canım sonucum o.
Ya bende iki tane sonuç vardı ona göre bakmıştı doktor canım seninkini yorumlayamadım iyi heralde doktorun bişi demediyse zaten meraklanma bişey çıkınca sölüyolar üçlüye gel diye falan... İçini ferah tut o yüzden...
merhaba arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum bir türlü yazamadım allah hepinizin yavrularını sağ salim elinize versin. bende 16+4 haftalığım benim 3. gebeliğim onları elime almak nasip olmadı inşalah inanıyorum bunu elime sağ salim alıcam benim 9 aylık bebeğim karnımda öldü onun için çok tdirgin duruyorum hergün kendimi dinliyorum takmıycam diyrum ama elde değil allahım büyük allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin erkek kız hiç farketmez
kızlaaarrrr şimdi dr.um aradı 2li test kan sonucum çıkmış 1/3000 çıkmış. İyi mi bu? Dr. çok yorum yapmadı ama 1 ay sonra randevu alın dedi, herhalde herşey yolunda diye anlıyorum şimdilik? Ne dersiniz? 3lü yapcaz yapmıcaz vs hiçbi yönlendirme yapmadı..
fdilek maşallah ne tatlı duruyo kızın ya bayıldım..
cerenliyağmur canım inşallah telaşlanacak birşey çıkmaz merak ettim sonucunu gelince paylaş..
haaa şimdi anladım canım ne demek istediğini...
1/3000 kan sonucum ... yaşa göre istatistiki sonuç 1/176 dedi..
yani benim anladığım çok riskli bi durum yok. dediğin gibi bişi olsa herhalde 1 ay sonra gel demezdi.
çok sağol canım.. bu konularad biraz cahilim de bilenlerin bilgisine çok ihtiyaç duyuyorum kıslar..
bu arada avatar süper olmuş...
slm kızlar nasılsınız
benım bebek cok yaramaz ya sureklı tekmelıyo kıpır kıpırrrr
canım sonucun gayet güzel hiçbir sorun yok ben problem yaşadığım için bu konuda uzmanlaştım:)) darısı 3 lü testine inşallah çok güzel ...
teşekkür ederim canım sabah yazarım..bende olmazsa bi cildiye ye gideyim diyorum.. bakalım neymiş??
Allah inşallah gönlüne göre verecek canım korkma ne olur.. yaz buraya da rahatlarsın.. hoşgeldin..merhaba arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum bir türlü yazamadım allah hepinizin yavrularını sağ salim elinize versin. bende 16+4 haftalığım benim 3. gebeliğim onları elime almak nasip olmadı inşalah inanıyorum bunu elime sağ salim alıcam benim 9 aylık bebeğim karnımda öldü onun için çok tdirgin duruyorum hergün kendimi dinliyorum takmıycam diyrum ama elde değil allahım büyük allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin erkek kız hiç farketmez
canım kağıt yok tlf.da sööledi dr ama bahsettiğiniz herhalde yukarıda yazdığım 1/176 istatistiki olanmış, 1/3000 kan sonucum canımcnm bende şimdi ikli testimin sonucuna bakıyorum birden fazla risk grubu var seninkisi hangisi
oranın ıyırisk düşük galıba 700 de 1 fln olunca teste yolluolardı benım 7 binde bir çıktı başka birinin 10 binde bir çıktı herkesın oranı yaşa nebılıyım ölçümlere göre değişio bence senınkı de normal:94:
slm kızlar nasılsınız
canım aramıza hoşgeldin inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına iki bebeğinidemi 9 aylık kaybettin başın sağolsun canım...
maasallah prensese nasil da keyifli kuzucuk:90:kızlarr işte benim minikkiimmm:)))
canim insallah rabbim bu kez yuzune guler...allah hepimizin yardimcisi olsun.merhaba arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum bir türlü yazamadım allah hepinizin yavrularını sağ salim elinize versin. bende 16+4 haftalığım benim 3. gebeliğim onları elime almak nasip olmadı inşalah inanıyorum bunu elime sağ salim alıcam benim 9 aylık bebeğim karnımda öldü onun için çok tdirgin duruyorum hergün kendimi dinliyorum takmıycam diyrum ama elde değil allahım büyük allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin erkek kız hiç farketmez
slm kızlar nasılsınız
Canım benim zaten cerenli yağmurda iyi dedi şimdi oldu evet riskli grupta değilsin bildiğim kadarıyla 1/200 falan riskli grupta oluyo seninki gayet iyi çıkmış zaten doktorunda 1 ay sonra gel demiş avatar için teşekkürler canım....
Kızlar, bebeklerinizin boy ve kiloları nedir??? Diğer sayfalaa bakıyorum herkes her kontrolden sonra boy ve kilolarını yazıyor. :26:
Teşekkürler canım ben de unutulduk sanmıştım:)))Bu arada, butun hamis ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutlarim!
kızlar benim de önceden her yerim şişti karnım falan 6 aylık gibiydi.gittikçe küçülmeye başlıyor ben de korkmaya başladım bi problem mi var diye.anne karnında ölümleri bu ara çok duymaya başladım.bu beni tedirgin ediyorcerenliyağmur ilerleyen zamanlarda olmuyormuş. çünkü şuan göbeğimzde gaz ve yemekler için oldukça geniş bir yer var. karnımız büyüdükçe o yer bebeğin altına gelicek yani midenin büyümesi karnını etkilemicek. 2 hamile arkadaşım var 37 haftalık onlardan biliyorum
kızlar benim göbeğim çok çımadı dışardan belli olmuyor..geçen gün kotlarımı yıkamıştım dün giyeyim dedim düğmeleri kapatamadım,sonra hamile kotumu giydim yok aşırı bol düşcek üstümden.kumaşları giydim onlarda öyle.sonra eski kotumu giydim düğmesini kapatmadan çengelli iğneyle tutturdum..oda akşam dışarda pat diye çıktı..eve zor geldim..,
şuan kıyafet anlamında kötü dönemden geçiyorum..artık büyüse fena olmayacak.
Daha çok erken canım en az 20 haftalıkta hissedersin.ben 16.haftamdayım ikini gebelik old.için zar zor hissediyorum.ya ben daha önce de yazmıştım ama tekrar aradım bulamadım, silindi mi ne oldu anlamadım.... 15+6 günlük hamileyim ,büyük ihtimal erkek olcakmış ama ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum, kafayı yiyeceğim :26:
kızlar acaba kızı olanlar tatlımı yıyor en fazla.yoksa eksımı.cok merak edıyorum.benım bıldıgım ekşi oglan tatlı genelde kız oluyor.
Allah sabır versin canım inş. bu sefer sağlıkla doğum yaparsın çok zor olmuştur senin için [QUOTEmerhaba arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum bir türlü yazamadım allah hepinizin yavrularını sağ salim elinize versin. bende 16+4 haftalığım benim 3. gebeliğim onları elime almak nasip olmadı inşalah inanıyorum bunu elime sağ salim alıcam benim 9 aylık bebeğim karnımda öldü onun için çok tdirgin duruyorum hergün kendimi dinliyorum takmıycam diyrum ama elde değil allahım büyük allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin erkek kız hiç farketmez
Teşekkürler canım ben de unutulduk sanmıştım:)))
kızlar benim de önceden her yerim şişti karnım falan 6 aylık gibiydi.gittikçe küçülmeye başlıyor ben de korkmaya başladım bi problem mi var diye.anne karnında ölümleri bu ara çok duymaya başladım.bu beni tedirgin ediyor
Aynı sorun bende de var canım her sabah okula giderken 1 saat kıyafet deniyorum hamilelikler bol, normal giysilerim dar geliyor ne yapacağımı şaştımmm
Daha çok erken canım en az 20 haftalıkta hissedersin.ben 16.haftamdayım ikini gebelik old.için zar zor hissediyorum.
benim bildiğim de ye tatlıyı doğur Hakkıyı; ye ekşiyi doğur Ayşeyi derler.kız olunca bol ekşi,erkek olunca bol tatlı yenir deseler de ben oğlumda çok ekşi erik yemiştim bence batıl inanış..
Allah sabır versin canım inş. bu sefer sağlıkla doğum yaparsın çok zor olmuştur senin için [QUOTE
Kızlar, bebeklerinizin boy ve kiloları nedir??? Diğer sayfalaa bakıyorum herkes her kontrolden sonra boy ve kilolarını yazıyor. :26:
yok canım 1 tanesi o piskolojiyle ben yine hemen 3-4 ay sonra hamile kaldım tabi vucut besleyemedi o 10 haftalıktı 9 aylık olanda zaten doktorun ihmali vardı günüm geldi 3-4 gümn daha bekleyelim dedi sezeryana atlamayalım dedi iyi dedik tabi ilk hamileleik olunca herşeyi doktora bırakıyosun haeaketlerini hissetmeyince gittim hastaneye ölmüş
sağol duncan canım yaa... İçimi rahatlattınız kıslar...bunlar benden hepinize...
canim yazinca iyi olmaz bence..
sonra bi bakariz bizimki farkli oldu mu baslariz evhama:18:
canım yazalım yazmasına da bence herkesin gelişimi farklı olduğundan kıyaslama gibi olup çok panik arkadaşlar sıkıntıya düşebilir mi acaba? :18:
canım yazalım yazmasına da bence herkesin gelişimi farklı olduğundan kıyaslama gibi olup çok panik arkadaşlar sıkıntıya düşebilir mi acaba? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?