- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ıstanbulda yasayan kızlar doktor ve hastane yonunden cok sanslısınız.ankarada cok nadır ıyı doktor var.ozel hastane desen yıne oyle.yok denecek kadar az.ıstanbulda kagan kocatepe var cok unlu.hamılelık tv den tanıyosunuzdur.gecen ay seda sayanda bıle cıktı.sonra tekzen çamlıbel var.daha cooooooook unlu doktor var.bız garıban kaldık ankarada.sızler sanslısınız
canimm benimmm insallah kabusum geri gelmez de hic ihtiyacim kalmaz o bilekligeGözün Aydın Canım Bugün Facede Hamileyiz Gurubunda Okumuştum Miğde Bulantısını Önleyen Bileklikler Satılıyomuş Bir Arkadaş Almış Çok Memnun Kalmış
Bulantıların Devam Etseydi Onu Önerecektim Sana Ama Çok Şükür Geçmiş
gülesram hoşgeldin ooh ne güzel bulantılar bitmiş artık inş. feraha çıkacaksın....
ah bu doktorlar.bazen hepımızı bunalıma sokuyolar gercekten.tek yapacagımız allaha sıgınıp dua etmek.rabbım hepımızın yardımcısı olsun
ıstanbulda yasayan kızlar doktor ve hastane yonunden cok sanslısınız.ankarada cok nadır ıyı doktor var.ozel hastane desen yıne oyle.yok denecek kadar az.ıstanbulda kagan kocatepe var cok unlu.hamılelık tv den tanıyosunuzdur.gecen ay seda sayanda bıle cıktı.sonra tekzen çamlıbel var.daha cooooooook unlu doktor var.bız garıban kaldık ankarada.sızler sanslısınız
Nevra73 de cok sikinti cekti bu konuda insallah onunda biter bulantilari
canimm benimmm insallah kabusum geri gelmez de hic ihtiyacim kalmaz o bileklige
cook tesekkur ederim beni dusundugun icin
amin canimm..buradki kizlar cok iyi bilir tam 2 ay boyunca hep kustum bir de yalnizdim kocamdan baska kimsem yoktu hep allaha sigindim
cok sukur 3 ayim bitti de rahata erdim..allah herkese sifa versin insallah.Nevra73 de cok sikinti cekti bu konuda insallah onunda biter bulantilari
canım benim doktorum ikili testim iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi.ama ben tahliller için başka doktora gitmiştim o ikiliyi görmeden direk 3lüde yapalım dedi ama sonucu daha çıkmadıDEREN saol canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
kızlar birşey sorucam 2 li testi iyi çıkanlar 3 lü testte yaptırıyorlar sanki niye? drunuzmu diyor?
canım şükret haline ankaradasın ben şu an o kadar küçük bir ildeyimki sadece devlet hastanesi var ondada doktorların odasında ultrason aleti yok sadece ultrason doktorunun odadasında var ultrason şaka gibi degil miıstanbulda yasayan kızlar doktor ve hastane yonunden cok sanslısınız.ankarada cok nadır ıyı doktor var.ozel hastane desen yıne oyle.yok denecek kadar az.ıstanbulda kagan kocatepe var cok unlu.hamılelık tv den tanıyosunuzdur.gecen ay seda sayanda bıle cıktı.sonra tekzen çamlıbel var.daha cooooooook unlu doktor var.bız garıban kaldık ankarada.sızler sanslısınız
DORTİİİ....
ankarada'da ünlü dr.mutlaka vardır...ünlü olmasada konusunda çok tecrübeli prof.lar mutlaka vardır...
bizler ünlü dr.lara gidebilirmiyiz sanki...muayene için gün almak istesen en az 1 ay sonraya gün verirler..oda muayene ücretleri ne kadardır allah bilir...ben o şanslı kısma dahil değilim :26:
allahıma şükürler olsunki ssk mız varda özellere gidebiliyoruz :78:
canım hiç katılmıyorum Ankarada çok arkadaşım var hem üniv. hastanelerinde hem özellerde mükemmel dr.lardan bahsediyorlar bende birkaçının doğumuna şahit oldum..bence üne vs. bakmamak lazım .. ben istanbulda ünlü bikaç dr.a gittim sıra beklemekten helak oldum randevuya rağmen çünkü o kadar kalabalık ki muayene 5 dk. sürdü filan. yani önemli olan bilgili ve vakit ayıran dr. olması.. bi çok ünlü dr.a giden insan da beklediklerini bulamıyo bunu da düşün..
merhaba annelerrrr
canım benim doktorum ikili testim iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi.ama ben tahliller için başka doktora gitmiştim o ikiliyi görmeden direk 3lüde yapalım dedi ama sonucu daha çıkmadı
canım şükret haline ankaradasın ben şu an o kadar küçük bir ildeyimki sadece devlet hastanesi var ondada doktorların odasında ultrason aleti yok sadece ultrason doktorunun odadasında var ultrason şaka gibi degil mibi tane özel muayenesi olan doktor var onada gitmek istemiyorum hap il dışına gidiyorum kontrollere
kıss yok kız ben değilim oo adaş NEVRAA mı ki? Benim neredeyse hiiç olmadı bulantım...
Nevra73 drumla görüştüm canım 18. ve 21. haftalarda ayrıntılı ultrason yapılmasını öneriyor
Tetonoz aşısına gerek yok dedi
Hapşurma sebebim mevsim geçişindendir dedi.
3.lü teste yapılacak ilk ayrıntılıda karar veririz dedi.
Selam guzel anneler,
20 ci haftamizi bekliyemedim,
bugun oglen randevu aldim bebegimizi gormeye gittik
topige bir KIZbebekte bendennnnn
cok mutluyum kizlarrrr cooookk
Kizimiz cok hareketliydi, butun numaralarini gosterdi bize
Isin en keyifli yanida suysu..bugun stajer varmis muayenehanede
bize yarim saat bebegimin showunu gosterdiler uzun uzun:)))
cok keyif aldik esimle:)))
Rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin insallah,
saglikla alalim heberaber bebelerimizi kucaklarimiza
Bu arada kizim 14 cm olmus, herbiseyini gorduk cok sukur bu gunumuze
cnm ben istanbuldayım ve birde hastanede çalışıyorum düşün yani durumumuuzulme canım.aksi bısey olsaydı soylerdı doktor.hangı sehırdesın sen
cnm cinsiyet için evet umutluydum ama onundışında da bi bilgi vermiyoki çocuk kaç kilo kaç cm haberim yok sinirlendim onu bile sormadımsıkma canını sen yeter ki...rahat ol..biz amniyosentz yaptığımzda sonuçlar çoğu zaman normal çıkyordu...2li 3 lü testler sıklıkla yanılıyor...için rahat olsun canım...
canım sen sanırım asıl cinsiyeti öğrenemediğine içerlemişsin...sorsaydın ısrarla madem...
Evet Allaha çok şükür sağlıklı bebeğim dr.sadece gelişimi güzel diyor o kadar onun için sinirlendim zatenZahracım Üzülme Canım Bizler Öğrendikte Ne Oldu Hala İçimizde Acabalar Var Çok Şükür Sağlığında Bir Problem Yokmuş Önemli Olanda Bu
İnşallah 1-2 Haftaya Kadar Öğrenirsin Sende
cnm sadece gelişimi iyi dedi onu yap bunu yap hiç bişey demedi bile.Bilge hastanesini duydum bende bir arkadaşım doğum yağmıştı ama ben anadolu yakasındayım o yüzden uzak banacanımmm
hoşgeldiinn...evet benimde haftaya kontrolüm var tekrar sorarımm teşk.ederimmm ilgin için...
yaa böyle dr.larada sinir oluyorummm nasıl bişey söylemiyo...boy kilo sağlığı senin sağlığım olumlu olumsuz hiçmi bişey demedi....
sen ne tarafta oturuyosunnn
ist.daysan üşenmezsen bilge hastanesine gitmeni tavsiye ederimm...
geçmişe bakmaya çalıştım o kadar sayfaya bakılması imkansız tabi:)
dorticim güzel haberler gelicek inşallah amniyo sonucundan..güzel haberlerini bekliyoruz.
ben de cok net hissetmiyorum kızlar bebişimi..arada hafif tıklamalar oluor sanki ama emin olamıyorum..
zehracım emin olamamıstır doktor ondan soylemek istememiştir belki.bir iki hafta içinde cok cabuk büyüdüklerinden kesin soylerler..
sen de sor bu gittiğinde ama.
sanki kız gibi geliyor bana ama hayırlısı..
SUBARU canım inşallah sağlıkla o günlere gelirizde ben doğumdan çok doğum sonrası ve bebişimin sağlığınıda takip edebileceğim bir yer olsun isiyorum o kadar çok parada doğumda harcamak bana uymaz ( en fazla yarısı kadar olsa ve sgk geçen bir yer olsa iyi olucak. sonrasında da bebişimiizin gelişim takibi için bunuda düşünüyorum bu yüzden böyle ince eleyip sık dokur vaziyetindeyim.
gülesrammm
haydı gözün aydınnn
dünyaya yeniden gelmiş gibisin değilmi
inanki bizlerde senin gibiydikkk ..ben şahsen çok araştırdımm ççherşeyi denedim..sonunda kendime göre bi menü yaptım.....ama bi şekilde atlattık hamdolsunnn:81:
Nevra73 drumla görüştüm canım 18. ve 21. haftalarda ayrıntılı ultrason yapılmasını öneriyor
Tetonoz aşısına gerek yok dedi
Hapşurma sebebim mevsim geçişindendir dedi.
3.lü teste yapılacak ilk ayrıntılıda karar veririz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?