2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Duncann nerdesinn dedim yukarı yazmışsın msj düzenliyim sağol canımmmbenim kız dedi bakalım senin ne olacak..
Buarada tülin galiba kasık ağrısını sordun benim 2 gün çok ağırdı dr. sordum kasıkların ağırdığını hissettiğin zaman ilişkiden uzak dur dedii canım..
Baharnazcım ben yarın aşımı olucam sağlık ocağında 1 ay önce kendileri söyledi gel diye
Teşekkür ederim özlemcim bende detaylı usg ye girince emin olurum galibaa
Dorticim inşallah temiz çıkıcak sonucun dua edelimm

Son düzenleme:

Hayırlı Uğurlu Olsun Dilekçimmmm Bir Prenses Daha Geliyor Topiğimize Sağlık Durumunun İyi Olmasınada Çok Sevindim :87:

aşı bu aydamı yapılyormus.ben henuz saglık ocagına falan gıtmedım.hıcbır bılgım yok ınsallah zamanımı gecırmem bende aşı için

evet yanılmışmışımmmm
dilekkkk gözünaydıınnnnnn kızın kuzuşun hayırlı olsunnn...
test sonuçalrında güzel çıkar inş....

tetanoz asısımı...ben gecen yıl butun asılarımı yaptırdım sukur yaptırmayacagım tetanozsa cok agır ır ası bır hafta kolunu kaldıramıyorsun....ama onemlı olan saglık...

evdemisin iştemisin
nasıl anlatsam şimdi
alyansını al 40 cm kadar ip al..ip alyansın içinden geçir..
ipi ortala yani yüzük ipin ortasında olsun ipin her iki kısmıda eşit olacak....
sada sonra ipi alyansın içinden 1 kere daha geçir bu ilk çocuk için bu şekilde
evdeysen koltuğa uzan ipi sağ eline al göbeğinin üzerinde sabit bi şekilde tut...bu şekilde ip hareket etmeye başlayacak...
aynı şeyi...sol bileğinin iç kısmındada deneyebilirisn

merhaba dorti... Sen aramıza yeni katıldın dimi tekrar hoşgeldin diyim o zmaan

evet yenı katıldım.ama burada sankı yıllardır varmış gıbıyım butun arkadaslar hepınız okadar sıcaksınızkı.allah hepınızden razı olsun.sıkıntılı bır uc hafta gecırdım.sımdı heyecanla bugun yarın alacagım sonucumu beklıyorum.ınsallah sıkıntılarımı feraha cıkartır rabbım.hepımıze allah saglıklı bebekler nasıp etsın.banada dua edersenız cok sevınırım.çok heyecanlıyım.rabbım hepımızın yardımcısı olsun

tetanoz asısımı...ben gecen yıl butun asılarımı yaptırdım sukur yaptırmayacagım tetanozsa cok agır ır ası bır hafta kolunu kaldıramıyorsun....ama onemlı olan saglık...

Ozlem Korkuttun Beni aRALIK 27'De Benimde Aşım Var Doktorlar Yaptırmasanda Olur Diyo Acaba Yaptırmasammı

Sağol cevabın için canım zaten biz ilişkiye girmiyoruz canım istemiyor o zaman plates yapmıyim bari bir kaç gün seninde sonuçların iyi çıkmış çok sevindim

Hayırlı Uğurlu Olsun Dilekçimmmm Bir Prenses Daha Geliyor Topiğimize Sağlık Durumunun İyi Olmasınada Çok Sevindim :87:
Sağol teyzesii inan 2 gün kasıklarım ağırdı telaşlıydım hareketli görünce nasıl rahatladım anlatamamm
aşı bu aydamı yapılyormus.ben henuz saglık ocagına falan gıtmedım.hıcbır bılgım yok ınsallah zamanımı gecırmem bende aşı için
Sağlık ocağına sor bi ben yarın gidince zamanı varmı diye sorarım sizin için..

evet yanılmışmışımmmm
dilekkkk gözünaydıınnnnnn kızın kuzuşun hayırlı olsunnn...
test sonuçalrında güzel çıkar inş....
sen ilk hep kız dedinn canım ilk akla gelen doğru demekki :))))

Aşı olcam ve 2 gün evde kocamda olmayacak kime nazlanıcam bennn ozamann ((

Tülincim öyle olunca dinlen dedi bide bence bi süre yapma..Ya bide okadar altta bakıyoki bebek okadar aşağıdaymış demek dikkat etmek lazım ..
Derencim bende korktum yaa..dün kan alınırken bile içim geçtii nasıl doğurucam dedim içimdenn:))Ama türkiye şartları yaptırıcam ben o bağışıklık bebeğede geçiyomuş bi süre koruyomuşş

Canım Rabbim büyük ben senin testinin iyi çıkacağını düşünüyorum senin gibi olupta sağlıklı doğum yapan bir sürü insan duydum... Bu arad sende fazla üzülüp bebeğini içerde sıkma üzme... Benimde haşimato troidi hastalığım var her ay düzenli kan aldırıp değerlerime baktırıyorum ve ilaç almak zorundayım bebeğimde zeka geriliği olmasın diye benim durumumda olan kötü örnekler var ama ben hep iyi olan örneklere bakıyorum Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir. Ondan gelene şükürler olsun...yani anlayacağın canım canını sıkma hiç ben hiç sıkmadım rahatım sende rahat ol bebişinde sağlıklı olsun canım benim.....

cok sagol canım.kızında hayırlı olsun ınsallah

Neyse ben kaçar belim ağrımaya başladı yine siz ne güzel durabiliyosunuz yahu sürekli nette maşallah size

Ozlem Korkuttun Beni aRALIK 27'De Benimde Aşım Var Doktorlar Yaptırmasanda Olur Diyo Acaba Yaptırmasammı
gecen yıl sanırım 3 doz yaptılar hakıkaten cok agrıdı kolumu kaldıramadım hıc dr o zaman sordum ası agır bıraz ondandır dedı....sarılık asılarımıda yaptırdım onlar oyle dokunmadı...
amacım korkutmak deyıldı canım kucuk bır uyarı hazırlıklı olun dıe......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…