merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese benimde bugün kontrolüm var cinsiyet önemli değil ama yinede insan merak ediyo sağlığı iyi olsunda bende daha hareketlerini hissetmiyorum merak ediyorum aslında
kızlar ben geldim yine elim boş geldim söylemedi dr.cinsiyetini halbuki bugün çok umutluydum.dr.a diş eti kanamalarını sordum subaru seninde kanıyordu sanırım flor eksikliği olabilir dedi kan testi istedi.Bunun dışında hiç bişeyde söylemedi iyice sinirlerim bozuldu burdan okuyorum dr.larınızdan güzel bilgiler ediniyorsunuz benim dr.um doğru dürüst bişey söylemiyor.Değiştiricem dr.umu sabah sabah o kadar heyecanlıydım ki hepsi uçtu gitti
sıkma canını sen yeter ki...rahat ol..biz amniyosentz yaptığımzda sonuçlar çoğu zaman normal çıkyordu...2li 3 lü testler sıklıkla yanılıyor...için rahat olsun canım...benı ferahlattıgın için çok tesekkurler canım.ınsallah ıyı sonuclar alırım.bebegım hakkında hıcbısey bılmıyorum.ınsallah sonuclarımı alınca bebegımde bende rahatlayacagız.çok strese gırdım çunku.tam üç hafta oldu ama hala haber yok.özel bır hastanede yapıldı amnıyosentezım.kendı labarotuarları var.ınsallah ıyı haberler alırım cok heyecanlıyım
canım sen sanırım asıl cinsiyeti öğrenemediğine içerlemişsin...sorsaydın ısrarla madem...kızlar ben geldim yine elim boş geldim söylemedi dr.cinsiyetini halbuki bugün çok umutluydum.dr.a diş eti kanamalarını sordum subaru seninde kanıyordu sanırım flor eksikliği olabilir dedi kan testi istedi.Bunun dışında hiç bişeyde söylemedi iyice sinirlerim bozuldu burdan okuyorum dr.larınızdan güzel bilgiler ediniyorsunuz benim dr.um doğru dürüst bişey söylemiyor.Değiştiricem dr.umu sabah sabah o kadar heyecanlıydım ki hepsi uçtu gitti
meraklanma canım.genellıkle ılk gebelıklerde gec hıssedılıyormuş.ben ıkıncı gebelıgım oldugu ıcın erken hıssettım.
sıkma canını sen yeter ki...rahat ol..biz amniyosentz yaptığımzda sonuçlar çoğu zaman normal çıkyordu...2li 3 lü testler sıklıkla yanılıyor...için rahat olsun canım...
canım sen sanırım asıl cinsiyeti öğrenemediğine içerlemişsin...sorsaydın ısrarla madem...
kızlar ben geldim yine elim boş geldim söylemedi dr.cinsiyetini halbuki bugün çok umutluydum.dr.a diş eti kanamalarını sordum subaru seninde kanıyordu sanırım flor eksikliği olabilir dedi kan testi istedi.Bunun dışında hiç bişeyde söylemedi iyice sinirlerim bozuldu burdan okuyorum dr.larınızdan güzel bilgiler ediniyorsunuz benim dr.um doğru dürüst bişey söylemiyor.Değiştiricem dr.umu sabah sabah o kadar heyecanlıydım ki hepsi uçtu gitti
merhaba kizlar
insallah herkes iyidir
merhaba kizlar
insallah herkes iyidir
geçmişe bakmaya çalıştım o kadar sayfaya bakılması imkansız tabi:)
dorticim güzel haberler gelicek inşallah amniyo sonucundan..güzel haberlerini bekliyoruz.
ben de cok net hissetmiyorum kızlar bebişimi..arada hafif tıklamalar oluor sanki ama emin olamıyorum..
zehracım emin olamamıstır doktor ondan soylemek istememiştir belki.bir iki hafta içinde cok cabuk büyüdüklerinden kesin soylerler..
sen de sor bu gittiğinde ama.
sanki kız gibi geliyor bana ama hayırlısı..
Turko saol canım Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Cerenliyağmur canım ihmal etme yarın mutlaka git en azından krem filan verir . İş hayatı bazen zorluyor anlıyorum seni canım. içini ferah tut.
SUBARU doğum memorıalda 6000 normal doğumla sezaryen pek farklı değil canım. Haklısın eşimde öyle diyor başka hastaneleri bu zor beğenir diyorN isa hastanesi normal doğum 375 sezaryen 975 kendi drunu istersen 150 gibi bir fark ödüyorsun
hosbulduk sekerim...selam hosgeldın canım
Merhaba Esracım Hoş Geldin
Bizler İyiyiz Çok Şükür Sen Nasılsın
allah iyilik versin canim..cok sukur bende iyiyim artik bulanmiyorum kusmuyorum allahim sonunda yuzume guldu
Nimet .!.:Günaydın hanımlar ben bir hafta önce birşey keşfettim ;bebek mağazalarının sağlık reyonlarında ve eczanelerde bulabileceğiniz bulantı bileklikleri var . Her iki bileğinize de takıyorsunuz ne sabah bulantıları kalıyor , ne araba tutması ne de deniz yolundaki bulantılar üstelik süresiz yıkayıp yıkayıp kullanabiliyorsun...uz herhangi bir ilaç veya kimyasal içermediğinen hiç yan etkisi de yok isterseniz sürekli bileğinizde kalabiliyor . Çocuklar için özel boyları da var . Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum , hepinize de tavsiye ederim ... (SEA BAND_25 TL ALDIM. PAKETTE BİR ÇİFT VAR HER İKİ BİLEĞE AYNI ANDA UYGULANIYOR )
hosbulduk sekerim...
allah iyilik versin canim..cok sukur bende iyiyim artik bulanmiyorum kusmuyorum allahim sonunda yuzume guldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?