kızlar ben de bugun doktora gittim veeeeee benım de oğlum oluyor:)))doktor % 100 dedi ben şaşırdım bana hep kız gibi geliyordu ama eşim çok sevindi tabı. annem de yanımızdaydı annem biraz buruldu çünkü hep kızım olsun istiyordu ben de onun üzülmesine üzüldüm biraz ama napalım sağlıklı olsun yeter.:) bu arada bebeğim çok hareketliydi kıpır kıpır doktor çok sağlıklı dedi çok mutlu oldum kızlar
günaydıın SUBARU
günaydın zhr84
sağol subaru inş. güzel geçer günümüz hepimizin. İstanbulda çok şiddetli bir yağmur var. Allah açıkta olan soğukta olanlara yardım etsin soğuklar başlıyo artık...
nazoo cinsiyeti belli olmuş hadi hayırlı olsun canım...
benim iştahım acayip arttı bugünlerde kızlar, zaten kilo fazla.. Kendimi frenlemem lazım...
günaydın subaru geüzel dileklerin için tşk.ler sanada nutlu sabahlargünaydın..:92::92:
mutlu sabahlar...:92::92::92:
sakin huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum herkese:97::97::97:
günaydıın SUBARU
günaydın zhr84
sağol subaru inş. güzel geçer günümüz hepimizin. İstanbulda çok şiddetli bir yağmur var. Allah açıkta olan soğukta olanlara yardım etsin soğuklar başlıyo artık...
nazoo cinsiyeti belli olmuş hadi hayırlı olsun canım...
benim iştahım acayip arttı bugünlerde kızlar, zaten kilo fazla.. Kendimi frenlemem lazım...
günaydın subaru geüzel dileklerin için tşk.ler sanada nutlu sabahlar
TEŞK.LER
siz anadolu yakasındamısınız?
ben avrupa yakasındayım sabah 6,30 da kalktım o saatten beride burda yağmur bişey yok hatta pırıl pırıl güneş açtı şimdi ...
günaydın subaru geüzel dileklerin için tşk.ler sanada nutlu sabahlar
TEŞK.LER
siz anadolu yakasındamısınız?
ben avrupa yakasındayım sabah 6,30 da kalktım o saatten beride burda yağmur bişey yok hatta pırıl pırıl güneş açtı şimdi ...
evt cnm anadolu yakasında yağmur çoktu şimdi kesildi
günaydın kızlar ... güzel bir gün olur inşallah..
NEVRA amiinn inş...
allah tün darda olanlara sıkıntıda olanların yardımcıları olsun..hepimizin yardımcı olsun inş..
aman nevra bir açılırsan daha kendini tutmakda çok zorlanırsın
canın bişeyler istedikçe meyve yada su ayran gibi şeyler yiyip içebilirsen senin için iyi olmazmı ?
gerçi evdeysen bu çok zor olur tahmin ederim...ben çalışıyorum aklıma bişey gelsede işten fırsat bulupta onu yerine getiremiyorum....evde olanlara allah kolaylık versin...
zhr84;16320749[COLOR="magenta" .!.:günaydın nevra73 evet ist.da yağmur çok trafik felç oldu sabah geç geldik işe.Amin cnm Allah yardımcıları olsun dışarıdakilerin.Benimde tam tersi iştahım kapandı hiç bişey yemek istemiyorum kendimi zorluyorum.Şimdiye kadar 4 kilo almıştım daha fazla almaktan korkuyodum psikolojik galiba iştahım kapandı [/COLOR]
bu arada çatladığını yazan arkadaş olmuştu duncan mıydı zonox muydu hatırlayamadım
belli oluyormu ki çatlaklar? dün akşam başladım sızma zeytinyağı sürmeye :)
birde duncan göbüşten bahsetmiştin sabahları hafif bir göbek, öğlenleri başlıyor büyümeye yürüyüşümü değiştiriyor, akşamları dönemeyecek kadar büyüyor benimkide böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?