2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım bir kaç gün dinlenmek lazım o zaman, sağol canım öpüyorum hepinizi

kızlar, göbek deliğimde acı ve altımda damar gibi atma ve o atmayla birlikte ağrı oluuor. sizde de durum aynı mııı:26:

Valla ben yaptırmıcam doktor gerek yok dedi bide o ağrıyla uğraşamam

Bende Yaptırmaya Korkuyorum Ama Doğumda Olmasa Bile Allah Korusun İlerde Paslı Bişey Filan Batarsa Elime Ayağıma Diye Düşündüm :26:
Acaba Yaptırsammı Yahuu

Pöff Benim Acıya Hiç Tahammülüm Yoktur Hiç Dayanamam Canım Pek Değil :94:
Korkuyorum Yaa En İyisi Ben Sağlık Ocağındaki Hemşireme Bi Danışayım Ona Göre Yaptırayım

kızlar, göbek deliğimde acı ve altımda damar gibi atma ve o atmayla birlikte ağrı oluuor. sizde de durum aynı mııı:26:

CAnım bende geçen hafta öle olmuştu yazdım burda hatta acıyo diye sonra kasık bölgem booş kaldı ve sanırım benim bebiş yukarı taşındı...

Bende Kararsız Kaldım Dilekcim Hem Acıdan Korkuyorum Hemde İlerde Bişey Olursa Yaptırmak En İyisi Diye Düşünüyorum :97:
Doğuma Gelince Benden Minik Bedenler Doğuyuro Hemde 1. Acısını Unutup 2. Doğuruyo Diye Teselli Ediyorum Kendimi

yok işteyim şimdi..yani yüzüğü bağlıyorsun anladığım kadarıyla...doğru mu?

zonox tam bahsettiğin yer ve acıyı şuanda yaşıyorum
ama ben gaz sancısı sanıyodum taaki snin yazını görünceye kadar ne bu behhhh

slm kızlar. iyi haberlerinizi duyuyorum mutlu oluyorum. uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri. dilekcim hayırlı olsun cnm. allah kucağına almayı nasip etsin. bi kızımız daha oldu :)

dorti cnm inş güzel haberler verirsin bize. ama inanıyorum temiz çıkacak sonuçların. içini ferah tut. bebeğini de kendini de üzme. birgünün kalmış. hayırlı haberlerini bekliyoruz. dualarım seninle cnmmmmm.

benim gibi hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen varmı aranızda. ben 16 hafta oldum ama henüz daha hissedemedim. usg de hareketlerini görmesem kıpırdamıyo benimki dicem ama maşallah hareketlide.

canım selam hadi gözün aydın ...
bir kız daha geliyo topiğeee

CAnım bende geçen hafta öle olmuştu yazdım burda hatta acıyo diye sonra kasık bölgem booş kaldı ve sanırım benim bebiş yukarı taşındı...

zonox tam bahsettiğin yer ve acıyı şuanda yaşıyorum
ama ben gaz sancısı sanıyodum taaki snin yazını görünceye kadar ne bu behhhh

ben daha birşey hissetmiyorum zonox...

ZONOXX
sanırım benimki gaz sancısı..şuanda hafiflediii

kızlar benimki bebek hareketi değil (bu bahsettiğim) vajinamda damar gibi atma var ve her attığında ağrıyor. takribi 2 3 dk sürüyor sonra uzuuuun bir süre tık yok ağrıdan ara ara devam ediyor. diğeri ise göbek deliğimdeki acıydı. artık gazdan mıdır bilemiyorum. karnımda ve kasıklarımdaki ağrı için doktorum yerleşme ağrısı bebek yukarı doğru çıktıkça çoğalıcak ama sonrasında biticek ara ara hissediceksin korkulucak bişi değil dedi. eğer kanlı akıntı ve lekelenme olursa gelirsin demişti. çok şükür öyle bişeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…