak daha hırçın asabi anlayışsız oluyolar
tecrübeyle sabittir

kızlarrrrrrr şimdi bir ayzı okudum eger bebek kızsa cinsel istekte artışş erkekte ise artış olmazmışş ne kadar dogru acaba ben kızmda istekliydim bunda tık yokk :)))))):90:

ayy turko kesın erkek ozaman senınkıııı benımkıne kız dedıler ama bende ole bı ıstek artısı fln yok:78:

canım elevit tüm vitaminleri ve bi miktarda demir barındırıyor.. kan hapı aç karnına içtiğim zaman gün içinde midemin kazınmasını anlatamam ya deli oluyorum ne çıksa karşıma yiyorum sizlein iştahını açmadımı?ben en son saat 9 da bişeyler yemiş oluyorum yatmadan 10,30 11.00 gibide demir hapını içip yatıyorum.. tekrar sormak lazım.. ama elevit tok karnına sanıyorum..

dünürcümm haklıısn daha asabi oluyorlar ama aman ogluma bişey olmasın eşimin üzerine gelmeyeyim düşüncesiyle pek asabilik yapmıyor hamile olmasan pek çekilmez tribide bebek öne geçiyorr aman bişey olmasın gözüyle bakıyorr

ama uzatmamak en gzüeli
allah eşlerimizede bizede sabır anlayış versin inş

bizde daha 2 defa oldu.
eşim tedirgin oluyo.
ben istiyorum ama bende korkuyorum.zaten rahat yapamadıktan sonra bi anlamıda yok

ayy turko kesın erkek ozaman senınkıııı benımkıne kız dedıler ama bende ole bı ıstek artısı fln yok:78:

beimki kızımda davan yapmıştı
adam benden kaçıyordu aman beebge bişey olur diye bişey olmaz onun yeri saglam derdimm
ama sonra isteksizlik olmaya başlamıştı tabiki doguma yakın zmanda ve dogumdan sonrada çok isteksizdimm sonrada düzelmiştim 4 aydır yine isteksizim bulantılarımda yokk şükürr ama eşime bulantım var agrım var diye oyalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…