2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizde daha 2 defa oldu.
eşim tedirgin oluyo.
ben istiyorum ama bende korkuyorum.zaten rahat yapamadıktan sonra bi anlamıda yok

benim eşim çok komik..aylardır adam buzlar soğuk kolalar içiyodu
nappsıın içi yanıyor
geçenlerde kendimi iyi hissettim yanaştım ama o tırstı ..sanırım artık kolay kolay yanaşmaz
zaten benden korkuyo artıkk ölçülerimm büyümüşşşdeeee

canım selam sağlık ocağında olan sıkıcı olmuş gerçekten de..

Dün dr.a gittiğimde evde bu ultrasonlardan olsa dinlesek filan dedim de dr. bakın biz şu an mevcut verilerle zararlı değil ultrason diyoruz ama ne malum çok sık yapılması ile ileride birşey çıkmayacağı? Şu an bilinemez ki bazı hastalıklar vs.bile yıllar sonra çıkıyor, zararlı değil denen birçok şey yıllar sonra zararlı deniyor. Çok sakıncalı olabilir belki de demişti. Paylaşmak istedim tam konusu gelince..

Ben de kişisel olarak fazla ultrasona bile karşıyım, merakım çok hep dinlemek istiyorum ama yine de korkarım herhalde böyle bir aletten.

düşük riski olmadıktan sonra cinsellik dogumu kolaylaştıran bişimiş

canım valla eger öyle olsaydı kzımı hemen dogururdumm valla kızımda sancılardan geberdimm eninde sonunda olmadı açılmadı amaliyata yattımm kızımda cinsel istegim çoktu

sorma subarucum benimkide buz gibi kolalar meyve suları içiyo sanırım içleri yanıyoo

BENCEDE öyle değildir
ben normal doğumdan çok korkuyorum dunüüüürrr

valla dünür dogumu bilmemde ben sancısını çektimm o sancının eşi bnezeri yok korkutmuş gibi olmayayımda
ama bu defa içim rahat bu halimla sancısız gidecem bebegimi kucaklıyacam gelicem hıı ewet amaliyat varr vee zorr2 hafta zorlnadım ama bizim gelin amaliyatla yaptı 3 günde kalktı ya şaşırdımm
o sancıyı bunda çekmiyecegim için içim rahat korkmuyorumm e e amaliyatıda bişekilde atlatıcam inşallahh allah yardımcımız olsunn ne dimm

kızlarrrrrrr şimdi bir ayzı okudum eger bebek kızsa cinsel istekte artışş erkekte ise artış olmazmışş ne kadar dogru acaba ben kızmda istekliydim bunda tık yokk :)))))):90:

valla benim oğlanda da bunda da hiç isteğim yok canım.ama bi yerde onları da düşünmek lazım.sırf eşim için katlanıyorum.bi yerde okumuştum gebelikte sorun yoksa haftada en fazla 3 kere diyordu.

canım evet ya sinir bozucuydu bidaha baktırmam herhalde
alet için bilemiyorum zararlımı?ama ne güzel insanın içini rahatlatır ama bende tereddütteyim buldum biryerde ama almam herhalde 75 tl

o zmnn kesin kızımm olcakk yaaa.... buu tavan durumuuu kıza delalet

bende 5 ay önce kızkardeşimi gördüm ...3 gün sancı çekti zavallı ne bilsin doğumu yaklaştı ..habire beli ağrıyodu...14 saatte hastanede sancı çekti 1 cm açılmadı
sez oldu..onun korkusu bana yeter

bende kızımda çok aglamıştım bunda aglamak istemiyorum ama dediğin gbi herzaman hamilelik yaşamıyoruz bazen bizi anlamıyorlarr benimkide beni bazen çok kırıyor beme çok aglıyorum gözlerim şişene kadarrr neden bana deger vermiyor bebegini taşıyorum karnımda diye ama zorlada yaptıramayız içlerinden gelmeli bir yazıda
beklentisi çok olanın mutlu olması zor yazısını okumuştum aklım a bazen onu getiriyorumm eşimden ilgi konusunda pek bişeyy beklememye adepte etmeye çalışıyorumm yoksa üzülen ben oluyorum tavşan daha küsmüs dagın habiri olmamış o misal oluyor bizde onları bukadar tepeye taşımayalımm varsı onlarda bizden beklesin bakalımm ilgiyii bemn artık eskisine göre ona ilgimi azalttımm birde kendisi baksın tadınaa

aynen canım hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum ve eskisi gibi ilgili değilim dün akşamdan beri.sanki biraz üstüme düşmeye mi başladı ne.kaçan kovalanır hesabı...

o zmnn kesin kızımm olcakk yaaa.... buu tavan durumuuu kıza delalet
tavanmı yptın özlemmmm

canım her bünye bir olmuyor kimisinin dogumu kolay oluyor başkalrını kendine örnek alıpta korkutma kendini kimisi patır patır dogurup geliyor valla:44::44::94:

tavanmı yptın özlemmmm

canım her bünye bir olmuyor kimisinin dogumu kolay oluyor başkalrını kendine örnek alıpta korkutma kendini kimisi patır patır dogurup geliyor valla:44::44::94:

bizim ailede patır patır hiç olmadı
ablalar ve kardeşim hepsi cırtlattııı:78:

tavanmı yptın özlemmmm

turkooo kendimeeee inanamıyorummm bennn şoklardayımmm o kadar diyimmm....

turkooo kendimeeee inanamıyorummm bennn şoklardayımmm o kadar diyimmm....

canımm bebegin cinsiyeti bellimi valla seni iyi anlıyorumm ben kızımda öyle olmuştum bvundada öyle olacak zanettim tam tersi oldu tık yok istemiyorum adamıı
ama seni anlıyorumm kocam benden kaçardıı yeter diyee

ben de sezeryan doğumu izledim o günden sonra asla dedim korkunç bi görüntü aaman allahım karnımın o şekilde kesilceğini düşündükçe inanılmaz derecede korkuyorum.. hatta eşimde izledi sakın aşkım normal olsun neolur diyor tabi umarım son anda bi problem çıkmaz ama annelerimiz eskiden 30-40 sene önce açılma olmadığında ne yapıyorlardı acaba? neden bu doktorlar kolaya kaçıyor anlamış değilim çevremdeki tüm doktor arkadaşlarım kesinlikle normal olmalı diyorlar tabi herkesin kendi bileceği iş ...

cinselliğe gelince biz hiç kısıtlamadık yani hergün değil tabi ama haftada 1-2 mutlaka eşimde tedirgin değil bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…