Canlarım günaydın hepinize mesaj iki kere gitmiş anlamadımmmmm... Nese ben bugün belki sağlık ocağına gidicem kayıt yaptırmak için.. SIZEDE GUNAYDIN HOSGELDINIZ
günaydıın kızlaarrr geçmişi okudum subarucumm ve yanıldın hehehehehe... beni merak eden herkese teşekkürleerr dünü anlatayım şimdii...
Gittim dra usg ile baktı ilk elini kaldırdığını gördüm okadar rahatladımki anlatamam..Dr uzun uzun baktı kolu kafası ayağı eli bak diye anlattı tabi biz yarısını anlamadık eşimle:)) Okadar hareketliydiki dr. durup durup güldü şımarık şey dedii...Sonraa bi ara ben şu göbek bağımı dedim meğer o ara dr. tam erkek diycekmiş durmuş bi süre daha baktı dediki tam emin değilim amaKIIZZZ erkek diycektim sen göbek bağı diyince sustum dedi heheheh:)))
Ama hiç emin değil zaten aleti eski 3 lü test için kan verdim yarın veya öbürgün sonucu götürücem inş. temiz çıkar...
duncann nerdesinn dedim yukarı yazmışsın msj düzenliyim sağol canımmmbenim kız dedi bakalım senin ne olacak..
Buarada tülin galiba kasık ağrısını sordun benim 2 gün çok ağırdı dr. Sordum kasıkların ağırdığını hissettiğin zaman ilişkiden uzak dur dedii canım..
Baharnazcım ben yarın aşımı olucam sağlık ocağında 1 ay önce kendileri söyledi gel diye
teşekkür ederim özlemcim bende detaylı usg ye girince emin olurum galibaa
günaydıın kızlaarrr geçmişi okudum subarucumm ve yanıldın hehehehehe... beni merak eden herkese teşekkürleerr dünü anlatayım şimdii...
Gittim dra usg ile baktı ilk elini kaldırdığını gördüm okadar rahatladımki anlatamam..Dr uzun uzun baktı kolu kafası ayağı eli bak diye anlattı tabi biz yarısını anlamadık eşimle:)) Okadar hareketliydiki dr. durup durup güldü şımarık şey dedii...Sonraa bi ara ben şu göbek bağımı dedim meğer o ara dr. tam erkek diycekmiş durmuş bi süre daha baktı dediki tam emin değilim amaKIIZZZ erkek diycektim sen göbek bağı diyince sustum dedi heheheh:)))
Ama hiç emin değil zaten aleti eski 3 lü test için kan verdim yarın veya öbürgün sonucu götürücem inş. temiz çıkar...
SIZEDE GUNAYDIN HOSGELDINIZ
canlarım günaydın hepinize mesaj iki kere gitmiş anlamadımmmmm... Nese ben bugün belki sağlık ocağına gidicem kayıt yaptırmak için.. Bunların beni arıcağı yok ..
Duncann nerdesinn dedim yukarı yazmışsın msj düzenliyim sağol canımmmbenim kız dedi bakalım senin ne olacak..
merhaba dorti... Sen aramıza yeni katıldın dimi tekrar hoşgeldin diyim o zmaan
tetanoz asısımı...ben gecen yıl butun asılarımı yaptırdım sukur yaptırmayacagım tetanozsa cok agır ır ası bır hafta kolunu kaldıramıyorsun....ama onemlı olan saglık...
Sağol cevabın için canım zaten biz ilişkiye girmiyoruz canım istemiyor o zaman plates yapmıyim bari bir kaç gün seninde sonuçların iyi çıkmış çok sevindimDuncann nerdesinn dedim yukarı yazmışsın msj düzenliyim sağol canımmmbenim kız dedi bakalım senin ne olacak..
Buarada tülin galiba kasık ağrısını sordun benim 2 gün çok ağırdı dr. sordum kasıkların ağırdığını hissettiğin zaman ilişkiden uzak dur dedii canım..
Baharnazcım ben yarın aşımı olucam sağlık ocağında 1 ay önce kendileri söyledi gel diye
Teşekkür ederim özlemcim bende detaylı usg ye girince emin olurum galibaa
Dorticim inşallah temiz çıkıcak sonucun dua edelimm
Sağol teyzesii inan 2 gün kasıklarım ağırdı telaşlıydım hareketli görünce nasıl rahatladım anlatamammHayırlı Uğurlu Olsun Dilekçimmmm Bir Prenses Daha Geliyor Topiğimize Sağlık Durumunun İyi Olmasınada Çok Sevindim :87:
Sağlık ocağına sor bi ben yarın gidince zamanı varmı diye sorarım sizin için..aşı bu aydamı yapılyormus.ben henuz saglık ocagına falan gıtmedım.hıcbır bılgım yok ınsallah zamanımı gecırmem bende aşı için
sen ilk hep kız dedinn canım ilk akla gelen doğru demekki :))))evet yanılmışmışımmmm
dilekkkk gözünaydıınnnnnn kızın kuzuşun hayırlı olsunnn...
test sonuçalrında güzel çıkar inş....
Aşı olcam ve 2 gün evde kocamda olmayacak kime nazlanıcam bennn ozamanntetanoz asısımı...ben gecen yıl butun asılarımı yaptırdım sukur yaptırmayacagım tetanozsa cok agır ır ası bır hafta kolunu kaldıramıyorsun....ama onemlı olan saglık...
Ozlem Korkuttun Beni aRALIK 27'De Benimde Aşım Var Doktorlar Yaptırmasanda Olur Diyo Acaba Yaptırmasammı
evet yenı katıldım.ama burada sankı yıllardır varmış gıbıyım butun arkadaslar hepınız okadar sıcaksınızkı.allah hepınızden razı olsun.sıkıntılı bır uc hafta gecırdım.sımdı heyecanla bugun yarın alacagım sonucumu beklıyorum.ınsallah sıkıntılarımı feraha cıkartır rabbım.hepımıze allah saglıklı bebekler nasıp etsın.banada dua edersenız cok sevınırım.çok heyecanlıyım.rabbım hepımızın yardımcısı olsun
sağol teyzesii inan 2 gün kasıklarım ağırdı telaşlıydım hareketli görünce nasıl rahatladım anlatamamm
sağlık ocağına sor bi ben yarın gidince zamanı varmı diye sorarım sizin için..
sen ilk hep kız dedinn canım ilk akla gelen doğru demekki :))))
aşı olcam ve 2 gün evde kocamda olmayacak kime nazlanıcam bennn ozamann((
gecen yıl sanırım 3 doz yaptılar hakıkaten cok agrıdı kolumu kaldıramadım hıc dr o zaman sordum ası agır bıraz ondandır dedı....sarılık asılarımıda yaptırdım onlar oyle dokunmadı...Ozlem Korkuttun Beni aRALIK 27'De Benimde Aşım Var Doktorlar Yaptırmasanda Olur Diyo Acaba Yaptırmasammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?