gülesram hoşgeldin istanbul a gezmeyi ihmal etme havalarda güzel...
gezdir derim ben bebişini
canlarim istanbul dan merhaba size...Zonox subaru size daha yakinim artik
gecmise bakamadim insallah herkes iyidir.
fdilek48 ayyyy prenses mi geliyor yoksa ..oyy maasallah benim karabiberime
annesi gibi guzel olcak bebegim benim:nazar:
gülesram ben bostancıdayım baya uzağız canım. yakın olsaydık görüşürdük vallane zaman dönüyorsunuz?
amin canımm...Annem daha öğrenmeden örmüştü kız yeleği nasıl sevindi anlatamam :))fdilek hayırla sağlıkla gelsin meleğin tebrik ederim.pembişleri hazırla bakalım
Artık öğrenmeyen çok az kişi kaldı bende merak ediyorum senin bebişi kızmı istiyodun yanlışmı hatırlıyorum canım ??saglikla gelsin insallah minik prenses tek duam bu hepimiz icin canim yaa
ama ögrenmissin cok sevindim..artik sira bende..
istanbul donusu doktordayim cunku coook merak ediyorum
MERHABA...hoşgeldiinnn
nerdesin bacıımmmm
anladım canım benimde tsh 4 tü ama t3 ve t4 normal sınırlarda oldugu için doktorum ilaç kesinlikle kullanmıycaksın dedi.çünkü doktorumdan habersiz gittigim dahiliye doktoru ilaç vermişti.doktorum kesinlikle içmememi söyledi
bahcelievler deyim canimm
amin canımm...Annem daha öğrenmeden örmüştü kız yeleği nasıl sevindi anlatamam :))
Artık öğrenmeyen çok az kişi kaldı bende merak ediyorum senin bebişi kızmı istiyodun yanlışmı hatırlıyorum canım ??
evet canim gonlumden hep kiz geciyor
ama rabbim ne verirse kabulumuz artik
ayy olcem meraktan ben ya:84:
kızlar benim amino sıvım 300 grm olmuş pazartesi doktorum söyledi. ben de 53.600 gelince kilo aldım sandım ama kan hacmim ve amino sıvımı hesaplayınca doktor almadığımı gördüm. kilo almamamın bebeğime zararı var mı dedim doktorum zararı yok ama beslenmene çok dikkat et dedi. benim ailemde kadınlar maksimum 12 kilo alıyor. teyzem 7 kilo ile doğurmuş, annem 10 kilo ile
kuzum bende 75 kg ile hamile kaldim, 3 ayda 4 kilo verdim ve hala bir gr bile almadim.istahimda yok
mecbur olmasan yemek bile yemek aklima gelmiyor.nolcak bolee yaaa
kızlar acaba kızı olanlar tatlımı yıyor en fazla.yoksa eksımı.cok merak edıyorum.benım bıldıgım ekşi oglan tatlı genelde kız oluyor.
ben bu ay 2 kilo aldım göründü ama eminim öyle değil.Çünkü geçen taytla penyeyle tartılmıştım şimdi kazak bot kadife pantolonla tartıldım.Dr.. oo bu ne hız dikkat dedi :)))kızlar benim amino sıvım 300 grm olmuş pazartesi doktorum söyledi. ben de 53.600 gelince kilo aldım sandım ama kan hacmim ve amino sıvımı hesaplayınca doktor almadığımı gördüm. kilo almamamın bebeğime zararı var mı dedim doktorum zararı yok ama beslenmene çok dikkat et dedi. benim ailemde kadınlar maksimum 12 kilo alıyor. teyzem 7 kilo ile doğurmuş, annem 10 kilo ile
Ben bayramdan önce siparis ettim hala gelmedi yaa..Bebeğim dergisinde gördüm netten verdim sipariş ben limonla çilek aldım güzel olmasına sevindimm
İNŞALLAH resimleri eklıyebılmısımdır bu sıtede görmüştüm bu meyveli mama önluklerını ınternetten sipariş verdım bgn geldi çok güzeller belki almak isteyenlere fıkır olur:82:
ben ekşi çok yedim kız büyük ihtimal ama tatlıda severim :)Ayva iyidir peygamberimiz bile hamileler bol bol ayva yesin demişşhadı kızlar beklıyorum cevaplarınızı.kımler tatlı yıyor kımler ekşi.mesela ben felaket derecede ayva yıyorum.ayvaya acayıp düştüm bu aralar.yemeden duaramaz oldum adeta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?