2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı uğurlu olsun.%100 dediğine göre testislere kadar görmüş olmalı .. artık rahat rahat alışverişini yaparsın minik erkeğe...

benımle ılgılı moralım bozuk dıye yazan ılgılenen herkese tesekkur ederım toplu cvp yazmayı beceremıyorum tek tek ısım belırtemedım kımse alınmasın nolur:) hepınızı cooook sevıyorum yrn mısafır var uykumda kactı artık yatayım yrn gelirim yine

günaydıın SUBARU
günaydın zhr84

sağol subaru inş. güzel geçer günümüz hepimizin. İstanbulda çok şiddetli bir yağmur var. Allah açıkta olan soğukta olanlara yardım etsin soğuklar başlıyo artık...

nazoo cinsiyeti belli olmuş hadi hayırlı olsun canım...

benim iştahım acayip arttı bugünlerde kızlar, zaten kilo fazla.. Kendimi frenlemem lazım...

Son düzenleme:

NEVRA amiinn inş...
allah tün darda olanlara sıkıntıda olanların yardımcıları olsun..hepimizin yardımcı olsun inş..
aman nevra bir açılırsan daha kendini tutmakda çok zorlanırsın
canın bişeyler istedikçe meyve yada su ayran gibi şeyler yiyip içebilirsen senin için iyi olmazmı ?
gerçi evdeysen bu çok zor olur tahmin ederim...ben çalışıyorum aklıma bişey gelsede işten fırsat bulupta onu yerine getiremiyorum....evde olanlara allah kolaylık versin...

günaydın..:92::92:
mutlu sabahlar...:92::92::92:
sakin huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum herkese:97::97::97:
günaydın subaru geüzel dileklerin için tşk.ler sanada nutlu sabahlar

günaydın nevra73 evet ist.da yağmur çok trafik felç oldu sabah geç geldik işe.Amin cnm Allah yardımcıları olsun dışarıdakilerin.Benimde tam tersi iştahım kapandı hiç bişey yemek istemiyorum kendimi zorluyorum.Şimdiye kadar 4 kilo almıştım daha fazla almaktan korkuyodum psikolojik galiba iştahım kapandı

Gunaydin kizlar,

Gununuz aydin, neseniz bol olsun insallah!

Ise gitmeden bi bakivereyim didim, erken hazirlaninca firsat bulabiliyorum:)

Herkese kolay gelsin bakalim, aksama gorusmek uzere,
Iyi bakin bebislerinize:):92:

valla açılmamaya gayret ediyorum dediğn gibi ayran su meyve vs. yapıyorum ama karnım kazınıyo sürekli ya çok fena.
evdeyim evet canım daha zor oluyo ...bakacaz artık çaresine ..
ben de anadolu yakasındayım..

aman bu havalarda hep işe gidenlere kolaylık versin Allah ya hemen ortalık karışıyo..
olabilir canım ilk etapta kilo aldın ya belki ondan yemek istemiyosundur.. ben valla ne bulsam yiycem de tutmaya çalışıyorum kendimi..

bu arad topikteki herkese bilmukabele selam edeyim toptan...

Günaydın
burasıda günlük güneşlik dün gece yağan yağmurlardan sonra hava açıldı şimdi

çalışan arkadaşlar kolay gelsin

Subaru 29 mayısa gidince yazarsın canım tşkler.

sedasem bende sağlık ocağına gittim ama kalp atışı filan dinlemedim.Öyle birşeyde söylemediler

FDilek sen tetanos aşısı yaptırdınmı sağlıkocağında ben gittim ama bana birşey demediler benmi hatırlatayım bir daha ki gidişimde bunun bir dönemi yokmu? dün dra gitmişsin naptın

nazo bir yakışıklımızda daha geliyor maşallah

nevra73 ultrason konusunda sen ve drunun fikirlerine katılıyorum canım o yüzden çok sık gitmiyorum dra.

bu arada çatladığını yazan arkadaş olmuştu duncan mıydı zonox muydu hatırlayamadım
belli oluyormu ki çatlaklar? dün akşam başladım sızma zeytinyağı sürmeye :)

birde duncan göbüşten bahsetmiştin sabahları hafif bir göbek, öğlenleri başlıyor büyümeye yürüyüşümü değiştiriyor, akşamları dönemeyecek kadar büyüyor benimkide böyle

Günaydın canlarımmmmm

istanbulda yağmur var hemde felaket

nazo26, hayırlı olsun minik paşan:82: inşallah benimkinede %100 dicek doktor.

baharnaz, o çatlıcak olan benim. yağımı çok önemsemeyerek sürüyodum arada sırada. daha çatlaklar çıkmadı ama çatlıcak eminim. mustela almaya gidicem bugün

günaydın....
bana tetenoz aşısıyla ilgili sağlık ocağından bilgi gelmedi...
29 mayısa gidince ordaki dr sorucam inş.unutmam
evet aynen sabahları karnım yarıya iniyor akşama kadar tavan yapıyor ...gece yatarken karnımın gerildiğini hissediyourm...
benimde karnımda tatlı tatlı kaşıntı var ama çatlak görmedim henüz..işyerine bebe yağını getirdim gün içinde fırsat bulunca kendimi yağlıyorum...z.yağı kokusu nasıl ağırmı olmazsa akşamalrı onudamı denesem nappsamm ....inş.çatlağımız olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…