bizde daha 2 defa oldu.
eşim tedirgin oluyo.
ben istiyorum ama bende korkuyorum.zaten rahat yapamadıktan sonra bi anlamıda yok
sağlık ocağına gittim bende bazı testleri götürmek için
hemşire el doppleriyle kalp atışını dinledi nasıl bastırdı kasıklarıma bişeyler duyulıuyor ama kesin anlayamadı.sinir oldum zorlamayın dedim.daha küçük zaten dedi.15 gün sonra gelin dedi.sinir oldum .siz gittinizmi bu haftalarda sağılk ocağına???????
bide aklıma geldim araştırdım bu cihazdan satılmıyormu acaba biz evde dinlerdik varmış zaten
ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEK KALP DİNLEME cihazı
hiç duyan oldumu
düşük riski olmadıktan sonra cinsellik dogumu kolaylaştıran bişimiş
benim eşim çok komik..aylardır adam buzlar soğuk kolalar içiyodu
nappsıın içi yanıyor
geçenlerde kendimi iyi hissettim yanaştım ama o tırstı ..sanırım artık kolay kolay yanaşmaz
zaten benden korkuyo artıkk ölçülerimm büyümüşşşdeeee
canım valla eger öyle olsaydı kzımı hemen dogururdumm valla kızımda sancılardan geberdimm eninde sonunda olmadı açılmadı amaliyata yattımm kızımda cinsel istegim çoktu
sorma subarucum benimkide buz gibi kolalar meyve suları içiyo sanırım içleri yanıyoo
BENCEDE öyle değildir
ben normal doğumdan çok korkuyorum dunüüüürrr
kızlarrrrrrr şimdi bir ayzı okudum eger bebek kızsa cinsel istekte artışş erkekte ise artış olmazmışş ne kadar dogru acaba ben kızmda istekliydim bunda tık yokk :)))))):90:
CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.kendi adıma ise çok hüzünlendim.bu benim ikinci gebeliğim ve eşim ilki gibi değil.hiç heyecanı yok şikayet ettiğimde sen istedin diyor çıkıyor işin içinden inanın hiç heves bırakmıyor insanda.ilk gebeliğimde ve doğumdan sonra çok sıkıntı çektik eşimle o zamanlar hiç şikayeti yoktu oğlunu deli gibi sever. şimdi ise aynı şeyleri yaşayacağım düşüncesiyle mi bilmiyorum çok ilgisiz..hiç kontrolüme gelmedi günlerini bile bilmiyor.ultrason kağıtlarını göstermesem sormuyor bile.üzülmeyeyim yavrumu da üzmeyeyim diyorum ama elimde değil.
sizlere imreniyorum yazdıklarınızı okudukça anılarım canlanıyor her şeyin ilki güzeldir diye bunun için demişler sanırım.
canım benimkide çok çok ilgili degil ama bir defa geldi tek bebegi görmeye ama bizimki tedaviyle oldugu için iikimizin istegiyle oldu tek benim kararım degildi oda bu bebegi çok istedi içten içe erkek istiyordu erkek oldugunu duyduktan sonra gözleri parladı sankii bana agır kaldırtmaz birde ara ara karnımı okşuyorr furkanım diye bahsediyor ama kızımdada çok aşırı düşkünlüğü yoktu normaldi takiii bebegi dogar dogmaz ilk babaya verdiklerinden sonra
kucagıma verdiler ço garip oldum gözlerim doldu kendimi zor tuttum demiştii baba oldugumu işte o dogar dogmaz dah giydirmeden kucagıma verdiler ya aorda anladım karnındayken pek bişey anlamadım demişti merak etme dogdugunda kucagına verildiğind eeşinde çok duygulanacak o onun yavrusu bizim gibi hissedemiyorlarr bizim yaşadıgımız duyguları yaşamıyorlarr işte hazıra konmayı severler yaa dogunca sana düşürmez sever üzülme canımm hiç
evet canım haklısın bu durumun geçici olduğunu biliyorum ve kucağına çocuğunu alınca bunları hatırlatınca da utanacak ama işte insan her zaman hamilelik yaşamıyor ki.biraz daha anlayışlı olsalar bu özel dönemi daha güzel geçirsek fena mı olurdu?
neyse artık takmayacağım kafama oğlumda çok ağlamıştım stresten artık stres yoooooookkkk..
canım selam sağlık ocağında olan sıkıcı olmuş gerçekten de..
Dün dr.a gittiğimde evde bu ultrasonlardan olsa dinlesek filan dedim de dr. bakın biz şu an mevcut verilerle zararlı değil ultrason diyoruz ama ne malum çok sık yapılması ile ileride birşey çıkmayacağı? Şu an bilinemez ki bazı hastalıklar vs.bile yıllar sonra çıkıyor, zararlı değil denen birçok şey yıllar sonra zararlı deniyor. Çok sakıncalı olabilir belki de demişti. Paylaşmak istedim tam konusu gelince..
Ben de kişisel olarak fazla ultrasona bile karşıyım, merakım çok hep dinlemek istiyorum ama yine de korkarım herhalde böyle bir aletten.
beimki kızımda davan yapmıştı
adam benden kaçıyordu aman beebge bişey olur diye bişey olmaz onun yeri saglam derdimm
ama sonra isteksizlik olmaya başlamıştı tabiki doguma yakın zmanda ve dogumdan sonrada çok isteksizdimm sonrada düzelmiştim 4 aydır yine isteksizim bulantılarımda yokk şükürr ama eşime bulantım var agrım var diye oyalıyorum
valla dünür dogumu bilmemde ben sancısını çektimm o sancının eşi bnezeri yok korkutmuş gibi olmayayımda
ama bu defa içim rahat bu halimla sancısız gidecem bebegimi kucaklıyacam gelicem hıı ewet amaliyat varr vee zorr2 hafta zorlnadım ama bizim gelin amaliyatla yaptı 3 günde kalktı ya şaşırdımm
o sancıyı bunda çekmiyecegim için içim rahat korkmuyorumm e e amaliyatıda bişekilde atlatıcam inşallahh allah yardımcımız olsunn ne dimm
evet canım haklısın bu durumun geçici olduğunu biliyorum ve kucağına çocuğunu alınca bunları hatırlatınca da utanacak ama işte insan her zaman hamilelik yaşamıyor ki.biraz daha anlayışlı olsalar bu özel dönemi daha güzel geçirsek fena mı olurdu?
neyse artık takmayacağım kafama oğlumda çok ağlamıştım stresten artık stres yoooooookkkk..
o zmnn kesin kızımm olcakk yaaa.... buu tavan durumuuu kıza delalet
tavanmı yptın özlemmmmo zmnn kesin kızımm olcakk yaaa.... buu tavan durumuuu kıza delalet
bende 5 ay önce kızkardeşimi gördüm ...3 gün sancı çekti zavallı ne bilsin doğumu yaklaştı ..habire beli ağrıyodu...14 saatte hastanede sancı çekti 1 cm açılmadı
sez oldu..onun korkusu bana yeter
aynen canım hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum ve eskisi gibi ilgili değilim dün akşamdan beri.sanki biraz üstüme düşmeye mi başladı ne.kaçan kovalanır hesabı...
tavanmı yptın özlemmmm
canım her bünye bir olmuyor kimisinin dogumu kolay oluyor başkalrını kendine örnek alıpta korkutma kendini kimisi patır patır dogurup geliyor valla:44::44::94:
tavanmı yptın özlemmmm
canım her bünye bir olmuyor kimisinin dogumu kolay oluyor başkalrını kendine örnek alıpta korkutma kendini kimisi patır patır dogurup geliyor valla:44::44::94:
turkooo kendimeeee inanamıyorummm bennn şoklardayımmm o kadar diyimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?