2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım selam hadi gözün aydın ...
bir kız daha geliyo topiğeee
sağol canımm kızlar olmadan bu hayat çekilirmii biz renk veriyoruz dünyaya heheh

Teşekkürler canım iyi dileklerin için..Buarada ben şuan usg ye göre 17+5 im ama bende hissetmiyorum herkes soruyo ben hissetmiştim diyo ama bende tık yok.Dün kızım okadar hareketliydiki anlatamam dr. bile şımarık şey dedi baya hareketli...bence takma kafana hissederiz elbet

fdilek48 gözün aydın cnm hayırlı olsun kızın Allah kucağına almayıda nasip etsin

aminn canım çok sağoll

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun ogluşun
Bu arada, butun hamis ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutlarim!
teşekkürlerrrrrrrrrr
canım dikkat et zor bi durum
canım bende daha hissetmiyorum doktorum 5 hafta sonra hissedersin dedi.başka bi doktora sordum oda 5-6 hafta sonra dedi

kızlar avatarım nasıl

benim minik paşam pazartesi kontrolünde önce yüzünü gizledi sonra ce eeeeeeeeee yaparak güldü bize

paşam benim. uzaylı iskeletorum

kızlar avatarım nasıl

benim minik paşam pazartesi kontrolünde önce yüzünü gizledi sonra ce eeeeeeeeee yaparak güldü bize

korkunç geliyor bana bu görüntüler zonox...yanlış anlama ama.kendi usglerimden de ürküyorum ben...

bana da çok komik geliyo usg görüntüleri..bi acayip yani..
paşan da pek yakışıklı imiş zonox...

dilekcim hayırlı olsun bebeşin :))) hoşgelmiş topiğimizin yeni gelin adayı
bizde korkmuştuk oğluşlarımıza kız bulamıcaz dıee
bu arada hissedemeyen arkadaşlar bı yerde okumuştum ve duydumda kımının iç karnı kalın oluyomuş o yüzden hemen hissedemıyomuş en geç 20. haftaya kadar hissetmiş olursunuz.ben 16. haftamda hissettim nasıl anladıgımı anlatıyım ben masa başında çalışıyorum ya bi gun çok içten öksürdüm iki üç defa sol tarafım pıt pıt attı neyse ertesı gun de hapşurdum yıne aynı pıt pıt o günden beri her gun olmasada hissedıyorum sabahları kahvaltımı geciktirdiğimde falan anlıyorum darısı sizin başınıza

canım haşimato nasıl bişey tsh kaç oluyo?

Canım troit hastalığı bu tsh hamile kaldığımda 11 civarındaydı şimdi 1 gibi yani normal seviyede tutuluyo ilaçlarla...

kızlar avatarım nasıl

Anam zonox baya bi sırıtmış bu bebiş valla ama gerçekten açısı itibariyle uzaylı gibin:))

kızlar avatarım nasıl

zonoxxxx
bebişini bu açıdan nası yaklaayıp resim çektiler şaşırdıımmm
genelde yatar pozisyonda çekerler ya
ben bu görüntüleri gördükçe gerçekten tüylerim ürperiyo içim titriyoorrr
allahım sen neler yarattın diyorummm

kızlar hepinize selamlar,
umarım hepiniz çok çok iyi sağlıklısınızdır.nolmuş yaaa hiç beğenmedim girmeyi canım istemedi k.k. ya
ama sizleri özledim.15+5 olduk biz teyzeleri...
c.tesi randevum 1 aydır bekliyorum randevumu 2 li testimde pek hoşnut kalmamıştı dr. um 3 teste devam edicez.
ve en son da kız tahmin etmişti. bakalım bu sefer ne diyecek kıza da öle alıştımki...
herşeyden önce sağlıklı haberler alayım aslında kendimi üzmemeyi başardım.hakettim boncuğumun sağlıklı haberini alamayı...:94:

aaaaaaaa!!yaw yok walla suba...canlandıramadım gözümde napiim kıs...niye yorayım seni yoksa

pekii
tekrar anlatıyorummmm
göbeğinde yaptığın gibi
yüzüğün içinden ipi 2 kere geçir
daha sonra sol bileğinin iç kısmı şu intihar edilen damar varyayüzüğü bileğin o kısmı üzerinde tutt

fdilek hayırlı olsun canım, maşallah bebeğine:)
sağol canımmm benimmm

canım hayırlı olsun prensesin
sağol tatlımm
cnm ben bu kanguruların çok sağlıklı olmadığını duydum. çok riskli bi taşımaymış o. aslında benimde hoşuma gidiyo ama kararsızım bende
ya görünce öyle taşıyanları özeniyorum ama dediğin gibi sağlıksız galiba..bide buralar çok sıcak olacak içinde iyice sıkılırmı bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar bu kangurular kullanışlımı sizcee bakın burda 29 tlye düşmüş..
Avvio Baby KanguruKanguruAvviobaby

merhaba arkadaslar, 2010 mayis annesiyim ben arada girip bakiyorum heyecanlarinizi izliyorum:)

kanguru konusunda yardimci olmak istedim, bence gereksiz birsey cunku bebek 3 aylik olana kadar koymak saglikli degil, sonrasinda da agirlasiyor o sekilde tasimak bayagi zor, bebek arabasina alisinca, benim gibi paketinde tutmak istemiyorsaniz almayin gereksiz :)

anladım canım benimde tsh 4 tü ama t3 ve t4 normal sınırlarda oldugu için doktorum ilaç kesinlikle kullanmıycaksın dedi.çünkü doktorumdan habersiz gittigim dahiliye doktoru ilaç vermişti.doktorum kesinlikle içmememi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…