2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım selam bende ikili kan sonucumu bekliyorum ne çıkmıştı ki senin dr.un beğenmedi?
inşallah 3lü iyi çıkar canım.. moralini bozma bence bu testlerde kötü çıkıp sonrasında hep sağlıklı bebek doğuran birsürü insan var bende sabahtan beri hep amniyosentezdi 3lü testti bilgilenmeye çalışıyorum.. Allah inşallah iyi sonuçlar almanı nasip edecek sağlıkla canım..

maşallah bebişinize öncelikle.. ne iyi yapmışsınız tecrübeli annelerden fikir almak iyi oluyor
benim eşim çok beğeniyo bu kanguruları ama bunları öğrendikten sonra alacağımı pek sanmam..kendi adıma tşk. ederim size...

Merhaba üst dervremizz :))Tecrübeli olanlardan yorum almak güzel oluyo teşekkürler verdiğiniz bilgi için..Aslında konu açsak iyi olur eski mayıs annelerinden bizlere nasihatler diye :))bende şuan vazgeçtim almaktan galibaaa

nevracım merhaba eskileri okuyamadım inş. kimsede bir sorun yoktur.
canım benim 2 li testim için dr. aradığında kanda %95 risk çıkıyor ama bu tek başına bişi ifade etmez genel sonuçlarda 1700 de 2 iyi demişti.ama 3 lü ve 4 lü teste devam daha önce 2 li testini beğenirsem gerek yok demişti.
o zaman biraz canım sıkılmıştı.c.tesi inş. hayırlı haberler alıcam sizlerlede paylaşırım.
bu arada ben bayramdan önce bebeğimi o kadar çok hissediyordum ki içimde fırt fırt dönüyordu.bayramda malum çok yorucu geçti o zamandan beride hissetmiyorum. sizde nasıl kızlar hisseden yada başka bişi varmı?
nevracım cinsiyet bellimi?:92:

kızlar karın ve kasık ağrıları,ondan sonra idrarı yaparken düşecekmiş gibi hissetme hepsi normal bunların..rahim büyüdüğü için öyle oluyor..bide artık yukarı çıkmaya başladı rahim.idrara torbasına baskı yapıyor..ben 1 bardak su içeyim 1 saat sonra sanki kovalarca yapacakmışım gibi sıkışıyorum artık.

bu arada pis mutfağımı temizledim,yemeğimi yaptım uzanıyorum.

dilek hayırlı olsun bu arada kızın geliyormuş :))

canlarim istanbul dan merhaba size...Zonox subaru size daha yakinim artik
gecmise bakamadim insallah herkes iyidir.
fdilek48 ayyyy prenses mi geliyor yoksa ..oyy maasallah benim karabiberime
annesi gibi guzel olcak bebegim benim:nazar
:

anladım canım hayırlısı ile sıkıntısız bter bu test süreçleri..

benim ense kalınlığı 1.9 çıktı kan sonucumuzu bekliyoruz işte..

cinsiyet erkeğe benziyo dedi ama daha çok erken ben hiç duymadım bile o yüzden.. bir ay daha geçsin bi herşey daha netleşir herhalde...

cok tesekkur ederım.allah sızlerden razı olsun.çok heyecanlıyım.yuzdum yuzdum kuyruguna geldım.ınsallah ıyı haberler alırım bende.sızlerın destegı ıle rahatlıyorum.rabbım hepımıze yardımcı olsun

merhabalar herkese .. herkesin keyfi yerindedir inşallah
bugün bayaa kalabalığız

fdilek hayırlı olsun kız geliyormuş .. isim düşündünüzmü

selam ben yeşim.bende ıkılı test yaptırdım.ama ense kalınlıgı 3.7 cıktı.oyuzden amnıyosentez oldum.sızın ense kalınlıgı kac cıktı acaba

canlarim istanbul dan merhaba size...Zonox subaru size daha yakinim artik
gecmise bakamadim insallah herkes iyidir.
fdilek48 ayyyy prenses mi geliyor yoksa ..oyy maasallah benim karabiberime
annesi gibi guzel olcak bebegim benim:nazar
:
:)) teşekkür ederimm iltifatınız için hanımefendii o sizin güzelliğinizzHehe karabiberim beniimmm bu laf çok hoşuma gitti artık öyle seveyimm ama babası gibi bembeyaz olursa ayıp olur bebişimee :))

bu arada pis mutfağımı temizledim,yemeğimi yaptım uzanıyorum.

dilek hayırlı olsun bu arada kızın geliyormuş :))
sağol canımm..geçen benimde aynı olduu ağlıycaktım nerdeyseee lavaboya kapak aldım minik şeyler tıkamasın diye..

bılgılerınız ıcın cok tesekkurler.vallahı ıyıce paranoyak oldum bende.herseyı kafaya takar oldum.

bılgılerınız ıcın cok tesekkurler.vallahı ıyıce paranoyak oldum bende.herseyı kafaya takar oldum.

takmayın ya vücudun alışık odluğu bir durum değilki.içimizde canlı büyüyor,kendine yer açıyor,bir sürü değişiklik olacak elbet
ilerki zamanlarda bel ağrıları,mideye baskı yaptığı için yanmalar,kiminiz de benimki gibi kalça ağrısı olabilir bir süre yürümekte zorlandım..ama hepsi geçiyor.

merhabalar herkese .. herkesin keyfi yerindedir inşallah
bugün bayaa kalabalığız

fdilek hayırlı olsun kız geliyormuş .. isim düşündünüzmü
Merhaba canım kız dedi ama kesin konuşmadı büyük ihtimal dedi..İsim bulamıyoruz ben elvin diyorum şimdilik bakalım eşim ne bulcak :))

fdilek hayırla sağlıkla gelsin meleğin tebrik ederim.pembişleri hazırla bakalım
dorti yanılmıyosam ense kalınlığı 1.6 çıkmıştı burun kemiğide oluşmuştu.bunlar iyiye işaret demişti dr.
inş. hep beraber hayırlı güzel sonuçlar alacağız.
senin hayırdır amniyosentez sonu. çıktımı inş. hayırlısıyla geçelim şu testleri rabbim yardımcımız olsun..

Oy oy oyy..bir oglus daha yolda desene:)))
Gozun aydin nazo, hayirlisiyla kucaginada alirsin oglusunu insallah
amin canım çok sağol hepimize sağlıkla nasip etsin Rabbim.
hayırlı uğurlu olsun.%100 dediğine göre testislere kadar görmüş olmalı .. artık rahat rahat alışverişini yaparsın minik erkeğe...
evet canım testislerini gösterdi dr bir de büyüttü:9

nazo26 gözünaydın oğluşun geliyomuş
sağolasın canım tşk ederim

gülesram ben bostancıdayım baya uzağız canım. yakın olsaydık görüşürdük valla ne zaman dönüyorsunuz?

hayır bugun yarın beklıyorum haber.vallahı uc haftadır ömrumden ömur gıttı.oyle zormuskı bu sonuc beklemek.sızın ense kalınlıgı cok ıyı.benımkı yuksek cıkmıstı.3.7 fazla oluyomuş.oyuzden amnıyosentez oldum.heyecanla sonucu beklıyorum.rabbım yuzumuzu guldursun.çok zor gunler gecırdım.allah hepımızın yardımcısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…