2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum bir türlü yazamadım allah hepinizin yavrularını sağ salim elinize versin. bende 16+4 haftalığım benim 3. gebeliğim onları elime almak nasip olmadı inşalah inanıyorum bunu elime sağ salim alıcam benim 9 aylık bebeğim karnımda öldü onun için çok tdirgin duruyorum hergün kendimi dinliyorum takmıycam diyrum ama elde değil allahım büyük allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin erkek kız hiç farketmez

haaa şimdi anladım canım ne demek istediğini...

1/3000 kan sonucum ... yaşa göre istatistiki sonuç 1/176 dedi..

yani benim anladığım çok riskli bi durum yok. dediğin gibi bişi olsa herhalde 1 ay sonra gel demezdi.

çok sağol canım.. bu konularad biraz cahilim de bilenlerin bilgisine çok ihtiyaç duyuyorum kıslar..

bu arada avatar süper olmuş...

canım aramıza hoşgeldin inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına iki bebeğinidemi 9 aylık kaybettin başın sağolsun canım...

oranın ıyırisk düşük galıba 700 de 1 fln olunca teste yolluolardı benım 7 binde bir çıktı başka birinin 10 binde bir çıktı herkesın oranı yaşa nebılıyım ölçümlere göre değişio bence senınkı de normal:94:

Canım benim zaten cerenli yağmurda iyi dedi şimdi oldu evet riskli grupta değilsin bildiğim kadarıyla 1/200 falan riskli grupta oluyo seninki gayet iyi çıkmış zaten doktorunda 1 ay sonra gel demiş avatar için teşekkürler canım....

canım çok sğolasın inşallah sende hayırlı sonuçlar alacaksın.. evet git bakalım cildiyeye de bakılsın tabi...

Allah inşallah gönlüne göre verecek canım korkma ne olur.. yaz buraya da rahatlarsın.. hoşgeldin..

cnm bende şimdi ikli testimin sonucuna bakıyorum birden fazla risk grubu var seninkisi hangisi
canım kağıt yok tlf.da sööledi dr ama bahsettiğiniz herhalde yukarıda yazdığım 1/176 istatistiki olanmış, 1/3000 kan sonucum canım

canım benim çok sağol ya inşallah öff ne stres bu işler ya Rabbim hepimize sağlıklı bebişleri kucağımıza almak nasip etsin...
slm kızlar nasılsınız

benım bebek cok yaramaz ya sureklı tekmelıyo kıpır kıpırrrr

ne güzel yaaa.. bize daha çok var hissetmeye

Son düzenleme:
Kızlar, bebeklerinizin boy ve kiloları nedir??? Diğer sayfalaa bakıyorum herkes her kontrolden sonra boy ve kilolarını yazıyor. :26:

Son düzenleme:
canım aramıza hoşgeldin inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına iki bebeğinidemi 9 aylık kaybettin başın sağolsun canım...

yok canım 1 tanesi o piskolojiyle ben yine hemen 3-4 ay sonra hamile kaldım tabi vucut besleyemedi o 10 haftalıktı 9 aylık olanda zaten doktorun ihmali vardı günüm geldi 3-4 gümn daha bekleyelim dedi sezeryana atlamayalım dedi iyi dedik tabi ilk hamileleik olunca herşeyi doktora bırakıyosun haeaketlerini hissetmeyince gittim hastaneye ölmüş

kızlarr işte benim minikkiimmm:)))
maasallah prensese nasil da keyifli kuzucuk:90:
canim insallah rabbim bu kez yuzune guler...allah hepimizin yardimcisi olsun.
slm kızlar nasılsınız

benım bebek cok yaramaz ya sureklı tekmelıyo kıpır kıpırrrr

hahahahaha bak sen keretaya..ben daha bisey hissetmiyom gerci anlamam gibime geliyo ama bakalim..benim bebis ne zaman sasirtcak anasini

sağol duncan canım yaa... İçimi rahatlattınız kıslar...bunlar benden hepinize...

Kızlar, bebeklerinizin boy ve kiloları nedir??? Diğer sayfalaa bakıyorum herkes her kontrolden sonra boy ve kilolarını yazıyor. :26:

canim yazinca iyi olmaz bence..
sonra bi bakariz bizimki farkli oldu mu baslariz evhama:18:

Bu arada, butun hamis ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutlarim!
Teşekkürler canım ben de unutulduk sanmıştım:))) kızlar benim de önceden her yerim şişti karnım falan 6 aylık gibiydi.gittikçe küçülmeye başlıyor ben de korkmaya başladım bi problem mi var diye.anne karnında ölümleri bu ara çok duymaya başladım.bu beni tedirgin ediyor
Aynı sorun bende de var canım her sabah okula giderken 1 saat kıyafet deniyorum hamilelikler bol, normal giysilerim dar geliyor ne yapacağımı şaştımmm
Daha çok erken canım en az 20 haftalıkta hissedersin.ben 16.haftamdayım ikini gebelik old.için zar zor hissediyorum.

kızlar acaba kızı olanlar tatlımı yıyor en fazla.yoksa eksımı.cok merak edıyorum.benım bıldıgım ekşi oglan tatlı genelde kız oluyor.

benim bildiğim de ye tatlıyı doğur Hakkıyı; ye ekşiyi doğur Ayşeyi derler.kız olunca bol ekşi,erkek olunca bol tatlı yenir deseler de ben oğlumda çok ekşi erik yemiştim bence batıl inanış.. Allah sabır versin canım inş. bu sefer sağlıkla doğum yaparsın çok zor olmuştur senin için [QUOTE

inşallah aminn canım

canım yazalım yazmasına da bence herkesin gelişimi farklı olduğundan kıyaslama gibi olup çok panik arkadaşlar sıkıntıya düşebilir mi acaba? :18:

Canım benim anladım tekrar başın sağolsun ama ben inanıyoum bu bebiş annesinin kucağına gelcek canım meraklanma sen...

sağol duncan canım yaa... İçimi rahatlattınız kıslar...bunlar benden hepinize...

ooo çiçeklerle içimi açtın tatlım ne demek her zaman...

canim yazinca iyi olmaz bence..
sonra bi bakariz bizimki farkli oldu mu baslariz evhama:18:

canım yazalım yazmasına da bence herkesin gelişimi farklı olduğundan kıyaslama gibi olup çok panik arkadaşlar sıkıntıya düşebilir mi acaba? :18:

ASLINDA BOY VE KİLO genetik faktörlerlerle belirleniyor. kendi adıma evham yapmam ama öyle diosanız öyle olsun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…