- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
zonoxcum ben de panik veya kıyaslama yapmam hiç. paylaşabilirim yani..bence diğer arkadaşlar da fikir versin herkes tamamsa benim açımdan paylaşılmasında sakınca yok ...
zonoxcum ben de panik veya kıyaslama yapmam hiç. paylaşabilirim yani..bence diğer arkadaşlar da fikir versin herkes tamamsa benim açımdan paylaşılmasında sakınca yok ...
ben de diğer sitelerde anneler paylaşınca sakıncası yok sandım. çünkü bebeğin zayıf olunca zaten doktor söylüyor. karşılaştırma yapmaya bile gerek kalmadan. ama diğer arkadaşlar evham yapmasın aman. o nedenle paylaşmayız sanırım.
ben genellikle söylüyrum kilove boyunu bir de doktor tavsiyelerini yazıorum. aslında önerdiği yiyecekleride yazsak iyi olur. ne bili doktorum şunu yersen bebeğin beslenir gibi gibi
mesela doktorum günde 1 kaşık pekmez önerdi, her sabah kesin haşlanmış yumurta, 2 bardak süt, 3,4 tane ceviz, süt içemezsen sütlü tatlı, kalsiyum için marul. haftada 3 kez sebze, 2 kez balık 2 kez et (tavuk, et) önerdi.
ben bayadır sayfamızın verimsiz ilerlediğini düşünüyorum, diğer sayfalara bakıorum herkes çok güzel bilgiler paylaşıyor, biz ise genelde bebiş muhabbeti yapıoruz. nolur yanlış anlamayın ama faydalı doktor bilgilerinide paylaşalım ki hepimize yarasın o bilgiler
evet bence de ... mesela günlük konular da belirleyebiliriz. konu başlıkları ile herkes bildiğini paylaşırsa süper olur...
sağol canım bilgiler için en güzeli aşıdan sonra yormamak galiba..canım benim sağolasın yok aşı acımadı yapılırken çok kısa sürüyo bi saniye sinek ısırmış gibi sonrasınıda ben sana daha önceki tecrübelerimden anlatıyim 1 gün acıyo kolun sadece ama yalnızca hareket ettirirken öle normalde dururken acı falan yok korkma yani bende öle olmuştu zaten şu anda 1 saat olmadı yaptıralı ağrım sızım yok yarın acır biraz öbürgünde geçer hepsi bu kadar bitti gitti.........
Bilgiler için teşekkürler canım ama verimsiz olduğu konusuna katılmıyorum Şuana bile aşıyla ilgili konuşup bilgi aldık zaten heran bişeyler okuyoruz hamilelikle ilgili ,geyik yapmanında sakıncası yok bence dozunda tabiki..benim dr. kısa öz konuşuyo bugün bile kasık ağrıları için ilişkiden uzak dur dediğini yazdım yani hepimiz detaylarda bişeyler veriyoruz birbirimize..mesela doktorum günde 1 kaşık pekmez önerdi, her sabah kesin haşlanmış yumurta, 2 bardak süt, 3,4 tane ceviz, süt içemezsen sütlü tatlı, kalsiyum için marul. haftada 3 kez sebze, 2 kez balık 2 kez et (tavuk, et) önerdi.
ben bayadır sayfamızın verimsiz ilerlediğini düşünüyorum, diğer sayfalara bakıorum herkes çok güzel bilgiler paylaşıyor, biz ise genelde bebiş muhabbeti yapıoruz. nolur yanlış anlamayın ama faydalı doktor bilgilerinide paylaşalım ki hepimize yarasın o bilgiler
Kızlar, bebeklerinizin boy ve kiloları nedir??? Diğer sayfalaa bakıyorum herkes her kontrolden sonra boy ve kilolarını yazıyor. :26:
herkese mr kızlar nasılsınız bakalım güzel anneler. bu arada öğretmenlerimizinde öğretmeler gününü kutluorum. kızlar ya bugüne kadar kaç kilo aldınız. ben 1 kilo aldım ama göbüşüm kocaman oldu
anneoluyorum süper fikir günlük yediklerimizi menü gibi yazabiliriz..
canım ben 3 kilo aldım..herkese mr kızlar nasılsınız bakalım güzel anneler. bu arada öğretmenlerimizinde öğretmeler gününü kutluorum. kızlar ya bugüne kadar kaç kilo aldınız. ben 1 kilo aldım ama göbüşüm kocaman oldu
biaralar yemek konuşuldu ve canı isteyenler oldu yapabilen var yapamayan var konuşmayalım dendi.Geçen nisan annelerinde kadının biri boza yazmış kız yurtdışında bulamıyodu bildiğin aşeriyodu ailsi kargoyla yollayacaktı oda riskli bi durum yani bence..
slm simge..ben 3 kilo falan aldım sanırım..ya da 4 emin değilim...ama göbeğim genelde akşamları yemekten sonra büyüyor.çevremde gebeliğimi bilenler daha sende birşey yok diyorlar..insan kendindeki değişikliği farketmiyor pek ya...
aslında ben yanlış anlaşıldım galiba. ben geyik yapmamızın olumsuz olduğunu düşünmüyorum kafa dağıtıyoruz ki ne ala. ben, birbirimize daha faydalı olmak için bazı bilgileri paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. tetanoz gibi bir çok spesifik örnek tabi ki verilebilir ama işin özü aslında bu haftaya kadar birbirimizin korkularını, sevinçlerini ve geyiklerini paylaşmanın yanı sıra bilgilerimizide paylaşmanın faydalı olucanı düşünüyorumsağol canım bilgiler için en güzeli aşıdan sonra yormamak galiba..
Bilgiler için teşekkürler canım ama verimsiz olduğu konusuna katılmıyorum Şuana bile aşıyla ilgili konuşup bilgi aldık zaten heran bişeyler okuyoruz hamilelikle ilgili ,geyik yapmanında sakıncası yok bence dozunda tabiki..benim dr. kısa öz konuşuyo bugün bile kasık ağrıları için ilişkiden uzak dur dediğini yazdım yani hepimiz detaylarda bişeyler veriyoruz birbirimize..
Marmaris81 sende hoşgeldin canımm...kayıplarına çok üzüldümm ama artık bu bebeğin için pozitif ol aynı dra gidiyomuşuz zaten ben çok güveniyorum ona..
cnm ben en son 17 haftalıktı gittiğimde 17 cm 188 gr çıktı ve doktorum uzun boylu ve göbüşlü olucak heralde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?