2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size biraz moıral olsun.hamileliğim çok sorunlu geçti ama doğumumum da bi o kadar rahat oldu.muayeneye diye gittik (ama doktorum doğumun o gün olabileceğini önceden söylemişti) 5 cm açık varmış hemen hastaneye yattım 2 saat içinde de oğlum kucağımda idi.doğumhaneden 20 dakikada çıkmışım.işin sadece suni sancı kısmı biraz zor ama doğum sanıldığı kadar zor değil kendinizi hiç kasmayın kızlar.işin en güzel tarafı doğumdan 5 saat sonra yürüyerek hastaneden çıktım ve eve gittim.aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyin allahın izniyle her şey yolunda gidecektir.

vallaa canımmm doktor %90 erkek dedi 3 aylıkken ama yine de emin değilim dedi bu cuma gidicez söylücek bakalım kesinn amaa ben de eşim de hala kız hissediyoruz bi de tavan durumu falannn görücezz bakalımm

kızlar ben demir hapını gece yatmadan içiyorum... sizde faydası olmazmı? sabah içtiğimde gün içinde midem kazınıyo... nasıl yapsam şimdi karar veremedim.
ben de gece yatacağıma yakın içiyorum..sabah aç karnına troid ilacımı kullandığım için..
ayrıca gece kan sulandırıcı iğnemi vuruluyorum
vitamin ilacımı da öğleden sonra içiyorum...
dr. lar genelde durumunu ve hastalğına göre sıralama yapıyor
bn ilaçlarımın üzerine unutmayım diye rakamlarla belirttim
o kadar ilaç kullanıyorum ki unutmayım diye böyle bir yöntem yaptım

işte bakın bu bir örnek her bünye bir degil ben o sancıdan kafayı yiyeceken acil amaliyata alınırken arkadaşımız maşallah ne güzel dogum yapmışş artık şans ve büyeye kalmış bişeyy ama amaliyat olduguma hiç pişman olmadım okadar söyleyeyimm

ne kadar güzel rahat atlatmışsın inş. benimde seninki kadar rahat olur.. bende kesinlikle normal diyorum inş. bi problem çıkmazsa ...bu arada dikkat ettinmi ticker imiz aynı seninle haftamız günümüz yazımız falan çok şaşırdım valla..

çıkarıyorumm hahahahhhhhhh... utaaandımmmmmm

utanma kız yabancı yokk darısıda bana eşim azcık istesem yeter ama yk olmuyor zorlasamda olmuyor robot gibiyim adamın yanında adama bişey yaptıgım yok oda yapmazsa seviniyorumm bu derece yanii çok gıcıgımm çokkkkkkkkkk

evet kızlar tercih meselesi ilkini sezeryan yapınca mutlaka ikinciside sezeryan oluyor..sezeryanda 15 gün yatmak gerekiyor en az hemen kalkıp bişey yapamıyor insan haliyla bi ameliyat sonuçta ..tabiki tercih meselesii..:44: ama sağlıklı bi şekilde doğuma gidip açılmada olmuşsa mutlaka normal yapın derim belkide düşündüğümüzden çok daha kolay olacaktır.. normal doğumda kadının tüm hücreleri yenilenirmiş,, zaten aradaki farkları okunca daha çok istedim normal olmasını tabii tekrar söylüyorum rabbim nasip etmişse olur .. hayırlıısıı olsun..

inş. canım seninki de bu kadar rahat olur.normal doğum her açıdan faydalı bazıları dikiş kısmına takılıyor ama dikişler özenli bir bakımla 1 ayda tamamen kapanıyor. ticker konusunda benimki hatalı oldu ya düzeltemiyorum bi arkadaş yapmıştı benim normalde 15+1 olacaktı.ama aramız da azmış...

allah kalbine göre versin ozzaman canım normal ve kolay dogum diliyorumm sana

kızlar selam.ben oglumu sezeryanla dogurdum.ama hersey normaldı.doktorumda normal olmasını ıstıyordu.hattasancı hapları ıctım.yetmedı sancı sıddetlensın dıye serum taktılar.ama ben yınede yapamadım.doktorda mecburen benı sezeryana aldı.ama tam 6 saat sancı cektım.

kızlar göbeğim tatlı tatlı kaşınıyor yakında çatlıcak sanırım

bu arada aile hekimliğine gittim hiç bişi yapmıolar. tırt yani

turko, ben de o konuda bi soğukluk yok ama.. olmadı acı var acıııııııııııı eşimin umrunda değil hiç bir talebi olmadı

kızlar ben demir hapı kullanıyorum ama zerre midem geçmiyor acıkmıyorum. balık hapı acıktırır dio doktorum yok arkadaş acıkmıyorum. bu gittiğimde eğer 2 haftaya kadar iştahın açılmazsa iştah açıcı ilaçlar yazıcam dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…