cnm ben istanbuldayım ve birde hastanede çalışıyorum düşün yani durumumu
cnm cinsiyet için evet umutluydum ama onundışında da bi bilgi vermiyoki çocuk kaç kilo kaç cm haberim yok sinirlendim onu bile sormadım
Evet Allaha çok şükür sağlıklı bebeğim dr.sadece gelişimi güzel diyor o kadar onun için sinirlendim zaten
cnm sadece gelişimi iyi dedi onu yap bunu yap hiç bişey demedi bile.Bilge hastanesini duydum bende bir arkadaşım doğum yağmıştı ama ben anadolu yakasındayım o yüzden uzak bana
hayırlısı olsun cnm kız erkek sağlıklı olsunda
çalışmıyosan eğer bilgeden randevu alıp gidebilirsin...
h.sonları akşamları nöbetçi dr.lar var orda..hatta bazı akşamlar oranın number one dr.u oğuz bey nöbette oluyo...en azından seninle ilgilenir içini rahatlatır bi düşün istersen
yada 1.sonraki kontrole kadar böyle beklemek zorunda kalıcaksınnn
cnm ben çalışıyorum bide hastanede çalışıyorum çarşamba gününe diğer dr.a randevu aldım .Saol ilgilendiğin için cnm
merhabalarrr....
birşey soracağım 3lü test ne zaman yapılıyordu... doktor birşey söylemedi bana bende sormayı unuttum. 3 hafta var kontrolümede ....
ne demek canımcım...aman iyi bari arkadasimm..kimse yasamasin rabbim kimseye yasatmasin cok zor cooookkkk
kusura bakma karistirmisim
cnm ben istanbuldayım ve birde hastanede çalışıyorum düşün yani durumumu
cnm cinsiyet için evet umutluydum ama onundışında da bi bilgi vermiyoki çocuk kaç kilo kaç cm haberim yok sinirlendim onu bile sormadım
Evet Allaha çok şükür sağlıklı bebeğim dr.sadece gelişimi güzel diyor o kadar onun için sinirlendim zaten
cnm sadece gelişimi iyi dedi onu yap bunu yap hiç bişey demedi bile.Bilge hastanesini duydum bende bir arkadaşım doğum yağmıştı ama ben anadolu yakasındayım o yüzden uzak bana
hayırlısı olsun cnm kız erkek sağlıklı olsunda
sonuc verırken cınsıyetıde soyluyorlarmı acaba
merhaba...
16,20 hafta arası yapılıyor
ben haftaya cuma gidiyorum dr.
ne demek canımcım...
canım ben de anadolu yakasındayım hangi hastaneye gidiyosun sen? şifayı çok övüyolar
yok canım ben şifaya gitmiyorum acıbademe gittim birde başka özel bir dr.a ..
kadıköy şifa için dedim canım. ayrıca ataşehire de hastane açmışlar.
sen nereye gidiyosun yada şifa hakkında fikrin var mı? ben araştırıyorum hala...
saolasın... ona göre ayarlayayım kendimi 20. hafta geçmeden doktora gideyim... aslında fetal-ayrıntılı ultrason verdi ..18-19. haftalarda belikide gerek kalmaz diyebilir 3lü teste
sana özelden mail attım.Ataşehir şifada arkadaşım çalışıyor hastaları çokmuş
Bizim kızlara bir arkadaş daha eklendi yanii hayırlı olsun canımmmgünaydın kıslarr..
kaçak ben bugun ancak girebildim.
nasılsınız?
soyle bir bakınayım geçmiş sayfalara.
bizim kızımız oluyor teyzeleri.. inşallahh sağlıkla doğumlarımızı gerçekleştiririz.
İyi haberlerle gelirsin inş..bende 3 lü testimin sonucu çıkarsa gelicem belki muayenede karşılaşırız :)) ama bugün yetişmez galibaa yarına kalıcam gibi..merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese benimde bugün kontrolüm var cinsiyet önemli değil ama yinede insan merak ediyo sağlığı iyi olsunda bende daha hareketlerini hissetmiyorum merak ediyorum aslında
kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?
ben 2 li yaptırmadım ve girmedimde..Ayrıntılı usg 20-22 hafta arası en uygun yapılır diyodu sıvı ve bebek eşit olduğundan bakılması kolay olurmuşş.AMa benim 7. ayda bile giren arkadaşım var..kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?
kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?