kızlar göbeğim tatlı tatlı kaşınıyoryakında çatlıcak sanırım
bu arada aile hekimliğine gittim hiç bişi yapmıolar. tırt yani
turko, ben de o konuda bi soğukluk yok ama.. olmadı acı var acııııııııııııeşimin umrunda değil hiç bir talebi olmadı
kızlar ben demir hapı kullanıyorum ama zerre midem geçmiyor acıkmıyorum. balık hapı acıktırır dio doktorum yok arkadaş acıkmıyorum. bu gittiğimde eğer 2 haftaya kadar iştahın açılmazsa iştah açıcı ilaçlar yazıcam dedi doktorum
kızlar bişi sorcam size ya benim sabah kalktığımda karnım daha ufak akşama doğru daha şişkin artık daha istikrarlı gitmesi gerekmiyormu bu göbüşlerin sizdede ölemi bazen tırsıyorum bebiş iyimi diye valla zaten 3 haftadır görmedim...
yok be canım ne usgsi tansiyon bile ölçmediler. bahsettğ*ğm doktorumdakiydibizim burdaki aile hekimliğinde usg ile bakmıyolarda oyüzden sordum canım
bende de öyle oluo. senin hamile değilken de akşama kadar yemek yediğinden dolayı göbeğin şişmezmiydi.:26:kızlar bişi sorcam size ya benim sabah kalktığımda karnım daha ufak akşama doğru daha şişkin artık daha istikrarlı gitmesi gerekmiyormu bu göbüşlerin sizdede ölemi bazen tırsıyorum bebiş iyimi diye valla zaten 3 haftadır görmedim...
CAnım bendede kaşıntı var tatlıdan sen ne sürdün bugüne kadar ben en son bebek yağı sürcem artık yapcak bişi yok zaten göğüslerimde çatladı hafiften...
Erkeklerin tepkileri bizimki gibi ortalıkta olmuyor hiç...Biz herşeyi alenen bağıra çağıra yaşıyoruz..Onlar çok içten ve derinden.Ben ilk günden beri eşimle gidiyorum bebeğimizi görmeye...Her anına o da şahit olsun istiyorum gelişiminin.En azından görebildiğimiz kısmına...Geçen akşama kadar ciddi bir tepki vermemişti eşim...O akşam ilk kez 'ben çok merak ediyorum bebeğimizi..' deyiverdi...Durup dururken...'nesini merak ediyosun? 'dedim..Nasıl birşey acabaymış.Onu merak etmiş...Demek ki bebeğimizi düşünüyordu o sırada,ağzından gayriihtiyari çıkıverdi...Onlar için de çok değişik bir dönem sanırım...Biz anne olacağız ama onlar da baba olacaklar...Ve onların bu psikolojiye adapte olmaları daha zor..Bebek dünyaya gelene kadar sadece bir hikaye nerdeyse onlar için.Bizzat yaşadıkları bir şey olmadığı için...
kızlar bişi sorcam size ya benim sabah kalktığımda karnım daha ufak akşama doğru daha şişkin artık daha istikrarlı gitmesi gerekmiyormu bu göbüşlerin sizdede ölemi bazen tırsıyorum bebiş iyimi diye valla zaten 3 haftadır görmedim...
bende de öyle oluyor..yemek yiyince ya da su içtikten sonra bir müddet sonra yıne şişme oluyor...
bnm gögüslerim karnımın buyuklüğünü geçti ama..hatta göbeğime iğne vuruyorum hergün gögüslerimin büyüklüğünden göremiyorum karnımı :) heralde karnım birden buyuyecek gibi....şimdiden sıkıntı olmaya başladı sanki nefes almakta zorlanıyorum gelecek aylarda ne yaparım bilemem artık.
yok be canım ne usgsi tansiyon bile ölçmediler. bahsettğ*ğm doktorumdakiydi
bende de öyle oluo. senin hamile değilken de akşama kadar yemek yediğinden dolayı göbeğin şişmezmiydi.:26:
ahhh ahhhh. benim ailemde çatlak yok ben ilk olcam snaırım yaaaaaaaaaaaa. kakao badem kayısı gliserin karışımını kullanıyorum canım. ama hergün sürmeyi unutuorum valla
bende de öyle oluyor ... sabah gayet inceyim ..akşamları ufak bir top göbekli :)))
mdf takımlar çok pahalı gönül isterki öyle olsun tabi
ama diyorum 4-5 yaşına kadar böyle bir odada büyüse sonra inşallah kendi evimiz olunca daha farklı döşeriz
park yatakta düşünüyorum ama dolapta alıcam mecburen kıtyafetler okadar yer kaplıyomuşki şart yani
dolaplar zaten 500 ten başlıyor.e park yatakta 250 oda fiyatında
çok kararsızım
canım bende ilk defa bu akşam hissettim.annesinin öğretmenler gününü kutladı sanırımkızlar bu arada benim oğlum damar gibi atıyor artık. pıt pıt yapıo göbeğime. hissediyorum doktorum bu gittiğmde hissetmezsin dedi. sonra ultrasona soktu boyu ve kilosundan "kesin bebeğini hissedersin, yaramaz bu" dedi
canım bana bu haftada erkek dedi başka bi doktora gittim oda erkek dedi cinsiyeti degişsede üzülmem gerçi.görümceme 6 ay erkek dediler ayrıntılı ultrasona gidince kız oldugu anlaşıldıhayatım. kız derse değişmezmiş ama erkek dediklerinde değişirmiş.
kız analarııııııııııııııııııııııı korkmayın gariiikızcezleriniz gerçekten kızzz.
oğlan analarıııııııııı ben yusuf yusufummmm
bizzzzzzzzz.ben her ay indirekt combs testini yaptırıyorum.doktorum istemiyo ama ben içim rahat etsin diye ben başka yerde yaptırıyorumaranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı?
ben o aleti internette araaştırmıştım ama kısa bir süre içinde hareketlerini hissederim diye vazgeçtim almaktansağlık ocağına gittim bende bazı testleri götürmek için
hemşire el doppleriyle kalp atışını dinledi nasıl bastırdı kasıklarıma bişeyler duyulıuyor ama kesin anlayamadı.sinir oldum zorlamayın dedim.daha küçük zaten dedi.15 gün sonra gelin dedi.sinir oldum .siz gittinizmi bu haftalarda sağılk ocağına???????
bide aklıma geldim araştırdım bu cihazdan satılmıyormu acaba biz evde dinlerdik varmış zaten
ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEK KALP DİNLEME cihazı
hiç duyan oldumu
elevit vitamin hapı canı içinde demir 60mg demir ilaçlarında ise 100mg.bugün doktorumla konuştum ferro sanol verdi elevitede devam dedieee ben sadece elevıt ıcıorum bu elevıt ne demır dııl mı ay ben demır nıyetıne ıcıorum şifa olsun bana
Kızlar fdilek bebeği görmeye gitcekti bi haber yokmu ondan merak ettim onu ben ya....
kızlar ben de bugun doktora gittim veeeeee benım de oğlum oluyor:)))doktor % 100 dedi ben şaşırdım bana hep kız gibi geliyordu ama eşim çok sevindi tabı. annem de yanımızdaydı annem biraz buruldu çünkü hep kızım olsun istiyordu ben de onun üzülmesine üzüldüm biraz ama napalım sağlıklı olsun yeter.:) bu arada bebeğim çok hareketliydi kıpır kıpır doktor çok sağlıklı dedi çok mutlu oldum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?