2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar sabah kalktığımda da var göbeğim ama akşamları resmen 6 aylık gibi oluyor inanılmaz bişey ve beni rahatsız ediyor..ilerleyen zamanlarımı düşünemiyorum..

cerenliyağmur ilerleyen zamanlarda olmuyormuş. çünkü şuan göbeğimzde gaz ve yemekler için oldukça geniş bir yer var. karnımız büyüdükçe o yer bebeğin altına gelicek yani midenin büyümesi karnını etkilemicek. 2 hamile arkadaşım var 37 haftalık onlardan biliyorum

kızlar doktorum programında tüp bebek ile ilgili bilgi veriolar. güzelmiş cidden. Allah herkese nasip etsin, çok üzülüyorum. benimde bi yakınım bebek istiyo çok üzülüyorum. geçen bendeydi offfffffffffff çok istiyolar, kadında ben iş yapmim yorulurum diye nasılda özen gösteriyordu bana anlatamam. Valla utanmasam programı arayıp onlara yardım isticem ya.

keşke arasaydın....ne güzel olurdu
allah isteyen herkese versin...
benimde bi arkadaşım var..o da çok istiyo olmuyo aynen bende çok üzülüyor ona hep dua ederimm...

günaydın kızlar
doktorumu bende izliyorum çok üzüldüm.
bu arada acaip moralim bozuk,mutfaktaki bulakşık makinesi ve lavabonun gideri birleşiyormuş,tıkanmış ve taşmış,halı sırılsıklam,bulaşık makinasının arkası göl gibi olmuş..
zaten 1.5 aydır yeni gelmiştim eve kaç gündür temzilikle uğraşıyordum bide bu çıktı of yaaa

ayyy canım iş çıkmış evde durduk yerde kolay gelsin ..yardımcı olabilecek biri varsa onu çağırsan..

zonox dr.uma bende baktım biraz evet Allah hayırlısı ile isteyen herkese evlat versin canım..

kızlar benim göbeğim çok çımadı dışardan belli olmuyor..geçen gün kotlarımı yıkamıştım dün giyeyim dedim düğmeleri kapatamadım,sonra hamile kotumu giydim yok aşırı bol düşcek üstümden.kumaşları giydim onlarda öyle.sonra eski kotumu giydim düğmesini kapatmadan çengelli iğneyle tutturdum..oda akşam dışarda pat diye çıktı..eve zor geldim..,
şuan kıyafet anlamında kötü dönemden geçiyorum..artık büyüse fena olmayacak.

ayyy canım iş çıkmış evde durduk yerde kolay gelsin ..yardımcı olabilecek biri varsa onu çağırsan..

zonox dr.uma bende baktım biraz evet Allah hayırlısı ile isteyen herkese evlat versin canım..

kimi çağırayım ya burdada komşuluk yokki..zaten olanda işte..sabah eşime bulaşık makinasını çektirdim..gideri açıp arkasını temzilerim..öğle arasında gelince ittirsin yerine..halıyıda yıkasın makinayla falan napıyım..

Zonoxcum Sen Artık Çalışmıyosun Galiba Tatlım Zaten Şirket Size Aitti Bildiğim Kadarıyla Değilmi

ya ben daha önce de yazmıştım ama tekrar aradım bulamadım, silindi mi ne oldu anlamadım.... 15+6 günlük hamileyim ,büyük ihtimal erkek olcakmış ama ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, kafayı yiyeceğim :26:

Bende 16+6'Yım Fakat Bende Hissetmiyorum ydm :44:
Bildiğim Kadarıyla 17-18. Haftalarda Tamamen Hissedilmeye Başlanıyormuş :26:

anladım canım.. kolay gelsin o zaman ani hareket yapmadan dinlene dinlene yap işlerini...

canım erken değil mi? dr.lar 17. haftadan sonra hissedilir diyo?

GÜNAYDINN....
O NASIL Bİ TESİSATT..nolcek şimdi

kızlar bilmiyorum nolcak valla yapmaya uğraşıyorum işte.

bu arada hareketlerini hissetmiyorum diye üzülmeyin.ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissedilmiyor bazen
ben ilk bu zamanlar hissetmiş 17-18 haftalarda..şimdi daha erken oldu ama.14-15 te iyice hissediyordum tırmalıyor gibi geliyordu..

günaydın kızlar dünden beri göbeğimin sağ altında sağ kasığımda ara ara ağrı saplanıyor niye öyle sizde de oluyormu ben plates yapıyorum ondan mı diye korkmaya başladım gerçi dün bugün yapmadım ama bide hafif bir şişlik ar orda bebek otarafa mı geçti acaba diyorum,birde ben sağlık ocağına kayıt olmadım doktoruma sordum aşı yapılıyormuş gereklimi diye ,o da bana gerek yok sen tarlada bayırda doğurmayacan dedi yaptırma boşuna dedi bende yaptırmıcam,bide ben lierac kullanıyorum çatlak için vallahi bitmeye başladı azaldı yani bu kremede 9 ay para yetmez vallahi

Arkadaslar benım bebegım asagıdamı buyuyor sızce.sabkı ıdrar torbası gıbı orada hareket edıyor.cok tedırgınım.anlayamadım nasıl oluyor.okadar asagıda buyurmu cocuk.basımı orada acaba.sankı ıdrar yaparken asagı dusuverecek gıbı gelıyo bana.ay cok telslandım sımdı kızlar

Zonoxcum Sen Artık Çalışmıyosun Galiba Tatlım Zaten Şirket Size Aitti Bildiğim Kadarıyla Değilmi

evet canım bıraktım işi. ama şirket eşimin babasının. doğumdan 2 SENE SOnra başlıcam

kızlar, valla doktorumu izledikçe ağlıyorum çok üzülüyorum bebeği olmayanlara. Allah yardımcıları olsun
bu arada bebişim şimdi 2 kere pıt pıt attı. reçel yemiştim.

ohcanimadeğsin, bu hamilelikte çekilcek şey değil yaa. ağır ağır yap canım kendini yorma.

Kızlar günaydın...SUBARU dün senin şu yüzük testini yaptım.sabit tuttum ipliği etkilemeyeyim diye...tabii o da hiç hareket etmedi...birşey anlayamadık bu testten yani...teorikte sorun yok da pratikte sıkıntı yaşıyorum...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…