2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acaba kızı olanlar tatlımı yıyor en fazla.yoksa eksımı.cok merak edıyorum.benım bıldıgım ekşi oglan tatlı genelde kız oluyor.

canım
ben 12.haftama kadar yoğun bulantıalrım nedeniyle sadece peynirli tost..peynirli sandiviç yedim..aralarda mandalina yedim..canım sadece vişneli limonlu framboğazlı dondurma istedi....
13.haftamda ilk defa pazar kahvaltısı yaptım...
6.çeşit reçel bal kaymak tatlı ne varsa hepsinden yedim...
şu anda da tatlı şeyler seviyorum ama baklava türü tatlıları canım hiç istemiyor...

Ben arzustoreden verdim araya bayram girdi ondan uzadı galiba ..Siparişim hazırlanıyomuş her site farklı hızda gönderiyo galiba :))çilek verirken acaba erkek olursa olurmu dedim kız oldu zaten..Ayyy çok tatlı önlükler yaa limonuuumm bennimmmm çileğim beniimm diye severim inş..

hadı kızlar beklıyorum cevaplarınızı.kımler tatlı yıyor kımler ekşi.mesela ben felaket derecede ayva yıyorum.ayvaya acayıp düştüm bu aralar.yemeden duaramaz oldum adeta.

canım orası hiç belli olmuyor sölim.. ben ilk 2 ay iştah gelmişti bu arad diğer arkadaşlar gibi hiç mide bulantım olmadı.
kebapçı diye sayıkladım.bir ara midesi bulanmayan grup arkadaşlarla paso yemek ve tarifleri konuşuyorduk.
neyse artık midesi bulanan kalmamıştır heralde..

yani hiç belli değil sen cinsieyt belirlemeyemi çalışıyosun. ee sen 17 hafatalık kocaman olmuşsunuz artık bellidir annesi:79:

selam kızlar yoğunluktan giremedim bayağı kaynatmışsınız ..okuyamadımm(
fdilek gözün aydın hayırlı olsun bi fıstık daha geliyor desene hayırlısıyla kucağına alırsın inş. elvin çok güzel isim..

kızlar ben anlatmadımda dün akşam yemek yedikten sonra (pırasa yemeği ve pancar salatası yapmıştım) 1 saat geçti elimi sırtıma attım kabar kabar aynada baktım kızarık değil ama boynum ensem ve sütyen kısmına kadar kabarmışrı sabah uyandım yüzüm kabarmış şimdi yüzüm kızardı ve yanıyor resmen kızamık çıkarmış gibiyim,, yada isilik derler bilirmisiniz onu döküyorum sanki??? pancarı doğrarken ellerim kırmızı oldu korktum acaba hani tene bulaşan bebeğe bulaşır derler ya yıkadım hemen ondan korktuğumdan mı oldu? tiksinmedimde bişeyden yüzüm berbat kimseye bakamıyorumm doktorumu aradım akşam 6 da gel dedi bakalıminş. sadece bi alerji falandır ve yüzüm bir an önce geçer en önemlisi bebişime zararı olmaz bu ne ya şimdi nasıl bi şanstır.. eşimde akşam geç geldi bende önemsemedim fazla şimdi anlım pütür pütür yanaklarım tam değide gamze bölgemiz varya oralar çenem isilik gibi ve hala sırtımm..

Son düzenleme:

Sağol canım evet bende beğendim o ismi..Ya okurken çok şaşırdım anlayamadım ne keşke akşamı beklemeseydin ya o haliyle görseydi dr. akşama kadar geçer belki..Bebekte leke olcak diye evham yaptın falan ondanmı tiksindin acaba ..Bebeğe bişey olmamıştır diye düşün dr. anlar ve söyler zaten

geçmiş olsun cnm inş.önemli bişey değildir.Bende merak ettim dr. dönüşü bilgilendirirsen sevinirim.

kızlar benim halen midem bulanıyor, uykularım kaçıyor. gece katta gözümü açarsam açayım ilk hissettiğim yoğun şekilde mide bulantısı. galiba geçmeyecek benimki

anlamadım bende canım yüzüm minicik minicik kabarık ve yanıyoo bir kere daha olmuştum yediğimden tiksinmiştim onda o yüzden rahatım galiba..yani rahatım derken akşamı bekliyorum işyerinden izin alma şansım da yok çok problemli biyer çıkış saatimi bekliyorum

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...
pancar alerjisimi şimdi bu
inş.akşama kadar geçer

kızlarr işte benim minikkiimmm:)))

Eklentiler

• $usg.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

cınsıyetı bellımı peki

nereden alıyosunuz bu onluklerı banada yazarmısınız.çok heveslendırdınız benıde

dilek, anam bu sanki brek dansı yapıooooo. kıyamam ya minik kuzu. maşallah kızımızaaa

senınkı ne olacak acaba

çok geçmiş olsun...
Pancar alerjisimi şimdi bu
inş.akşama kadar geçer

teşekkür ederim canım .. Alerji olduğunu zanetmiyorum çünkü pancarı çok severim ilk defa yemiyorum ama hamileliğimde ilk yedim gerçi...ben korktum ondanmı oldu acaba ya aman ya ne kadarda hassas bi bünyeye sahibim.. Bakalım akşam ola hayrola

cok gecmiş olsun canım.ınsallah cabucak ıyılesırsın

ay maslaah masallah ne guzelde kurulmus annecıgını karnına kralıce gıbı masallah

:)) rahat yeri galiba :))) ee ekmek su hepsi ayağına geliyo
Canım benim site hala yollamadı gecikti arkadaş kendi aldığı sitenin linkini atsın bence..merak ettiysen böyle bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…