kızlar acaba kızı olanlar tatlımı yıyor en fazla.yoksa eksımı.cok merak edıyorum.benım bıldıgım ekşi oglan tatlı genelde kız oluyor.
Ben arzustoreden verdim araya bayram girdi ondan uzadı galiba ..Siparişim hazırlanıyomuş her site farklı hızda gönderiyo galiba :))çilek verirken acaba erkek olursa olurmu dedim kız oldu zaten..Ayyy çok tatlı önlükler yaa limonuuumm bennimmmm çileğim beniimm diye severim inş..fdilek bende limon ve çilek aldımm gercekten cok tatlılar ee ben 2 gun önce verdım hemen aradılar adres teyidi için ve göndermişler.... benım de kız dedı doktor bebeğe ama ben hep ekşilerin peşindeyimtatlıyla oldun olası pek aram olmamıstı zaten ayrıca bu sıte kafayı yemış okadar uzun cumle kuruorum bana mesajınız 15 karakterden ufak gönderemezsınız dıo
hadı kızlar beklıyorum cevaplarınızı.kımler tatlı yıyor kımler ekşi.mesela ben felaket derecede ayva yıyorum.ayvaya acayıp düştüm bu aralar.yemeden duaramaz oldum adeta.
selam kızlar yoğunluktan giremedim bayağı kaynatmışsınız ..okuyamadımm(
fdilek gözün aydın hayırlı olsun bi fıstık daha geliyor desene hayırlısıyla kucağına alırsın inş. elvin çok güzel isim..
kızlar ben anlatmadımda dün akşam yemek yedikten sonra (pırasa yemeği ve pancar salatası yapmıştım) 1 saat geçti elimi sırtıma attım kabar kabar aynada baktım kızarık değil ama boynum ensem ve sütyen kısmına kadar kabarmışrı sabah uyandım yüzüm kabarmış şimdi yüzüm kızardı ve yanıyor resmen kızamık çıkarmış gibiyim,, yada isilik derler bilirmisiniz onu döküyorum sanki??? pancarı doğrarken ellerim kırmızı oldu korktum acaba hani tene bulaşan bebeğe bulaşır derler ya yıkadım hemen ondan korktuğumdan mı oldu? tiksinmedimde bişeyden yüzüm berbat kimseye bakamıyorumm doktorumu aradım akşam 6 da gel dedi bakalıminş. sadece bi alerji falandır ve yüzüm bir ana geçer en önemlisi bebişime zararı olmaz bu ne ya şimdi nasıl bi şanstır.. eşimde akşam geç geldi bende önemsemedim fazla şimdi anlım pütür pütür yanaklarım tam değide gamze bölgemiz varya oralar çenem isilik gibi ve hala sırtımm..
fdilek gözün aydın hayırlı olsun bi fıstık daha geliyor desene hayırlısıyla kucağına alırsın inş. elvin çok güzel isim..
kızlar ben anlatmadımda dün akşam yemek yedikten sonra (pırasa yemeği ve pancar salatası yapmıştım) 1 saat geçti elimi sırtıma attım kabar kabar aynada baktım kızarık değil ama boynum ensem ve sütyen kısmına kadar kabarmışrı sabah uyandım yüzüm kabarmış şimdi yüzüm kızardı ve yanıyor resmen kızamık çıkarmış gibiyim,, yada isilik derler bilirmisiniz onu döküyorum sanki??? pancarı doğrarken ellerim kırmızı oldu korktum acaba hani tene bulaşan bebeğe bulaşır derler ya yıkadım hemen ondan korktuğumdan mı oldu? tiksinmedimde bişeyden yüzüm berbat kimseye bakamıyorumm doktorumu aradım akşam 6 da gel dedi bakalıminş. sadece bi alerji falandır ve yüzüm bir an önce geçer en önemlisi bebişime zararı olmaz bu ne ya şimdi nasıl bi şanstır.. eşimde akşam geç geldi bende önemsemedim fazla şimdi anlım pütür pütür yanaklarım tam değide gamze bölgemiz varya oralar çenem isilik gibi ve hala sırtımm..
Sağol canım evet bende beğendim o ismi..Ya okurken çok şaşırdım anlayamadım ne keşke akşamı beklemeseydin ya o haliyle görseydi dr. akşama kadar geçer belki..Bebekte leke olcak diye evham yaptın falan ondanmı tiksindin acaba ..Bebeğe bişey olmamıştır diye düşün dr. anlar ve söyler zaten
kızlar ben anlatmadımda dün akşam yemek yedikten sonra (pırasa yemeği ve pancar salatası yapmıştım) 1 saat geçti elimi sırtıma attım kabar kabar aynada baktım kızarık değil ama boynum ensem ve sütyen kısmına kadar kabarmışrı sabah uyandım yüzüm kabarmış şimdi yüzüm kızardı ve yanıyor resmen kızamık çıkarmış gibiyim,, yada isilik derler bilirmisiniz onu döküyorum sanki??? pancarı doğrarken ellerim kırmızı oldu korktum acaba hani tene bulaşan bebeğe bulaşır derler ya yıkadım hemen ondan korktuğumdan mı oldu? tiksinmedimde bişeyden yüzüm berbat kimseye bakamıyorumm doktorumu aradım akşam 6 da gel dedi bakalıminş. sadece bi alerji falandır ve yüzüm bir an önce geçer en önemlisi bebişime zararı olmaz bu ne ya şimdi nasıl bi şanstır.. eşimde akşam geç geldi bende önemsemedim fazla şimdi anlım pütür pütür yanaklarım tam değide gamze bölgemiz varya oralar çenem isilik gibi ve hala sırtımm..
canım
ben 12.haftama kadar yoğun bulantıalrım nedeniyle sadece peynirli tost..peynirli sandiviç yedim..aralarda mandalina yedim..canım sadece vişneli limonlu framboğazlı dondurma istedi....
13.haftamda ilk defa pazar kahvaltısı yaptım...
6.çeşit reçel bal kaymak tatlı ne varsa hepsinden yedim...
şu anda da tatlı şeyler seviyorum ama baklava türü tatlıları canım hiç istemiyor...
Ben arzustoreden verdim araya bayram girdi ondan uzadı galiba ..Siparişim hazırlanıyomuş her site farklı hızda gönderiyo galiba :))çilek verirken acaba erkek olursa olurmu dedim kız oldu zaten..Ayyy çok tatlı önlükler yaa limonuuumm bennimmmm çileğim beniimm diye severim inş..
kızlarr işte benim minikkiimmm:)))
canım orası hiç belli olmuyor sölim.. ben ilk 2 ay iştah gelmişti bu arad diğer arkadaşlar gibi hiç mide bulantım olmadı.
kebapçı diye sayıkladım.bir ara midesi bulanmayan grup arkadaşlarla paso yemek ve tarifleri konuşuyorduk.
neyse artık midesi bulanan kalmamıştır heralde..
yani hiç belli değil sen cinsieyt belirlemeyemi çalışıyosun. ee sen 17 hafatalık kocaman olmuşsunuz artık bellidir annesi:79:
çok geçmiş olsun...
Pancar alerjisimi şimdi bu
inş.akşama kadar geçer
kızlarr işte benim minikkiimmm:)))
ay maslaah masallah ne guzelde kurulmus annecıgını karnına kralıce gıbı masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?