2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizim burdaki aile hekimliğinde usg ile bakmıyolarda oyüzden sordum canım

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcam size ya benim sabah kalktığımda karnım daha ufak akşama doğru daha şişkin artık daha istikrarlı gitmesi gerekmiyormu bu göbüşlerin sizdede ölemi bazen tırsıyorum bebiş iyimi diye valla zaten 3 haftadır görmedim...

CAnım bendede kaşıntı var tatlıdan sen ne sürdün bugüne kadar ben en son bebek yağı sürcem artık yapcak bişi yok zaten göğüslerimde çatladı hafiften...

bende de öyle oluyor..yemek yiyince ya da su içtikten sonra bir müddet sonra yıne şişme oluyor...
bnm gögüslerim karnımın buyuklüğünü geçti ama..hatta göbeğime iğne vuruyorum hergün gögüslerimin büyüklüğünden göremiyorum karnımı :) heralde karnım birden buyuyecek gibi....şimdiden sıkıntı olmaya başladı sanki nefes almakta zorlanıyorum gelecek aylarda ne yaparım bilemem artık.

bizim burdaki aile hekimliğinde usg ile bakmıyolarda oyüzden sordum canım
yok be canım ne usgsi tansiyon bile ölçmediler. bahsettğ*ğm doktorumdakiydi
bende de öyle oluo. senin hamile değilken de akşama kadar yemek yediğinden dolayı göbeğin şişmezmiydi.:26:
CAnım bendede kaşıntı var tatlıdan sen ne sürdün bugüne kadar ben en son bebek yağı sürcem artık yapcak bişi yok zaten göğüslerimde çatladı hafiften...

ahhh ahhhh. benim ailemde çatlak yok ben ilk olcam snaırım yaaaaaaaaaaaa. kakao badem kayısı gliserin karışımını kullanıyorum canım. ama hergün sürmeyi unutuorum valla

çok doğru söylüyorsun ... benim eşimi bu şekilde bir surat ifadesiyle ilk defa gördüm ..heralde doğumda bebeği ilk gördüğünde ne olur bilemem...
şimdi sabahları işe giderken karnımıda öpüyor....

geçen dedimki ___bebek kokusu alıyormusun? ___evet eveeeet diyiverdi heyecanla :)))))) karnım çatlamasın diye bebeyağı sürüyorum ondan ..dedim ..
çok güldük...

bende de öyle oluyor ... sabah gayet inceyim ..akşamları ufak bir top göbekli :)))

mdf takımlar çok pahalı gönül isterki öyle olsun tabi
ama diyorum 4-5 yaşına kadar böyle bir odada büyüse sonra inşallah kendi evimiz olunca daha farklı döşeriz
park yatakta düşünüyorum ama dolapta alıcam mecburen kıtyafetler okadar yer kaplıyomuşki şart yani
dolaplar zaten 500 ten başlıyor.e park yatakta 250 oda fiyatında
çok kararsızım

kimse bu oda mevzu hakkında konuşmuyo
neyse bende sürekli bu konuyu açıyorum.........açmasam iyi olur sanırım

bende de öyle oluyor ... sabah gayet inceyim ..akşamları ufak bir top göbekli :)))

kızlar sağolun cevaplarınız için bende bitek bende oluyo zannediyodum....

Canım bende park yatak alcam bide şifonyer yani çekmeceli bi dolap alırım sanırım bende odasını öle mdf mobilya falan yapmıcam bence biraz büyüsünler oda için zaten uzun bi süre yatak odasında yanımda olur sonra odasını ayırırım...

canım bende ilk defa bu akşam hissettim.annesinin öğretmenler gününü kutladı sanırım
canım bana bu haftada erkek dedi başka bi doktora gittim oda erkek dedi cinsiyeti degişsede üzülmem gerçi.görümceme 6 ay erkek dediler ayrıntılı ultrasona gidince kız oldugu anlaşıldı
aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı?
bizzzzzzzzz.ben her ay indirekt combs testini yaptırıyorum.doktorum istemiyo ama ben içim rahat etsin diye ben başka yerde yaptırıyorum
ben o aleti internette araaştırmıştım ama kısa bir süre içinde hareketlerini hissederim diye vazgeçtim almaktan
eee ben sadece elevıt ıcıorum bu elevıt ne demır dııl mı ay ben demır nıyetıne ıcıorum şifa olsun bana
elevit vitamin hapı canı içinde demir 60mg demir ilaçlarında ise 100mg.bugün doktorumla konuştum ferro sanol verdi elevitede devam dedi

kızlar ben de bugun doktora gittim veeeeee benım de oğlum oluyor:))) doktor % 100 dedi ben şaşırdım bana hep kız gibi geliyordu ama eşim çok sevindi tabı. annem de yanımızdaydı annem biraz buruldu çünkü hep kızım olsun istiyordu ben de onun üzülmesine üzüldüm biraz ama napalım sağlıklı olsun yeter.:) bu arada bebeğim çok hareketliydi kıpır kıpır doktor çok sağlıklı dedi çok mutlu oldum kızlar

Oy oy oyy..bir oglus daha yolda desene:)))
Gozun aydin nazo, hayirlisiyla kucaginada alirsin oglusunu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…