Evet canım bir kaç gün dinlenmek lazım o zaman, sağol canım öpüyorum hepiniziTülincim öyle olunca dinlen dedi bide bence bi süre yapma..Ya bide okadar altta bakıyoki bebek okadar aşağıdaymış demek dikkat etmek lazım ..
Derencim bende korktum yaa..dün kan alınırken bile içim geçtii nasıl doğurucam dedim içimdenn:))Ama türkiye şartları yaptırıcam ben o bağışıklık bebeğede geçiyomuş bi süre koruyomuşş
Valla ben yaptırmıcam doktor gerek yok dedi bide o ağrıyla uğraşamam
gecen yıl sanırım 3 doz yaptılar hakıkaten cok agrıdı kolumu kaldıramadım hıc dr o zaman sordum ası agır bıraz ondandır dedı....sarılık asılarımıda yaptırdım onlar oyle dokunmadı...
amacım korkutmak deyıldı canım kucuk bır uyarı hazırlıklı olun dıe......
kızlar, göbek deliğimde acı ve altımda damar gibi atma ve o atmayla birlikte ağrı oluuor. sizde de durum aynı mııı:26:
Derencim bende korktum yaa..dün kan alınırken bile içim geçtii nasıl doğurucam dedim içimdenn:))Ama türkiye şartları yaptırıcam ben o bağışıklık bebeğede geçiyomuş bi süre koruyomuşş
yok işteyim şimdi..yani yüzüğü bağlıyorsun anladığım kadarıyla...doğru mu?evdemisin iştemisin
nasıl anlatsam şimdi
alyansını al 40 cm kadar ip al..ip alyansın içinden geçir..
ipi ortala yani yüzük ipin ortasında olsun ipin her iki kısmıda eşit olacak....
sada sonra ipi alyansın içinden 1 kere daha geçir bu ilk çocuk için bu şekilde
evdeysen koltuğa uzan ipi sağ eline al göbeğinin üzerinde sabit bi şekilde tut...bu şekilde ip hareket etmeye başlayacak...
aynı şeyi...sol bileğinin iç kısmındada deneyebilirisn
kızlar, göbek deliğimde acı ve altımda damar gibi atma ve o atmayla birlikte ağrı oluuor. sizde de durum aynı mııı:26:
düğüm yok ama sonuçta yüzük başıboş kalmıyor demek istiyorum..canlandırdığım kadarıyla gözümde öle birşey olmalı..peki bilek hikayesi?ipi yüzüğün içinden 1 kere geçir..sonra bir kere daha geçir düğüm yok
düğüm yok ama sonuçta yüzük başıboş kalmıyor demek istiyorum..canlandırdığım kadarıyla gözümde öle birşey olmalı..peki bilek hikayesi?
ben daha birşey hissetmiyorum zonox...
birşey diyeceğim....bilek kısmını anlamadımtamam o şekilde..
Aynı şeyi bileğinde deniyosun bu kadar
günaydıın kızlaarrr geçmişi okudum subarucumm ve yanıldın hehehehehe... beni merak eden herkese teşekkürleerr dünü anlatayım şimdii...
Gittim dra usg ile baktı ilk elini kaldırdığını gördüm okadar rahatladımki anlatamam..Dr uzun uzun baktı kolu kafası ayağı eli bak diye anlattı tabi biz yarısını anlamadık eşimle:)) Okadar hareketliydiki dr. durup durup güldü şımarık şey dedii...Sonraa bi ara ben şu göbek bağımı dedim meğer o ara dr. tam erkek diycekmiş durmuş bi süre daha baktı dediki tam emin değilim amaKIIZZZ erkek diycektim sen göbek bağı diyince sustum dedi heheheh:)))
Ama hiç emin değil zaten aleti eski 3 lü test için kan verdim yarın veya öbürgün sonucu götürücem inş. temiz çıkar...
CAnım bende geçen hafta öle olmuştu yazdım burda hatta acıyo diye sonra kasık bölgem booş kaldı ve sanırım benim bebiş yukarı taşındı...
zonox tam bahsettiğin yer ve acıyı şuanda yaşıyorum
ama ben gaz sancısı sanıyodum taaki snin yazını görünceye kadar ne bu behhhh
ben daha birşey hissetmiyorum zonox...
ZONOXX
sanırım benimki gaz sancısı..şuanda hafiflediii
birşey diyeceğim....bilek kısmını anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?