2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cınsıyetı bellımı peki

evet gızz anasıyımmm
ama bu yediklerimin ve vücudumun gelişimi hep erkek bebek dediler
rüyalarımdda erkek bebiş görüyodum halaa daha görüyorum
uzun lafın kısası....her bünye farklı
kesinlikle ekşi yemedim cnım istemedi..hiçte ekşi ve tuzlu şeyler sevmem

dilek, anam bu sanki brek dansı yapıooooo. kıyamam ya minik kuzu. maşallah kızımızaaa
Teyzesi hamile olduğumdan beri kaç düğüne gittim oynak olabilir dediğin gibi :)))

kitap mı okuyor ne yapıyor ..maşallah ne kadarda güzel keyifli oturmuş .. Allah nazarlardan saklasın
Amin canımm benimm keyifliydi yaa vişne suyu içip gittim ondanmı acaba hareketliydi baya dr.da bakarken gülüp durdu ki aslında sert bi dr.dur kendisi..

teyzesiiiiii uyuyomu buuuuu..yazık yaa kıyamma ben kuzuna maşşaaaalllaaahh
Yok teyzesi uyumuyodu poz veriyo değişik değişik 4 tane daha var elimde hepsinde farklı duruyo

Son düzenleme:

rica ediyorum....
hamilleik çok farklı bi olay

kızlaaarrrr şimdi dr.um aradı 2li test kan sonucum çıkmış 1/3000 çıkmış. İyi mi bu? Dr. çok yorum yapmadı ama 1 ay sonra randevu alın dedi, herhalde herşey yolunda diye anlıyorum şimdilik? Ne dersiniz? 3lü yapcaz yapmıcaz vs hiçbi yönlendirme yapmadı..

fdilek maşallah ne tatlı duruyo kızın ya bayıldım..

cerenliyağmur canım inşallah telaşlanacak birşey çıkmaz merak ettim sonucunu gelince paylaş..

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun alerji gibi görünüyo bence doktordan sonra haberdar et bizi...

FDilek
bebişinin resmine bayıldım yawww ne güzel kurulmuş anasının göbüşünü ohhh rahata bak sen....

Son düzenleme:

Bi sorun olsa anlatırdı zaten ben 2 li yaptırmadım oranları hiç bilmiyorum...Gözünaydın bencee 2 li yaptıranlar yazar yorum şimdi..

Benim kız tam boğa burcu olacak keyfine düşkün teyzelerii:))buarada ben bugün bu resmi tam net çözdüm oda ayrı bir konu :))

Son düzenleme:
Bu arada kızlar demin sağlık ocağına gittim tatlı bi hemşire vardı kilomu tarttı tansiyonuma baktı kayıt yaptılar bin tane soru sorup kalp atışlarını dinletmedi el dopleriyle bu haftalarda belli olmazmış zayıf olurmuş yani ... Hissediyomusun bebişi dedi bende arad bir damar gibi ama ben pek anlamıyorum dedim bide tetanoz aşımı yaptılar 1 ay sonra bi tane daha yapcaklarmış öle dedi ben pek hissetmiyorum deyince böle bön bön baktı suratıma bide hemşire bide avatarımı değiştirdim nası olmuşşşşşşş.....

Dilekcim, gozun aydin canimmm, Rabbim kizini sana bagislasin, masallah ona

Annecinin kalbi temizmis, hazirliklara kiz diye baslamisti:)))
Sevinciniz cok buyuktur, degmesinler keyfinize:):92:

resme bayıldım ... çok şirinn:))))

sağol canım yine de.. evet 2li test yaptıran arkadaşlar yorumlar herhalde sonucumu..

Avatar çok şiriinn..bende yarın olucam aşı zormu yaa acıdımı şimdi nasılsın canımm geçmiş olsunn.Bugün evi temizledim yarın öbürgün yapmamak için...

Dilekcim, gozun aydin canimmm, Rabbim kizini sana bagislasin, masallah ona

Annecinin kalbi temizmis, hazirliklara kiz diye baslamisti:)))
Sevinciniz cok buyuktur, degmesinler keyfinize:):92:
Sağol canım annem kendinede aynı duayı yapmış ilk kızım olsun diye ve içi gerçekten çok temizdir canım o beniimmmmm..
Buarada kayınvalidemin 3 tane kız torunu va kızından ve hep erkek istiyodu dün o çok sevinemedi onların oralar erkek çocuk ister Allahtan eşim öyle değill..Bende dedim ilk bebeğim zaten kız erkek değişmiyo benim için:))

Canım benin 1/3000 yaş riskinmi genel riskinmi bi onuda yazsana...

KIZLAR...
1 saattir çekmecelerimi dolaplarımı boşaltmaya çalışıyorum...
11 yıldır bu işyerinde çalışıyorum...
neden toparlıyosun diye soracaksınız
yavaş yavaş pılı pırtımı toplıyım nolur nolmaz...
sağlığım yerinde olursa 8.aya kadar çalışmayı düşünüyorum ama kader kısmet ne zaman ne olack belli olmaz deyip toparlanmaya başladım...

Avatar çok şiriinn..bende yarın olucam aşı zormu yaa acıdımı şimdi nasılsın canımm geçmiş olsunn.Bugün evi temizledim yarın öbürgün yapmamak için...

[/B]

canım benim sağolasın yok aşı acımadı yapılırken çok kısa sürüyo bi saniye sinek ısırmış gibi sonrasınıda ben sana daha önceki tecrübelerimden anlatıyim 1 gün acıyo kolun sadece ama yalnızca hareket ettirirken öle normalde dururken acı falan yok korkma yani bende öle olmuştu zaten şu anda 1 saat olmadı yaptıralı ağrım sızım yok yarın acır biraz öbürgünde geçer hepsi bu kadar bitti gitti.........

canım sonucun gayet güzel hiçbir sorun yok ben problem yaşadığım için bu konuda uzmanlaştım:)) darısı 3 lü testine inşallah çok güzel ...
teşekkür ederim canım sabah yazarım..bende olmazsa bi cildiye ye gideyim diyorum.. bakalım neymiş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…