2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim yine elim boş geldim söylemedi dr.cinsiyetini halbuki bugün çok umutluydum.dr.a diş eti kanamalarını sordum subaru seninde kanıyordu sanırım flor eksikliği olabilir dedi kan testi istedi.Bunun dışında hiç bişeyde söylemedi iyice sinirlerim bozuldu burdan okuyorum dr.larınızdan güzel bilgiler ediniyorsunuz benim dr.um doğru dürüst bişey söylemiyor.Değiştiricem dr.umu sabah sabah o kadar heyecanlıydım ki hepsi uçtu gitti

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese benimde bugün kontrolüm var cinsiyet önemli değil ama yinede insan merak ediyo sağlığı iyi olsunda bende daha hareketlerini hissetmiyorum merak ediyorum aslında

meraklanma canım.genellıkle ılk gebelıklerde gec hıssedılıyormuş.ben ıkıncı gebelıgım oldugu ıcın erken hıssettım.

Turko saol canım Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Cerenliyağmur canım ihmal etme yarın mutlaka git en azından krem filan verir . İş hayatı bazen zorluyor anlıyorum seni canım. içini ferah tut.

SUBARU doğum memorıalda 6000 normal doğumla sezaryen pek farklı değil canım. Haklısın eşimde öyle diyor başka hastaneleri bu zor beğenir diyor N isa hastanesi normal doğum 375 sezaryen 975 kendi drunu istersen 150 gibi bir fark ödüyorsun

Son düzenleme:

uzulme canım.aksi bısey olsaydı soylerdı doktor.hangı sehırdesın sen

sıkma canını sen yeter ki...rahat ol..biz amniyosentz yaptığımzda sonuçlar çoğu zaman normal çıkyordu...2li 3 lü testler sıklıkla yanılıyor...için rahat olsun canım...

canım sen sanırım asıl cinsiyeti öğrenemediğine içerlemişsin...sorsaydın ısrarla madem...

sonuc verırken cınsıyetıde soyluyorlarmı acaba

Zahracım Üzülme Canım Bizler Öğrendikte Ne Oldu Hala İçimizde Acabalar Var Çok Şükür Sağlığında Bir Problem Yokmuş Önemli Olanda Bu
İnşallah 1-2 Haftaya Kadar Öğrenirsin Sende

canımmm
hoşgeldiinn...evet benimde haftaya kontrolüm var tekrar sorarımm teşk.ederimmm ilgin için...
yaa böyle dr.larada sinir oluyorummm nasıl bişey söylemiyo...boy kilo sağlığı senin sağlığım olumlu olumsuz hiçmi bişey demedi....
sen ne tarafta oturuyosunnn
ist.daysan üşenmezsen bilge hastanesine gitmeni tavsiye ederimm...

geçmişe bakmaya çalıştım o kadar sayfaya bakılması imkansız tabi:)
dorticim güzel haberler gelicek inşallah amniyo sonucundan..güzel haberlerini bekliyoruz.
ben de cok net hissetmiyorum kızlar bebişimi..arada hafif tıklamalar oluor sanki ama emin olamıyorum..
zehracım emin olamamıstır doktor ondan soylemek istememiştir belki.bir iki hafta içinde cok cabuk büyüdüklerinden kesin soylerler..
sen de sor bu gittiğinde ama.
sanki kız gibi geliyor bana ama hayırlısı..

sagol canım guzel dıleklerın ıcın.sanada rabbım saglıkla bebegını kucaklamayı nasıp etsın

baharnazzz
yani memorial çok çok kalite bi hastane..muadili amerkan hastaneleri ve acıbademelr :)
beğenmemen çok normal kimse beğenmez yani şahsen ben bile beğenmiyorum yanii
senin aradığın kriter ne baharnazz

allah iyilik versin canim..cok sukur bende iyiyim artik bulanmiyorum kusmuyorum allahim sonunda yuzume guldu

Gözün Aydın Canım Bugün Facede Hamileyiz Gurubunda Okumuştum Miğde Bulantısını Önleyen Bileklikler Satılıyomuş Bir Arkadaş Almış Çok Memnun Kalmış
Bulantıların Devam Etseydi Onu Önerecektim Sana Ama Çok Şükür Geçmiş

gülesram hoşgeldin ooh ne güzel bulantılar bitmiş artık inş. feraha çıkacaksın....

hosbulduk sekerim...

allah iyilik versin canim..cok sukur bende iyiyim artik bulanmiyorum kusmuyorum allahim sonunda yuzume guldu

ah bu doktorlar.bazen hepımızı bunalıma sokuyolar gercekten.tek yapacagımız allaha sıgınıp dua etmek.rabbım hepımızın yardımcısı olsun

ıstanbulda yasayan kızlar doktor ve hastane yonunden cok sanslısınız.ankarada cok nadır ıyı doktor var.ozel hastane desen yıne oyle.yok denecek kadar az.ıstanbulda kagan kocatepe var cok unlu.hamılelık tv den tanıyosunuzdur.gecen ay seda sayanda bıle cıktı.sonra tekzen çamlıbel var.daha cooooooook unlu doktor var.bız garıban kaldık ankarada.sızler sanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…