2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç katılmıyorum Ankarada çok arkadaşım var hem üniv. hastanelerinde hem özellerde mükemmel dr.lardan bahsediyorlar bende birkaçının doğumuna şahit oldum..bence üne vs. bakmamak lazım .. ben istanbulda ünlü bikaç dr.a gittim sıra beklemekten helak oldum randevuya rağmen çünkü o kadar kalabalık ki muayene 5 dk. sürdü filan. yani önemli olan bilgili ve vakit ayıran dr. olması.. bi çok ünlü dr.a giden insan da beklediklerini bulamıyo bunu da düşün..

canimm benimmm insallah kabusum geri gelmez de hic ihtiyacim kalmaz o bileklige
cook tesekkur ederim beni dusundugun icin
gülesram hoşgeldin ooh ne güzel bulantılar bitmiş artık inş. feraha çıkacaksın....

ah bu doktorlar.bazen hepımızı bunalıma sokuyolar gercekten.tek yapacagımız allaha sıgınıp dua etmek.rabbım hepımızın yardımcısı olsun

amin canimm..buradki kizlar cok iyi bilir tam 2 ay boyunca hep kustum bir de yalnizdim kocamdan baska kimsem yoktu hep allaha sigindim
cok sukur 3 ayim bitti de rahata erdim..allah herkese sifa versin insallah.Nevra73 de cok sikinti cekti bu konuda insallah onunda biter bulantilari

DORTİİİ....
ankarada'da ünlü dr.mutlaka vardır...ünlü olmasada konusunda çok tecrübeli prof.lar mutlaka vardır...
bizler ünlü dr.lara gidebilirmiyiz sanki...muayene için gün almak istesen en az 1 ay sonraya gün verirler..oda muayene ücretleri ne kadardır allah bilir...ben o şanslı kısma dahil değilim :26:
allahıma şükürler olsunki ssk mız varda özellere gidebiliyoruz :78:

gülesrammm
haydı gözün aydınnn
dünyaya yeniden gelmiş gibisin değilmi
inanki bizlerde senin gibiydikkk ..ben şahsen çok araştırdımm ççherşeyi denedim..sonunda kendime göre bi menü yaptım.....ama bi şekilde atlattık hamdolsunnn:81:

merhaba annelerrrr
DEREN saol canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz

kızlar birşey sorucam 2 li testi iyi çıkanlar 3 lü testte yaptırıyorlar sanki niye? drunuzmu diyor?
canım benim doktorum ikili testim iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi.ama ben tahliller için başka doktora gitmiştim o ikiliyi görmeden direk 3lüde yapalım dedi ama sonucu daha çıkmadı
canım şükret haline ankaradasın ben şu an o kadar küçük bir ildeyimki sadece devlet hastanesi var ondada doktorların odasında ultrason aleti yok sadece ultrason doktorunun odadasında var ultrason şaka gibi degil mibi tane özel muayenesi olan doktor var onada gitmek istemiyorum hap il dışına gidiyorum kontrollere

haklısınız ama hep ıstıyoruzki en ıyısı olsun en bılgılısı olsun.herseyın en ıyısı olsun ıstıyoruz halıyle.medet allahtandır.

SUBARU canım inşallah sağlıkla o günlere gelirizde ben doğumdan çok doğum sonrası ve bebişimin sağlığınıda takip edebileceğim bir yer olsun isiyorum o kadar çok parada doğumda harcamak bana uymaz ( en fazla yarısı kadar olsa ve sgk geçen bir yer olsa iyi olucak. sonrasında da bebişimiizin gelişim takibi için bunuda düşünüyorum bu yüzden böyle ince eleyip sık dokur vaziyetindeyim.

haklısın.bazen oyle caresız kalıyoruzkı yuzumuze gulen ılk doktora hemen guvenıyoruz.bende oyle oldum.kım ıyı davrandıysa aman bu doktor cok ıyı dedım.bakalım sımdıkı doktorum ıyı gıbı ama ondanda korkuyorum.kıme guvendıysem zararlı cıktım

allah yardımcın olsun canım

Nevra73 drumla görüştüm canım 18. ve 21. haftalarda ayrıntılı ultrason yapılmasını öneriyor

Tetonoz aşısına gerek yok dedi

Hapşurma sebebim mevsim geçişindendir dedi.

3.lü teste yapılacak ilk ayrıntılıda karar veririz dedi.

dorti canım bu dr. işleri çok zor. arştırmak lazım iyice ama ..İnşallah gönlünce birini bulursun

ayrıntılı ne zaman yapılıyormuş

maşallah kızına..... kızlar atağa geçti valla .....

uzulme canım.aksi bısey olsaydı soylerdı doktor.hangı sehırdesın sen
cnm ben istanbuldayım ve birde hastanede çalışıyorum düşün yani durumumu
cnm cinsiyet için evet umutluydum ama onundışında da bi bilgi vermiyoki çocuk kaç kilo kaç cm haberim yok sinirlendim onu bile sormadım
Zahracım Üzülme Canım Bizler Öğrendikte Ne Oldu Hala İçimizde Acabalar Var Çok Şükür Sağlığında Bir Problem Yokmuş Önemli Olanda Bu
İnşallah 1-2 Haftaya Kadar Öğrenirsin Sende
Evet Allaha çok şükür sağlıklı bebeğim dr.sadece gelişimi güzel diyor o kadar onun için sinirlendim zaten
cnm sadece gelişimi iyi dedi onu yap bunu yap hiç bişey demedi bile.Bilge hastanesini duydum bende bir arkadaşım doğum yağmıştı ama ben anadolu yakasındayım o yüzden uzak bana

hayırlısı olsun cnm kız erkek sağlıklı olsunda

baharnaz...amiiinnnn inşşş....sağlıcakla görücez inş...
seni çok iyi anlıyorummm....bebiş dr.larını araştırmamız grekicek o zman
ama ben bu kısmı düşünmemiştim hiçççç:18::18:
napcam şimdi beeeennnnn:84::84:

cok sukur canimcim bitti artik..en cok doya doya su icmeyi seviyorum
karnimin acikmaasini ozlemisim valla
cok daha guzel gunler goruruz insallah hep birlikte

hay sağolasın canım ya meraklanıp duruyodum bende..
ben 17 haftalık olunca gidecem kontrole kısmetse bana da herhalde ona göre söyler ne yapmam gerektiğini..
Allah hepimizi hayırlara çıkarsın inşallah...

canlarimm ben cikiyorum
Azcik Istanbul u geZip tozunu atayim dimi ama
hepiniz kalin saglicakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…