2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çalışmıyosan eğer bilgeden randevu alıp gidebilirsin...
h.sonları akşamları nöbetçi dr.lar var orda..hatta bazı akşamlar oranın number one dr.u oğuz bey nöbette oluyo...en azından seninle ilgilenir içini rahatlatır bi düşün istersen
yada 1.sonraki kontrole kadar böyle beklemek zorunda kalıcaksınnn

cnm ben çalışıyorum bide hastanede çalışıyorum çarşamba gününe diğer dr.a randevu aldım .Saol ilgilendiğin için cnm

merhabalarrr....
birşey soracağım 3lü test ne zaman yapılıyordu... doktor birşey söylemedi bana bende sormayı unuttum. 3 hafta var kontrolümede ....

3 lü test ile ilgili bana da bişi demedi doktor daha..
bakalım yapçak mı..
4 aralıkta benim kontrolüm..

aman iyi bari arkadasimm..kimse yasamasin rabbim kimseye yasatmasin cok zor cooookkkk
kusura bakma karistirmisim
ne demek canımcım...

canım ben de anadolu yakasındayım hangi hastaneye gidiyosun sen? şifayı çok övüyolar

yok canım ben şifaya gitmiyorum acıbademe gittim birde başka özel bir dr.a ..

kadıköy şifa için dedim canım. ayrıca ataşehire de hastane açmışlar.

sen nereye gidiyosun yada şifa hakkında fikrin var mı? ben araştırıyorum hala...

sana özelden mail attım.Ataşehir şifada arkadaşım çalışıyor hastaları çokmuş

Bizim kızlara bir arkadaş daha eklendi yanii hayırlı olsun canımmm
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese benimde bugün kontrolüm var cinsiyet önemli değil ama yinede insan merak ediyo sağlığı iyi olsunda bende daha hareketlerini hissetmiyorum merak ediyorum aslında
İyi haberlerle gelirsin inş..bende 3 lü testimin sonucu çıkarsa gelicem belki muayenede karşılaşırız :)) ama bugün yetişmez galibaa yarına kalıcam gibi..

kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?
ben 2 li yaptırmadım ve girmedimde..Ayrıntılı usg 20-22 hafta arası en uygun yapılır diyodu sıvı ve bebek eşit olduğundan bakılması kolay olurmuşş.AMa benim 7. ayda bile giren arkadaşım var..
Aslında biraz büyüyünce girmek en güzeli benim arkadaşım bebeğim aynı orda gördüğüm gibi doğdu demiştii

kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?

canım şu ense kalınlığı, işte baş çap ölçümü filan gibi türlü ölçümlerin olduğu şeyse bana yapıldı..
yaklaşık 20 dk sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…