2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın benım sankı bebegım ıdrar kesemın orada duruyomus gıbı.allah korusunda sankı ıdrar yaparken asagı dusucekmıs gıbı oluyo.acaba sızde nasıldegısıklıkler var.ben bugun 17 haftalık oldum

nasıl yani yaaaa
anlamadım ne işi var o kadar aşağıda tecrübeli annişlerr bilirsiniz siz?

belki gazdır o bebek değildir

Son düzenleme:

selam bana yardımcı olurmusunuz.ben 17 haftalık gebeyım.ama bebek sankı ıdrar kesemın orda duruyo gıbı.hareketlerı bıle asagıda hıssedıyorum.acaba normalmıdır bu.cok telaslandım

günaydıınn....
nasıl dönmedi hayret ya
yüzük ve ipi bileğinin iç kısmı üzerindede yapabilrsiinnn

günaydıın kızlaarrr geçmişi okudum subarucumm ve yanıldın hehehehehe... beni merak eden herkese teşekkürleerr dünü anlatayım şimdii...

Gittim dra usg ile baktı ilk elini kaldırdığını gördüm okadar rahatladımki anlatamam..Dr uzun uzun baktı kolu kafası ayağı eli bak diye anlattı tabi biz yarısını anlamadık eşimle:)) Okadar hareketliydiki dr. durup durup güldü şımarık şey dedii...Sonraa bi ara ben şu göbek bağımı dedim meğer o ara dr. tam erkek diycekmiş durmuş bi süre daha baktı dediki tam emin değilim ama KIIZZZ erkek diycektim sen göbek bağı diyince sustum dedi heheheh:)))
Ama hiç emin değil zaten aleti eski 3 lü test için kan verdim yarın veya öbürgün sonucu götürücem inş. temiz çıkar...

Son düzenleme:

selam ne kontrolunuz vardı acaba.bende bugun 17 haftalık oldum.normal kontrolmuydu yoksa baska bır seymı bende merak ettım.bu arada hayırlı olsun bebegın.ınsallah hepımız sag salım alırız bebişlerımızı kucagımıza

selam bana yardımcı olurmusunuz.ben 17 haftalık gebeyım.ama bebek sankı ıdrar kesemın orda duruyo gıbı.hareketlerı bıle asagıda hıssedıyorum.acaba normalmıdır bu.cok telaslandım
gazdır o. hem bebek öyle hemencecik pırt die düşer mi kız ilahi
canım hadi hayırlı olsun sağlıklı sıhatli olsunda gerisi teferruat:79:

kızlarımız çoğalıyor oğlanlara gelin adayları

amin canım..normal rutin aylık kontrolüme gittim bide 3lü test zamanıydı onun için kan verdim..
kızlarımız çoğalıyor oğlanlara gelin adayları

Dün eşimin işyerinde baya talipler oldu bitanesi çok yakışıklı ben hemen verdim ama eşim hayırrr kızımı vermem dedii :))

Bu arada bebeğim 5 gün ileri çıktı vee şuan usgde benle aynı gün doğacak görünüyo 30 nisan :))

ohhh gözün aydın canımmmm...

Canım benim sağol cevap için evet bendede öle sabahları minik akşamları şişik bu arada benim gögüsler hafiften çatladı dedim evet ama göbeğim kaşınıyor çatlak görmesim canım daha....

Canım valla Allah kolaylık versin... Yavaş yavaş temizle bari fazla yorma kendini...

Anam çok merak ettim seni dilek ya valla dün 10 kere baktım topiğe eşim bile dedi haber mi bekliyosun diye önce sağlıklı olmasına sevindim canım cinsiyete gelince bence ikimizinde kızları gelcek topikteki erkek analarına duyurulur

Son düzenleme:
Canlarım günaydın hepinize mesaj iki kere gitmiş anlamadımmmmm... Nese ben bugün belki sağlık ocağına gidicem kayıt yaptırmak için.. Bunların beni arıcağı yok ..

Son düzenleme:
hepınıze kocaman bır gunaydın benden nasılsınız.....
bız cok ıyıyız sukurler olsun...........

bende amnıyosentez sonucumu beklıyorum.heyecandan ölecem sankı.muhtemelen yarın soyleyecekler.ınsallah ıyı haberler alırım bende.oyle zorkı beklemek.uc haftadır ömrumden ömur gıttı.ınsallah rabbım hepımıze saglıklı bebekler nasıp etsın

dılekcıgım tebrıkederım canım hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp olsun ıns....banada kız dedı dr ama ben 30 unda emın olacagım.....gıttıgım kendı drum deyıldı...
nasıp saglıkla gelsınlerde ıns...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…