- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
kızlar hepinize selamlar,
umarım hepiniz çok çok iyi sağlıklısınızdır.nolmuş yaaa hiç beğenmedim girmeyi canım istemedi k.k. ya
ama sizleri özledim.15+5 olduk biz teyzeleri...
c.tesi randevum 1 aydır bekliyorum randevumu 2 li testimde pek hoşnut kalmamıştı dr. um 3 teste devam edicez.
ve en son da kız tahmin etmişti. bakalım bu sefer ne diyecek kıza da öle alıştımki...
herşeyden önce sağlıklı haberler alayım aslında kendimi üzmemeyi başardım.hakettim boncuğumun sağlıklı haberini alamayı...:94:
merhaba arkadaslar, 2010 mayis annesiyim ben arada girip bakiyorum heyecanlarinizi izliyorum:)
kanguru konusunda yardimci olmak istedim, bence gereksiz birsey cunku bebek 3 aylik olana kadar koymak saglikli degil, sonrasinda da agirlasiyor o sekilde tasimak bayagi zor, bebek arabasina alisinca, benim gibi paketinde tutmak istemiyorsaniz almayin gereksiz :)
merhaba arkadaslar, 2010 mayis annesiyim ben arada girip bakiyorum heyecanlarinizi izliyorum:)
kanguru konusunda yardimci olmak istedim, bence gereksiz birsey cunku bebek 3 aylik olana kadar koymak saglikli degil, sonrasinda da agirlasiyor o sekilde tasimak bayagi zor, bebek arabasina alisinca, benim gibi paketinde tutmak istemiyorsaniz almayin gereksiz :)
nevracım merhaba eskileri okuyamadım inş. kimsede bir sorun yoktur.
canım benim 2 li testim için dr. aradığında kanda %95 risk çıkıyor ama bu tek başına bişi ifade etmez genel sonuçlarda 1700 de 2 iyi demişti.ama 3 lü ve 4 lü teste devam daha önce 2 li testini beğenirsem gerek yok demişti.
o zaman biraz canım sıkılmıştı.c.tesi inş. hayırlı haberler alıcam sizlerlede paylaşırım.
bu arada ben bayramdan önce bebeğimi o kadar çok hissediyordum ki içimde fırt fırt dönüyordu.bayramda malum çok yorucu geçti o zamandan beride hissetmiyorum. sizde nasıl kızlar hisseden yada başka bişi varmı?
nevracım cinsiyet bellimi?:92:
slm kızlar. iyi haberlerinizi duyuyorum mutlu oluyorum. uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri. dilekcim hayırlı olsun cnm. allah kucağına almayı nasip etsin. bi kızımız daha oldu :)
dorti cnm inş güzel haberler verirsin bize. ama inanıyorum temiz çıkacak sonuçların. içini ferah tut. bebeğini de kendini de üzme. birgünün kalmış. hayırlı haberlerini bekliyoruz. dualarım seninle cnmmmmm.
benim gibi hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen varmı aranızda. ben 16 hafta oldum ama henüz daha hissedemedim. usg de hareketlerini görmesem kıpırdamıyo benimki dicem ama maşallah hareketlide.
kızlar hepinize selamlar,
umarım hepiniz çok çok iyi sağlıklısınızdır.nolmuş yaaa hiç beğenmedim girmeyi canım istemedi k.k. ya
ama sizleri özledim.15+5 olduk biz teyzeleri...
c.tesi randevum 1 aydır bekliyorum randevumu 2 li testimde pek hoşnut kalmamıştı dr. um 3 teste devam edicez.
ve en son da kız tahmin etmişti. bakalım bu sefer ne diyecek kıza da öle alıştımki...
herşeyden önce sağlıklı haberler alayım aslında kendimi üzmemeyi başardım.hakettim boncuğumun sağlıklı haberini alamayı...:94:
:)) teşekkür ederimm iltifatınız için hanımefendii o sizin güzelliğinizzcanlarim istanbul dan merhaba size...Zonox subaru size daha yakinim artik
gecmise bakamadim insallah herkes iyidir.
fdilek48 ayyyy prenses mi geliyor yoksa ..oyy maasallah benim karabiberime
annesi gibi guzel olcak bebegim benim:nazar:
sağol canımm..geçen benimde aynı olduu ağlıycaktım nerdeyseee lavaboya kapak aldım minik şeyler tıkamasın diye..
bu arada pis mutfağımı temizledim,yemeğimi yaptım uzanıyorum.
dilek hayırlı olsun bu arada kızın geliyormuş :))
kızlar karın ve kasık ağrıları,ondan sonra idrarı yaparken düşecekmiş gibi hissetme hepsi normal bunların..rahim büyüdüğü için öyle oluyor..bide artık yukarı çıkmaya başladı rahim.idrara torbasına baskı yapıyor..ben 1 bardak su içeyim 1 saat sonra sanki kovalarca yapacakmışım gibi sıkışıyorum artık.
bu arada pis mutfağımı temizledim,yemeğimi yaptım uzanıyorum.
dilek hayırlı olsun bu arada kızın geliyormuş :))
bılgılerınız ıcın cok tesekkurler.vallahı ıyıce paranoyak oldum bende.herseyı kafaya takar oldum.
Merhaba canım kız dedi ama kesin konuşmadı büyük ihtimal dedi..İsim bulamıyoruz ben elvin diyorum şimdilik bakalım eşim ne bulcak :))merhabalar herkese .. herkesin keyfi yerindedir inşallah
bugün bayaa kalabalığız
fdilek hayırlı olsun kız geliyormuş .. isim düşündünüzmü
:)) teşekkür ederimm iltifatınız için hanımefendii o sizin güzelliğinizzHehe karabiberim beniimmm bu laf çok hoşuma gitti artık öyle seveyimm ama babası gibi bembeyaz olursa ayıp olur bebişimee :))
saglikla gelsin insallah minik prenses tek duam bu hepimiz icin canim yaa
ama igrenmissin cok sevindim..artik sira bende..
istanbul donusu doktordayim cunku coook merak ediyorum
gülesram, istanbulun neresindesin??
hoşgeldinn
hosbulduk canimmmmm
bahcelievlerdeyim..kocam mecidiyekoy de...
yarin aksam egitim cikisi gelip beni alacak onun arkadasina gitcez o da nisantasi na yakin oturuyormus..
kiz yoksam sana yakin miyim ben....:90:
amin canım çok sağol hepimize sağlıkla nasip etsin Rabbim.Oy oy oyy..bir oglus daha yolda desene:)))
Gozun aydin nazo, hayirlisiyla kucaginada alirsin oglusunu insallah
evet canım testislerini gösterdi dr bir de büyüttü:9hayırlı uğurlu olsun.%100 dediğine göre testislere kadar görmüş olmalı .. artık rahat rahat alışverişini yaparsın minik erkeğe...
günaydıın SUBARU
günaydın zhr84
sağol subaru inş. güzel geçer günümüz hepimizin. İstanbulda çok şiddetli bir yağmur var. Allah açıkta olan soğukta olanlara yardım etsin soğuklar başlıyo artık...
nazoo cinsiyeti belli olmuş hadi hayırlı olsun canım...
sağol canım
benim iştahım acayip arttı bugünlerde kızlar, zaten kilo fazla.. Kendimi frenlemem lazım...
sağolasın canım tşk ederimnazo26 gözünaydın oğluşun geliyomuş
Günaydın
burasıda günlük güneşlik dün gece yağan yağmurlardan sonra hava açıldı şimdi
çalışan arkadaşlar kolay gelsin
Subaru 29 mayısa gidince yazarsın canım tşkler.
sedasem bende sağlık ocağına gittim ama kalp atışı filan dinlemedim.Öyle birşeyde söylemediler
FDilek sen tetanos aşısı yaptırdınmı sağlıkocağında ben gittim ama bana birşey demediler benmi hatırlatayım bir daha ki gidişimde bunun bir dönemi yokmu? dün dra gitmişsin naptın
nazo bir yakışıklımızda daha geliyor maşallah
evet canım inşallah sağlıkla gelirler
nevra73 ultrason konusunda sen ve drunun fikirlerine katılıyorum canım o yüzden çok sık gitmiyorum dra.
Günaydın canlarımmmmm
istanbulda yağmur var hemde felaket
nazo26, hayırlı olsun minik paşan:82: inşallah benimkinede %100 dicek doktor.
inşallah zonoxcum herkesın gönlune göre versin
baharnaz, o çatlıcak olan benim. yağımı çok önemsemeyerek sürüyodum arada sırada. daha çatlaklar çıkmadı ama çatlıcak eminim. mustela almaya gidicem bugün
ohhh gözün aydın canımmmm...
sağol canım
Canım benim sağol cevap için evet bendede öle sabahları minik akşamları şişik bu arada benim gögüsler hafiften çatladı dedim evet ama göbeğim kaşınıyor çatlak görmesim canım daha....
Canım valla Allah kolaylık versin... Yavaş yavaş temizle bari fazla yorma kendini...
Anam çok merak ettim seni dilek ya valla dün 10 kere baktım topiğe eşim bile dedi haber mi bekliyosun diye önce sağlıklı olmasına sevindim canım cinsiyete gelince bence ikimizinde kızları gelcek topikteki erkek analarına duyurulur
canım hayırlı olsun ogluşun
teşekkürlerrrrrrrrrr
canım dikkat et zor bi durum
canım bende daha hissetmiyorum doktorum 5 hafta sonra hissedersin dedi.başka bi doktora sordum oda 5-6 hafta sonra dedi
evet canım bıraktım işi. ama şirket eşimin babasının. doğumdan 2 SENE SOnra başlıcam
kızlar, valla doktorumu izledikçe ağlıyorum çok üzülüyorum bebeği olmayanlara. Allah yardımcıları olsun
bu arada bebişim şimdi 2 kere pıt pıt attı. reçel yemiştim.
bende hep bebek isteyenler için dua ediyorum bende az çekmedim çünkü.dün bi tanıdıgım kendiliginde hamile kaldı hep tedaviyle olur beniki diyordu.inanılmaz mutlu oldum
canım bi doktora git baktır için rahat etsin
canım hayırlı olsun prensesin
canım haşimato nasıl bişey tsh kaç oluyo?
fdilek hayırla sağlıkla gelsin meleğin tebrik ederim.pembişleri hazırla bakalım
dorti yanılmıyosam ense kalınlığı 1.6 çıkmıştı burun kemiğide oluşmuştu.bunlar iyiye işaret demişti dr.
inş. hep beraber hayırlı güzel sonuçlar alacağız.
senin hayırdır amniyosentez sonu. çıktımı inş. hayırlısıyla geçelim şu testleri rabbim yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?