cınsıyetı bellımı peki
kızlarr işte benim minikkiimmm:)))
Teyzesi hamile olduğumdan beri kaç düğüne gittim oynak olabilir dediğin gibi :)))dilek, anam bu sanki brek dansı yapıooooo. kıyamam ya minik kuzu. maşallah kızımızaaa
Amin canımm benimm keyifliydi yaa vişne suyu içip gittim ondanmı acaba hareketliydi baya dr.da bakarken gülüp durdu ki aslında sert bi dr.dur kendisi..
kitap mı okuyor ne yapıyor ..maşallah ne kadarda güzel keyifli oturmuş .. Allah nazarlardan saklasın
Yok teyzesi uyumuyodu poz veriyo değişik değişik 4 tane daha var elimde hepsinde farklı duruyoteyzesiiiiii uyuyomu buuuuu..yazık yaa kıyamma ben kuzuna maşşaaaalllaaahh
teşekkür ederim canım .. Alerji olduğunu zanetmiyorum çünkü pancarı çok severim ilk defa yemiyorum ama hamileliğimde ilk yedim gerçi...ben korktum ondanmı oldu acaba ya aman ya ne kadarda hassas bi bünyeye sahibim.. Bakalım akşam ola hayrola
selam kızlar yoğunluktan giremedim bayağı kaynatmışsınız ..okuyamadımm(
fdilek gözün aydın hayırlı olsun bi fıstık daha geliyor desene hayırlısıyla kucağına alırsın inş. elvin çok güzel isim..
kızlar ben anlatmadımda dün akşam yemek yedikten sonra (pırasa yemeği ve pancar salatası yapmıştım) 1 saat geçti elimi sırtıma attım kabar kabar aynada baktım kızarık değil ama boynum ensem ve sütyen kısmına kadar kabarmışrı sabah uyandım yüzüm kabarmış şimdi yüzüm kızardı ve yanıyor resmen kızamık çıkarmış gibiyim,, yada isilik derler bilirmisiniz onu döküyorum sanki??? pancarı doğrarken ellerim kırmızı oldu korktum acaba hani tene bulaşan bebeğe bulaşır derler ya yıkadım hemen ondan korktuğumdan mı oldu? tiksinmedimde bişeyden yüzüm berbat kimseye bakamıyorumm doktorumu aradım akşam 6 da gel dedi bakalıminş. sadece bi alerji falandır ve yüzüm bir an önce geçer en önemlisi bebişime zararı olmaz bu ne ya şimdi nasıl bi şanstır.. eşimde akşam geç geldi bende önemsemedim fazla şimdi anlım pütür pütür yanaklarım tam değide gamze bölgemiz varya oralar çenem isilik gibi ve hala sırtımm..
kızlaaarrrr şimdi dr.um aradı 2li test kan sonucum çıkmış 1/3000 çıkmış. İyi mi bu? Dr. çok yorum yapmadı ama 1 ay sonra randevu alın dedi, herhalde herşey yolunda diye anlıyorum şimdilik? Ne dersiniz? 3lü yapcaz yapmıcaz vs hiçbi yönlendirme yapmadı..
fdilek maşallah ne tatlı duruyo kızın ya bayıldım..
cerenliyağmur canım inşallah telaşlanacak birşey çıkmaz merak ettim sonucunu gelince paylaş..
Bu arada kızlar demin sağlık ocağına gittim tatlı bi hemşire vardı kilomu tarttı tansiyonuma baktı kayıt yaptılar bin tane soru sorup kalp atışlarını dinletmedi el dopleriyle bu haftalarda belli olmazmış zayıf olurmuş yani ... Hissediyomusun bebişi dedi bende arad bir damar gibi ama ben pek anlamıyorum dedim bide tetanoz aşımı yaptılar 1 ay sonra bi tane daha yapcaklarmış öle dedi ben pek hissetmiyorum deyince böle bön bön baktı suratıma bide hemşire bide avatarımı değiştirdim nası olmuşşşşşşş.....
Bi sorun olsa anlatırdı zaten ben 2 li yaptırmadım oranları hiç bilmiyorum...Gözünaydın bencee 2 li yaptıranlar yazar yorum şimdi..
Benim kız tam boğa burcu olacak keyfine düşkün teyzelerii:))buarada ben bugün bu resmi tam net çözdüm oda ayrı bir konu :))
Avatar çok şiriinn..bende yarın olucam aşı zormu yaa acıdımı şimdi nasılsın canımm geçmiş olsunn.Bugün evi temizledim yarın öbürgün yapmamak için...Bu arada kızlar demin sağlık ocağına gittim tatlı bi hemşire vardı kilomu tarttı tansiyonuma baktı kayıt yaptılar bin tane soru sorup kalp atışlarını dinletmedi el dopleriyle bu haftalarda belli olmazmış zayıf olurmuş yani ... Hissediyomusun bebişi dedi bende arad bir damar gibi ama ben pek anlamıyorum dedim bide tetanoz aşımı yaptılar 1 ay sonra bi tane daha yapcaklarmış öle dedi ben pek hissetmiyorum deyince böle bön bön baktı suratıma bide hemşire bide avatarımı değiştirdim nası olmuşşşşşşş.....
Sağol canım annem kendinede aynı duayı yapmış ilk kızım olsun diye ve içi gerçekten çok temizdir canım o beniimmmmm..Dilekcim, gozun aydin canimmm, Rabbim kizini sana bagislasin, masallah ona
Annecinin kalbi temizmis, hazirliklara kiz diye baslamisti:)))
Sevinciniz cok buyuktur, degmesinler keyfinize:):92:
kızlaaarrrr şimdi dr.um aradı 2li test kan sonucum çıkmış 1/3000 çıkmış. İyi mi bu? Dr. çok yorum yapmadı ama 1 ay sonra randevu alın dedi, herhalde herşey yolunda diye anlıyorum şimdilik? Ne dersiniz? 3lü yapcaz yapmıcaz vs hiçbi yönlendirme yapmadı..
.
Canım benin 1/3000 yaş riskinmi genel riskinmi bi onuda yazsana...
Avatar çok şiriinn..bende yarın olucam aşı zormu yaa acıdımı şimdi nasılsın canımm geçmiş olsunn.Bugün evi temizledim yarın öbürgün yapmamak için...
[/B]
nereden alıyosunuz bu onluklerı banada yazarmısınız.çok heveslendırdınız benıde
canım sonucum o.
fdilek maşallah ne tatlı duruyo kızın ya bayıldım..
cerenliyağmur canım inşallah telaşlanacak birşey çıkmaz merak ettim sonucunu gelince paylaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?