2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gülesram hoşgeldin istanbul a gezmeyi ihmal etme havalarda güzel...
gezdir derim ben bebişini

hosbuldum canimm ama hava o kadar da iyi gelmedi bana yaaaaa
izmir den sonra usudum biraz burda...arkadasim aksam isten gelsin cikariz disari
tek basima ciksam kesin kaybolurum ben yaaa
anam ne kalabalik memleket burasi..havaalaninda herkes ustume ustume geldi okuzun biride bana caroti adami orda dovuvercektim ..
artik adama nasil ters baktiysam nolur hanfendi bagislayin dedi..esimde diyo napiyon sen arkada..dedim cocukla yasam mucadelesi veriyoz:90:

canlarim istanbul dan merhaba size...Zonox subaru size daha yakinim artik
gecmise bakamadim insallah herkes iyidir.
fdilek48 ayyyy prenses mi geliyor yoksa ..oyy maasallah benim karabiberime
annesi gibi guzel olcak bebegim benim:nazar
:

MERHABA...hoşgeldiinnn
nerdesin bacıımmmm

gülesram ben bostancıdayım baya uzağız canım. yakın olsaydık görüşürdük valla ne zaman dönüyorsunuz?

pazar aksami donuyoruz canim.bizimkinin cuma ve ctesi de egitimi var
bir tek pazar bos..o gunde doya doya gezeriz artik...
valla isterdim gorusmeyi kiz ne guzel olurdu

fdilek hayırla sağlıkla gelsin meleğin tebrik ederim.pembişleri hazırla bakalım
amin canımm...Annem daha öğrenmeden örmüştü kız yeleği nasıl sevindi anlatamam :))
saglikla gelsin insallah minik prenses tek duam bu hepimiz icin canim yaa
ama ögrenmissin cok sevindim..artik sira bende..
istanbul donusu doktordayim cunku coook merak ediyorum
Artık öğrenmeyen çok az kişi kaldı bende merak ediyorum senin bebişi kızmı istiyodun yanlışmı hatırlıyorum canım ??

Nazo sende öğrenmişsin prens geliyo sanada maşallah bebeğinee

Son düzenleme:
kızlar benim amino sıvım 300 grm olmuş pazartesi doktorum söyledi. ben de 53.600 gelince kilo aldım sandım ama kan hacmim ve amino sıvımı hesaplayınca doktor almadığımı gördüm. kilo almamamın bebeğime zararı var mı dedim doktorum zararı yok ama beslenmene çok dikkat et dedi. benim ailemde kadınlar maksimum 12 kilo alıyor. teyzem 7 kilo ile doğurmuş, annem 10 kilo ile

Son düzenleme:
ankarada cok yagmurlu.sabahtan berı sureklı yagıyor.masallah bereket yagıyor ulkemıze

hımmm evet seninki normal zaten hamilelikte bi miktar yükseliyo benim hamilelikten önce rahatsızlığım vardı canım sen fazla kafana takma sende bişi yokmuş zaten.....

İNŞALLAH resimleri eklıyebılmısımdır bu sıtede görmüştüm bu meyveli mama önluklerını ınternetten sipariş verdım bgn geldi çok güzeller belki almak isteyenlere fıkır olur:82:

kuzum bende 75 kg ile hamile kaldim, 3 ayda 4 kilo verdim ve hala bir gr bile almadim.istahimda yok
mecbur olmasan yemek bile yemek aklima gelmiyor.nolcak bolee yaaa

kuzum bende 75 kg ile hamile kaldim, 3 ayda 4 kilo verdim ve hala bir gr bile almadim.istahimda yok
mecbur olmasan yemek bile yemek aklima gelmiyor.nolcak bolee yaaa

ben de almadım ama aminosıvım ve kan hacmimden dolayı 600 grm aldım gibi görünüyo. aslında belli olmuyor geçen 53,100 gelmiştim bugün 53.300.

doktorum kilo takibi yapmamı istedi. kilosundan bir haber olan annelerde genellikle kilo sorunları yaşandığını ve gereksiz diyet listeleri yazmak zorunda kaldığını söyledi. bu nedenle ne çok kilo al ne de az ye diyor. benim doktorum bol sebze, süt, balık ve arada et tüketmemi ekstra olarak hamur işleri gibi hamallık yapan şeyler tüketmememi söyledi. ve bol bol yürü dedi. şimdi yürüyüşe çıkıcam ben deeeeee hem alışveriş yapcam hemde yürücem

kızlar acaba kızı olanlar tatlımı yıyor en fazla.yoksa eksımı.cok merak edıyorum.benım bıldıgım ekşi oglan tatlı genelde kız oluyor.

hadı kızlar beklıyorum cevaplarınızı.kımler tatlı yıyor kımler ekşi.mesela ben felaket derecede ayva yıyorum.ayvaya acayıp düştüm bu aralar.yemeden duaramaz oldum adeta.

ben bu ay 2 kilo aldım göründü ama eminim öyle değil.Çünkü geçen taytla penyeyle tartılmıştım şimdi kazak bot kadife pantolonla tartıldım.Dr.. oo bu ne hız dikkat dedi :)))

Ben bayramdan önce siparis ettim hala gelmedi yaa..Bebeğim dergisinde gördüm netten verdim sipariş ben limonla çilek aldım güzel olmasına sevindimm

hadı kızlar beklıyorum cevaplarınızı.kımler tatlı yıyor kımler ekşi.mesela ben felaket derecede ayva yıyorum.ayvaya acayıp düştüm bu aralar.yemeden duaramaz oldum adeta.
ben ekşi çok yedim kız büyük ihtimal ama tatlıda severim :)Ayva iyidir peygamberimiz bile hamileler bol bol ayva yesin demişş

fdilek48 canim bende doktorun tartigina guvenmiyorum
evde pijama ile tartiliyorum oraya gidince ustumde ayakkabim ile tartiyor
o yuzden evdeki ile doktordaki birbirini tutmuyor
cok kilo almayin diyolar ama ben ve zonox gibi anne adaylari napcak onu bilmiyorum
biz cok kustuk cok yiprandik herhalde ondan vucut daha kendini toplayamadi:26:

fdilek bende limon ve çilek aldımm gercekten cok tatlılar ee ben 2 gun önce verdım hemen aradılar adres teyidi için ve göndermişler.... benım de kız dedı doktor bebeğe ama ben hep ekşilerin peşindeyim tatlıyla oldun olası pek aram olmamıstı zaten ayrıca bu sıte kafayı yemış okadar uzun cumle kuruorum bana mesajınız 15 karakterden ufak gönderemezsınız dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…