sağol canımm kızlar olmadan bu hayat çekilirmii biz renk veriyoruz dünyaya hehehcanım selam hadi gözün aydın ...
bir kız daha geliyo topiğeee
slm kızlar. iyi haberlerinizi duyuyorum mutlu oluyorum. uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri. dilekcim hayırlı olsun cnm. allah kucağına almayı nasip etsin. bi kızımız daha oldu :)
dorti cnm inş güzel haberler verirsin bize. ama inanıyorum temiz çıkacak sonuçların. içini ferah tut. bebeğini de kendini de üzme. birgünün kalmış. hayırlı haberlerini bekliyoruz. dualarım seninle cnmmmmm.
benim gibi hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen varmı aranızda. ben 16 hafta oldum ama henüz daha hissedemedim. usg de hareketlerini görmesem kıpırdamıyo benimki dicem ama maşallah hareketlide.
fdilek48 gözün aydın cnm hayırlı olsun kızınAllah kucağına almayıda nasip etsin
canım hayırlı olsun ogluşunkızlar ben de bugun doktora gittim veeeeee benım de oğlum oluyor:)))doktor % 100 dedi ben şaşırdım bana hep kız gibi geliyordu ama eşim çok sevindi tabı. annem de yanımızdaydı annem biraz buruldu çünkü hep kızım olsun istiyordu ben de onun üzülmesine üzüldüm biraz ama napalım sağlıklı olsun yeter.:) bu arada bebeğim çok hareketliydi kıpır kıpır doktor çok sağlıklı dedi çok mutlu oldum kızlar
teşekkürlerrrrrrrrrrBu arada, butun hamis ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutlarim!
canım dikkat et zor bi durumgünaydın kızlar
doktorumu bende izliyorum çok üzüldüm.
bu arada acaip moralim bozuk,mutfaktaki bulakşık makinesi ve lavabonun gideri birleşiyormuş,tıkanmış ve taşmış,halı sırılsıklam,bulaşık makinasının arkası göl gibi olmuş..
zaten 1.5 aydır yeni gelmiştim eve kaç gündür temzilikle uğraşıyordum bide bu çıktı of yaaa
canım bende daha hissetmiyorum doktorum 5 hafta sonra hissedersin dedi.başka bi doktora sordum oda 5-6 hafta sonra dediya ben daha önce de yazmıştım ama tekrar aradım bulamadım, silindi mi ne oldu anlamadım.... 15+6 günlük hamileyim ,büyük ihtimal erkek olcakmış ama ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, kafayı yiyeceğim :26:
evet canım bıraktım işi. ama şirket eşimin babasının. doğumdan 2 SENE SOnra başlıcam
kızlar, valla doktorumu izledikçe ağlıyorum çok üzülüyorum bebeği olmayanlara. Allah yardımcıları olsun
bu arada bebişim şimdi 2 kere pıt pıt attı. reçel yemiştim.
bende hep bebek isteyenler için dua ediyorum bende az çekmedim çünkü.dün bi tanıdıgım kendiliginde hamile kaldı hep tedaviyle olur beniki diyordu.inanılmaz mutlu oldum
canım bi doktora git baktır için rahat etsingunaydın benım sankı bebegım ıdrar kesemın orada duruyomus gıbı.allah korusunda sankı ıdrar yaparken asagı dusucekmıs gıbı oluyo.acaba sızde nasıldegısıklıkler var.ben bugun 17 haftalık oldum
canım hayırlı olsun prensesingünaydıın kızlaarrr geçmişi okudum subarucumm ve yanıldın hehehehehe... beni merak eden herkese teşekkürleerr dünü anlatayım şimdii...
Gittim dra usg ile baktı ilk elini kaldırdığını gördüm okadar rahatladımki anlatamam..Dr uzun uzun baktı kolu kafası ayağı eli bak diye anlattı tabi biz yarısını anlamadık eşimle:)) Okadar hareketliydiki dr. durup durup güldü şımarık şey dedii...Sonraa bi ara ben şu göbek bağımı dedim meğer o ara dr. tam erkek diycekmiş durmuş bi süre daha baktı dediki tam emin değilim amaKIIZZZ erkek diycektim sen göbek bağı diyince sustum dedi heheheh:)))
Ama hiç emin değil zaten aleti eski 3 lü test için kan verdim yarın veya öbürgün sonucu götürücem inş. temiz çıkar...
canım haşimato nasıl bişey tsh kaç oluyo?Canım Rabbim büyük ben senin testinin iyi çıkacağını düşünüyorum senin gibi olupta sağlıklı doğum yapan bir sürü insan duydum... Bu arad sende fazla üzülüp bebeğini içerde sıkma üzme... Benimde haşimato troidi hastalığım var her ay düzenli kan aldırıp değerlerime baktırıyorum ve ilaç almak zorundayım bebeğimde zeka geriliği olmasın diye benim durumumda olan kötü örnekler var ama ben hep iyi olan örneklere bakıyorum Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir. Ondan gelene şükürler olsun...yani anlayacağın canım canını sıkma hiç ben hiç sıkmadım rahatım sende rahat ol bebişinde sağlıklı olsun canım benim.....
şaka yapıyosun derimm
korkunç geliyor bana bu görüntüler zonox...yanlış anlama ama.kendi usglerimden de ürküyorum ben...kızlar avatarım nasıl
benim minik paşam pazartesi kontrolünde önce yüzünü gizledi sonra ce eeeeeeeeee yaparak güldü bize
paşam benim. uzaylı iskeletorum
kızlar avatarım nasıl
benim minik paşam pazartesi kontrolünde önce yüzünü gizledi sonra ce eeeeeeeeee yaparak güldü bize
kızlar bu kangurular kullanışlımı sizcee bakın burda 29 tlye düşmüş..
Avvio Baby KanguruKanguruAvviobaby
canım haşimato nasıl bişey tsh kaç oluyo?
kızlar avatarım nasıl
walla yapmıyorum...yüzüğe doladığım gibi ipi bileğime de mi dolayacağım?
YAAA şaka yapıyosun dimebenimle kafa yapıyosun sennn
aşkolsuunnn
kızlar avatarım nasıl
aaaaaaaa!!yaw yok walla suba...canlandıramadım gözümde napiim kıs...niye yorayım seni yoksa
sağol canımmm benimmmfdilek hayırlı olsun canım, maşallah bebeğine:)
sağol tatlımmcanım hayırlı olsun prensesin
ya görünce öyle taşıyanları özeniyorum ama dediğin gibi sağlıksız galiba..bide buralar çok sıcak olacak içinde iyice sıkılırmı bilmiyorumcnm ben bu kanguruların çok sağlıklı olmadığını duydum. çok riskli bi taşımaymış o. aslında benimde hoşuma gidiyo ama kararsızım bende
dilekcim hayırlı olsun bebeşin :))) hoşgelmiş topiğimizin yeni gelin adayı
bizde korkmuştuk oğluşlarımıza kız bulamıcaz dıee
bu arada hissedemeyen arkadaşlar bı yerde okumuştum ve duydumda kımının iç karnı kalın oluyomuş o yüzden hemen hissedemıyomuş en geç 20. haftaya kadar hissetmiş olursunuz.ben 16. haftamda hissettim nasıl anladıgımı anlatıyım ben masa başında çalışıyorum ya bi gun çok içten öksürdüm iki üç defa sol tarafım pıt pıt attı neyse ertesı gun de hapşurdum yıne aynı pıt pıt o günden beri her gun olmasada hissedıyorum sabahları kahvaltımı geciktirdiğimde falan anlıyorum darısı sizin başınıza
kızlar bu kangurular kullanışlımı sizcee bakın burda 29 tlye düşmüş..
Avvio Baby KanguruKanguruAvviobaby
anladım canım benimde tsh 4 tü ama t3 ve t4 normal sınırlarda oldugu için doktorum ilaç kesinlikle kullanmıycaksın dedi.çünkü doktorumdan habersiz gittigim dahiliye doktoru ilaç vermişti.doktorum kesinlikle içmememi söylediCanım troit hastalığı bu tsh hamile kaldığımda 11 civarındaydı şimdi 1 gibi yani normal seviyede tutuluyo ilaçlarla...
Anam zonox baya bi sırıtmış bu bebiş valla ama gerçekten açısı itibariyle uzaylı gibin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?