kızlar doktorum programında tüp bebek ile ilgili bilgi veriolar. güzelmiş cidden. Allah herkese nasip etsin, çok üzülüyorum. benimde bi yakınım bebek istiyo çok üzülüyorum. geçen bendeydi offfffffffffff çok istiyolar, kadında ben iş yapmim yorulurum diye nasılda özen gösteriyordu bana anlatamam. Valla utanmasam programı arayıp onlara yardım isticem ya.
günaydın kızlar
doktorumu bende izliyorum çok üzüldüm.
bu arada acaip moralim bozuk,mutfaktaki bulakşık makinesi ve lavabonun gideri birleşiyormuş,tıkanmış ve taşmış,halı sırılsıklam,bulaşık makinasının arkası göl gibi olmuş..
zaten 1.5 aydır yeni gelmiştim eve kaç gündür temzilikle uğraşıyordum bide bu çıktı of yaaa
ayyy canım iş çıkmış evde durduk yerde kolay gelsin ..yardımcı olabilecek biri varsa onu çağırsan..
zonox dr.uma bende baktım biraz evet Allah hayırlısı ile isteyen herkese evlat versin canım..
ya ben daha önce de yazmıştım ama tekrar aradım bulamadım, silindi mi ne oldu anlamadım.... 15+6 günlük hamileyim ,büyük ihtimal erkek olcakmış ama ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, kafayı yiyeceğim :26:
kimi çağırayım ya burdada komşuluk yokki..zaten olanda işte..sabah eşime bulaşık makinasını çektirdim..gideri açıp arkasını temzilerim..öğle arasında gelince ittirsin yerine..halıyıda yıkasın makinayla falan napıyım..
ya ben daha önce de yazmıştım ama tekrar aradım bulamadım, silindi mi ne oldu anlamadım.... 15+6 günlük hamileyim ,büyük ihtimal erkek olcakmış ama ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, kafayı yiyeceğim :26:
günaydın kızlar
doktorumu bende izliyorum çok üzüldüm.
bu arada acaip moralim bozuk,mutfaktaki bulakşık makinesi ve lavabonun gideri birleşiyormuş,tıkanmış ve taşmış,halı sırılsıklam,bulaşık makinasının arkası göl gibi olmuş..
zaten 1.5 aydır yeni gelmiştim eve kaç gündür temzilikle uğraşıyordum bide bu çıktı of yaaa
günaydın kızlar ... Güzel bir gün olur inşallah..
Zonoxcum Sen Artık Çalışmıyosun Galiba Tatlım Zaten Şirket Size Aitti Bildiğim Kadarıyla Değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?